Mor er den bedste i verden del.3 (sexfortælling)

SPAR MANGE PENGE

En liderlig teenager søn og hans hjælpsomme mor

Lene og Thomas – igen, igen!

Tidlig morgen. 20 minutter til vækkeurets ringen. Overraskende for sin mor tumlede Thomas ind i hendes soveværelse, hvor han afslørede Lene liggende på sengen, nøgen og med hele sin ene hånd begravet mellem skamlæberne i færd med at give sin klit og sine skamlæber en febervild omgang fingerpolka. For ikke at falde for de fristelser, der utvivlsomt ville dukke op ved morgenbordet. Synet af den nøgne, onanerende mor i sengen, kunne ikke undgå at gøre Thomas stangliderlig. Lene havde hele eftermiddagen i går modstået sin evigt påtrængende søns forsøg på igen og igen at kneppe sin mor. Hun var inderst inde ligeså hungrende efter hans pik, som han var det efter at begrave den i sin mors kavalérgang eller endnu bedre: I hendes varme, våde mund eller kærlighedsgrotte.
Lene stoppede øjeblikkelig sin selvtilfredsstillelse og prøvede at få sin stemme til at lyde helt upåvirket, da hun bad sønnen forlade sit soveværelse. Thomas lystrede ikke sin mors ordre – regnede vel med, at de trængte lige meget til hinanden i disse minutter. Han havde med et sjofelt grin om munden lyn-strippet foran sin splitternøgne mor, smidt sin pyjamas, var hoppet op i sengen til hende. Og lige nu var han kun få sekunder fra at jage sit enorme spyd op i den kusse, hvor de begge i virkeligheden fandt, at den hørte til.
-Ungggh! Nej, nej! Du skal ikke kneppe mor igen, Thomas! protesterede Lene. Det er syndigt. Det er forkert. Det krænker alle tænkelige moralbegreber, dreng! Det virkede som om Thomas overhovedet ikke hørte sin mors protester som han stod der på knæ mellem sin mors spredte lår og af al magt prøvede at få sin nu igen jernstive pik proppet ind i sin mors vidtåbne fisse. – Nej, Thomas, nej… nej. Det må være slut. At vi to gange har syndet mod Vorherre og alle moralbegreber ved at lade vore lyster tage magten fra os berettiger ikke til at fortsætte ad syndens vej, Thomas. Nej, nej, nej, Thomas. Hold så op og gå ind til dig selv…. fortæl din psykiater, fru Tobiesen, om det ved næste konsultation… Hvordan gik besøget hos hende i dag i øvrigt? … Hun kan hjælpe dig… nej, hjælpe os fra at gentage de handlinger, vi aldrig skulle være begyndt på.
Thomas var en stærk ung mand på 16. Han havde flere kræfter end sin ellers toptrænede 34-årige mor, og han havde allerede fået spidsen af pikhovedet ind mellem Lenes ydre skamlæber med de lyse, næsten rødblonde kussehår. I det øjeblik Lene mærkede Thomas varme, lækre unge mandepik pløje sig vej ind i hendes ydre skedegang, vidste hun, at hun havde tabt kampen. Hun hørte da også op med at kæmpe imod frontal-angrebet og lod sig i stedet ligge opgivende på sin seng. Hendes ben var vidt spredte. Thomas tvang hendes ankler op over sine skuldre, og knægten fornemmede med en sjette sans sim mors pludseligt aftagende modstand, da hun opgav forsøget på at få dem ned igen og pløjede sig med et eneste dybt hug til bunds i sin mors pikhungrende kusse.

– Vil du stadig gerne have mig til at stoppe, mor? grinede hendes søn til hende. Han kiggede ned foran sig og sit kæmpemæssige organ begravet til nosserne i sin mors kusse – og vidste udmærket, hvilken virkning dette havde på hans mor – som på enhver kvinde, hvis voldsomme elsker i realiteten ikke er frygtet, men nærmere én, som kvinden hungrer efter. Han lod sin krop sænke sig ned over hendes nøgne krop, idet han flyttede sine hænder fra kampstillingen med at sprede moderens skamlæber for at skaffe plads til sin pik og op til hendes store bryster, som han med bløde bevægelser kælede for. Alt, hvad Lene nu mærkede, var længslen efter at føle den dreng i sig, som hun 16 år før havde fået ud samme sted som – dengang som en lyserød og rynket baby. Hendes barn. Hendes Thomas! – Ugggghhhh! Årrrhhh! Thomas. Din slemme dreng! Den liderlige, sexhungrende mor løftede sin ben så højt op mod loftet, hun formåede, og klarede næsten at korslægge sine underben bag sønnens stærke nakke og klynge sit bækkenparti fast til den pik, der nu var nået helt i bund i hendes skede.

I den stilling vrikkede og hóppede hun så meget som muligt for at være den levende knepperske, som så mange mænd havde nydt godt af, siden hun selv fik sin sexuelle debut som 12-årig – og allerede dengang havde haft på fornemmelsen, at mandepikke ikke bare vil kneppe. De vil selv kneppes. Snart faldt mor og søn ind i en rolig, langvarig nydelse ved hinandens nærhed, og man hørte den lidt slubrende lyd af hans organs ind-og-ud, ind-og-ud-huggende bevægelser; af og til også et klask, når deres svedige underliv slog mod hinanden – Eller var det en lyd, som fremkom hver gang sønnens nosser slog ind mod moderens balder? Sengen knirkede svagt under deres ivrige bevægelser. De stønnede begge ved de søde anstrengelser. Ingen kunne undgå at vide, hvad der foregik, selv hvis de ikke kunne se, kun høre lydene fra soveværelset. Ingen kunne være i tvivl om, at et vildt ridt, et vildt og af begge ønsket samleje var på vej mod det fælles klimaks. Lene gjorde nu ikke mere forsøg på at slippe for Thomas” pik. Tværtimod. Hun fik sig drejet, fik begge deres kroppe til at dreje sig rundt, så hun sad øverst. Med et knæ på hver side af sin søns hofter havde hun overtaget det meste af arbejdet ved det stadig vildere samleje. I den stilling var det hende, ikke ham, der dirigerede tempoet og lysternes hastigt stigende tilfredsstillelse. Thomas lagde sine hænder bag nakken og lod sig kneppe.

– Som han lå med hende den lille dulle forleden, tænkte Lene.(se evt. kapitel 2) Men hun sagde ingenting. Hun lagde begge sine hænder på sønnens brede bryst. Hun var hedt rød i hovedet. Hendes store, faste bryster svingede og svajede lige foran sønnens øjne. Ingen kunne se på dem, at de i hans tre første leveår havde været dagligt suttet af hans mund – længe efter at andre mødre ophørte med at fodre deres børn fra hvad man har kaldt “verdens smukkeste mælkebeholdere”. Lene slappede lidt af, gjorde sine kneppebevægelser langsommere end før – for at trække nydelsens maksimale øjebliks indtræden så meget som muligt i langdrag. Thomas pik gik som et velsmurt stempel i sin mors glædeskanal.

“Velsmurt” var netop det rigtige ord, for safterne drev ned af hans mors indre organer, og hendes skede strammedes og slappedes på skift omkring det hårdt pumpende, menneskelige stempel. Hendes søns stive pik.
-Ja, Thomas! Knep mig… knep mig… knep mig hårdt, gispede den sexhungrende mor. Gør det… Gør det! Knep din mors våde fisse. Bliv ved… Bliv ved… Bliv………
Thomas kiggede op. Hans mor sad nu foran hans øjne på nøjagtigt samme måde som den unge pige havde siddet, da hans mor forleden kom og overraskede dem midt i et vildt ridt. Han havde villigt påtaget sig den passives rolle. Havde lagt hænderne under sin nakke. lod sig bare bedække. Han så hele tiden op på sin mor, sin dejlige, lækre, sexede mor, hendes ansigt, hendes bryster, hendes lyse kusse, som hans enorme hegnspæl af en pik hver andet sekund forsvandt op i – og hvert andet sekund kom så langt nedad mod madrassen, at han ville være smuttet ud i fri luft, hvis ikke hans mor formelig havde suget den til sig. For så i næste sekundbrøkdel igen at forsvinde ind, hvorved hendes snæverhed tvang hans forhud tilbage over pikhovedet – og gav dem begge den maksimale nydelse ved at være sammen.

Da Thomas begyndte at føle orgasmens vidunderøjeblik nærmede sig – og den måtte meget gerne nærme sig – gav han sig til mere aktivt at støde op i sin mor. Søgte at lokke hendes bevægelser op og ned, frem og tilbage, rundt og rundt, til at blive hurtigere og hurtigere. Hans stød var hele tiden brøkdele af sekunder foran hendes op og nedture på spigret, der så henrykt og henrykkende hamrede ud og ind af hendes elskovsindre. Der kom af og til et lille grynt fra Lene (eller var det lyden af et dybt veltilfredsheden suk?) efterhånden som hun blev bragt nærmere og nærmere en voldsom orgasme, den af alle elskende kvinder så vildt efterstræbte følelse af partnerens voldsomme udløsning og sprøjtet – den velkendte spermning – i sit eget indre univers.

– Åhja… knep din mor, Thomas. Pul mig! Bedæk mig, du dejlige hingst, som den liderlige hoppe, jeg gerne indrømmer at være. Min fisse kan slet ikke vente længere! Bol mig! Pul mig, Thomas. Gør det så hårdt og hurtigt, du kan. Jeg er ikke langt fra udløsningen!… Knep mors vilde, våde, opsvulmede, trængende kusse, knægt! Thomas behøvede ingen yderlige opfordringer. Hans vognstangspik hamrede op og op og op i den varme fissegang. Han kneppede sin mor så hårdt – nærmest brutalt – som han var i stand til. Og så kom vellystens øjeblikke rullende gennem dem begge. Han mærkede den dejlige fornemmelse af spermen på vej, følte pludselig sine nosser nærværende. Spermklumpen var ved at forlade hans skabende kønskirtler. Han mærkede dens langsomme passage op fra nosseposen, gennem sædstreng og ud i pikskaftet. Også Lene mærkede, hvad der var på vej. Følte sin søns stive pæl vokse til noget, hun følte som dobbelt størrelse, mærkede krampetrækningerne, som skulle pumpe sædklumpen op i brandrørets spids….

Og så nu..Nu…NU..NU kom udløsningens hos dem begge. I ét og samme øjeblik. Det tågede for begges øjne, da orgasmen overvældede dem. Lene, der ellers havde hugget sin fisse vildt op og ned for at fremme sin og Thomas” vellystøjeblikke, holdt pludselig inde. Sad blot der på Thomas pumpende ståpik og lod de indre organer føle sprøjtet, vellystdrønet, helt oppe mod sin livmodermund. Også Thomas lod vellystkramperne i sit indre overtage arbejdet.
– Den kommer, Thomas! Den går på dig….og den går på mig! Det er vidunderligt… ubeskriveligt dejligt… det er selve meningen med forskellen på mand og kvinde, som – Ikke kun mand og kvinde, mor. Osse mor og søn…

I det øjeblik knægten udtalte disse ord, skulle Lene vel være stivnet i rædsel over, at lysterne endnu en gang havde grebet hende i incestsamleje med sin egen søn. Men sådan var det ikke. Tværtimod. Hun følte, at hun aldrig før i sit liv havde følt en sådan samhørighed med noget menneske som lige nu med Thomas. Efter 30-40 hæsblæsende sekunders nydelse, kunne hun endda smile. Hun bøjede sig ned over sin søn, fandt hans læber og gav ham det varmeste, inderligste kærlighedskys, hun nogensinde havde givet en mand. Så hviskede hun: -Thomas, min elskede! Jeg har aldrig… aldrig… aldrig haft en så frydefuld, så vidunderlig, så tilfredsstillende orgasme, som den, du lige har givet mig. Jeg vil aldrig mere forsøge at få dig til at holde op, når du vil ta” mig. Fra nu af vil jeg elske med dig hver morgen, hver eftermiddag, hver aften, hver nat. Du skal ikke igen forlade min dobbeltseng! – Hov, hov, mor! Jeg skal vel passe min skole, og… du har jo sendt mig op til hende psykodamen! De kom begge til at le, og da de sidste sammentrækninger havde forladt Thomas” pik -den blev om ikke slap, så i det mindste mindre stiv – løftede Lene sig af sit glædessæde og krøb nedad, til hendes mund kunne nå sønnens endnu stive pik. Hun slikkede og suttede den ren for hans og sine egne sammenblandede safter. En kærlighedsdemonstration, som blev fuldt ud forstået både af giver og modtager.
– Jeg vil kneppes af dig så ofte, du har lyst, Thomas, sagde Lene Han nikkede let… så hviskede han tilbage: – Mor! Jeg har lyst lige nu!

De nåede endnu et hurtigridt – denne gang med Thomas i rytterens rolle – inden han fór ud af sengen, klædte sig lynhurtigt på, kyssede sin mor varmt farvel og fór ud af døren. For at nå skolen – endnu forpustet og rød i hovedet af morgenstundens nydelser – netop som der blev ringet ind til første time.
Hjemme blev Lene liggende lidt endnu. Så på uret og tænkte: -Der er næsten ulideligt længe til Thomas kommer hjem… åh, for resten. Det bliver endnu senere end det plejer. Det er jo efter skoletid i dag, at han igen skal op til psykologen, til Tina Tobiesen! Var det ikke det, han sagde? Hvorfor skammer jeg mig ikke? Hvorfor fortryder jeg ikke, at jeg har givet 110% efter for mine lyster. Hvorfor har jeg dog sagt til Thomas, at min fisse til enhver tid står åben for ham. Det har jeg aldrig før sagt til nogen mand. Har altid spillet lidt kostbar for at ægge dem. Selv med min egen mand. Hvorfor er jeg ikke skamfuld? Jeg ved det ikke. Det er jeg bare ikke. Jeg er lykkelig! Hun var spændt på at høre, hvad psykologen ville foreslå Thomas. Da Thomas var kommet hjem efter første konsultation hos Tina Tobiasen havde Thomas ikke rigtigt villet ud med sproget.

Kunne man forestille sig, at Lena Tobiensen havde truet ham med, at hun ville anmelde Lene til sædelighedspolitiet? Hvis der stadig eksisterede sådan ét. Nej, hun måtte som læger, præster og advokater garanteret have tavshedspligt. Men spændende var det at høre, hvad Thomas kunne fortælle efter konsultationen i eftermiddag! Med ét slog en frygtelig tanke ned i hende: – Hvad nu, hvis psykologen fik ham overtalt til at stoppe deres elskov, deres vilde ridt, deres blodskam. Fra det øjeblik var hvert sekund en lidelse for Lene. Det ville være det værste af alt!
7. kapitel: Thomas og Tina – 2. konsultation

– Du store kineser! Jeg tror virkelig, det her gir mig al den tilfredsstillelse en liderlig ung mand kan ønske sig, fru Tobiesen! sagde Thomas lidt senere den eftermiddag i Tina Tobiesens konsultationsværelse – hvor han var dagens sidste klient. Hun arrangerede det altid sådan, at dagens sidste klient var dagens bedste knepper. Eller ved nye klienter den, hun håbede på ville være det. Tina var umætteligt liderlig – ikke mindst når uret sneg sig hen over kl. 13-14. Hendes teorier om sexterapi afveg en del fra det, de lærte i de højere læreanstalterne. Om end ikke langt fra den praktik, der kørte i fritiden på disse.
Og som Tina selv tænkte: Freud blev ikke berømt på at fortsætte, hvor andre slap! Ingen kommer foran, som går i andres spermspor. Men den slags tav hun dog med i faglige forsamlinger. Og lige nu var stemningen vist heller ikek til teoretiske overvejelser.
– Du virker som om du er helt vild med at sutte min pik, fru Tobiesen. Du gør det bedre og længere og dejligere end nogen anden kvinde, jeg nogensinde er blevet suttet af….nogensinde.

– Så lad mig hellere sutte den igen, så snart vi igen får den op at stå, Thomas! Tina løftede sit ansigt fra knægtens skridt med en glinsende tap af salven hængende frækt fra spidsen af hans pik til hendes hage. Det var Thomas” sperm, som hun havde beholdt inde i munden, lige siden giga-sprøjtet.
– Du kan ikke have undgået at bemærke, at din mor er utilpas, flov, pinligt berørt af, at du knepper hende. Hvorfor kommer du så ikke bare her, når du er liderlig – og så afreagerer på mig. Jeg vil elske det! – Jamen… jeg elsker også at kneppe med mor. Hun er også god. På en lidt anden måde. Det ene udelukker vel ikke det andet? grinede Thomas. Desuden kan jeg ikke bare lade hende i stikken. Hun er stanghamrende liderlig 24 timer i døgnet. Kan ikke få pik nok, min stakkels, sultne mor! Hvis jeg lod hende være i fred bare et par dage, ville hun garanteret komme og byde sig til – eller måske ligefrem voldtage mig! Og så ville hun da først føle sig skyldig.
– Ville du stritte imod, hvis din mor ville voldtage dig? – Ha,ha… Nej, aldrig i livet. Hun er en superknepper – som De er en supersutter – og det siger ingen mand nej til.
– Heller ikke, hvis det er hans mor, der forsøger sig? – Næppe. Jeg kender ikke alle mænd og mødre, men hvis de sagde nej, gik de glip af noget superskønt: Moderfisse! Thomas” pik var oversmurt med safter. Han holdt Tinas hoved mellem sine hænder og guidede hendes mund hen til sin pik, der igen var på vej op.
– Sut og sug, fru Tobiesen! Tina var tilfreds med at lystre, selv om hun lige, før hun puttede kalorius i munden hviskede: -Thomas, vil du ikke godt kalde mig Tina! Han nikkede bare. Og så forsvandt hans enorme pik og pikhoved dybt i halsen på Tina. Hvad tænkte hun på? Uartige tanker… og dog. Hun tænkte på, at Brians pik derhjemme var lisså gigatyk og lang og lækker…. Liggende her med Thomas” pik i munden bestemte hun sig til igen at forføre sin søn, når hun kom hjem. Som i aftes.
Tinas trang til at sutte pik og sluge sæd var vokset voldsomt, siden hun var begyndt at kneppe med de unge knægte. Der gik næppe en time, hvor hun ikke tænkte på unge ståpikke og deres vidunderlige indhold – og evnen til at sprøjte med voldsom kraft i hendes mundhule og hals.
Atter åbnede den liderlige kvinde sin mund på videste gab og lagde sine liderlige læber omkring Thomas” pikhoved. Hun lukkede øjnene og koncentrerede sig om sin yndlingsbeskæftigelse.

SEX I DAG?

Hun gjorde skiftevis læberne runde og ovale omkring det, og fremkaldte derved tydeligvis en helt særlig fornemmelse i Thomas” pik – det vidste hun udmærket fra alle sine tidligere piksutteshows med unge og ældre mænd. De unge var bedst! Ingen mand uanset alder kunne modstå de bevægelser, når hun samtidig sugede kinderne ind, så munden sad som en stram, men levende handske omkring mændenes følsomste sted.
Skønt hun ikke havde troet det muligt, mærkede hun, at Thomas” jernstive kæmpelem blev endnu stivere, endnu større, endnu vildere i hendes mund. Hun holdt hånden stramt om roden af pikskaftet og klemte i lette malkebevægelser, mens hun opretholdt bevægelserne med læberne. Havde hun ikke holdt hænderne om den, havde Thomas med garanti hugget sin pik dybt ned i hendes hals, så hun ikke havde kunnet trække vejret. En dum måde at dø på. På den anden side vel en skøn måde!Men det kunne lige vente en menneskealder med de tanker. Thomas” jernpik føltes, som sad den på en hest. Et øjeblik tænkte hun på, hvordan det ville være at sutte en hingstepik, men tanken forsvandt som dug for solen, da Thomas selv tog fat på kneppebevægelserne.

-Hårdere, fru To…. Tina, hårdere! stønnede Thomas. Han stirrede ned på hende deroppe fra sin rygliggende stilling, vildt fascineret af synet at sin stive drengepik, dybt i Tinas mund.
– Behold din mund dér, Tina, jeg kommer lige om et øjeblik, og…og… og jeg vil ha”, du sluger hele ladningen.
Det var som at tilbyde en sulten hund end stor skål lækkert kød. Tina gjorde sig parat til at få plads til en gevaldig spermladning i sin mund. Hun opretholdt et konstant sugepres på pikken, alt imens hun skubbede sin hånd frem og tilbage i det lille mellemrum, der var mellem hans pikrod og hendes opsvulmede, liderlige læber…. Og så kom det. Hun kunne høre hans dybe, hurtige åndedræt og mærke pulsslaget stige i pikskaftet, og…. lige med ét kom skuddet. Vellystkramperne, der sendte spermstrålen ind i hendes villige mund i pulsslag på pulsslag, var voldsomme. Thomas brølede sin vellyst ud i lokalet (det var derfor knægtene altid var dagens sidste “klienter” – Ingen i venteværelset til at høre deres frydelyde) Tinas tunge fór rundt på pikhovedet og hun sank hver eneste dråbe. Åhhhh, hvor det smagte godt! Som… som… som valnødder – eller hvert fald som saften af dem – hvis den slags kunne presses. Hun følte som om det boblede i hendes mund. Og hun syntes, det blev ved og ved og ved. Godt nok havde Thomas lovet hende en gigaladning sperm, men dette oversteg alle forventninger. Havde hun han haft kondom på – Gud forbyde det – er det spørgsmålet, om dette havde været stort nok. Var der en kvart eller en halv liter? Selvfølgelig var der ikek det, men det føltes sådan.

Da sammentrækningerne ebbede ud, og Thomas lå supertilfredsstillet på hendes bedækningsbriks, sagde han: – Tina! Sut og slik min pik helt ren… og lidt senere: – Nu må jeg ha” den reneste, spermfri pik på kontinentet. Du er fantastisk, fru Tobi…. undskyld, Tina. Du gav mig verdens bedste blowjob – og verdens vildeste udløsning. For satan, hvor er du god! Det mærkelige var, at skønt Thomas i dag ikke så meget som havde berørt hendes fisse, endsige leget med den – og skønt hun ikke selv havde tænkt et sekund på sin egen tilfredsstillelse, så måtte hendes egen orgasme være kommet midt i alt dette, for enhver form for begær og liderlighed var forsvundet fra hende. Mærkeligt. Kunne det være rigtigt, at hun kunne få udløsning ved at sutte pik? Hun måtte hjem og slå op i bøgerne. Højt sagde hun: – Men du vil stadig hjem og kneppe din mor? Hun satte sig op og slikkede et par våde spermdråber op fra sin hage. Hun havde åbenbart ikke kunnet have al Thomas” sæd i sig i første omgang. Nå pyt… Det smagte stadig godt nu – et par minutter efter. Thomas grinede: – hvis dét var meningen med din teori, så har den nærmest virket modsat. Jeg er helt vild i pikken efter at kneppe min mor i aften! Hvis jeg kan vente så længe.
Det var netop dét, Tina elskede ved disse unge fyre frem for voksne mænd: Aldrig så snart havde det sprøjtet en fisse eller mund helt fuld, før de stak næsen op for at vejre ny fisse. Utroligt, men sandt. Selv ville hun hjem og kneppe sin egen søn. Men det kunne udmærket vente. Hun havde ingen trang til pik lige nu. Hun var mæt. For en gangs skyld! Men hun kendte sin sexsult godt nok til at vide, at om føje timer var den der igen.

8. kapitel: Lene og Tina

– Du mener, Thomas lægger op til et blodskamsforhold til dig, til sin mor? spurgte Tina Tobiesen. Hun sad med sin notesblok og kuglepen og foregav at tage notater, skønt det var på en helt anden baggrund, hun havde bedt Thomas” mor komme. Lene havde anmodet hende om den konsultation for Thomas, som Tina havde nydt af alle kræfter i går – på gulvets bløde græske smyrnatæppe. Der gået et døgns tid efter hendes egne skønne oplevelser med sin halvvoksne søns ubøjelige ståpik.
– Ja, sådan er det, svarede Lene med et suk og en mine så uskyldig som fem – ikke sex – hvide lam. Hun rettede genert på sin nederdel, ubehageligt berørt over at skulle diskutere sit privatliv med en fremmed kvinde. Følte, at psykologen kunne se lige igennem hende. Og hendes løgne. Det havde overrasket hende lidt at, at psykologen var på hendes egen alder og af højere magter benådet med gener, der gør en flot pige til et vidunder af en brunette. Guf for mænd. Bortset fra hårfarven, fandt hun, at Tina lignede hende selv.
– Prøvede Thomas også i aftes på at få sex med dig, spurgte Tina. Kun de, der kendte sammenhængen – og det gjorde ingen uden hun og knægten – ville have kunnet spore et svagt gran af jalousi. Havde knægten virkelig kunnet mere efter deres leg i baglokalet til hendes konsultations? – Ja, det gjorde han. Han var endda mere pågående end før, svarede Lene. Hun var irriteret på sig selv over, at hun ikke kunne lade være med at tænke på, hvor skønt det havde været, da Thomas pressede på for at få hende, og hvilke skønne ladninger han havde leveret dybt i hendes kusse. Hun frygtede, at hun vist ikke formåede at undgå at virke som en åben bog for psykiater Tina Tobiesen.
– Havde han ståpik? – Vildt stiv! – Jeg er nødt til at stille et indiskret spørgsmål til dig, sagde Tina og lukkede sin notatblok sammen. Du har fortalt mig, at Thomas gjorde sexuelle tilnærmelser til dig. Jeg har endnu ikke spurgt dig: Har han nogensinde haft held med sit forehavende? – Hvad mener du? – Var spørgsmålet ikke klart nok. Har han nogensinde kneppet dig? – Er du gal? Selvfølgelig ikke! Lene prøvede at virke overbevisende. Hvad er det i øvrigt for et sjofelt spørgsmål at stille en mor, der har bedt om din hjælp! Jeg ville aldrig ALDRIG tillade min søn at erobre min krop! – Jeg spørger, fordi din forklaring ikke stemmer sammen med, hvad Thomas fortæller! Der gik en engel gennem konsultationen. Lene rødmede i…, ja, nærmest over hele kroppen. Hun kiggede ned i gulvet. Ville ikke møde psykologens øjne. Men hun vidste det: Hun var afsløret. Fanget i sin egen løgn og manglende evne til at blive troet for en nødløgn. Frygtelige fantasier ramte hende som piskeslag: Avisoverskrifter, politiafhentning, en dommer som frakendte hende forældremyndigheden over sit eget barn. Spørgsmålet var, om det nyttede at lyve længere.
– Jeg har tavshedspligt, og den agter jeg ikke at bryde, sagde Tina, som udmærket kunne se, hvor i trappen af sindstilstande hendes klient lige nu befandt sig. Hvad du fortæller mig, bliver mellem os. Men det forekommer mig bedst, hvis du taler lige ud af posen… hvis vi taler ærligt om tingene med hinanden. Ellers er det nærmest umuligt for mig at hjælpe…. Thomas indrømmede i går – med noget pres fra mig – at I allerede havde haft samleje mange gange. Han sagde også, at det var dejligt, og at det var hans klare indtryk, at du nød det mindst ligeså meget som han.

Lene var målløs. Anede ikke, hvad hun skulle sige. Tina fortsatte: – Han sagde også, at mens han ikke havde nogen betænkeligheder ved det, så føler du dig skamfuld over at lade din egen søn have sex med sin mor.
Lene tog en dyb indånding, før hun endelig løftede blikket og så Tina Tobiesen direkte ind i øjnene. Sagde så med spæd stemme: – Jo, det er næsten sandt – Hør, måske er det slet ikke så afskyvækkende for dig, at din egen søn boller dig, sagde Tina. Når alt kommer til alt, er I jo begge liderlige, drages kønsligt imod hinanden – måske fordi du ikke har andre til at opfylde dit enorme behov for kærlighed… for sex? Og Thomas er jo en flot fyr, og gammel nok til at vide, hvad mand og kvinde kan finde af nydelse hos hinanden.
– Nej, Nej, NEJ! Lene viftede afværgende med hånden. Nej, sådan skal det ikke være. Du må ikke en gang finde på undskyldninger. Slet ikke få mig til at tvivle på, at den slags er forkert, syndigt, afskyeligt! Det må stoppe. Her og nu! Jeg vil simpelthen ikke tillade, at Thomas igen tager min krop i besiddelse…. bestiger mig.

– Så fortæl mig, hvorfor du lader ham gøre det? Tina gjorde en kunstpause … for at lade spørgsmålet dirre i luften… – Er det ikke netop, fordi du så liderlig, så mandfolketrængende, at du ikke kan… ikke vil… sige fra! Endnu et medlem af englenes vandrelaug gik gennem konsultationslokalet.
– Joe… sådan er det vel.
– Har du altid været så liderlig, Lene – eller er det noget, der er kommet efter skilsmissen? – Det har jeg altid været. Helt fra lille skolepige.
– Det er der såmænd intet unaturligt i, sagde Tina med sit allermest beroligende tonefald. Tillad mig endnu et par spørgsmål: Hvor tit tænker du på at blive bedækket af en mand? Hvor mange gange om dagen tænker du på at sutte pik, at elske, at blive besiddet, at få udløsning? – Tit. Meget tit…Faktisk…
– Du tænker måske ikke på så meget andet? – Nej, når sandheden skal frem, så benytter jeg det meste af dagen til at ligge i sengen og kneppe mig selv med forskellige dildoer, med fingrene, ja, sågar med bananer, agurker og når det er helt galt med aubergines! De store tykke blålige.
– Reagerer din vagina… nej, lad os kalde en skovl for en skovl… reagerer din kusse ved at blive våd og opsvulmet – Ja! – Blev din kusse også våd og opsvulmet, da din søn første gang lagde op til at kneppe dig? – Ja, det gjorde den… vist nok.
– Jeg vil gerne vide, om det spørgsmål, jeg nu vil stille dig, gør din kusse våd og villig…
Lenes rødmen, som ellers havde været ved at svinde, vendte tilbage. Men hun var parat til ethvert spørgsmål. Troede hun.
– Jeg vil gerne se din kusse, Lene! Lene fór sammen med et sæt. Det var løgn! Sådan noget sagde en psykiater ikke til sin klient! Hun ville vinke afværgende med hånden, men betænkte sig. Hvis Tina Tobiesen mente, det ville hjælpe hede, så…
– Ta” det roligt, Lene! Jeg er autoriseret terapist. Hun løj, men i hendes trusser var der ved at ske noget. Hun var på vej til selv at blive liderlig. Lidt kvindesex var vel ikke at foragte, her hvor…
– En inspektion af det sted, hvor en klient mærker problemerne, er en naturlig ting i vor branche…. Du skal bare rulle dine trusser ned til knæene og lad mig have et kik på sagen. Lenes fisse var aldrig før blevet kaldt ” en sag”. Hun overvejede et øjeblik, men så gjorde hun som Tina sagde. Havde en helt klart fornemmelse af, hvad der ventede hende….hvad Tina var ude på…. vist ikke det, der stod i lærebøgerne… men… Tinas strøm af seksuelt baserede spørgsmål havde fået den søde kløe frem i Lenes blonde fisse. Hun var blevet småliderlig… måske endda mere end “små-“. Nærmest stang-….

Lene sparkede skoene af, rejste sig fra lænestolen og trak sine jeans af. Nu var hendes “allerhelligste” kun dækket af trusserne – som hun følte dækkede noget, som vist ikke længere var så allerhelvedes helligt mere. Så satte hun sig igen, trak også trusserne af – og udstillede sin blonde kusse for en fremmed dame. Som ganske vist var psykolog og terapis, men alligevel… Hvis nogen havde sagt, at hendes besøg hos Tina Tobiensen ville ende sådan, ville hun have anset dem for bindegale. Men her sad hun… Og hun var oven i købet sikker på, at dette ikke var enden på konsultationen. Måske endda kun begyndelsen. Hun kunne se liderligheden i terapist Tinas øjne. De ligne øjnene på en glubsk hund…. – Hun er lepper! tænkte Lene. Nåja. Det kunne sgu” være lige meget med alt skuespil. Hvis hun selv kunne få sin udløsning her og nu, ville det hjælpe på “den søde kløe”.
– Du har en meget lækkert behåret kusse, sagde Tina. Hun var knælet ned foran Lene og studerede indgående hvert eneste kussehår på Lene. Da Tina forsigtigt med lange, følsomme fingre skilte Lenes lår lidt mere og derpå forsigtigt rørte ved hendes skamlæber, gik der en sød gysen gennem “klienten”. Lene følte sig som alt andet end “klient”.
Tina lænede sig frem. Lene følte at Tinas øjne stod på stilke for at tage hver eneste flig i tæt-på-øjesyn. Så satte Tina forsigtigt sin langfinger lidt indenfor i Lenes elskovskanal. Drejede fingeren lidt i det varme indre. Mærkede de ydre og nu også de indre skamlæbers temperatur på omkring 40 grader.
– Hun er ligeså liderlig som jeg, tænkte Tina. Banen er lige straks helt klar. – Føles det dejligt, dette her? spurgte Tina med lav, næsten hviskende stemme. Hun begyndte forsigtigt at bevæge sin finger ind og ud.
– Unnngggghhhh, kom det fra Lene. Hun nikkede sit ja. Kunne ikke få det over sine læber.
– Din fisse er hurtig til at levere smørelsen, Lene. Jeg er kun lige begyndt at røre dine ædlere dele, og den løber allerede i vand. er meget varm og opsvulmet.
Tina satte endnu en finger ind ved siden af langfingeren. The Goldfinger. Ringfingeren, men uden ring. Den havde hun aldrig på, når hun havde klienter.
– Føles det endnu bedre? spurgte Tina.
– Unnngggghhhh, kom det igen fra Lene, som blussede skamfuldt, men slet ikke kunne lade være at sprede sine lår yderligere for den dygtige fissekæler.

Scenen her er helt absurd, tænkte Lene for sig selv. Jeg kommer for at tale om min søn, og så sidder jeg her uden trusser og lader mig befamle af en liderlige lesberine! Som kun har ét i hovedet: At forføre mig. Men det værste: Jeg kan jo li” det. Lide at være i hænderne på denne liderlige terapist, som bruger – tør man vist sige – højst utraditionelle metoder til at fjerne folks sexlyst med… eller gøre den endnu større end selv naturen, skaberen, Vorherre – den gamle buk – har kunnet finde ud af.
Men Lene vidste udmærket med sig selv, at siden hun var begyndt at kneppe med Thomas, sin egen kødelige søn, var hendes sexhunger blevet så ukontrollerbar vild og voldsom, at hun følte sig hjælpeløs overfor ethvert angreb på sin dyd. Reagerede positivt på alt, der kunne stimulere lysterne. Hun kunne slet ikke lade være med at glide lidt frem og tilbage på lænestolen. Hoppe lidt i takt med Tinas fingerpuling – Din kusse bliver stadig vådere, sagde Tina, næsten hviskende lavt. De indre skamlæber synes også at bevæge sig i lette sammentrækninger…. det vi i fagsproget kalder “spasmer”. Lene, du har en utrolig stram skede af din – af vor – alder. Jeg kan udmærket forstå, hvorfor din Thomas nærer en så ubændig trang til at bolle dig – uanset at du er hans mor.
– Unnngggghhhh, kom det fra Lene. Andet svar kunne hun ikke lige klare nu.
– Var din kusse også brændende varm og dyngvåd, da din søn første gang kneppede dig? . . . . Lene kunne kun nikke. Hun var på vej ind i en anden verden.

– Den syntes at “spasme” hurtigere og mere, da jeg stillede det spørgsmål, noterede Tina. Ikke på nogen notesblok, men i sin terapisthjerne. Ophidser det dig at jeg får dig til at tænke på din søns ståpik? Tænke på den hamrende ind i dig? – Unnngggghhhh! Hold dog op med den sjofle snak, Tina. Uunngghh! – Din klitoris er vokset i størrelse… og den vokser stadig, sagde Tina imens hun pumpede fingrene – nu havde hun også pegefingeren inde – ud og ind, ud og ind, ud og ind i det blonde kneppehul. Tina satte tommelfingerspidsen på på Lenes hårde knop lige over hendes gnubbende hånd. Så tog hun sin venstre hånd op og lod tommel- og pegefinger overtage hvervet som kæledyr på Lenes opsvulmede klit. Lene gispede. Begyndte med voldsomme samlejebevægelser, op og ned, op og ned i stolen. Hun vendte det hvide ud af øjnene – var helt væk i sin nydelse. Lod hvad som helst ske. Det eneste, hun frygtede var, at Tina skulle stoppe.
– Føles det godt? et totalt overflødigt spørgsmål fra terapisten til klienten. Svaret var forventeligt: -“Ungggh! Oh! Unggggh!” – Jeg tror, det vil være rigtigst nu at se, hvordan din fisse reagerer på “oralstimulation” – Hvem fanden finder på at bruge den slags ord, når man er så stangliderlig som hun og jeg, tænkte Lene i sin liderlige hoppen i stolen. Tina sænkede sit hoved helt ned mellem Lenes lår, pressede sin mund mod de behårede, drivvåde skamlæber, og…

Lenes nydelse var helt optimal, da Tinas tunge rørte hendes ydre skamlæber… og steg til uanede højder, da Tina strakte tungen så langt den formåede opad og indad i den ydre elskovskanal.
Mærkeligt nok er det faktisk bedre end pik – selv om den ikke når så langt i dybden, tænkte Lene, som pludselig ubevidst havde opdaget, at lystcentret sidder i de indre skamlæber og i klitoris – ikke helt i bund, som hun havde troet, når hun kneppede sin mand, sine elskere – og nu sin søn.

På dette tidspunkt var Tina ligeså vild som Lene efter udløsning. Hun lod højrehåndens to fingre holde Lenes skamlæber fra hinanden og tungen gøre arbejdet, mens hun lynhurtigt fik sin frigjorte venstrehånd ned og indenfor i sine egne trusser – og gav sin egen klit en voldsom behandling. Lene følte på sin side blot sin kusse blive endnu mere opsvulmet, våd og stram omkring den indtrængende tunge. Hun skubbede sig nedad, udad mod den lækre, spillende, legende, ophidsende Tinatunge. Tina ikke blot legede med sin tunge i skrævet på Lene. Hun begyndte også at sutte og ikke mindst suge, hvorved hun fik munden fyldt med Lenes varme safter. Hun nød smagen af den fremmede vaginajuice…
– Åhja, Tina! Sut mig, sug mig, leg med tungen. Det er hiiiiiimmmmelsk, Tina! Hun tænkte slet ikke over, at nok havde de været dus, men de havde ikke før kaldt hinanden ved fornavn.
– For man kan altså ikke tænke “fru Tobiesen” om én, der ligger med hele tungen i ens hungrende fisse, fór det gennem Lene. Havde hun ikke været så vild efter udløsning…. Havde situationen ikke været nøjagtigt som den var, … Havde hun siddet og kigget på to kvinder i en sådan seance lige foran sig… Ja, så havde hun vist trukket på smilebåndet.

Men det er lisså umuligt at le, når man knepper, som at gå ubemærket på badestranden i i kjole og hvidt.
Tina førte sin hånd endnu højere op, mens hun søgte med fingrene at åbne sin egen elskovsblomsts kronblade. Hun formelig slog med sin tunge, dybt i Lenes fisse. – Sug mig! Sut mig! Slik mig! Åh, hvor er det vidunderligt! gispede Lene. Netop nu fornemmede hun, hvor vidunderligt det var at blive fisseslikket af én, der véd, hvad det drejer sig om. Hun følte, hun svævede, havde mistet al kontrol over sig selv. Var på hastig vej mod den syvende himmel. Hun tog sin hånd og lagde den på Tinas nakke og klemte partnerens hoved tæt ind imod sit sexhungrende skridt. Og hun hamrede sin røv igen og igen og igen op imod den vidunderlige, indtrængende, forløsende tunge.
– Du slikker guddommeligt, Tina, kom det fra Lene. For satan, Tina, du får min fisse til at svulme, juice, løbe med kærlighedens safter…. Ja, sug, Tina! Sut! Gør lige hvad du vil med min liderlige fisse!!!! Det var alt sammen overflødig snak. Heller ikke noget hun tænkte over. Ikke opfordringer, kun vellystudråb. For Tinas tunge fór ud og ind, ud og ind, ud og ind i Lenes kusse. Snurrede, drejede, slog små piskeslag mod Lenes klitoris, som var på nippet til at skaffe hende den udløsning, hele hendes krop higede efter.

Lenes klit havde sit eget liv. Dirrede voldsomt med sit krav om at blive overslikket og ramt af Tinas rappe slag med tungespidsen. Lige med ét tog Tina fat i Lenes klit med sine to bløde læber, rørte intet andet en klitten, som blev suttet og suget og leget med. Behandlingen sendte nye vellystspasmer gennem hele Lenes spinkle krop – ud i de store, følsomme bryster. Det var som om Tina havde indblik i Lenes følenervesystem, for netop i det øjeblik skubbede hun sine hænder opad… op, så de fra neden greb om Lenes store og helt vildt spændte patter.
– Unnggghhhh! Uunnnggghhh! lød det fra Lene. Tina! Du er vidunderlig…. Jeg tror, jeg kommer lige straks, du skal….
Det blev aldrig afsløret, hvad Lene ville have sagt, men af lydene og ansigtsudtrykkene hørtes og sås det klart, at Tina åbenbart havde fundet ud af det – uden ordene.
-Sut mig! Slik mig!… Knep mig med din skønne, liderlige tunge… jeg er sekunder fra at komme, Tina!! Tina drømte ikke om at stoppe. Hendes egen udløsning var også på vej. Takket være følelserne i sig selv, som hendes egne fingre, hendes tunge i Lenes fisse og hendes liderlige fantasier om pikke og fisser i stribevis., fremkaldte.
Så kom der et udråb fra Lene, som fortalte, at hun trods tungen fissen og hænderne på hendes bryster, manglede noget: – Put dine hænder ind i min fisse, Tina! De vidste det begge. Kendte det fra andre kvindelige samlejer. Lige i det øjeblik mangler man som kvinde “noget”. Næsten lige meget hvad. Selvfølgelig helst en stiv mandepik, men fingre kan også bruges. Eller en dildo, en agurk eller… bare noget, der udfyldte den drivende fisse.

Tina vidste det. Og var forberedt. I det lille møbel ved sofaen – hvor hun havde fingerkneppet så mange kvindelige klienter før Lene var der en skuffe nederst. Hun åbnede den og fremdrog en sort dildo. Den havde lidt mere end stuetemperatur, for den lå der lige op ad varmeapparatet. Samtidig med at hun holdt sin højre hånd om Lenes bryst og nulrede vorten, stak hun dildoen op i Lenes fisse… helt i bund. Lidt brutalt. Men lod sin tunge fortsætte klitorisbehandlingen. Og resultatet udeblev ikke. Lenes krop krummede sig i krampe. Dildoen for ud og ind. Der lød et skrig – et skrig af vellyst: Tina, for …. Dejlige Tina, Jeg kommer! Den går på mig. Jeg får udløsning. Det er skønt! Partnerens tilfredsstillelse bragt Tina på kanten af orgasmen. Hun slap Lenes klit med tungen, lod dildoen sidde i hendes fisse og tog hånden fra hendes bryst. Greb med begge hænders fingre i sin egen elskovsindgang, og efter kun 20-30 sekunder kom hun selv… Onani med tungen i en fremmed fisse, tænkte Tina…er bedre end slet ingen udløsning Den lækre moskusagtige duft fra Lenes vidtåbne, tungegennemkneppede, nu saftdrivende kusse gik lige i Tinas følsomme næsebor. Og Lenes safter, som gjorde hendes fisse drivende våd, var mere fristende end Tina kunne stå for. Hun sænkede atter sit hoved til Lenes åbne, lysblondbehårede indgang og slikkede hver dråbe i sig. Lene på sin side nød Tinas slikning og sutning. Hun lagde sin hånd på partnerens baghoved for at vise, at hun nød dennes bløde, blide efter-orgasme-behandling i fulde drag. Ingen af dem forblev uberørte af denne kærlige fortsætterbehandling, så Lene var ikke overrasket, da Tina hviskede: – Sådan en tur kunne jeg også godt tænke mig, Lene! – Kom du ikke, Tina? spurgte Lene. Hun havde ellers haft fornemmelsen af, at de begge havde fået udløsning.
-Joe, jeg kom da, svarede Tina, men jeg gjorde det jo faktisk på mig selv.

– Jamen Tina. Det vil jeg ikke udsætte dig for. Det var så dejligt med din tunge i min… fisse. Læg dig ned her, så skal jeg give dig samme vidunderlige omgang som jeg fik af dig Ord var overflødige. De to mødre byttede plads – og så tog de en tur til, og det endte med to orgasmer… men det viste sig, at Tina var mere trænet i disse dele. For hun havde et trick med sin storetå, der lige netop kunne finde og ramme Lenes klitoris, så Lene følte den som en pik i sig. Med en vild stønnen sluttede de to mødre deres lesbiske samleje. Mætte. Tilfredsstillede. Uden trang til sønnepik – lige med det samme i hvert fald. Efter en pause sagde Tina: – Du kom virkelig hårdt med begge udløsninger, ikke? spurgte Tina – Dér har vi vist ikke noget at lade hinanden høre, smilede Lene. Hun var kommet her for at tale om sin søns vilde sextrang til at kneppe sig. Måske havde hun også tænkt at fortælle, at hun faktisk nød deres samlejer, skønt den slags er syndigt og forbudt. Og hvad var sket? Hun var endt i sofaen med terapeuten i et lesbisk samleje, der var lige ved at vænne hende fra pik og gå over til kusse., – Har du fået udløsning nok? spurgte Tina pludselig, eller er du stadig liderlig? Hun rakte en hånd ud mod den nøgne Lene, satte fingerspidsen på Lenes klit og kiggede spørgende på sin “klient” – Det er frygteligt Tina! Men bare du rører mig dér, så er det som om jeg ikke havde haft udløsning to gange. Jeg er pisseliderlig igen! -Hvad vil du helst.

– Jeg vil helst gi” dig hele armen. Jeg vil slikke dig, sutte dig, fingerkneppe. Jeg vil være “manden” i dette her, lige nu.
Tina lod Lene få¨sin vilje. Hun lagde sig tilbage i lædersofaens puder. Lene krøb ned på gulvet. – Jeg tror, det er rigtigt af os at gøre det, sagde Tina. Måske vil det tage noget af din længsel efter at blive kneppet af din søn, hvis du får lesbisk sex nok. Slik mig, Lene, slik mig vildt – gør alt ved mig, som du har lyst til – og kom så op til mig i konsultationen så ofte du trænger til at få eller give udløsning. Fordi dette ligger noget uden for mit normale behandlingsprogram, så må du i givet fald også gerne ringe uden for arbejdstid. Du skal få mit privatnummer. Bare ring, så… Inderst inde tænkte Tina, at hun næppe kunne risikere at få en opringning på et tidspunkt, hvor hun ikke var liderlig efter en god gang kvindesex.

– Jeg tror, du vil føle dig bedre tilpas efter en god gang fisseslikning af mig, fortsatte Tine.
Nu kunne Lene ikke holde sig længere. Hun måtte smage Tinas lækre kusse, som endnu var våd efter hendes egen behandlng af den for lidt siden – og vel også af nye safter, som var kommet frem i de sekunder, de havde ligget klar til tredie runde. Lene lod sin tunge lege med Tinas skamlæber, først de ydre – rundt og rundt – så de indre – op og ned, op og ned – hun duftede de lækre fisselugte. En gang havde hun set en hestebedækning på landet. Hannen, hingsten, havde snuset til hoppens fisse og så havde den rejst hovedet, krænket overlæben opad og givet et brunsthyl fra sig. Nu – lige nu – forstod Lene hvorfor. Hun var lige ved at gøre det samme, Ingen duft er bedre for en liderlig kvinde end duften af liderlighed hos en anden kvinde.

– Åh, du er dygtig, Lene, stønnede Tina, dygtig, dygtig, dygtig, siger jeg. Du må have kvindekneppet mange gang for at vide lige, hvad der skal til. Du er sateme dygtig, Lene skulle ikke have noget af at fortælle, at dette med Tina faktisk var hendes allerførste gang kvindesex nogensinde. Lad hende bare tro…. tænkte Lene Tina spredte sine lår så meget det overhovedet kunne lade sig gøre. Det virkede helt ned i skrævet. Lene følte det som om venindens spredning forplantede sig helt ned i både de ydre og de indre skamlæber. Hun udnyttede åbenheden til at gøre sin tunge stiv og smal – og så jog hun den så langt ind som sådan en tunge nu engang kan nå. Og der holdt hun den, mens hun rokkede sit hoved frem og tilbage. Hun var sikker på, at for Tina måtte det føles som samlejebevægelser af en minipik.

Og det var netop sådan det føltes af Lene. Hun udbrød: – Lene! Lene! Hvad er det du gør. Det er vidunderligt. Det er som at blive kneppet. Bliv ved! Bliv ved! Det må være som at blive kneppet af dreng, af en skoledreng… Kan du forestille dig det? Jeg skulle ikke have ventet så længe med at lade min søn kneppe mig. Jeg kunne have gjort det for mange år siden…. Så havde det været sådan.
Pludselig opdagede hun, at hun havde talt over sig. Men bemærkede også, at den uoverlagte oplysning vist var gået Lenes hjerne forbi. Hun reagerede i hvert fald ikke. Tværtimod fortsatte Lene ufortrødent “behandlingen” (nu var det hende, ikke Tina, der var “behandleren”) – selv om hun efterhånden fik lidt ondt i kæberne. Men hun havde hørt, hvad Tina havde sagt. Tina lod altså også SIN søn kneppe SIG. De var altså “i samme båd”. De kunne begge…

Her blev hun afbrudt i sin tankerække, da Tina igen lavede tricket med stortåen i hendes fisse. Nu var det Lenes tur til at stønne af vellyst. Orgasmen var lige om døren hos dem begge. Lene med tungen dybt i Tina. Tina med en tå, som legede med Lenes fisse – og så alt det varme, våde, dejlige, duftende som omgiver et samleje. Alt dette i skøn lesbisk forening bragte de to kvinder til lykkens tinde. Der gik spasmer gennem dem på en og samme gang. Udløsningens øjeblik var nær. nu-Nu-NU-NNNUUUU!!!! kom orgasmen, og de to elskende faldt i hinandens favn, bryster mod bryster, våd kusse mod våd kusse, svedige kroppe klistrede sig til hinanden. Sådan lå de måske 5 minutter, før de enedes om at gå i bad sammen og vaske hinanden. Under den varme bruser gennemførte de endnu et stående samleje med fingre, tunger, lir og telefonbruserens lune vand. Lene udtrykte det, de begge følte, med ordene: – Skønt jeg næsten ikke kan stå på benene, må jeg prøve at gå hjem. Vi har suttet hinandens sidste kræfter… og hvis du mente, hvad du sagde, søde Tina, så blir dette ikke sidste gang. Tina nikkede. – Du og din lækre kusse vil altid være velkomne her!

porno med danske piger