Analsex med tøz på 16

Jeg fik det vildeste jern på, da jeg så hendes stramme røvballer og den veltrimmede fisse. Pernille stillede sig på alle fire…

Jeg var sammen med min søster Pernille en dag, da vi havde aftalt at mødes, fordi det var så længe siden at vi havde set hinanden. Vi sad bare på ved hendes køkkenbord og snakkede om alt muligt, da hun lige pludselig tabte sine nøgler. Da hun bukkede sig ned efter dem, kunne jeg tydeligt se hendes flotte baller gennem hendes hvide bukser. Jeg nev hende for sjov i den ene balle, men mod min forventning skreg hun ikke op. I stedet blev hun stående, så jeg rigtig kunne tage hende på røven. Jeg begyndte at give hende små kys på røven mens jeg smækkede hende nogle gange. Pernille blev vildt liderlig… Hun satte sig ned på hug foran mig og fiskede min pik ud. Med den ene hånd førte hun den ind i sin mund, mens hun med den anden masserede mine nosser. Efter at hun havde suttet mig i et stykke tid, rejste hun sig og begyndte at trække sit tøj af. Jeg fik det vildeste jern på, da jeg så hendes stramme røvballer og den veltrimmede fisse. Pernille stillede sig på alle fire, så jeg kunne nyde synet af hendes stramme lille røvhul. Jeg tror at hun lagde mærke til at jeg var helt fikseret på hendes røv. I hvert fald tog hun en finger i munden og suttede på den. Så tog hun den om til sin røv og pressede den op i stjernen. Hun lå lidt og kneppede sig selv i numsen, da jeg gik hen til hende og begyndte at slikke om det hul, som hun havde sin finger oppe i. Det var vildt frækt at mærke hendes røvhul på min tunge. Bagefter slikkede jeg hendes finger ren, og så stak hun den op i røven på mig. Jeg lå på ryggen, så hun kunne slikke min pik imens hun havde sin finger i min røv. Hun bad mig om at stille mig på alle fire, så det gjorde jeg. Hun sænkede sit hoved ned mellem mine baller og begyndte at slikke mit røvhul. "Er det dejligt?" spurgte hun. Jeg kunne slet ikke svare hende, så dejligt var det. Da hun var færdig med at slikke, lagde hun sig ned på ryggen og løftede sin røv op fra bordet, så jeg kunne komme til hendes lille forbudte elskovshul. Jeg stak først en finger op i hende, for at mærke om hun var klar til at få mig op i numsen. Jeg stak den ind og ud nogle gange, før jeg stak den i munden på hende, så hun selv kunne sutte den ren. Jeg pressede forsigtigt min pik op i hende. Der var næsten ingen modstand. Den gled bare lige op. Jeg kunne stå og se hende i øjnene, samtidig med at hun havde min pik oppe i røven. Det var noget af det frækkeste jeg i mit liv har oplevet. Lidt efter tog jeg hende doggy style i røven, og til sidst ville hun op og ride på den, så hun kunne give sig selv orgasme. "Jeg skal ha’ den meget hårdt, hvis jeg skal komme", sagde hun. Hun satte sig over den, mens hun prøvede at styre den mod numsehullet med den ene hånd. Da den var kommet lidt ind, miste hun balancen, og min pik blev hamret helt op i hendes lille tarm. Med tårene trillende ned ad kinderne red hun den nu i røven. Det var delvist glædes- og smertetårer. Hun så så lykkelig ud, da hun sad der på min pik og red den så hårdt, at jeg troede at hendes røvhul skulle flækkes. Tilsidst skreg hun sin orgasme ud, og hendes tarme strammede sig om min pik, og et brøkdel af et sekund efter sprøjtede jeg min tykke sperm op i hendes indre.

SKRIV HVAD DU MENER!