Nudist camping

Jeg gik lidt rundt på campingpladsen for at se mig lidt rundt. På campingpladsen havde de en stor hoppe pude. Der var mange unge på den og de var nøgne…

SEX I DAG?

Hej alle sammen…Jeg vil fortæller jer en lille fræk historie om den gang jeg var med min mor og far på camping. Det var ikke en almindelig campingplads, men en nudist campingplads.

Da vi kom satte vi vores camping på plads og pakkede det hele ud. Vi havde fået at vide at man skulle tage tøjet af inden 3 timer. Jeg var 15 år dengang. Jeg gik lidt rundt på campingpladsen for at se mig lidt rundt. På campingpladsen havde de en stor hoppe pude. Der var mange unge på den og de var nøgne. Man kunne se pigernes gode bryster hoppe helt vildt. Jeg stod og kikkede i et par minutter. Så kom der en lidt ældre pige hen til mig og spurgte hvorfor jeg ikke havde taget mit tøj af. Jeg sagde at jeg var lige kommet og jeg lige skulle se mig lidt omkring. Hun spurgte om vi ikke skulle mødes om en time ved hoppepuden nøgen. Jeg sagde ja. Jeg gik hjem for at tage mit tøj af. Min mor og far var der ikke. Jeg kunne se at min mor og far havde taget deres tøj af for det lå i campingvognen. Jeg tog mit tøj af og gik hen til hoppepuden. Undervejs der hen til hoppepuden kunne man se mange gamle mænd der sad med stivpik på. Da jeg var kommet hen til hoppepuden sad pigen der allerede. Hum spurgte om jeg ville med hjem til hendes campingvogn, og det ville jeg godt. Hun boede ikke langt fra hoppepuden. Jeg begynde at få stiv pik på. Da vi var kommet hen til der hvor hun boede spurgte hun om jeg ville kneppe hende. Jeg sagde ja. Hun tog fat om min pik og begyndte at sutte løs på den mens jeg ged hende finger. På det tidspunkt var jeg jomfru. Jeg vendte hende om og begyndte at kneppe hende bagfra. Hun sagde at jeg havde en stor pik. Og at den var støre end de andre hun havde kneppet med. Min pik var ca. 20cm. Det gik ikke længe før jeg kom. Hun vendte sig om og jeg sprøjtede hende lige ind i hendes mund.

Hun spurgte om vi skulle mødes næste dag.

porno med danske piger