Nøgenvandretur ude i de danske skove

Nøgenvandretur ude i de danske skove

Hop ud i det grønne med bar’ røv, bryster og blottede underliv.

Nøgen ude i de danske skove er tilladtYes, du må gerne være nøgen i den danske natur, strande og skove.

»Naturstyrelsens holdning til nøgne gæster i skoven er en glædelig nyhed for friheden til at opleve naturen nøgen,«

Flere end man skulle tro tænder på ekshibitionisme og voyeurisme.

I følge en tidligere stor undersøgelse, hvor mænd og kvinder blev spurgt om hvad der tændte dem, viste det sig at næsten 50% tændte på voyeurisme, tanken om at se andre nøgen eller have sex, og lige omkring 30% på selv at være nøgen eller have sex mens andre kigger på en.

Naturstyrelsen har slået fast, det er tilladt at være nøgen i skoven.

I en ny notits på Naturstyrelsens hjemmeside slås det fast, at det er ok at være nøgen i skoven – og at nøgenhed i sig selv ikke er på kant med loven.

»Vi hilser det meget velkommen at man nu generelt kan færdes nøgen i naturen, ligesom det er situationen på de danske strande. Der er jo plads nok i skoven til alle, så vi mener det er helt oplagt at anvende samme praksis for frihed til påklædning i skoven som på stranden.

Det er en særlig naturoplevelse at kunne mærke naturen med hele sin krop, fremfor at være pakket ind. Så det tror vi mange naturelskere vil benytte sig af når vejret indbyder til det – hvis de vel at mærke er klar over at muligheden findes,«

SEX I DAG?

Lovgivningen i Danmark sætter ingen faste rammer for, hvor og hvornår man må være nøgen. I Ordensbekendtgørelsen står der:

»Det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.«

Se inspirationsfilm med danske par der har sex ude i skoven

Her er en kort vejledning til dig, der vil prøve en nøgen vandretur:

Find en statsskov i nærheden. Det skal helst være varmt i vejret og ikke for meget blæst. Medbring en lille taske med fornødenheder: Vand, kort over skoven og mobiltelefon. Sidstnævnte bliver i tasken, den er kun med til en eventuel nødsituation.

SEX UDE I NATUREN FILM BILLEDERGå stille, og fokuser på naturen omkring dig og dens lyde. Fornem skovbunden under dine fødder og brisen på din nøgne krop. Huden er dit største sanseorgan, giv den lov til at sanse uden at være hæmmet af indpakning.

Den intense følelse af frihed og samhørighed med omgivelserne er ubeskrivelig. Du fornemmer et ligeværd med naturen – blottet og sårbar som du selv. Og frygt ikke, støder I på ’tekstilere’ i skoven, vil I med højst sandsynlighed blive mødt med et smil og en frisk bemærkning.

God gåtur, løbetur eller elskovstur i skoven 😉

porno med danske piger