Mor er den bedste i verden del.4 (sexfortælling)

SPAR MANGE PENGE

En liderlig teenager søn og hans hjælpsomme mor

Thomas og Lene – og Brian

– Åååårrrrhhhh! Åh-åh-åh! Ja, knep din mor, Thomas! Knep din liderlige mors liderlige fisse, dreng! Hårdere, hårdere, Thomas…. Mor er lige ved at komme, Thomas…. Lige ved… Ja, knep endnu hårdere, for… nu, nu kommer mor! Jeg kooooooommer! Lene lå på ryggen med benene strittende lodret op i luften, mens Thomas, hendes 16-årige søn knoklede løs med sin pik dybt i hende – som de havde gjort det så mange gange i den sidste uges tid – siden han… nå nej, det var vel hendes selv, der havde gjort det afgørende skridt…. siden de kneppede hinanden for første gang den aften. Men nu var det morgen. Thomas havde været meget tidligt oppe, havde – stik imod sædvane – ikke onaneret i badeværelse, fordi han regnede ud, at han godt kunne nå en kneppetur med sin mor, inden han gik i skole. Han gjorde sig hurtigt færdig. Bad, morgentoilette, morgenmad og… gik så ind i sin mors soveværelse og krøb op i sengen til Lene.
Hun var vågen. Hun protesterede lidt – som hun altid gjorde – men han vidste, at den protest ikke holdt en meter, når først hendes ydre skamlæber mærkede spidsen af hans liderlige ståpik. Sådan også i dag – der var højst gået et minut, før hans pik var begravet dybt i Lenes kusse – og hun stønnede og klynkede af den rene skinbarlige vellyst. Han havde ikke taget bukser på. De lå sammen med underbukserne på gulvet sammen med skolebøgerne, lige ved sengen.

Thomas kneppede hårdt og dybt. Han vidste, at hans mor kunne li” det sådan, og det var også, hvad han selv fik den største nydelse ved. Thomas havde aldrig spekuleret på at vente med sin udløsning til kvinden hos ham nærmede sig sin, for problemet var ikke-eksisterende hos Lene, og eftersom han ikke havde kneppet med andre end sin mor, var dette for elskovsakten så vigtige spørgsmål for mange, aldrig dukket op i Thomas” bevidsthed. Lene fik orgasme så såre Thomas var trængt ind i Lystens Hule. Lene vidste udmærket fra venindesnakken og bøgerne, at ikke alle kvinder havde så let ved at få orgasme som hun, så en dag blev hun nødt til at undervise Thomas i kneppekunstens finurligheder med af og til at trække sin pik ud og tænke på noget andet, så også hans partner kunne nå de exstasiske højder. Men den undervisning skulle absolut ikke være nu. Thomas nød det. Hun nød det, og skulle noget løftes i disse skønne øjeblikke, skulle det bestemt ikke være pegefingeren! Thomas oksede løs. Havde mærket sin mors orgasme nummer 2 på vej og havde – som altid – kun sin egen at tænke på. Den kunne vel for helvede ikke være så langt væk. Han snød sig til at kigge på sit armbåndsur. Han kunne vente 5 minutter med at smutte i tøjet og ud af døren – og alligevel nå skolen til tiden. Og så længe kunne det vel for pokker ikke vare, før…. Netop som han tænkte sådan, mærkede han de vellystige øjeblikke nærme sig. Ååååårrrrrrrhhhhh, nu lige om et par sekunder ville den gå på ham… og….og…. og så kom det! Sprøjtet, som mænd i hele menneskets historie har slået rivaler ihjel for at nå.

Pikken formelig pulsede sperm op i Lenes indre. Og som altid betød sammentrækningerne i hans pik også sammentrækninger i hendes indre – og så kom hendes morgenorgasme nummer 2. Den dejlige knægt! Og hans skønne pik! tænkte hun.
– Åååårrrrhhhh! Åh-åh-åh! Ja, knep din mor, Thomas! Knep din liderlige mors liderlige fisse, dreng! Lige ved… Ja, knep endnu hårdere, for… nu, nu kommer mor! Jeg kooooooommer! I affyringsøjeblikket fik hun uanede kræfter, smækkede hælene i lagnet og lod kroppen stå i en bue – dog passende godt på faren for, at Thomas” sværd røg ud af sin skede! Af hendes skede! Thomas mumlede et eller andet, og huggede for allersidste gang sin pik i bund. Skuddet var gået. Safterne flød derinde i varmen. HAN havde fået, hvad han ville ha” – nu kunne han nok klare 6 skoletimer uden udløsning. HANS MOR havde fået, hvad hun trængte til. Det mente Thomas i hvert fald. Da han trak pikken ud af sin mors kusse, var han mæt. Men var Lene? Eller var hun umættelig? Hun tænkte: Havde Thomas” kunnet endnu en gang, havde hun gerne givet ham en pjækkeseddel med i skole! Men Thomas havde mistet interessen for sportens verden. Nu gjaldt det skolen. Han hoppede ud, hev underbukser og bukserne på – kyssede sin mor på kinden. Og var ude af døren i et tigerspring. Ordene “Hej mor! Vi ses klokken kvart over 2!” blev hængende i luften. Lene blev liggende i sengen, mens hendes søn sæd begyndte at sive ud og ned ad lårene. Hendes kusse drev af væde. Skamlæberne var blodfyldte. Utroligt, men for hende var orgasmen ikke det samme som tilfredsstillelse. Hun kunne tage 10 meter mandepik mere lige nu. Den var der bare ikke. “Husets” egne 20 centimeter var lige strøget ud af hende – og af hoveddøren.

Lene lå og tænkte. Hun var ked. Følte sig ydmyget af sin søn. Reduceret til noget, mænd omtaler i hånlige vendinger som “én man knapper op, knepper – og lukker til igen, så knallerten kan være klar, til man igen blir liderlig.” Hun følte sig led ved sig selv. Hendes trang til at smide sig på ryggen, sprede benene og lade sig kneppe igen og igen var nu åbenbar for hende selv . Efter separation og skilsmisse havde hun ellers stort set haft mandepikke helt ude af sine tanker. Kom liderligheden en sjælden gang til hende, havde hun klaret sig fint med den elektriske dildo. Tænd – gnub – udløsning – sluk – fred i sjælen! Men nu! Fra hun vågnede, til hun faldt i søvn, tænkte hun kun på pik! Mandepik! Hendes drømme handlede kun om pik – PIK – P-I-K!!! En mandepik i sin konstant liderlige, saftige fisse! Lene skammede sig over sig selv, men hun kunne alligevel ikke holde hånden væk fra sine blodfyldte skamlæber. De var klæbrige, drev af hendes egne safter og af sin søns klistrede sperm. Den dejlige sperm! greb hun sig selv i at tænke. Nu sad han i skolen og rakte fingeren i vejret, når lærerinden spurgte. En finger, der lugtede af hed morgenfisse!

Led ved sig selv eller ikke. Fem sekunder efter lå Lene og fingerkneppede sig selv ved at gnide på sin opsvulmede klitoris, som nok havde fået sin orgasme – men ikke var blevet tilfredsstillet. Åh, hun kunne ikke slippe tanken om denne vidunderlige følelse, når hendes køn lagde sig stramt omkring Thomas” skønne drengepik… nej, mandepik var det. Ungmandspik helt nøjagtigt. Da den gik på hende for tredje gang den morgen, brølede hun sin liderlighed ud, uden at interessere sig for, om naboerne derinde bag ved betonvæggene kunne høre hende: – Åååårrrrhhhh! Åh-åh-åh! Ja, knep mig, Thomas! Knep din liderlige mors liderlige fisse, dreng! Hårdere, hårdere, Thomas…. Mor er lige ved at komme, Thomas…. Lige ved… Ja, knep endnu hårdere, for… nu, nu kommer… Jeg kooooooommer! – Hun hørte sin egen stemme. Skammede sig endnu mere over sig selv. Hendes søn var jo netop ikke i huset. Det var kun hendes egne snavsede fantasier. Lene stod op, orkede ikke at gå på arbejde i dag. Ringede og sagde “Snotforkølet!”. (Snotfyldt havde været sandere!) Hun kunne simpelthen ikke udholde at være på sin arbejdsplads i dag. De ville kunne se, hvad der stod i hendes øjne: Pik – PIK – P-I-K!! Endnu havde ingen på hendes arbejdsplads opdaget den sidste uges ændring i hendes lysthus. Hun drak the, så fjernsyn, kørte en pornofilm, fingerkneppede sig selv – og pludselig var klokken over 12. Hun greb dildoen, trykkede på knapperne. Først tænd-sluk-knappen på “Arthur” (som hun kaldte den lækre, store, hudfarvede gummipik, der kunne rotere med hovedet).
Så tænd-sluk-knappen dernede i lysthuset! Glædesknappen!

Pludselig var det eftermiddag, og Lene fingerkneppede stadig løs, mens hun i sine fantasier prøvede at fastholde øjeblikke af stor lyst med hendes elskere gennem tiden. Hun flød ud på sofaen, lå i sin tynde, gennemsigtige, udfordrende natkjole i gammeldags Ole Lukøje-model, men med nutidens tynde, lækre, gennemsigtige stoffer, som var på det nærmeste usynligt over hendes store og trods de mange orgasmer stadig spændte, selvbærende bryster. Hvis nogen så hende, ville der ikke en gang være gennemsigtigt stof til at skjule de blonde pubeshår, som drev af væde. Natkjolen var for kort til at skjule noget som helst.
– Knep mig, Arthur! Lige nu! Jeg trænger så satans!

SEX I DAG?

Hun blev afbrudt af dørklokken. Kunne det være Thomas, som havde glemt sin nøgle? Næh, det var for tidligt. klokken var kun lige 13, og han kom først fra skole ved halvtretiden. En dørsælger eller Jehovas Vidner? Det var også ligegyldigt. Ham derude – uanset hvem – skulle få sit livs glædelig overraskelse: En invitation til kneppetur. NU! Mand eller kvinde. Ung eller gammel. Hun hoppede ud af sengen med safterne drivende ned ad lårene, fór ud i entréen – og åbnede hoveddøren! Det var en dreng, der ringede på. Eller rettere en ung mand på hendes søns alder. Så blev hun alligevel lidt genert. Holdt den ene hånd op for brysterne. Den anden for sin blonde kratskov, og sagde spørgende: – Ja? Hvad søger du. min ven? Hun kunne ikke undgå at se udtrykket i den unge mands ansigt. Han kunne slet ikke få øjnene fra alle de kvindelige herligheder foran sig. Stod bare måbende. Uden at kunne sige andet end “Hhhrrrmmmm! Hhhhrrrmmmm! Jeg skulle…. jeg villle…
Lene sagde ingenting. Havde hun ikke lige derinde i sengen, smidt “Arthur” og sagt til sig selv: “-Den, der ringer på døren skal få lov at slå til med sin Søren!”

Det var den unge mand, som fik samling på sig selv først. Smilede og sagde: -Hej, fru Schmidt! Jeg hedder Brian. De kender min mor, Tina Tobiesen? Lene blev blussende rød. Følte derpå en kold gysen af nervøsitet. Hvilke grunde havde Tina til at sende sin søn over til hende? -Jae, joe… Jeg kender din mor. Kommer du med en besked fra hende? -Det er måske ikke det rette sted her på opgangen at forklare det, sagde Brian. Han syntes helt cool, knægten. Har De noget imod, at jeg lige kommer indenfor og lukker døren. Jeg har noget, jeg gerne vil tale med Dem om.
Hun heftede sig ved hans kultiverede tone, hans “De”-tiltale og hans øvrige gode manerer. Bortset måske lige fra, at Brian ikke ventede på svar, men smøg sig tæt forbi hende og ind i entréen. Lene tøvede et par sekunder, lukkede så hoveddøren og fulgte med ham ind i dagligstuen, hvor Brian uden videre gjorde sig det komfortabelt i en af lænestolene.

Han var i sandaler, en T-Shirt og cowboybukser, klippet af over knæet. Faneme en flot fyr. Lene følte, at hendes nedre regioner var ved at komme sig over chocket, Var igen begyndt at tænke: Pik-PIK- P-I-K! Den, der sad lige foran hende. Du altforbarmende! Havde Vorherre opfyldt hendes bønner. Var hun udvalgt som Maria til at lade sig besvangre af helligånden? Eller Hellig-Hånden?

-Du godeste! udbrød den unge mand. Hele dette hus dufter af fisse i brunst! -Hvad i alverden er det dog De… du siger? udbrød Lene. Hvordan i alverdens riger og lande kan du – en vildtfremmed – tillade dig at sige den slags ulækre ting i mit hus? Vil du øjeblikkelig forlade min lejlighed! Nu! – Nå, nå, små slag! Det var ikke ment som nogen fornærmelse. Min næsebor fortalte mig bare, at der lugter af kussesaft, ikke af sperm – og så gættede jeg på, at De havde ligget og leget helt vildt med Dem selv! -Du er ulækker og modbydelig! Rejs dig op og forlad øjeblikkelig mit hus! – Take it easy, kære fru Schmidt. Brian rejste sig. Lene blev blød i knæene, da hun noterede en hård bule i hans korte bukser. Hun nåede ikke at ræsonnere mange sekunder, for samtidig med at Brian rejste sig fra lænestolen, lynede han ned for sine jeans, åbnede dem, smed kortebukser, boksershorts og sandaler i ét tag. Og stod så foran hende….nå ja ligeså nøgen som hun foran ham. Blot havde hun gennemsigtig natkjole på, han en hvid T-shirt.

Brians pik var flot, måske endda større end hendes søns. Den led ikke af blodmangel. Tværtom. Den stod stiv og strunk op fra sit lille, mørke buskads. Brian stod helt stille, og Lene kunne se, at pikken havde sit eget liv; vippede op og ned som i venligtmente spasmer. Brian lod hende ikke overveje. Tog med den ene hånd om pikken og rykkede hånden lidt op og ned. Den anden hånd lagde han om livet på Lene – og så hende dybt i øjnene. Han lagde ståpikken op ad Lenes mave, slap med hånden, som han lagde om Lenes skulder og tvang hendes mund til sin. Et tvangsarbejde, som Lene straks meldte sig frivilligt til! Da kysset var til ende – det tog sin tid – og endte i noget varmt, vådt og virilt – sagde Brian uden at rødme over sin fede løgn: -Min mor har intet fortalt om Dem…. nej med det kys kan vi vist siges at have drukket dus. Mor har intet fortalt, men hun véd ikke, at jeg kender hendes adgangskoder, så jeg hver aften efter konsultationsslut går ind og tjekker hendes klientarkiv. Dagbogen for i går fortalte om dig – og hvor liderlig du er. Da jeg har tidligt fri fra skole i dag, tænkte jeg, at jeg ville tjekke mors oplysninger. Jeg er helt vild efter at få min pik suttet…. Den elsker et godt “blowjob”.

Lene var helt slået ud ved knægtens ligefremme facon. Men fik da fremstammet: – Hvad… Hvad i alverden bilder du dig ind, mand? -Jeg bilder mig ind at jeg kan få min pik suttet her hos dig. Lige nu. Den trænger forbandet! Det er såmænd det hele! Jeg regner med, at du gør det samme… så hvad venter vi på? Den unge mand klemte hende endnu fastere til sig, og Lene var helt klar over, at afbrød hun ikke seancen lige nu og her…. så havde hun tabt “kampen”. Og det ER svært at være jernlady, når man er blød i knæene og har et jern stående op ad maven.

-Jeg véd, hvorfor du kom til min mor, Lene: Fordi du trænger så helvedes til at blive taget godt gammeldags, sutte pik, få slikket fisse – og blive gennempulet af én, der har ungdommens kraft i sine lænder. Jeg tror, dette er nogenlunde ordret citeret fra min mors elektroniske “patientjournal”.
Så med mindre mor har misforstået noget – og det plejer hun ikke – så står du lige nu og har tanker kørende rundt i hovedet om, hvordan du bevarer din værdighed – og samtidig får lov at sutte min store ståpik! Lene var målløs. Hun tænkte på sin egen generte ungdom for 20 år siden, hvor man ikke kaldte ting ved navn, og egentlig kun kunne omtale de dejlige, “de frække”, ting med omskrivninger. Sådanne hæmninger var tydeligvis forsvundet i løbet af den sidste snes år.
Lenes tankevirksomhed var flip-flap. Hun følte sig ude af stand til logisk tænkning. Alt fór rundt derinde mellem molekyler og grå celler. Hun kunne ikke tænke klart. Hun vidste, hun aldrig skulle have åbnet døren. Men det var fortid nu. Noget,. som ikke stod til at ændre. Hun skulle aldrig have ladet ham lægge armene om hende, pikken op mellem deres maveskind – og slet ikke givet efter for hans kys. Hun havde vist endda besvaret det med al tænkelig velkomstvarme. Hun skulle ikke….Hun stod bare lige her og nu og havde gjort alt det, hun ikke burde. Hun havde i hele sit voksenliv aldrig mødt nogen mand så aggressiv som denne unge knægt. Som Brian! Jamen, var det ikke lige det, hun havde savnet, siden Bjarne havde forladt hende? Hendes nu fraskilte mand var nok den type, som Brians facon kom nærmest. Han var også lige på og hårdt.

Og hvad kunne der egentlig ske ved at give efter? … At hun atter fik en jernpik i sig! Jamen var det ikke lige netop det, hun havde fantaseret om hele formiddagen…. hele ugen…? Skulle hun så smide Brian og superpikken ud?. Smide god, solid mandepik i nedfaldsskakten!

Læseren har sikkert gættet sig til resultatet af disse sekunders ræsonnementer i Lenes lysthjerne.

Hun sagde ikke en lyd. Stirrede blot med et stift blik på det blåpandede hoved af den stive kødhammer! Hendes fisse drev af lystsaft. … Hun overgav sig. Greb om ståpikken og bøjede den forsigtigt ned, så den kom ind mellem hendes ydre skamlæber. Brian reagerede aldeles forudsigeligt. Greb med sine stærke arme under Lenes balder, løftede hende op i et eneste tag – og sænkede hende ned over sin stive “penis angelikusse”. Glemt var “blowjob”, “cuntsuck” og andre indledningsmanøvrer. Lene havde igen fået pik fra én udenfor familien. Brian havde fået fisse fra en voksen dame udenfor familien.

Kampen var forbi. En ny var allerede i gang: Kampen om den vildeste orgasme!

porno med danske piger