Hed sommersex ude i skoven med eks

SPAR MANGE PENGE

Frækt udendørs sex.Dette er en sandfærdig historie fra mine meget unge år (jeg var 15), med min allerførste kæreste. Han lærte mig de fleste af de ting jeg i dag kan sexuelt, og han lærte mig, hvordan en fyr nyder at blive slikket. Så det er også lidt en tak til ham :0)

Vi havde været kærester i ca. ½ år, og endnu måtte vi snige os til at være sammen, men du var meget tålmodig. Du kendte jo mine forældre, og vidste derfor hvordan de var.

Det er først på sommeren. Du var kommet ned til stranden for, at vi kunne være sammen et par timer uden mine forældre vidste noget. De regnede med, jeg som sædvanligt var taget ned og bade. Det var jeg også, men ikke alene som de ellers regnede med.

Vi mødtes, og jeg kunne med det samme mærke, hvad du ellers havde lyst til ud over at bade. Jeg nød dine kys og dine kærtegn. Det var så sjældent, jeg fik lov at mærke dem, og nød dem derfor ekstra, når vi endelig kunne være sammen.

SEX I DAG?

Vi havde mere lyst til at være alene end at være på den overfyldte strand, hvor alle sommerhusgæsterne kom og gik hele tiden. Vi cyklede til den nærliggende skov, hvor vi fandt en skyggefuld plads, vi kunne være alene. Du kælede for mig, og fik mig til at føle mig som noget meget specielt. Du nussede mine brystvorter, som snart strittede af vellyst. Du mærkede snart, at jeg havde lyst til at blive kælet med andre steder end lige på mine bryster, og du lod hånden søge ned mod mine trusser, som efterhånden var meget våde af lyst efter dig. Du trak forsigtigt trusserne af mig, og snart havde du dit ansigt begravet i mit skød. Du slikkede mig, så jeg kunne høre englene synge. Snart kom jeg i den ene orgasme efter den anden, men du stoppede ikke. Du ville, jeg skulle nyde dette. Jeg ville også slikke dig, men det ville du ikke, at jeg gjorde. Du ville, at det kun var mig, som skulle nyde lige nu, hvilket jeg så absolut gjorde.

Mens din tunge legede med min klit, lirkede du forsigtigt først en finger op i min brændende fisse. Lidt efter lidt prøvende endnu en op, og mens du slikkede mig, fingerkneppede du mig, så jeg snart ikke vidste, hvad der var op eller ned på mig selv. Du holdt inde lidt, da du hørte, der kom nogen gående på stien ikke langt fra os. Du ville ikke have de skulle opdage os, men det pirrede dig alligevel ved tanken om, at vi, hvert øjeblik det skulle være, kunne blive opdaget. Da de var gået videre, fortsatte du med at slikke mig. Snart kom jeg i en mega orgasme og jeg skreg min orgasme ud. Du skyndte dig at kysse mig, for at vi ikke blev opdaget.

Din pik var stor og stiv nu. Du lod mig endelig kæle for dig også. Jeg tog den i munden, og slikkede det bedste jeg kunne. Dog fik jeg ikke lov at slikke ret længe, for nu ville du bore den op i min våde fisse. Da du trængte ind, udstødte jeg et højt suk af vellyst. Dette havde jeg savnet så længe. Jeg nød at mærke dig i mig, og snart fik du mig til at komme igen. Du stødte i bund igen og igen. Snart vendte du mig om og tog mig bagfra. Du kørte din pik langsomt ind og ud af min lystne fisse, og snart måtte jeg overgive mig igen. Da du mærkede jeg kom endnu engang, satte du tempoet op, og snart kom du også med et brøl. Du fyldte mig så meget, at din sperm løb ned af mine lår.

Du faldt sammen over mig, og vi lå og pustede ud lidt. Du trak dig ud, og lagde dig ved siden af mig. Vi kyssede og kælede lidt, inden vi samlede os sammen og tog tøj på igen. Nu trængte vi vist til at komme i vandet og blive skyllet lidt.

Du vil altid være i mine tanker. Tak for alt, hvad du lærte mig dengang.

Frække film med par der har sex udenfor i skove og natur

porno med danske piger