Mor er den bedste i verden del.5 (sexfortælling)

SPAR MANGE PENGE

En liderlig teenagersøn og hans hjælpsomme mor

Mere Lene og Brian

Lene lagde armene om Brians hals og kyssede ham vildt og inderligt på munden, på øret, på halsen – og af kvindelig trang til i kønsakten at sutte på noget – uden at lave afslørende sugemærker – gav hun sig til at sutte på Brians øreflip. Sine ben havde hun om ryggen på den 17-årige knægt, der holdt hende løftet i som i en skruestik, med skruen i “det ydre rum”, men endnu ikke i bund – alt mens han med hænderne under hendes balder løftede hende op og ned på ståpikken.
-Åh! Ved Gud i himlen! Findes der mon noget så godt i hele verden som dette?! Sådan tænkte HAN. Sådan tænkte HUN – Sådan var det for dem begge.

Lene klemte Brians jern med sine indre muskler, mens hun hjalp ham til at give hende denne verdens vidunderligste gyngetur. Han var for længst i bund. Løftede og sænkede hende op og ned på lystens kernekæp. -Der findes ikke en bedre pik i hele verden, hviskede Lene i øret på Brian. Han var ikke i humør til snik-snak. Men da han havde hugget i hendes understel 10-15 gange, fik han alligevel taget sig sammen til at hviske tilbage: -Heller ikke din søns? Hvis han ville have haft hurtigt og nem fisse, var det nogenlunde det værste, han kunne have sagt! Lene fór af kæppen, hoppede ned, stillede sig foran ham og hvæsede: -Er det også noget, du har set i din mor klientjournal? Stiverikken strittede vildt ud i luften med retning lige mod Lenes bryster – eller mund. Brian nikkede – med begge hoveder: – Ja, og hvad så? Er det så forfærdeligt. Jeg knepper da også min mor! -Knepper du Tina Tobiesen? -Ja, svarede Brian – endnu med overraskelse i blikket over pludselig at have fået revet skeden af sværdet.

Brian gjorde ikke alverden for at starte op igen på det stående samleje, som så hurtigt var blevet afbrudt. “Coitus interruptis” (som det kaldes i kliniske bøger) er ikke ligefrem befordrende for den gode stemning. Og den var så sandelig brudt. Men det var begges liderlighed ikke. Brians var til at få øje på. Stor, stiv og stående! Lenes mindre synlig på afstand, men for den, der lige nu så ind i hendes øjne, var den åbenbar. For hende selv det samme. Det prikkede som sodavandsbobler i hendes 34-årige krop, som for sekunder siden havde været i sin yndlingsstilling: Ynglingekæp i ynglekanalen. Men nu var den…. plop! Satans osse, at hun var blevet så chokeret over hans bemærkning, der havde afsløret, at han kendte til hendes hemmelighed. Som hun var gået til hans mor, sexpsykiateren, for at få sat skik på. Det prikkede og kildede i hendes utilfredsstillede køn, og hun ville allerhelst hoppe op og sætte sig til rette i samme stilling som før. Men det forekom hende umuligt. Så mærkede hun pludselig den besynderlige, liflige fornemmelse i munden, som kvinder deler med bøsserne: Lysten til at sutte en god, solid mandepik! Tanken fik det til at prikke og kilde endnu mere i hendes gennemliderlighed. Lene kom til at tænke på, hvor skønt det ville være at fylde tiden – og munden – ud med en god gange piksut. De ender altid ens: Munden fuld af mandemarmelade! -Jeg kunne godt tænke mig at sutte dig, Brian, for du er..

-Så kom i gang, fru Schmidt, udbrød Brian. Knægten var nået det stade, hvor selv en varm, våd, klud om organet var bedre end ingenting. Den stod helt vildt og vejrede med hovedet. Lene faldt på knæ i sin gennemsigtige Ole Lukøje-natkjole, greb Brians “hard-on” – og huggede sin mund ned over dens indbydende, lækre, virile, villighed! Brian lænede sig en smule tilbage. Stod næsten i en baglæns bue i nydelsen ved at have en fremmed, voksen dames varme, våde læber om sit allersomdejligste. Det havde han aldrig før prøvet. Kun hjemme i aftes. Ellers kun med nogle af skolepigekammeraterne. Og de havde kun drevet det til lidt kammeratligt sutteri. De færreste gymnasiepiger aner, hvordan sådan en javertus skal mundbehandles. Det gjorde Lene! Brian kunne ikke bare lade det ske. Han var aktiv og huggede sine lænder imod, hver gang Lene tog hans stive lem dybt ind i mund og mundhule Det gjorde da noget så allerforbandet godt, når fruen jog hovedet frem og fik hele kalorius langt ind i munden!!! Mon ikke det var sådan, hun havde gjort dér ….. hende filmstjernen Linda Lovelace…dér for mange år siden… hende, der var hovedperson i en film alene på grund af hendes specielle evner til at dybdesuge mandens pryd “Langt ned i halsen” Lene lagde begge hænder rundt om hegnspælen. Én ved roden, én ved hovedet – og så ville der endda have været plads til endnu en pigehånd midt på skaftet. “Se, det er én, der vil noget – og kan noget”, tænkte Lene… og så kom hun pludselig i tanke om, at hun da havde nogert ednnu bedre end en tredje hånd! Hun flyttede venstrehånden ned på skaftets midte og lagde igen sin mund om hovedet. Nu var kanaljen helt usynlig. Omklamret fra roden og ud til nakken – og omsluttet af varme, våde, sugevilde læber om spidsen.

– Ååååårrrrrhhhhhh! -Ååååårrrrrhhhhhh! -Ååååårrrrrhhhhhh! Fru Schmidt for helvede! Du er mere end god! Brian formelig brølede sin vellyst ud! Han tænkte ikke på naboer, overboer, underboer, genboer. Men det gjorde Lene. Så hun løsnede grebet lidt, mumlede – stadig med det blåpandede hoved i munden, men dog løsnet nok til at hviske: – Brian! Vi er ikke alene i huset! Brian ænsede kun den varme kvindemund og kvindehænderne. Hun fik smagen af valnød i munden. Der kom ganske givet presperm ud af fyringsrevnen i spidsen. Det fik Lene til også at glemme tid, sted og naboer – og huggede munden ned over Brians øjeløse hoved, efter at have skubbet den yderste hånd ned på midterstykket. Tungespidsen fandt affyringsrevnen og åbnede den lille sprække på vid gab. Sådan føltes det i hvert fald i Lenes mund – og i Brians hoved.
— Ååååårrrrrhhhhhh! -Ååååårrrrrhhhhhh! -Ååååårrrrrhhhhhh! Det føles som at blive suttet på den af små engle! udbrød Brian hviskende (han havde åbenbart hørt hendes tys-tys, men var på hastig vej mod den syvende himmel). Du er en forbandet god sutter, fru Schmidt.
Lidt irriterende i denne situation at blive tiltalt “fru Scmidt”, tænkte Lene. Men tænkte også på, at tiden og liderligheden ikke var til smålige protester. Og slet ikke til flere afbrydelser – en “blowjob-interruptis”. Hvis der er noget, der hedder sådan! Det, der interesserede hende lige nu, var, at det var verdens bedste blowjob for hendes trængende mund, læber, hals – eller hvor i hjernen nu ellers lystcentret sidder på et kvindemenneske. Denne var endnu mere delikat end hendes egen søns. Og så det vigtigste: Dette var ikke forbudt. Ingen ville hindre en kvinde på 34 i at at lade sige forføre af en purung fremmed fyr, der tydeligvis for længst havde passeret den kriminelle lavalder.

Her var hverken noget at frygte på grund af blodskammen eller noget at skamme sig over på grund af frygten for opdagelse.
En mikrofon placeret det rette sted ville have opfanget gurgle-, smaske-, suttelyde, der uden blusel fortalte, at her var en kvinde i gang med at sutte den slags slikkepind, som ingen slikfabrik kan konkurrere med. Mikrofonen ville fra den mandlige part have opfattet lyde af veltilfredshed, vellyst og… en udløsning, der nærmede sig. Lene lukkede øjnene. Knægtens vellyst var åbenbar. Fik også hendes orgasme til at nærme sig, skønt hverken hun selv eller nogen anden havde så meget som en finger i nærheden af hendes allerhelligste. Hun kunne ikke blot høre affyringsøjeblikket nærme sig. Hun kunne også mærke det. “Affyringsrampen” blev pludselig større og større – skønt hun troede det umuligt. Om den gjorde blød/hårde krampetrækninger.
Det var lige op over. Det var….. OG SÅ KOM HELE LADNINGEN!!!! Det tog ikke de sædvanlige sekunder, hvor partneren kan føle spermklumpens vej hele vejen fra nosserne, til sprøjtet går i mundhulen.

Her gik end ikke brøkdele af sekunder.., så BANG! Pludselig blev bagklædningen på hendes mundhule hamret tilbage som af trykke fra en luftbøsse. Dog uden at der var mindste ubehag forbundet med det. Tværtimod. Det var en skøn fornemmelse, men den fik hende næsten til at tabe vejret. -Mglup! Mglup! sagde det i hendes mund – og så var den fyldt med 10 millioner unge, nyproducerede Brianske spermatozoer, som ledte forgæves efter æg at parre sig med. Brian var tilfredsstillet. Det lagde hans udbrud ikke skjul på. Det mærkelige var, at det var Lene også! Hun ikke alene havde tilfredsstillelsen ramt hende selv i ungmandens affyringsøjeblikket. Hun følte sig virkelig tilfredsstillet i noget, der måtte være en slags orgasme. Men hun følte sig også tilfredsstillet ved at have tilfredsstillet den unge mand, hvis pik hun kendte bedre end hans øjne. Hun ville på indeværende tidspunkt ikke have kunnet genkende Brian på gaden. Men havde han maskeret stået nøgenmodel for hende på det tegnekursus, hun gik til hver tirsdag, ville hun med det samme have genkendt ham.

Hun følte sig som en fuldendt luder, lige nu. Hvis man i det fag kan tale om “arbejdets tilfredsstillelse”.
Hun smilede indvendig. Hun var endda en af de billige – ja, måske kun ikke-luder, fordi hun ikke drømte om penge for sin ydelse og nydelse! Hun kom til at tænke på Brians og hans mor i samme situation! Forestillede sig, at Tina tog sønnens organ ud af munden og fortalte ham, hvilken lækker kvindeslikker, hendes klient Lene Schmidt var. At hun utvivlsomt også ville være en super mandesutter. Hun anede intet om, at noget sådant skulle være foregået i det Tobiesenske hjem. Hun forestillede sig det bare – og blev både liderlig og jaloux. Kom så til at tænke på, om Tina nu også havde fortalt sin søn, at Lene suttede den på sin søn, på Thomas? Her var flere spørgsmål… som hun ikke ønskede besvaret. Lige nu handlede det også om noget helt andet. Forspil er vigtigt. Akten ligeså. Affyringssekunderne ikke at forglemme.
Men den sutterske, som glemmer “efterspillet”, får og giver kun halv nydelse.

Sådan én ville Lene ikke være. Så hun tog Brians stådreng dybt ind i sin mund. Der fornemmedes endnu enkelte vellystne efterkramper – faktisk som Linda Lovelace i “Langt ned i halsen” – og så fik den lystne kæp en gang varmemassage, som gjorde netop disse øjeblikke til dem, der får kunden til igen og igen og igen at vende tilbage til netop dén massøse.
Det er især det, som unge amatørpiger glemmer. Det er i disse øjeblikke, massøsen sikrer sig, at kunderne vender tilbage, når de igen får pik-ante lyster.
Når “Lystens Mundhule” er bedre – eller bare ligeså god – som “Lystens Hule”, har kvinden opfyldt ikke blot sin kundes lyster, men også sin arbejdsgivers! For nok er det godt med nye kunder butikken. Men ét er endnu bedre: Gamle kunder, som kommer igen og igen og igen, fordi de husker sidste besøg som ét, hvor man fik mere for pengene, end man havde turdet håbe på.

Nå, det var ludersprog. Egentlig var den jargon slet ikke Lenes normaltankegang. Hun drømte bestemt ikke om at blive luder. At tage op penge for tjenester, hun selv nød mere end partneren. Hendes arbejdsløshedsunderstøttelse var tilstrækkelig…. Eller var den? Måske var idéen om en bifortjeneste alligevel ikke så fjern! Hun havde bare aldrig tænkt de tanker før. Tog sig da også i det. Og det skulle bestemt heller ikke endevendes nu. Det ville hun hellere selv! Endevendes! Hun tænkte: -Det er rent ud sagt utroligt, hvor det virker opkvikkende på hjernefunktionerne med en ståpik i munden! Og det havde hun nu. Selv om den lige nu var knap så “stå” som for få minutter siden. Begyndte musklerne ikke at slappes? Så er det, at kvinden bestemmer, hvad hun vil: Slutte eller sutte? Lene var ikke typen, der lod en god pik i lejligheden gå fra sig. Så hun satte ind med hele “den tyrkiske musik”: Slog med tungen på spidsen af Brians fremadstræbende organ., sugede, suttede, snurrede… Det er her, den modne kvinders fordel sidder: Hun véd, at 17-årige mænd kan noget, som 34-årige mænd – eller det, der er værre – ikke kan: Stå igen! Ligemeddetsamme! Hvis de får den rigtige efterbehandling. Fysioterapi for Vilde Voksne! Den varme “juice” var længst røget i Lenes maveregioner. Ned til frokosten. Skønt ingen sundhedsapostle har turdet sige det, så havde Lene aldrig glemt, hvad hendes fraskilte mand engang grinende havde sagt: -Sperm er verdens bedste kosttilskud for kvinder! Og hun husker hun havde svaret: – Hvad med mænd? Har de ikke godt af sæd i munden? Han havde svaret: – Så skulle bøsser være sundere end vi andre! Og hun havde grinet tilbage og sagt: – Bortset fra HIV”erterne… har du så nogensinde set en syg bøsse?!

Hvorfor i hele, hule h…. kom hun til at tænke på den slags lige nu. Ud af hovedet med den slags bøssetænkning. Hun havde en helt anden opgave HER OG NU: Brians nedre hoved var i hendes mund. Hun havde sit hoved fyldt med hans hoved! Lene gav det en superbehandling på alle tangenter. Hele repertoiret. Hele “den tyrkiske musik”.
Og det virkede! Der kom endnu et par dråber, som Lene følte, at hun bogstaveligt talt sugede op fra nosserne! – Stop, fru Scmidt! Stop! …Det er…. vidunderligt. … men så vil Brian og Peter ha” fisse! Af med tøjet, fru Schmidt.
– Du må gerne bolle mig, Brian… på én betingelse! – ???? -…at du kalder mig Lene. Ellers føler jeg mig som om dette var forretning. Og jeg har ikke tænkt mig at bon”e! De kom begge til at grine. Men kun et par sekunder, så fløj det gennem luften med T-shirt og gennemsigtigt negligé.
På sekunder var de begge splitternøgne. Hendes bryster strittede. Hans pik gjorde det samme. Om så pauseklokken havde ringet aldrig så meget, havde de overhørt den.
-Om på ryggen, fru … Lene? Jeg vil have missionærstilling! Det lod Lene sig ikke sige to gange.
-Knep mig, Brian! Knep min liderlige kusse! Den vil have din dejlige pik! Du skal…..
Munden løb på Lene. Pikken stod på Brian. Sekunderne løb for dem begge – og der var ikke det mindste til at forsinke dem. Det gav drifterne dem heller ikke lov til. Lene lå på hyrdetæppet. Brian sad på knæ imellem hendes lår. Med sin “hard-on” vajende som en tremaster bovspryd, der er parat til at sætte ud på de store have.

Der blev ikke vinket til afsked til dem på kajen, for der var ingen Kaj. Kun en liderlig Lene og en bovsprydende Brian.
– Kom med den! Jag den i bund i mig! Gør lige hvad du vil. Jeg trænger, trænger, trænger! Og mere af samme slags fik ungersvenden som opfordring! Som om det overhovedet var nødvendigt! Brian ville have god, gedigen, kvindekusse. NU!. Og han fik det. Alt det, han overhovedet kunne tæske i sig. Våd, lækker, vild, krammende, vellysten, voksen. Brian besteg den velskabte, velduftende, vellystne kvinde.
Han fik. Hun fik. Begge gav og begge fik – væltede sig i verdens ældste nydelsesmiddel! De stønnede, huggede, hoppede, smaskede. De oksede løs. Begge havde fået deres første udløsninger kort forinden.
Så de kunne have taget den med ro, hvis de havde villet. De kunne have nydt hinanden i langsomt, afstresset tempo, der tillod selv de mindste lækkerhedsdetaljer at sætte sig. De kunne have taget tiden til a nyde hinanden. De kunne….
Men det gjorde de ikke.

De kneppede vildt og voldsomt – som om det var sidste chance før han drog på udkommando til Irak. Eller som om det var måneder siden, de sidst havde nydt hinanden.
Og det var det jo, hvis man tænker sig om. Det var endda mere end det: Bortset fra lynhugget forud for mundhuggeriet for lidt siden, så var det rent faktisk første gang, Brian var i Lene.
De gav sig ingen tid til kærtegn. Og dét er egentlig det største kærtegn nogen mand og kvinde kan gi” hinanden: Begæret, lysten, vildskaben, der går over al fornuft, over al kærlighed, over al romantik. Forløsningen af det rene uforfalskede seksualbegær! Hvis Vorherre, Allah, Skaberen, Altets herre… nogensinde har haft en mening med at sætte mand og kvinde i verden, må han i sin himmels syvende etage sidde og fryde sig ved den måde Lene og Brian elskede hinanden på lige nu. De oksede løs. Han kneppede, huggede, udfyldte hende. Hun kneppede, huggede imod, sugede ham ind i sig, krammede med sine indre muskler det store, dejlige, indtrængende.
Måske var der gået 1 minut, måske 5, måske 10… Ingen tog tid …. da deres fælles gutturale brøl brød nabovæggenes lydmure og lod hånt om alle småborgerskabets pænhedsregler for opførsel i en boligbebyggelse.

I sekunderne efter lå de bare og lå. Lod langsomt spasmerne fortage sig og spermatozoner ta” den vej, de selv ville.
I minutterne forinden havde han støttet skiftevis på albuer og strakte arme, for ikke at hindre hendes frie bevægelighed. Men nu var styrken væk – oppe såvel som nede. Han faldt sammen ovenpå hende. Masede hendes dejlige bryster ud til siderne. I minutterne, sekunderne før havde de været spændte, strittende, blodfyldte, krævende.
Nu var de som balloner, nogen havde prikket et minihul i. Langsomt blev de mindre – også mindre spændte. Ballonerne blev til meloner, melonerne blev til bløde bolde. De bløde bolde blev til lækkert mundfyld.
Men kraften forsvandt ikke fra ham og hende. Flyttede sig kun. Da den 17-årige så ind i den 34-årige øjne, opdagede han, hvor styrken var forsvundet hen: Hun så på ham med øjne, der sagde: “Aldersforskel eller ikke. Jeg kan dele dig med andre, med dine jævnaldrende. Men jeg slipper dig aldrig godvilligt, så længe du har den ungdomskraft i dig!” Hans øjne fortalte hende hans tanker: “Hun er skøn! Erfaren kvinde! Hundredfold bedre at gæste, end den mest liderlige teenager. Hende slipper jeg ikke af syne!” Han så hendes tanker i hendes øjne.
Hun så hans i hans. Bbegge forstod, hvad de så. Ikke ét ord var gået forud, da han kyssede hende og hviskede i hendes øre: – Lene! Jeg kan overhovedet ikke forestille mig at elske med andre end dig! Hun så hans øjne – og vidste, at han mente det helt inde i sit inderste jeg. Hun nænnede ikke at sige andet end: -Brian, jeg vil elske dig, dag og nat – altid! – – – Kun prosaiske novelleforfattere kan i den situation finde på at bryde stilheden med sit: “Lad os vente og se!”

11. kapitel: Familieidyl

– Ååårrrhhhh! Åååårh! Nej, Brian. Du må ikke kneppe mig mere nu! Det ville ikke være så godt, hvis Thomas pludselig stod ved sengegavlen, vel? Han kan komme hvert øjeblik.
-Jeg er nærmest ligeglad. Det kan jeg også! Kender jeg situationen ret, ligger han lige nu i min mors konsultation og gennemknepper hende til den store olympiske guldmedalje. Så jeg kan egentlig ikke se den store katastrofe i, at jeg gør gengæld! Så… let hellere din vidunderlige røv, så jeg kan nå helt i bund.
De var på anden – eller var det tredje – time stadig i Lenes soveværelse. Sengen var krøllet, lagnet plettet – og selv en 21-årig ungmø ville hage været sexmæt efter de sidste timers vilde, vidunderlige lege mellem 34-årige, fraskilte, blonde Lene Schmidt, arbejdsløs akademiker, og den åbenbart evigt-virile Brian Tobiesen, 17-årig søn af hendes og hendes 16-årige søn Thomas” fælles sexolog, brunetten Tina Tobiesen – der lissom Lene havde ikke bare et godt forhold til sin søn, men et overordentligt godt forhold. At de to kvinder lige for øjeblikket havde byttet sønner, var hvad der lå bag de foregående bemærkninger.

Lene lå på ryggen med sine ankler i et fast greb om nakken på Brian, som for 117. ganmg var i gang med at hugge sig til bunds i hendes drivende våde saftpresser af en lækkerkusse. Det var såmænd ingen vanskelig operation, men ungtyren fornemmede en vis slaphed i den indre Lenetunnel. “Mæt gør mat”, syntes Brian, han havde læst i en fagbog et sted. Klokken var ikke det eneste, som var gået. Tiden ikke det eneste, som var løbet. Det var efterhånden hen på eftermiddagen, så selv om Thomas var i konsultation hos Brians mor i klinikken på Stortorvet, og selv om behandlingen formentlig bestod af mere praktisk terapi end samtaleditto, så måtte parringsparret i sengen se i øjnene, at de ikke ret meget længere kunne regne med at være alene. Thomas kunne som før sagt komme hvert øjeblik. Heldigvis kunne det samme forventes af Brian.

SEX I DAG?

Brian og Lene var hver for sig indstillet på, at gong-gong”en havde lydt for “sidste omgang”, men de var 100% indstillet på at gennemføre kampen.. Den igangværende elskovsomgang skulle ikke afbrydes i utide. Komme hvad komme ville. Nul coitus interruptis! Lene var for længst hørt op m ed at tælle, hvor mange gange hun havde mærket de skønne sekunder, når Brian fik sin udløsning i hendes kusse, hendes mund, hendes kavallérgang eller hendes endetarm. Men hun vidste, at havde det været en konkurrence i antal orgasmer, ville hun have vundet med mange mål. Hun var kommet igen og igen og igen og ….igen. Og lige nu var hun på vej mod dét, der med garanti skulle være den sidste…. i dag. Glemt var hendes umiddelbare vægring fra de første minutter, da Brian var trængt ind – først i hendes soveværelse, så i hende selv.
Men netop som den var lige ved at være der igen – det begyndte at være svært for hende at nå klimax – trak Brian pikken ud af klisterkanalen, skubbede hendes ben endnu højere opad mod loftet, så hendes også gennempulede numsehul blev løftet fra sengebunden. Og – Ååååårrrrrhhhhhh!!! – med et eneste stød blev den brune ring udvidet og gennemboret af Brians superkæp! – Åååårhhhhhh! Brian! Du er så god, så god, så …. kom det fra Lene og – Åååårhhhhhhh! Lene, lød det bare fra knægten.

Lene havde altid været vild med at blive bagflækket, og Brian var tilsyneladende ikke anderledes end hendes fraskilte mand, som en gang havde sagt de bevingede ord “Hellere end god bagstikker end en slap forlader”. For når en gennempulet fissegang begynder at vise indre slaphedstegn, er der aldrig den slags tendenser til svigtende stramhed i den bageste glædesindgang – uanset om numsehullet sidder på en veldrejet kvinde eller en liderlig bagdørsindianer.
Heller ikke nu, hvor Lenes og Brians kroppe bearbejdede hinanden i et tempo, der i andre sammenhænge kunne have sikret udøverne en sikker plads i sommerens OL. Brians pik gik som et stempel i en overophedet motor, der kæmper for at holde trit med en vildskabschauffør med speederen i bund. Hvis sex en dag skulle gå hen og blive olympisk disciplin, måtte der inddrages flere deltagere i konkurrencerne, hvis alle fem olympiske ringe skulle udfyldes. Lene havde så megen kontakt med sportsverdenen, at hun vidste, at sex var den mest almindelige sportsgren ved OL. Hvorfor var det så egentlig, at ingen havde foreslået de olympiske aktiviteter lagt ind i mere konkurrencemæssige rammer? Det ville ganske givet få en gavnlig indflydelse på den brede sportsinteresse i befolkningen. Under de nuværende OL-former talte sporten stadig færre og færre aktive udøvere og flere og flere chipsgnaskende tilskuere ved farveskærmende. Onslow-ismen var over vor civilisation. Flere og flere kiggede på. Færre og færre udøvede noget som helst.
Det eneste fornuftige, Lene huskede, af guldkorn fra en forhenværende kulturminister var udtalelsen om, at fodbold er som porno. Det er sjovere at være med, end at se på! Alligevel blev der flere og flere tilskuere, færre og færre aktive udøvere – både i fodbold, håndbold og sex.
Sex på OL-listen kunne måske ændre på dette forhold. Kun pornofilmproducenterne kunne være imod det.
Når nu fedme var en folkesygdom var der da både lægelige og en økonomiske fordele på positivsiden ved en udvidelse af OL”s disciplinliste. Træningen derude i de små hjem kunne nå uanede højder, dersom tændte TV-apparater blev afløst af tændte hormoner. Det ville flytte indtægterne på stadions fra bænkene til grønsværen. Indtægterne fra tilskuerpladserne til kanvassen.

Det var nu ikke lige den slags overvejelser, som roterede i Brians og Lenes hjerner netop i disse minuter. Dér cirkulerede kun éet: Udløsning! Sveden blandt med alskens sexsafter drev af dem begge. Brian støttede på armene og Lene stødte røven mod stempelpikken.
Det vildeste prærieridt i lange tider var kun meter fra målet, da …..
… da det vildt elskende par i dobbeltsengen så, at de blev iagttaget!

Ved sengegavlen stod Tomas og Tina, Lenes søn og Brians mor, og stirrede på deres øvelser.
Om det var overraskelsen eller det naturlige resultat af de sidste minutters vildskab bliver aldrig opklaret. Men så meget står fast: Sprøjtet fra Brians jernpik og udløsningen i Lenes lillehjerne indtraf i samme sekund, at Tina fremsatte sin korte kommentar: – I hygger jer eddermaneme!

Der var lissom ikke noget at forklare. Endnu mindre at bortforklare.
Teorier var veget for praktikken. Der var bare ikke noget at tage fejl af. Så Brian lod sin pik være i bund i Lenes bageste glædekanal, og Lene lod den blive der, uden så meget som at løsne sit bengreb om knægtens hals. Det eneste, der kunne være usikkert for tilskuerne var, i hvilket af hullerne, Brian i afskydningsøjeblikket havde stemplet placeret.
Lene og Brian var vist ikke selv i stand til at besvare spørgsmålet. Som altså heller ikke blev stillet.

Tempoet faldt. Nydelsen gik fra ekplosionsmotor i overgear til 2-taktsmotor i frigear. Men hverken Lene eller Brian viste tegn til at ville forlade den tæt sammenføjede arbejdsstilling.
Tina lod en hånd kramme Thomas uden på gylpen (Gad vidst om den hedder sådan, fordi det er her kvinder – og mænd – i årtusinder har kunnet hente de safter, de til alle tider har nydt at gylpe i sig?). Hos de aktivt elskende fik Lene først talens gave tilbage: – Kender jeg jer to ret, har I hygget jer lisså godt som vi. Indtil I af letforklarlige årsager valgte at være med her! – Du har ret, Lene, svarede Tina.. Thomas og jeg har nydt hinanden et par timer – og så var det, vi syntes, at hvis I lå som vi regnede med, ville isen være brudt til en lækker 4-kant!

Lene kiggede på Brian og Thomas. – og Tina Tina så på Brian og Thomas – og Lene Brian og Thomas så på hinanden.
Og brudt var isen – hvis der havde været nogen.
Det tog kun to minutter for det indtrængende par at få smidt tøjet og hoppe op i den tør man roligt sige “rodede dobbeltseng”.
Et øjeblik efter var sengen omdannet til en “Model 138” Sagt på en anden måde: 12 x 69″er.
Lene og Tina med tungerne dybt i hinandens.. Thomas og Brian med mundene om hinandens.
Idyllen sænkede sig. Ro i studiet. Klar til optagelse til afsnit sex af familiefilmen “Ved Pillebækkenet”

12. kapitel: Firer uden styrmand – men med 2 styrepinde

Lene og Thomas lå underst med hovederne mod hovedgærdet. Mor og søn kunne drejede deres ansigter mod hinanden, men ikke nå hinanden. For Tinas fødder lå uden om Lenes hoved, og Brians ben uden om Thomas” hoved. Men de klemte kærligt hinandens hænder, inden disse gik på opdagelse på partnernes kroppe. Nøgen hud er dejligt mod følsomme fingerspidser. Tina og Brian, løftede derimod deres hoveder og kyssede hinanden let, og nåede lige, før de atter sænkede deres hoveder ned i de opadvendte lækkerier, at sige: Tina: – Lene, du smager lisså dejligt som forleden! Brian: – Thomas, det er første gang, jeg har en pik i munden! Og fra “underboerne” hørtes fra Lene kun Mmmmmmmm-lyde. Hendes tunge var trængt dybt op mellem Tinas skamløse skamlæber.

Thomas: – Brian! Det er første gang jeg får min pik suttet af en mand— og det er dejligt! Derpå hørte kun de lyde, som nu engang fylder luften, når fire liderlige mennesker nyder hinandens tunger De to knægte suttede hinandens pikke. De vidste begge, hvordan ståpikke skal trakteres. Deres stønnen og sutten fulgte samme mønster, og da begge for kort tid siden havde udtømt sig i deres respektive mødre – tilmed flere gange – og derfor kunne holde sutningen i gang længere, end man normalt ville forvente, tog det adskillige minutter, før nogen af dem nåede lykkens tinde. Begge nød at have en ung, viril, stiv kammerat i munden. Havde mødrene ikke været optaget af tilsvarende gøremål i hinandens kusser med slik og tungeslag og alskens lækker behandling, som kun kvinder kan slikke kvinder, havde de sikkert nydt drengenes vellyst. Nu var de simpelthen bare så optagne af sig selv og hinanden, at de slet ikke opdagede, at drengenes klimax nærmede sig. Drengene på deres side havde ingen grund til at spørge hinanden, om partneren ville sluge hele ladningen, for udløsningen kom samtidig på dem begge – og begge slugte al den gode cream-fraiche, som blev leveret dybt i deres mundhuler. Der kom spasme på spasme i knægtenes munde, indtil de begge ebbede ud…og væltede sig hver til sin side. Brian ved siden af sin mor. Thomas ved siden af sin. De lå og nød de to voksne kvinders gensidige gejlen hinanden op mod klimax. De to knægte fornemmede, at pigerne ikke havde lyster til andet lige nu end hinanden. De nød blot at se deres mødre være på vej til tilfredsstillelsen sammen – ligesom de selv havde været det for få sekunder siden. De var begge sikre på, at de om et øjeblik ville se de to kvinder føre hinanden op over bakkekammen til Amors befriende øjeblikke.

Men de tog fejl. Da mødrene opdagede, at drengene var væltet af hinanden og lå der og gned på deres endnu halvstive pikke, som var godt vædede af spyt og sperm, udbrød Tina: – Lene, trænger du ikke til pik nu? Lene tog munden fra Tinas skamlæber og svarede: – Jo, Tina. Jeg vil ha” pik nu! Skal vi tage hinandens sønner eller skal vi lade det blive i familien? Tinas svar var klart nok: Vi har lige rejst os fra hinandens knægte. Skulle vi ikke skifte til familiepik? Jeg ta”r min, så ta”r du din! Og sådan blev det.

Tina gjorde sig fri af Lene, vendte sig om på ryggen, krøb op under sin Brian og styrede sønnepikken i bund. Lene blev liggende i “missionærstillingen” – og Thomas krøb på sin mor.

-Mor er den bedste i verden! kom det som i kor fra de to teenageknægte. Sekunder efter var der højtryk på slangerne, klar til om f¨å øjeblikke at indstille strålespidserne til højtryksspuling af de moderlige glædeskanaler.
Thomas gled ned mellem Lenes ben. Lod tungen glide mellem hendes skamlæber, over hendes klitoris. Slikkede blidt sin mor i fissen. Mærkede, hvordan hans tunge fik hendes krop til at reagere. Fik en finger ind mellem skamlæberne, og videre op i hendes indre kanal. Begyndte at fingerkneppe hende. Først med en finger. Derefter to fingre. Ind og ud ad fissen. Frem og tilbage i den våde grotte. Hun besvarede hans fingres angreb ved at presse kussen hårdt mod sin dreng. Hans tunge arbejdede stadig flittigt på hendes klitoris. Thomas kunne mærke, at Lene var ved at være der. . . . . .

Ja, for pokker. Det gik stærkt: Hun udstødte et lille skrig og hendes krop gennemrystedes af en orgasme. Han lod hende få vejret igen, inden jeg trak fingrene ud af hendes kusse. Lod sig glide op over hendes krop. Mærkede hvordan pikhovedet gled henover hendes våde fisse. Hun fattede om pikken og førte den ind i sig. Langsomt lod han pikken glide til bunds i hendes kusse. Højt op i hende. Så begyndte han at kneppe. Lange, hårde stød, hvor pikken blev dybt begravet i hendes kusse. I starten lå hun stille. Så begyndte hun at møde hans stød. Skød underlivet frem hver gang pikken hamrede til bunds i hende. Frem og tilbage. Ind og ud. Hun havde en dejlig stram kusse. Den fik ham til at komme alt, alt for hurtigt! Thomas sprøjtede sin varme sperm op i hende og Lene stønnede “Fyld mig! Thomas. Fyld mig. Knep mig”. Uden at pikken forlod hende, rullede han om på ryggen. Med hende ovenpå. Hun fik placeret et ben på hver side af ham. Begyndte at ride ham. Lod kussen hamre op og ned ad pikken. Kors, hvor var hun vild. Hovedet bagover, mens kussen igen og igen slugte hans pik. Hun kørte vildt med underlivet. Småklynkede “Pik. Jeg vil ha pik”. Og det fik hun. Masser af pik. Denne gang holdt Knægten i næsten ti minutter, inden pikken på ny skød en ladning. Denne gang ikke i en mandemund, men i en kvindekusse. Hans dejlige, dejlige mors. Hun faldt helt sammen over ham. Længe lå de ganske stille. Han kunne mærke, hvordan hans pik langsomt mistede sin stivhed og hårdhed. Mærkede hvordan den langsomt gled ud ad hende. Hun brød stilheden – Jeg havde helt glemt hvor skønt det er at mærke en hård stiv pik.

De kiggede til siden, hvor Tina efter en hård opstart med sin søns stander i kussen, havde fået ham omvendt til de anale glæder, hun altid havde været så vild med. Hun lå stadig på ryggen, og ved første øjekast lignede det et almindeligt missionærsamleje. Men Lene og Thomas så det samtidig, opdagede på én gang, at Tina med benene om sin søns nakke havde løftet sig lidt ekstra op, så han havde sin ynglekæp i bund i hendes endetarm. Vellystlydene afslørede, at der ikke var andet end fryd og nyd i deres kneppen hinanden. Parret var så optagne af deres eget, at de intet sansede ud over deres eget. – Brian, dejlige liderlige Brian! Bliv ved! Bliv ved! Bliv…

Det var mere end tydeligt, at Brian ikke havde mange minutter tilbage, før den gik på ham igen. Tina lød derimod som om hun kunne blive ved med analknepningen i en uendelighed. Som om hun nød det, men ikke var psykisk helt med op omkring det punkt, hvor udløsningen er på vej. Og det viste sig at være rigtigt fornemmet.

Pludselig kunne Lene og Thomas se Brians hoved blive om muligt endnu mere blussende, han fik et fjernt blik i øjnene. I hvert fald var Lene ikke i tvivl: Knægten var sekunder fra udløsningens befriende sekunder…Og så skete det! -Åååååårrrrrrhhhh! brølede den 17-årige med ladestokken dybt i sin mors endetarm… Åååååårrrrrrhhhh! Og knægten faldt sammen over sin mors strittende bryster. Udtømt, udkneppet, færdig! Men det var Tina ikke. Hun lod sine fingre kærligt løbe gennem sin søns hår, kælede ham som tak for at have givet ham tilfredsstillelsen, men sulten i blikket efter mer”. Meget mer” -Læg dig over i Lenes arme, sagde den betænksomme moder til sin ellers udkneppede søn, og så snart han “krøb af” og væltede sig over imod Lene i den store dobbeltseng, udbrød Tina: – Og kom så her, Thomas…. Du skal føre mig til de sidste højder!

For en normal, voksen mand ville det, der skete nu være teknisk umuligt. Men hvad der er umuligt for en voksen, er muligt for en 16-årig knægt – det er vel derfor voksne kvinder sværmer for helt unge mænd: At kunne kneppe igen og igen og igen.

Thomas kastede et Må-jeg-mor-blik på Lene. Som straks forstod – og nikkede med et smil Og så steg Thomas ombord i den gennemkneppede nymfoman Tina Tobiesens åbenstående numsehul. Ét hug – og knægten var inde, hvor Brian lige havde afleveret sin spermladning. Dér var ingen smørelsesproblemer. Endetarmen og dens åbning formelig drev af slimede safter.
Og Thomas nød det. Hold kæft, hvor han nød det. Han havde aldrig ført været i en endetarm. Havde hidtil troet, at den slags var forbeholdt bøsser. Men at to mænd kan have det sexuelt godt sammen, havde han for 10-15 minutter siden opdaget for første gang. Tina smed sine ben stramt op omkring Thomas” nakke, og så såre hun havde mærket pikspidsen mod sin følsomme ringmuskel, havde hun bogstaveligt talt hevet sig op på det stive lem, som hun på den måde selv sørgede for at spidde sig på og hamre i bund. Den omvendte verden… som hvis jorden hiver tøjrpælen i sig. Sammenligningen med en tøjrpæl er slet ikke så ilde. For Thomas” jern var allerede hårdt som… nåja, som en tøjrpæl. Og liderlig var han osse trods flere gange udløsning, dels i munden på Brian, dels i sin mors glædeskanal – og nu vild efter endnu en udtømning i røven på Tina Tobiesen.

For de mænd, der ikke har kneppet i en endetarm, mands eller kvindes, må jeg hellere fortælle, hvordan det føles: Ved almindelig kusseknepning er det hele tiden vidunderligt, at partnerens kussevægge omkring ens pik, fra rod til spids, er varme og lækre og bevæger sig som små muslinger uden skal, der suger og sutter på en. Frydefuldt er det, ud over alle grænser.

Helt anderledes i en tarmkanal, mands eller kvindes. Den anale ringmuskel er ufattelig stram. Der må som oftest smøring (glidecreme, olie eller overproduktion af naturlige sekreter) for at en pik overhovedet kan komme igennem den stramme, stramme muskel. Men når det så lykkes, er følelsen HELT anderledes. Frydefuldt – på en helt anden måde end normalt samleje.

Du kan give dig selv en vag fornemmelse af det ved at holde meget stramt om din ståpik, helt inde ved roden – og blive ved at holde et par fingre stramt dér, mens du onanerer den. Du kan også tage et gummibånd eller allerbedst et preservativ, som du klipper “dutten” af og ruller ind på pikroden, uden at rulle preservativet ud. Lad den sidde der og virke som det, ældre mænd til tider køber for at holde stivelsen i ståpikken. Dér har du fornemmelsen. Du kan jo også prøve næste gang, du hopper i kassen med en eller anden, men her skal du huske, at skønt der skrives meget om den slags i noveller og romaner på pornoportalerne, så er det meget, meget få kvinder, som accepterer at blive bedækket analt! Det er langt, langt fra så almindeligt, som man af fantasierne skulle tro. Jeg har f.eks. kneppet mig gennem tilværelsen, siden min sexdebut som 13-årig – mon ikke jeg for længst har passeret 1.000 kusser? Jo, jeg tror det – og jeg har kun haft analt samleje tre gange! Men det er nok til at kunne erindre fryden ved det. Den er stor for manden. Den må jo også være det for nogle kvinder! For uden partnerens 100% accept, er det aldeles umuligt ene mand at trænge ind i en endetarm. Når mænd i fængsler og lignende afsondrede steder tiltvinger sig analt samleje med andre mænd, altså voldtager mænd i røven (og det har både du og jeg tit hørt om), så har jeg også altid erfaret, at der var mindst 2-3 andre mænd til at holde den voldtagne. Eller også er den voldtagne gået med til akten for at tækkes den pågældende overmand (dvs. delvis frivilligt) eller af frygt for at få tæsk, blive mobbet eller lignende. Ellers er det altid forblevet ved det, som i retssproget hedder “anden kønslig omgang end samleje” (det berømte nutidstilfælde er vel Clinton og Monica Lewinsky).

Ved analt samleje vil der således ikke være gnidningsmodstand andre steder på pikken end ved roden og ved den normale tilbagetrækning, som samleje kræver i sit ud-ind-forløb, mens der omkring pikhovedet ingen gnidningsmodstand fornemmes, kun en lækker, våd varme. Dét kan enhver mand lige smide bukserne og prøve her foran skærmen! Sæt to fingre om ståmandens rod og kør frem og tilbage. Det vil være meget svært at få en udløsning ud af det, uden snyd. Derfor har analt samleje den fordel for begge, at manden kan blive ved og ved og ved, uden at få udløsning. Men der må være særlige nervetråde mellem kvinders tarm og skede. For kvinders orgasme kommer dobbelt så hurtigt, og igen og igen og igen ved analt samleje end ved almindeligt. Siger min personlige erfaring – som altså ikke er baseret på mere end nogle få tilfælde.

Nå, men back in double-bed”en: Thomas jog uden besvær sin pik i enden på Tina. Det var der overhovedet ingen problemer i, for numsehullet stod nærmest og gabte, efter at Brian havde affyret sin ladning og trukket sig ud. Den gabte efter pik, som en fisk i iltfattigt vand efter luft – Og den gabte ikke forgæves. Takket være de forhold, jeg lige har forklaret ovenfor, kunne Thomas blive ved og ved og ved og ved og ved og….

Til sidst blev det for meget for Lene. Hun blev liderlig igen, men ville ikke forstyrre Tina og sin Thomas. Hun vendte sig til Brian, der så ud som om hans sov. Med en pik, der var krøbet næsten ind i sig selv. Det klarede Lene dog. Hun suttede den ind i munden, kunne ikke undgå at smage de fækale safter fra Tina, men i sin liderlighed var hun ligeglad. Tog det som et ekstra incitament. Hellere det, end at få fækale bakterieflora i kussen. For det var dér, hun ville have den.
Selvfølgelig vågnede både Brian og pikken til dåd – og så fik Lene endnu en gang Brians i sig. Som sagt ikke analt – det lod hun Tina og Thomas om. Hun ville kneppes på god, gammeldags missionærmaner – og det blev hun.

Da hun og Brian var færdige, var Tina og Thomas stadig i fuld gang. De blev faktisk ved så længe, at Lene på et tidspunkt kiggede på klokken og sagde: – Skulle jeg ikke rode et eller andet sammen, vi kan spise sammen? Det tog lidt tid at bryde gennem lydmuren til de kneppende, men til sidst svarede Tina: -Det er simpelthen en dødgod idé, Lene. Må Brian og jeg blive hos jer to i nat. Jeg tror, vi kan få…
– Det kan jeg garantere dig for, at I er mere end velkomne til, svarede Lene. En dag er ikke levet uden kærlighed.
– Nej, lo Tina tilbage, og meget tyder på, at godt begyndt er halvt fuldendt.

Da Lene åbnede køkkendøren og råbte “Så spiser vi!”, så hun sin søn Thomas i gang med at få suttet pik af Tina og Brian på skift. Lene tænkte: – For en gangs skyld er jeg glad over at være arbejdsløs. Det bliver ingen let opgave at komme på højkant i morgen tidlig. Hvordan Thomas og Brian vil klare at komme i skole… det må vi finde ud af i morgen!

THE END – og når enden er god, er alting godt!

porno med danske piger