Jeg lurede og så min kone være utro gennem vinduet

Så konen blive kneppet af kollega i mit hus!

Min dejlige kone og jeg har været gift i 10 år. Min kone er 39 år og jeg er 44 år og vi er ganske almindelige, hverken tykke eller tynde men nok som folk er flest. Vi har altid haft det ok sammen, selvom jeg nok har været mere glad for sex end min kone. Jeg havde engang fremlagt ideen om, at vi eventuelt skulle prøve med en ekstra kvinde eller mand i sengen, men det blev aldrig til mere. Også fordi min kone, Lise, ikke lød vildt begejstret for forslaget.

Dog havde jeg bidt mærke i, at det sidste stykke tid havde Lise snakket en del om en ny kollega, som var startet i firmaet. Han måtte åbenbart have gjort indtryk på min kone, da det var yderst sjældent, hun nævnte sine arbejdskollegaer. Jeg selv arbejder som montør i et firma, så engang imellem er jeg væk fra hjemmet i 2 – 3 dage, men det har vi vænnet os til (det troede jeg i hvert fald).

Det var en onsdag aften det skete. Jeg var taget af sted fra firmaet tirsdag morgen, og jeg regnede først med at komme hjem torsdag aften, da jobbet ville tage ca. 3 dage, efter chefens oplysninger. Men jeg kunne ikke blive færdig med arbejdet, da der skulle bruges noget andet materiale, så jeg kørte hjem først på aftenen om onsdagen. Jeg var hjemme ved 23-tiden, og skulle lige til at køre ind i vores indkørsel, da jeg til min store overraskelse så, at der holdt en fremmed bil på min plads. Så jeg satte bilen ude på vejen, mens jeg tænkte, hvem mon er på besøg på dette tidspunkt, da jeg ikke havde set bilen før. Jeg kunne se, at der var dæmpet lys i stuen, men at udendørslamperne var slukket.så jeg tænkte lidt på, at det dog var lidt mærkeligt. Men jeg gik om til bagdøren og krydsede vores terrasse.

Da jeg kom forbi terrassedøren, så var der ikke trukket helt for, så jeg kiggede ind. Der sad Lise i sofaen sammen med en mand, som jeg aldrig havde set før. De sad tæt sammen og musikken spillede i baggrunden, kunne jeg høre igennem vinduet, som stod på klem. Det så ud til, at de bare sad og hørte musik, så jeg tænkte, at jeg bare ville gå ind og hilse på dem. Men inden jeg fik trukket mig tilbage fra terrassedøren, så jeg den fremmede fyr skubbe Lise blidt tilbage i sofaen, mens han begyndte at små kysse hende på halsen og kærtegne hende i nakken og samtidigt forsigtigt bevægede den ene hånd uden på Lise”s bluse på hendes bryster. Jeg blev helt paf og derefter gal, mens jeg tænkte, hvad fanden har han gang iog jeg var på nippet til at suse ind og stikke ham et par lussinger og smide ham ud..men af en eller anden grund blev jeg stående, for at se, hvad der ville ske.. Jeg kunne se, at han førte en hånd op under hendes bluse, mens han slikkede hende forførende på halsen med tungen, og jeg kunne tydeligt se, at Lise nød det.

Han satte sig ned imellem hendes ben, og skubbede nederdelen op omkring hendes hofter, mens hun selv krængede blusen af. Til min overraskelse kunne jeg se, at hun havde både strømpeholder, g-strengs trusser og en fræk bh. på. Han slikkede hende op ad hendes ben og udenpå hendes trusser, mens hun bare lå lænet tilbage i sofaen med lukkede øjne. Han løftede hendes bryster ud af bh”en, så de stod lige frem med de store mørkebrune brystvorter lige ud for hans mund. Så begyndte han at køre sin tunge rundt om vorterne, så de blev stive og hårde. Langsomt slikkede han hendes bryster over det hele, hvorefter han igen stak hovedet ned til Lise”s kusse.

SEX I DAG?

Han trak trusserne til side og kørte tungen frem og tilbage på hendes skamlæber og i revnen, som skinnede af fugt, og imens tog han hårdt på hendes bryster med den ene hånd, og med den anden hånd kørte han forsigtig en finger op i hendes behårede men veltrimmede kusse. Jeg kunne se hendes safter glinse på hans finger, når han kørte den ud og ind af hendes kusse. Så tog Lise, til min store overraskelse, pludselig en stor sort dildo frem fra sofaen og begyndte at sutte på den. Og hun slikkede mere og mere intens på dildoen, mens hun vred sig mere og mere på sofaen under fyrens behandling af hendes kusse, og det var tydeligt, at hun var tændt nu. Til sidst kunne jeg ikke lade være med at hive min pik frem fra bukserne og begynde at onanere til det forventede “liveshow”, som jeg var tilskuer til. Musikken var holdt op og jeg kunne høre konens små stønnen i sofaen. Fyren rejste sig nu op foran Lise og knappede sin skjorte op, mens Lise åbnede hans bukser og fiskede hans pik frem. Den var stor og allerede meget stiv. Lise begyndte langsomt at køre tungen rundt på pikken og rundt om pikhovedet.

Så lod hun langsomt pikken glide ind i hendes mund næsten til roden, hvorefter hun lod ham kneppe sig langsomt i munden, mens hun holdt om hans røv. Jeg kunne høre, hvordan han stønnede under hendes behandling, og pludselig råbte han stop.”jeg kommer snart, hvis du fortsætter, men jeg vil kneppe dig nu bagfra” Han trak sin pik ud af konens mund og trak sine bukser helt af. Lise lagde sig ned på alle fire på sofaen med sin dejlige røv vendt lige mod fyren. Han stillede sig på knæ bag hende og lod pikhovedet køre lidt mod hendes fugtige revne. Jeg tænkte, hvad fanden.skal de ikke bruge gummi..Lise bruger ingen præventionPludselig pressede fyren pikken helt i bund i Lise i et hug og hun stønnede helt vildt, og imens krammede han min kones spændte bryster med hænderne. Han begyndte at kneppe hende langsomt, mens han med den ene hånd førte en finger op til hendes stjerne, og han begyndte at trykke fingeren hårdere og hårdere imod hendes røvhulpludselig gled fingeren ind i Lise”s røv og hun gav et højt støn fra sig.

SÅ MIN KONE BLIVE KNEPPET GENNEM VINDUET

Han kneppede hende hårdere og hårdere bagfra så hun ligefrem hulkede af fryd. Så gav hun ham pludselig dildoen.og de snakkede om et eller andet, som jeg ikke kunne høre..Men han tog pikken ud af hendes våde kusse og pressede dildoen langsomt op i hendes kusse, og han begyndte at kneppe Lise med dildoen. Efter et stykke tid, tog han sin pik i hånden og Lise overtog styringen af dildoen i hendes kusse, og han førte langsomt sin pik, som var helt våd af hendes safter, mod hendes bageste hul. Jeg kunne se, hvordan han langsomt pressede sin pik op i hendes røv og begyndte at køre den langsomt frem og tilbage i Lise”s røv, samtidigt med at hun kneppede sig selv med dildoen. Dette her havde jeg altid selv ønsket mig at gøre, men havde ikke fået mig taget sammen til at købe en dildo igen havde konen overrasket mig, da hun åbenbart allerede havde været på indkøb.

Fyren kneppede nu min kone hårdt og hurtigt i røven samtidigt med at konen kneppede sig selv vildere og vildere i kussen med denne sorte dildo.og pludselig begyndte Lise at skrige mens orgasmen væltede ind over hende..og jeg kunne heller ikke holde spermen tilbage længere, så jeg kom i store sprøjt ud over terrassen.fyren trak sin pik ud af Lise”s røv og hun væltede om på ryggen, og han kravlede op, så han sad overskrævs på hende mave, så hans pik hvilede på hendes bryster. Hun begyndte at onanere hans pik med den ene hånd mens hendes anden hånd hev og krammede hans nosser. Han tog igen dildoen og stak den op i Lise”s kusse og kneppede hende igen vildt med dildoenefter kort tid så brølede han og sprøjtede sin sperm ud over hendes bryster og ansigt..og samtidigt kom Lise for anden gang i en orgasme..og hun lagde som en bevidstløs i sofaen med fyren ovenpå sig..mens jeg igen havde fået en stiv pik. Jeg var begyndt at tænke på, hvad jeg skulle gøre efter denne meget overraskende oplevelse, og jeg besluttede mig for at tage mobilen og ringe til konen og sige, at jeg kom hjem allerede i aften og ville komme om ca. 20 minutter.

Jeg så på afstand, at fyren kom ud med det meste af sit tøj under armen og kørte af sted..ca. 20 minutter senere kørte jeg ind i indkørslen og gik ind. Lise kom iført g-streng og strømpeholder og hilste mig velkommen hjem.min pik var allerede stiv, så det endte med, at vi elskede vildt, da jeg var vildt liderlig, og det var Lise vist også!

Jeg har ikke fortalt min kone, at jeg så hendes sidespring den onsdag aften, men hun har så vist mig sin dildo, som hun siger, hun bruger som erstatning for mig, når jeg er ude og rejse. Hvem ved..hvad der måske kan ske i fremtiden, hvis jeg nu kommer tidligere hjem end forventet en anden gang. Måske skulle jeg også prøve at foreslå en person mere i ægtesengen en gang imellem, det kunne jo være, at konen er lidt mere med på den ide nu, da hun nu har prøvet en anden fyr.

porno med danske piger