Japansk bondage en pirrende parleg!

Japansk bondage en pirrende parleg!

SPAR MANGE PENGE

Japansk bondage: Komplet guide til alt du bør vide.

Japansk Bondage – Oplev sensualitet og forfør og pir hinanden.

Find en bondageklub nær dig og inviterer din kone eller kæreste til den nye sport for par, Japansk bindelge for voksne. I kan inden øve jer lidt derhjemme på nogle af de forskellige knuder og knob der er til erotisk bondagelege. Her er bla. et Japansk Bondage Reb i god holdbar og silkeblød kvalitet. Perfekt til jer, der ønsker at eksperimentere med bondage og bindelege.

På japansk betyder “Shibari” at binde.

Shibari er oprindeligt en videreudvikling af Hojo-Jutsu, som er en kampsport, hvor samuraier brugte reb til at pacificere fanger. Som følge af deres ufravigelige æreskodeks, samt en kæmpe respekt for deres fanger, brugte samuraierne forskellige teknikker til at binde deres fanger. Teknikker der viste fangerne ære.

Omkring år 1900 udviklede der sig en ny gren fra Hojo-Jutsu, som blev kaldt Kinbaku. Kinbaku er kunsten at binde erotisk. Udtrykket Shibari som udgangspunkt en form for erotisk spiritualitet. Men alt afhængig af hvor man søger på nettet, så er der forskellige definition af selve ordene og tilgangen.

Japansk Bondage i nutiden

Der er efterhånden kommet mange indgangsvinkler til at binde, så det er en god idé at afstemme med sin rebpartner, inden man starter. Det er meget vigtigt, at der imellem rigger (den som binder) og modellen (den som bliver bundet) er en god kemi. Dette gør det nemmere for begge parter at gå ind i oplevelsen og for alvor mærke hinanden. Det kræver ligeledes komplet tillid at lade sig binde af et andet menneske, da det er meget intimt, og har en enorm styrke i forbindelse med båndet imellem de to. Ofte bevæger man sig ind i en “mental bobbel”, hvor det føles som om, at kun er de to parter, der eksisterer. En bobbel der er fyldt med følelser, intensitet og intimitet.

SEX I DAG?

Mange bruger bondage til afslapning – både i psykisk og fysisk forstand – men det handler som sagt stadig utrolig meget om kemi, tillid og ansvar. Når man er bundet, har man ikke andet valg end at fralægge sig alt kontrol og lade sig dominere. Dette gør, at nogle kan få lov til give slip på sig selv og slappe helt af, da de ikke har andet valg, hvilket giver en meditativ effekt, som gør, at man for en stund kan koble fra.

Når man bliver bundet, udløser det endorfiner og andre hormoner, resulterende i at man kan komme i en tilstand som dybest set minder om trance.

Det smukke i at binde kroppen

Bondage stammer tilbage fra 1900 tallets Japan, hvor man begyndte at studere det smukke i måden at binde kroppen i forskellige mønstre med reb. At bruge reb til at binde med, er en del af Japansk historie, hvor Samuraierne brugte rebet til med respekt for deres fanger at pacificere dem under tilfangetagen. Senere hen er den bondage, som vi eksperimenterer med i dag, Shibari på japansk, er blevet kendt over hele verden. Og dette med god grund.

En nøgen krop i bondage

Æstetikken og det smukke i en nøgen krop indbundet i et natur materiale som reb er utroligt smuk. Samtidig har flere og flere også opdaget, at bondage er utroligt velegnet til erotisk dominans og SM lege. Om man leger blødt eller hårdt, er lige meget. Det er stadig praktisk at kunne pacificere og binde sin partner fast så man har frie tøjler. Så kan man kæle med fjer, give smæk eller kærtegne partnerens krop uhindret. Det gælder til forkælelse, forførelse og nogle gange irritation for den der ligger der.

Som bundet vil man utroligt gerne kunne bevæge sig efter kroppens reflekser. Men måden at være bundet ind på gør, at man langsomt overlader kontrollen for ens krop til rebene, fordi man indser at det ikke lykkedes at vride og dreje sig. Så slår man kontrollen fra, som vi jo naturligt har efter en lang dag på job eller i stress og jag, og ligger sig til at modtage, i stedet for at yde.

Det kan være meget sundt at kunne give sig hen og modtage opmærksomhed og kærtegn fra ens partner. Som mennesker er vi jo sociale, og i det moderne samfund er der ikke altid tid til at nyde kontakten med det menneske, vi elsker. Det handler om at I som par, fokuserer på et univers der kun indeholder de personer, i sammen lukker ind i rebenes leg.

Kast dig ud i erotisk bondage

Har I fået mod på at kaste jer ud i bondagens erotiske stilart, kan det være en god ide som noget af det første at skaffe jer en bog med grund bindinger, hvor der er optegnet og forklaret hvordan i gør.

Den der binder hedder en rigger, og selve dennes partner som bliver bundet en bunny. Erotic Bondage Handbook er en utroligt god bog til begynderen på engelsk, hvor man får tegninger og et let forståeligt sprog. Midori’s bog The seductive art of Japanese bondage for nogle kan være lige så god. Tag et kig på en af bøgerne, og se om ikke der skulle være en af dem, der virker for jer.

Stemningen har stor betydning

En del af japansk bondage for mig er også stemningen. Baggrundsmusik eller stilhed, duftlys eller andet der sammen med rebene kan være med til at skabe en sensuel helhed. En ny verden kun for en selv og ens partner. Valget af reb er også vigtigt før i går i gang, men når de tre ting er valgt, så er I klar til at eksperimentere.

 

porno med danske piger