Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg smurte igen fingeren og fandt vej til hans bagerste hul og gled langsomt men sikkert ind. Han stønnede og hengav sig fuldstændigt til sine lysters vold…

Min mand har tabt et vædemål til mig og nu er han min sex slave i effektive 48 timer. Jeg er tænder på tanken om at kunne låne min mand ud til en værdigt trængende enlig pige/kvinde. Men det skal være en jeg ikke kender i forvejen og som ikke bor i lokal området. Da det er mine timer, har han lovet at adyde mine mindste vink og ikke stille spørgsmål til hvordan jeg vælger at bruge dem.

SEX I DAG?

Tanken kom da en næsten nabo, der bor alene med sine tre børn i hus,en aften efter et par glas rødvin for meget, fortalte mig at hun ofte havde fantaseret om at låne min mand til andet end at få startet græsslå maskinen. Som singel mor var der nu og da tidspunkter hvor hun savnede en dejlig mand som ham. Jeg har lagt mærke til at hun, ofte når solen skinner går rundt i g-streng og intet andet. Min mand er nem at lokke til at hjælpe hende og jeg er sikker på den meget lette påklædning spiller ind her. Men jeg har ikke ville blande mig i hvad hun har på hjemme i sin egen have. Som jeg siger til ham, det er ok at se ikke stirre og slet ikke røre.

Engang havde hun næsten overrasket os i vores baghave (troede vi)mens min mand fik et blowjob af mig.

Det var en dejlig varm sommerdag, min moster havde hentet ungerne og min mand havde ligget og solet sig i haven. Han var faldet i søvn i liggestolen og drømte åbenbart meget frækt, at dømme ud fra bulen i badebuksene. Jeg besluttede mig for at vække ham ved at give ham et blowjob. Jeg listede over og fik hurtigt fundet hans dejlige varme og stive pik frem. Jeg lod min tunge glide langsomt men sikkert op ad pikken, trak lidt tilbage i forhuden og lød tungen køre hele vejen rundt om hovedet. Han vågnede med et sæt, men jeg tog hårdt fat i hans pik og fortalte ham at han bare skulle blive liggende og nyde det. Jeg dykkede ned og tog hans pung i munden, det elsker han bare. Hans pik blev simpelt hen så stiv og de første dråber piblede frem og gjorde hans pikhoved våd og glansfuld.Jeg elsker bare det syn og smagen, min mand bad mig om at blive ved. Vi havde hele aftenen så jeg skulle give mig god tid for dette ville han nyde ligeså længe han kunne.Han ville belønne mig senere sagde han. Jeg slikkede dråberne lystigt i mig , nu var jeg selv blevet rigtigt tændt. Jeg lod min hånd glide ind i mine trusser for at bruge safterne fra kussen til at smørre min finger ind med dem. Fingeren fandt først vej til hans mund. Han slikkede grådigt safterne i sig og lovede at efterfølgende både at barbere mig og slikke mig til orgasme. Jeg smurte igen fingeren og fandt vej til hans bagerste hul og gled langsomt men sikkert ind. Han stønnede og hengav sig fuldstændigt til sine lysters vold. Hvad ingen af os vidste var at vores nabokone, faktisk længe havde stået og nydt synet af os inden hun listede ud og kom tilbage ,mere højlydt. Denne gang gik hun ikke bare ind som hun ellers har for vane, men gav sig til kende ved at skramle lidt med stigen, tidsnok til at vi kunne høre hende og få pakket pikken væk. Han nåede slet ikke at sprøjte så det var næsten umuligt at holde den inde i buksene. Vi har ofte talt om at hun umuligt kunne have undgået at se den store bule i badebukserne, men når hun nu, selv lukker sig ind i haven for at låne værktøj fra skuret er det noget hun må leve med at kunne komme ud for. Da hun var gået flåede jeg hans badebukser af og slikkede til han eksplodere i min mund, resten af aften skriver jeg evt om senere.

Men hun havde åbenbart set meget mere =-O ops. Hun havde nemlig set at jeg var kommet hjem og havde straks været omme ved fordøren og banke på. Hun ville høre om jeg ville med i biffen samme aften. Da ingen åbnede regnede hun med jeg var gået i haven og gik selv derom. Hun indrømmede nu godt fuld og ærlig, at hun var blevet meget ophidset ved det syn der mødte hende, hun havde selvom hun vidste det var meget forkert, var blevet stående i sjul og havde nydt synet.Hun havde set mig finde hans pik frem og havde ikke kunne gå sin vej. Hun havde siden hen ofte fantaseret om at prøve det selv og det/han var et gennemgående tema i hendes frække drømme. Jeg takkede for hendes ærlighed og fortalte at jeg da godt kunne forstå hendes situation men at der satte jeg alligevel grænsen, for hvad hun måtte låne af værktøj. Men fordi hun var så ærlig og fuld var hun nu i min verden en endnu bedre veninde og nabo. Jeg er da også lidt smiret over hun syntes at det er det frækkeste hun nogen sinde har set og at hun syntes min mands pik er så lækker.Jeg fulgte hende hjem og lagde hende i seng. Hvad hun ikke ved er at jeg lige siden har fanaseret om netop det. At låne min mands pik ud til en anden kvinde. Jeg har fortalt min mand om om denne fantasi og at jeg har bedt ham oprette en profil på en datingside (jungeldate)for at se om det kunne lykkes. Profilen hedder brugmig ( se evt der er et billede af min mands stive pik i bahaven) Han blev helt vild i varmen og tænde totalt på at skulle lånes ud.

Han ved nu at naboen har set hans pik blive kærligt behandlet af mig og at hun meget gerne ville låne ham til sex. Han er pavestolt og ville gerne, men jeg har sagt nej selvom han virkelig lokker. Hun har også fået nej, men* *_*Jeg* _har svært ved at få ideen ud af hovedet. Men netop med naboen kan måske ødelægge formeget og give al for meget sladder i byen. Hun ved ikke jeg har fortalt ham det. Jeg er begyndt at bruge af timerne fra vædemålet og den anden eftermiddag inviterede jeg nabokonen over til kaffe i køkkenet, hvad hun ikke vidste var at min mand lå bundet til sengen spilter nøgen, med meget stiv nybarberet pik i soveværelset lige ved siden af. Han havde bind for øjene og kunne intet se. Døren stod på klem og jeg kunne fra min stol kikke lige ind til ham. Han måtte ikke sige en lyd, hvis han gjorde ville hans straf være hård og uretfærdig. Han ville *_ikke_* blive lånt ud og ville skulle finde sig i at jeg fik 24 timer ekstra. Lige inden hun kom kørte jeg kaffekoppens kant rundt på hans pikhoved, så safterne blev tøret af.Nu skulle hun få lov til at smage min mands pik, uden at vide det. Hun bad om en ekstra kop da hun syntes den smagte så godt og hvilket mærke havde jeg købt 🙂 . Hun fortalte at hun havde været så flov over hun havde talt over sig sidst og hun virkelig havde været bange for jeg aldrig ville tale med hende igen. Jeg gentog at jeg fordi hun havde været så ærlig,holdt endnu mere af hende og at jeg havde tilgivet hende. Hun fortalte at sex med hendes ex aldrig havde været noget at skrive hjem om, det var baseret på rutine og slukket lys, frem for begær og sex i det fri. Hun havde aldrig prøvet det uden for soveværelset og havde derfor ikke kunne lade være med at kikke med. Hun var igen flov, men jeg spurgte hvad hun bedst havde kunne lide af det hun så og hun svarede, synet af den meget stive pik med min mund omkrig, da jeg lod fingeren glide op i ham. Hun havde ikke turde blive til han gik men havde ofte fortrudt. Jeg har lovet at tænke meget over om ikke hun kunne komme i lære hos os, men indtil videre er det nej tak. Da hun var gået, gik jeg ind til ham, han havde ikke kunne holde til tanken om, at hun drak kaffe af en kop der lige havde været på hans pik, samtidig med at hun havde rost den. Så han var kommet uden at have fået lov, der lå sæd på maven og pikken var blevet slap. Jeg blev sur og samlede sæden i min mund for derefter at putte det ind i hans. Det var han slet ikke forberedt på, han fik besked på at tie stille og først sluge når jeg gav lov. Jeg satte min våde fisse på hans næsetip og kørte klitoris rundt på den. Safterne drev ud af mig og ned over næsen og ind i hans mund. Jeg bad ham sluge hver en dråbe og takke pænt fordi han fik lov til at prøve dette. Han er meget uvant med at det er mig der har føretrøjen på, men han må lære ikke at væde om noget han ikke ved nok om.

Så jeg søger en pige eller et veninde par der vil låne min mand  uden jeg deltager. Hvis du finder profilen kunne det være du fik lov og skulle du min kære nabo læse dette så print historien ud og giv mig den. Så lover jeg du fremover får lov til at låne _al _min mands værktøj.

porno med danske piger