Vi samler appetit ude – og spiser både ude og hjemme!

Vi var på kro ophold i DK. Kroen var en ren oase med alle moderne bekvemmeligheder, stor dobbeltseng, hyggelig stue mv.

Svømmepølen og spa badet kunne vi ikke vente med at springe i, så straks efter ankomsten, fandt vi håndklæder og badetøj frem, og strøg derover, selvom det var sent på aftenen.

Vi gik ind og ned af trappen til omklædningsrummene, jeg ind i pigeomklædningen, han fortsatte hen ad gangen til mændenes omklædningsrum.

I omklædningsrummet var der lidt trangt, et par veninder kom ind lige efter mig.

De var omkring 20 år. De glemte at lukke døren ud til gangen efter sig, så der var frit udsyn til gangen og trappen vi var kommet ned af. Jeg smilede til pigerne og besluttede ikke at sige noget om den åbne dør.

Stille tog jeg mit tøj af, skjorteblusen over hovedet, nederdelen lynede jeg ned og trådte ud af.

Veninderne kiggede diskret på mig, smilede til hinanden, og gik sammen ud på det lille badeværelse. Da jeg stod der i mine sorte stay ups med den brede blondekant, sort g streng og sort blonde bh, blev jeg pludselig mødt af et par blå nysgerrige øjne ude fra gangen.

Der stod en mand og smilede kækt, jeg smilede tilbage, vendte min faste solbrune røv imod ham, og rullede stille strømperne ned, så efter om han blev stående, og smilede udfordrende tilbage.

Han fulgte interesseret mine bevægelser, så jeg kiggede ham lige i øjnene, og hægtede min bh af.

Han gjorde store sultne øjne da han så mine fyldige solbrune bryster, og et lystent grin bredte sig på hans ansigt.

Drillende vendte jeg mig om igen, tog fat i g strengen, og trak den langsomt ned, imens jeg sørgede for at han tydeligt kunne se min barberede, let våde fisse.

Da kom pigerne fnisende ud fra badeværelset, og manden gik diskret op ad trappen til pølen.

Døren stod stadigvæk åben………………..

Pigerne fik hurtigt deres tøj af. De havde begge langt lyst hår, små spidse bryster, og deres små fisser var kun dækket af en lille dusk lyst hår foroven.

Vi gik alle tre ud ved bruseren, der var kun een der duede, så jeg gik først ind under vandet, tog sæbe fra beholderen og begyndte at sæbe mig ind over hele min gyldne krop.

Pigerne fnisede og skiftedes til at stå under de bløde varme stråler. Vi skiftede igen og det var deres tur til at bruge den flydende sæbe, fra beholderen på væggen. Under små hvin begyndte de at sæbe hinanden ind, de kiggede meget indforstået på hinanden.

SEX I DAG?

Jeg stod under bruseren og skyllede sæben af, nød synet af pigernes sæbe leg.

Ude på gangen hørtes skridt, men pigerne reagerede ikke, de havde alt for travlt med at få sæben fordelt på hinanden. Man kunne sagtens se dem ude fra gangen, og det var hvad min mand gjorde……..

Han grinede frækt og blinkede til mig, og blev selvfølgelig stående for at se pigernes leg.

Jeg fik min bikini på, imens pigerne nu stod under bruseren og drillede hinanden, højt fnisende.

Min mand nød virkelig synet af pigerne, hans badebukser var godt fyldt ud, af hans i forvejen temmelig store brede pik. Vi fulgtes smilende op til pølen, med små kærtegn her og der. Han er altid helt ustyrlig med stive brystvorter, og mine strittede kækt efter oplevelsen i omklædningsrummet. Min mand så helt aldeles spiselig ud, da vi gik hen med håndklæderne.

Der var små hyggelige borde grupperet rund om pølen med magelige stole. Pølen var vel omkring 15×25 m. Der var gjort meget ud af udsmykningen, lyset var dæmpet og blødt, der var et lille vandfald, og masser eksotiske kunstige blomster. Vi smilede god fornøjelse til hinanden og gik hver sin vej.

Et par blå øjne fulgte mig da jeg gik hen for at mærke på vandet. Det var ham der havde stået ude på gangen, som jeg havde klædt mig af for. Han svømmede hen til mig og sagde skynd dig i, ned til mig Jeg gik smilende i, ud på det dybe, og svømmede hen forbi ham, drillende, og for at få varmen.

Min mand var gået ned i den anden ende til det lave vand. Veninderne fra omklædningsrummet kom små løbende ud til pølen, iført hver sin gennemsigtige hvide bikini. De legede fangeleg rundt om min mand, der straks deltog i legen. De pjattede højt grinende sammen og væltede rundt i vandet. Han var tydeligvis i sit ES, og nød pigernes ligefremme leg.

Jeg svømmede lidt frem og tilbage, med den nysgerrige i kølvandet. Vandet var lidt koldt, så da jeg nåede den dybe ende igen, rakte han hånden ud efter mig fryser du? sagde han, ja svarede jeg, lad mig vise dig spa badet Jeg fulgte ham ivrigt med let klaprende tænder.

Henne i det fjerneste hjørne godt gemt af blomster og vandfald var spa?en. Det boblede livligt og indbydende. Mande holdt min hånd, og hjalp mig op ad den lille sten trappe til badet. Det var meget varmt, pirrende dejligt med boblerne. Han satte sig ved siden af mig, og kiggede sultent på mine bryster, vorterne strittede vildt, du har gjort mig liderlig med din afklædning sagde han. jeg kan godt li? liderlige mænd sagde jeg smilende tilbage. Min hånd strøg hen ad hans muskuløse lår, og fandt hans halvstive pik. Jeg kæmpede pikken ud af badebukserne, og lod den flyde lidt med de pirrende livlige bobler, han stønnede let da mine hænder langsomt kærtegnede hans pik.

Han tog fat i mine bryster og nulrede mine stive vorter, imens min hånd kærtegnede hans nu stive pik. kom med dine bryster sagde han og tog hårdt fat i mig.

Jeg lænede mig smilende fremefter, og vendte mig så vi var tæt op ad hinanden, han tog godt fat i mine bryster, jeg sagde ja, kom din store stive pik imellem mine bryster. Han klemte dem og nulrede dem, imens min hånd styrede hans stive pik, ind imellem mine fyldige bryster, han havde løsnet fra bikinien, åhh hvor så det dejligt ud! Han klemte mine store bryster sammen om sin pik, og kørte frem og tilbage imellem dem. Jeg stønnede liderligt ved det heftige syn, og nød han klemte mine bryster, ååh jeg må ha? dig i munden stønnede jeg. Som svar gav han mig plads, skubbede pikken helt frem, og jeg tog fat i hans stive pik med den enen hånd, og brugte den anden til at lege med hans nosser, klemte dem let…….

Jeg så han dybt ind i øjnene, og sugede pikken ind i min mund. Ååh den var så stor, jeg skulle virkelig anstrenge mig for at tage ham helt ind til roden.

Jeg sugede blidt på pik hovedet, og lod tungen køre drillende rundt, nappede lidt i strengen, og sugede ham igen helt ind. Han klemte og nev mine brystvorter. Det gjorde mig så liderlig at min fisse dunkede af lyst. Jeg elsker at sutte pik, kan næsten få orgasme ved at få alt sæden i munden.

Så jeg sugede og suttede grådigt på hans dejlige pik. Han stønnede og sagde Mmm ja, du har fortjent fløden Han tog endnu hårdere fat i mine bryster, og stødte pikken helt ind i min mund. Ååh nu kommer din løn, sut spermen i dig, din liderlige tøs Mmm tænkte jeg og gabte over hans stive pulserende pik, ud strømmede glohed sæd, dybt ind i min mund, jeg sank og sank og sank. Mmm brummede jeg og nød smagen af hans varme sæd. Sugede det hele i mig, slikkede mig om munden, smilede til ham imens jeg blidt kærtegnede hans dejlige gavmilde pik, og nosser.

du er dejlig sagde han, og lagde sig tilbage i spaen, han kiggede drømmende op i loftet. Sådan lå vi lidt og slappede af.

Ude ved pølen havde min mand og veninderne nærkontakt, de var på den lave side af vandet.

Han sad ned, den ene af pigerne stod over ham med bikini trusserne trukket lidt ud til siden, han holdt fat i hendes hofter, og havde tungen begravet i hendes fisse. Den anden pige lå bøjet ind over ham, med begge hænder om hans meget store stive pik. Hun slikkede skiftevis op og ned ad skaftet, og tog ham ind i munden, hun havde store problemer med at gabe over pikken.

Så byttede pigerne, hende hvis fisse han havde slikket, satte sig ned over hans svulmende pik. Hun gled stille, alt for stille ned over pikken.

Min mand havde små spidse bryster, og stive vorter over det hele, ungpige fisse på tungen, og han blev pinefuldt, liderligt, langsomt redet af den ene af pigerne. Hende der red på pikken, tog fat om den anden han slikkede fisse på nu, hun bøjede lidt ned i knæene, og modtog hendes fingre i fissen med en skælven.

Han stødte pikken hårdt og hurtigt i en serie af stød, op i hendes fisse, hun rystede og skreg sin orgasme ud. Han løftede hende resolut af, fik den anden pige ned på alle 4, tog godt fat i hendes lille faste røv, og kørte pikken frem og tilbage uden på pigefissen. Han anbragte sit store pikhovede i hendes skede åbning, greb ud efter hendes spidse små ungpige bryster, og tog hårdt fat i dem. Han begyndte i lange seje stød at kneppe hende. Den anden pige tog fat i ham, kærtegnede ham, og kælede for hans spræng fyldte nosser. Hun gned venindens klitoris, og klemte blidt min mands nosser.

Det varede ikke længe før de kneppede hurtigere, og dybere, de spændtes i en bue under høje suk.

Jeg sad godt i det varme boblebad, og nød eftersmagen, og scenen af min mand der kneppede de unge piger. Manden ved siden af mig, havde listet et par fingre op i min fisse. Hans pik var igen stiv i min hånd. Han sad så han ikke kunne se så meget af hvad der foregik i den anden ende af pølen. Han var fuldt tilfreds med min kærlige behandling og våde fisse. Jeg nød det hele, og blev mere og mere liderlig. Jeg vendte mig langsomt om, med ryggen til ham, siddende i boblebadet, fik jeg hans stive pik op i min bankende liderlige våde fisse. Jeg flød i vandet, han holdt og klemte mine bryster, kneppede mig med voldsomme stød, imens et sagligt smil bredte sig, fordi jeg fik øjenkontakt med min mand i den anden ende af pølen, hvor han sad med en ung tøs under hver arm. De sad med en hånd hver på hans pik.

Forfatter: Lone

porno med danske piger