Nøgenbilleder sendt til de forkerte (pinlige oplevelser)😱

Nøgenbilleder sendt til de forkerte (pinlige oplevelser)😱

SPAR MANGE PENGE

Nej nej nej hvor flovt –
Det var ikke meningen de skulle se mig nøgen!

Det er en god idé at tjekke modtageren en ekstra gang, når man sender nøgenbilleder af sig selv til andre.

Mobil billeder kan hurtigt ende de helt forkerte steder – Man skal passe godt og grundigt på, hvad man sender af beskeder til hvem og rundt på de sociale medier. Langt de fleste har begået den fejl at sende en besked til den forkerte person. Afhængigt af, hvad der står og er med i beskeden, kan det være en ret pinlig oplevelse.

Har du nogensinde sendt en SMS, et billede, en Facebook-besked eller et Snapchat-billede til den forkerte? Hvis du har, ved du, at det kan være ekstremt pinligt. 

Vi har samlet nogle af de mest pinlige beretninger fra nettet, hvor både piger, drenge, kvinder og mænd afsløre dengang de dummede sig big time, ved at komme til at sende et intimt billeder ved en fejl, til en anden end det var planen.

Se billeder med de mange der har taget nøgen selfies 

Kom til at sende en nøgen foto til chefenPige ville sende et saftigt billede til kæresten, men sendte det til chefen ved et uheld!

Pigen sendte en Snapchat-besked til sin kæreste, som hun ikke var sammen med i weekenden, hvor hun blottede sin krop og sit ene bryst og ganske enkelt skrev ’Hvad du går glip af denne weekend :)’ Og så sendte hun billedet til kæresten. Troede hun.

Chefen modtog billedet For der gik et eller andet helt galt, da hun skulle sende snappen til kæresten. Det var nemlig ikke kæresten, som modtog det frække billede. Til kvindens gru var det hendes chef, som fik billedet af den afklædte kvinde.

Chefen svarede kort efter – Hej. Det var sikkert ikke meningen, du ville sende dette til mig, men vær sød at være mere forsigtig. Jeg er din CHEF’, lød svaret ganske enkelt. Det var for pinligt for pigen at skulle se chefen, så hun mødte aldrig op på sit job igen.

SEX I DAG?

Sendte ved et uheld et dickpic til sin mormor

En fyr fortæller om hans største og mest akavet øjeblik. Jeg var en stor teenager på dette tidspunkt, jeg sad en sen aften og var liderlig, skrev til en pige jeg fra tid til anden har mødtes med for uforpligtende sex. Jeg sidder og spiller pik, og får den geniale ide at tage et billede af min pik og sende til hende – bare sådan for at lire lidt og forhåbentlig friste. Jeg sender et pikbillede i fuld erigeret tilstand med teksten “jeg er klar, er du?🍆😈”

Efter nogle minutter uden svar, kigger jeg igen på mobilen og opdager til min store forskrækkelse, at jeg er kommet til at sende beskeden til min mormor, Fuck – shit! Min pik går fra stor og stiv til lille og helt flad på 2 sekunder, jeg både ryster og kampsveder i panik!

Jeg beslutter mig for, at skrive til min mormor med et samme, skriver “Hej mommy, jeg er kommet til at sende et billede til dig ved en fejl, vil du ikke være sød bare at slette det med et samme og glemme alt om det.” Klokken er på dette tidspunkt lidt over midnat og får stadig ingen svar af hende. Efter mange timers søvnløshed kl 07 skriver jeg igen med bankende hjerte. “Hej igen mommy, håber ikke du er sur? det er så flovt for mig”. der går yderliger en times tid før der bipper en besked ind på mobilen, jeg tager mobilen med rystende hånd og ser svaret fra hende. – Hej skat, er lige vågnet. Det er hvad der kan ske, kan se du ikke har noget at være flov over, kuns mommy.

Spørg lige op det var endnu mere pinligt, nu roste hun så min pik – det var mere end flovt, pinligt og akavede på samme tid, da vi skulle ses den efterfølgende weekend til hendes fødselsdag.


Nøgen nybegynder på instagram

Tanja – “For nogle år siden sad jeg og rodede rundt med min iPhone, og så fandt jeg en smart app, der hed Instagram, hvor man kunne tage billeder med lækre filtre på. Jeg knipsede den ene selfie efter det andet – blandt andet et par stykker, hvor jeg var nøgen. Det kræver jo øvelse!

Først et par dage efter opdagede jeg katastrofen, da min veninde begyndte at følge mig og så mine afslørende selvportrætter. Da hun forklarede mig konceptet, var jeg allerede oppe på en pæn gruppe følgere, og mange af dem var mænd, jeg ikke kendte – men endnu værre var der også nog- le, jeg kendte! Det tog flere måneder, før jeg fik lyst til at vende tilbage til Instagram. Selvfølgelig under et helt andet navn, så mine gamle ‘fans’ ikke opsøgte mig.”


En fræk overraskelse – til alle.

Jane – Jeg ville overraske min relativt nye kæreste med et sexet billede af mig i fødselsdags- gave. Jeg bookede en tid hos byens bedste fotograf, købte nyt, lækkert lingeri og fik vokset og skrabet til den helt store guldmedalje – jeg var klar! Selve photoshootet gik fint, og da jeg så resultatet, var jeg ovenud tilfreds. Særligt et af billederne var spot on: et lækkert foto af mig liggende på maven kun iført trusser, en strittende booty og et frækt smil.

Jeg fik billedet indrammet, og I skulle have set min kæreste, da han pakkede det op. Han var som et lille barn juleaften (bortset fra at det selvfølgelig ville være en ekstremt upassende gave at give et barn). Alt i alt syntes jeg virkelig, at min lille overraskelse var gået perfekt. Men på det tidspunkt anede jeg selvfølgelig heller intet om, at min kæreste ikke ville være den eneste, der blev overrasket.

Spørg lige om lov – Et par dage senere gik jeg stadig og klap- pede mig selv på skulderen over, hvor tjekket en kæreste jeg var, da der tikkede en sms ind fra min veninde: ‘Er du klar over, at der hænger et billede af dig i vinduet nede hos fotografen i gågaden?’ What?! Knap så tjekket kæreste.

Jeg gik fuldstændigt i panik på jeg-har-lige-mistet- min-pung-min-mobil-og-mine-nøgler- måden og spurtede afsted på min cykel. Og rigtigt nok: I et vindue midt på gågaden hang jeg i kæmpestørrelse og smilede frækt til de forbipasserende – kun iført blonde- hotpants. Jeg stormede ind i butikken og gav ‘byens bedste fotograf’ verdens største skide- balle. Han prøvede at formilde mig ved at tage billedet ned og gav mig også lov til at beholde kæmpeudgaven. Men helt ærligt, hvor havde han tænkt, at jeg skulle hænge den?! Og dejligt, at du kunne lide mit bil- lede, mester – men tror du lige, du kunne have spurgt først? Nå nej, for så vidste du, at svaret ville have været et rungende: ‘Nej, du må da være sindssyg!’.

Næste gang jeg får en lignende genial idé, tror jeg bare, jeg bruger byens næstbedste fotograf.

Se andre pinlige artikler >>

 

porno med danske piger