Nytårs aften

Hun tirrede mig med at gnide uden på bukserne, jeg blev genert men ekstrem tændt. Jeg begyndte nu at åbne hendes bukser for at mærke hendes mis…

Jeg vil fortælle om min første seksuelle oplevelse i mit liv. Det hele startede en nytårs aften. Klokken var 23:55 og vi gjord klar at byde 2006 velkommen.

Jeg er 16 år og har et normal udseende, men selvtillid for en 5 øre. Jeg var til nytårsfest hos min søsters kæreste på 24. Jeg havde drukket en del den aften pga. Thomas (24, min søster kæreste) og Timmy (21, Brians lillebror) var flittige til at fylde på mig.

Nu slog klokken 00:00 og vi skålede og sang. Vi trak i overtøjet for at gå ud og skyde krudt af. Jeg gad ikke rigtig, så stod bare og kiggede, der var nogle på ca. min egen alder der også skød af jeg syntes jeg havde set et par stykker af dem før, men tænkte ikke mere på det i min tilstand. Men så var der en der kaldte på mig.

Jeg vente mig om og så det var en jeg havde drukket med før ved navn Knud. Vi hilste på hinanden og jeg så der var en mere jeg havde set før, en rigtig heavy steg som jeg viste der kendte Mette en fælles ven.

SEX I DAG?

Jeg kom hurtig i snak med hende hun hed Louise. Havde set hende før men fuck hun var blevet hot siden den gang jeg så hende for 2 år siden. Vi gik sammen da vi lave ude at lave "løjer" og pludselig holdte vi i hånd, nu var der gang i den.

Vi tog hjem til hende for at snakke hun boede i byen, jeg skulle med hende hjem og se nogle frække billeder på hendes computer. Hun siger selv hun er nymfoman så næsten med det samme var der lider i luften. Hun er en pæn pige på 15 snart 16 omkring 165 høj, biseksuel, hun havde nogle gode bryster. Den ene en størrelse E og den anden en størrelse D. man kunne ikke se de havde forskellige størrelser men fuck de var dejlig at se på.

Vi kom ind i huset og vi satte os i stuen.. hun begyndt at mærke på mine bukser. Med det samme var der liv. Hun tirrede mig med at gnide uden på bukserne, jeg blev genert men ekstrem tændt. Jeg begyndte nu at åbne hendes bukser for at mærke hendes mis. Mmm hun hvad nu åbnet mine bukser og tage et om min stive pik. Hun kyssede hoved og begyndte at slikke op og ned mens hun tirrede mig med at fortælle en masse om at se hende nøgen. Hun tog min pik i munden og man hvor var det skønt jeg rystede over hele kroppen… Jeg mærkede hende mis den var tør? Hun sagde hun havde en af de dage hvor hun var svær at tænde men jeg stak hånden ned og begyndt at rode.. prøvede mig lidt frem da det var første gang. Lige pludselig var hun mega våd hun fnisede og sagde det var snyd jeg kunne tænde hende så let. Hun sagde hun havde lyst til mere men så skulle vi gå oven på, jeg var lidt nervøs, men vi gik op.

Da vi kom ind på hendes værelse stod computeren og brummede jeg så nu de såkaldte billeder og man de var frække hun lå nøgen på sengen og legede. Hun spurgte nu om det var noget jeg ville se real. Jeg nikkede.

Hun puffede mig ned på sengen og vi begyndte at kysse. Inden længe lå vi begge nøgne og hold om hinanden. Jeg stak en finger op i hende og kørte hun vred og vendte sig og fortalte hun var meget tændt på en orgasme. Vi skulle så have den ind, men hendes mis var nu tør igen. Det kunne vi ikke have. Det var sprutten der gjord vi nok ikke lige var 100% kampdygtige. Jeg gik ned mellem hendes ben og slikkede en fisse for første gang bestemt ikke ubehagelig, det smagte faktisk godt, jeg slikkede lidt på må og få men det havde sin effekt hun vred og vente sig. Hun fortalte mig hun var chokeret over en jomfru dreng kunne slikke så godt og fik at vide at jeg var et lille stykke fra at være den bedste hun har prøvet. Og at jeg faktisk havde slikket hende mæt, jeg smilede og sagde at det ikke gjord mig noget. Vi lå nu der og krammede lidt nu var klokken desværre blevet mange og jeg måtte løbe før hende forældre vågnede. Jeg hoppede i tøjet og hun tog en morgenkåbe på. Vi kyssede farvel i d øren og gik hvert til sit. Jeg håber bestem ikke det sidste gang jeg er sammen med den pige hun er bare for dejlig.

Da jeg kom hjem tog jeg en spiller og lage mig til at sove.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger