Køb sexspillet der afsløre alles frække fortid og fantasier – kun 99,-

Køb sexspillet der afsløre alles frække fortid og fantasier – kun 99,-

SPAR MANGE PENGE

Let's Talk About Sex - SpelSpil “Let’s Talk About Sex”

Det kan være svært at sætte ord på sex, fantasier og lyster i soveværelset.

Lets talk about sex er et sex-spil, som afslører alt om dig og din partners tanker og syn på sex. Lets talk about sex er et rigtigt sjovt spil, der er perfekt til en paraftener men også til sjove pigeaftener, før fester, eller sammen med din venner.

Spillet består af fire forskellige kategorier af kort, spørgsmål, sexpåstande, drikkekort og straffekort. Spørgsmålskortene består naturligvis af spørgsmål om sex, sexpåstande er påstande, der er knyttet til sex, for eksempel hvad du tænker om en påstand, der siger: At din partner er tændt, men du er ikke i humør?

SEX I DAG?

Hver spiller starter med 10 kort ved hånden. Så vælger man det kort, man vil spille ud og mod hvem. Vinderen er den, der først slippe af med alle kortene.

‘Let´s talk about sex’ er et perfekt sexspil, når man nyder en aften med masser af gode grin hvor man lære lidt mere om hvem hinanden er og hvad man tænder på.

Køb Lets talk about sex spillet til kun 99 kr.

Let's Talk About Sex - Selskabsspil

Sjovt spil for dem, der er nysgerrige efter spændende spørgsmål om sex og forhold! Kortspillet, som afslører alt om dine venners eller din partners syn på sex. Du har her det perfekte spil til tøsemiddage, forfesten, en parmiddag eller bare en hyggestund med kæresten.

  • Indeholder ca: 52 kort med spørgsmål
  • Sprog: Svensk

porno med danske piger