Nabohjælp – En utroskabs historie!

SPAR MANGE PENGE

Konen og jeg var flyttet i et nyt hus i en nyudstykning, et hus som vi selv havde opført. I udstykningen, var vi de gamle, for resten af parcellerne var unge familier. Da vi som sagt byggede selv fungerede vi ofte som byggeleksikon, montør hjælper og herunder værktøjsudlåning. Naturligvis kun fordi det er sjovt at hjælpe unge ”mænd” og deres familier.

Vores nærmeste nabo, Susanne og Per var da heller ingen undtagelse, som regel arbejder jeg hjemmefra, og en dag ved 9 tiden om morgenen ringede Susanne, både ked af det men også gal i skralden over sin mands mangelfulde hjælp og tilstedeværelse.

Kloakken i badet er stoppet hulkede hun, vandet er over hele gulvet på vej ind i soveværelset.. kan du hjælpe mig Henrik?

Jeg er der om 30 sekunder svarede jeg, typisk unge mennesker de renser ikke afløbsskålen tænkte jeg, jeg tog min krog med til afløbsristen…

Da jeg på lette fjed nærmede mig døren åbnede Susanne døren i morgenkåbe og vådt hår, skynd dig sagde Susanne, og ganske rigtig lignede badeværelset et mindre soppebassin, jeg bliver nødt til at smide mine bukser, sko og strømper, så jeg ikke bliver våd…helt ok svarede Susanne…

Af med bukserne og der gispede Susanne…….wauhhh Henrik… (jeg havde helt glemt at jeg havde G strengs trusser på) sikke nogle stramme baller, det kan Per sgu ikke gang præstere og han er da kun 30 år…..

SEX I DAG?

Efter et snuptag, fik jeg risten og kloakken op og vandet løb ud, men da jeg hev kloakken op sprøjtede kloakvand op på t- shirten…..åh…nej sagde Susanne…..nå…det bliver vel tørt igen var mit svar.

Vandet var ved at v ære væk og Susanne spurgte til problemet med kloakken, mit svar: ”din manglende dusk er problemet”……hvad mener du…….svarede hun rødmende jeg havde set skraber og skum og gættede at Susanne var glat barberet og at årsagen til forstoppelsen var sæbe og hår…..

Nå vi skal have den her afløbsskål gjort ren sagde jeg, lad mig vaske din t-shirt sagde Susanne … og da den var i vejen var det også det nemmeste.

Da vi skulle gøre skålen ren, sagde til Susanne at hun hellere måtte smide morgenkåben så den heller ikke blev beskidt, smilende trak hun den af, og afslørede en dejlig krop og en glatbarberet mis og søde naturlige bryster…mums hun så godt ud, flot krop, præcis som jeg havde forestillet mig det.

Som sagt så gjort, gulvet og kloakken blev spulet og skrabet, vi var begge svedige, flere gange havde Susanne bukket sig ned og hendes nederste dele åbnede sig for mig, min pik begyndte at røre på sig, og Susanne smilede anerkendende.

Vi blev enige om et bad, og vi sæbede hinanden ind, hun satte sig på knæ tog min pik i munden og med gode dejlige slik og sug blev pikken total stiv…. ”Dejlig pik du har” mumlede Susanne, jeg trak hende op vi tungekyssede og hendes åndedræt blev både tungt og ophidset.

Tag mig ….jeg løftede Susanne op i hjørnet af brusekabinen, hendes ben omsluttede mine hofter og pikken gled med et kæmpe suk fra Susanne helt op i skeden. Med dybe kneppebevægelser og bruserens varme stråler, elskede vi som om det var sidste gang i vores liv. Efter et par minutter blev skrigende højere og højere , orgasmen rullede igennem Susanne, jeg bibeholdt Susanne på ”spyddet” og bar hende ind i soveværelset våde som vi var lagde jeg hende ned på sengen, jeg elskede, bollede og kneppede hende, med inderlighed og total liderlighed nåede vi ”fede” højder, …orgasmerne rullede ind over hendes krop og min…..jeg brølede min orgasme ud sammen med Susanne.

Vi lå totalt filtret ind i hinanden og en tåre faldt ned af Susannes kinder, tak kære nabo….jeg føler mig som kvinde igen.

Behøver jeg at fortælle at nabohjælpen fortsatte….

porno med danske piger