Onkel’s ex kone

SPAR MANGE PENGE

Hun kigger mig i øjnene i mens. Hun tager fat om min stive pik og fører mig ind i stuen hvor hun ligger sig på gulvet med spredte ben, åh gud hvor er det da bare et syn for guder…

Efter 15 år uden kontakt får jeg over facebook kontakt til min onkels eks kone. Det skal lige siges at siden jeg lærte hende at kende i starten 90’erne har jeg syntes dengang at hun var røv lækker og stadigvæk er det.

SEX I DAG?

Vi finder hurtigt kemien og den gode gamle tone imellem os igen. Vi skriver sammen i flere måneder om løst og fast. En dag tager jeg mig mod til at skrive til hende om hvordan jeg havde det med hende dengang og i dag, at jeg syntes hun er røv lækker og hvis jeg på noget tidspunkt fik muligheden ville jeg ikke holde mig tilbage for at tage hende…..

Beskeden tilbage fra hende er opløftende. Hun skriver at hvis jeg vil bakke ord op med handling så skal jeg komme forbi til en kop kaffe.

15 min. efter sidder jeg i bilen, tankerne flyver gennem mit hoved fra Østerbro til Herlev. Jeg banker på døren og da hun åbner døren står hun nøgen i høje lange støvler. Hun ved jeg elsker lange høje støvler. Jeg når kun lige ind og lukker døren, så sidder hun på knæ og åbner mine bukser, min pik er allerede stiv da hun får den frem i første hug tager hun den helt til roden, hun sutter som en drøm, godt med tunge op og ned af min stive pik. Hun kigger op på mig imens hun har min pik i munden, jeg kan simpelthen ikke tror det er sandt. Hun lader sin tunge lege med mit pikhoved kan mærke hende stønne på det, hun leger med sig selv alt imens hun sutter løs.

Hun rejser sig op og jeg kysser hende inderligt, slikker hendes hals ned til hendes bryster som er dejlig store med tatovering rundt om det ene, jeg slikker hendes bryster som besat, bider i dem så hun gisper. Jeg lader mine hånd glide ned i mellem hendes ben. Nøj hvor er hun våd uden besvær glider 2 af mine fingre op i hende. Hun kigger mig i øjnene i mens. Hun tager fat om min stive pik og fører mig ind i stuen hvor hun ligger sig på gulvet med spredte ben, åh gud hvor er det da bare et syn for guder. Jeg ligger mig imellem hendes ben med mit ansigt og lader min tunge glide bestemt op i mellem hendes skamlæber op til hendes klit, jeg lader min tunge lege med hendes klit, øj den smager godt, hun bliver mere og mere våde jo mere jeg slikker. Hun tager fat om min nakke og trykker mit ansigt hårdt imod den, hun stønner mere og mere jeg kan mærke hendes safter løbe ned af min hage. Jeg vrister mig fri og sætter mig på knæ i mellem hendes spredte ben og med et langt dybt hug støder jeg min stive pik helt op i hende, fuck hvor er det dejligt jeg kigger på hende og hun smiler tilbage, kom så siger hun, knep mig. Jeg er i den 7 himmel da jeg ligger der og knepper hende, hun er så våd at det løber ned på gulvet, min ene hånd tager fat om hendes bryst alt i mens jeg stadigvæk er i gang med at kneppe hende. Hun løfter sit ene ben op så jeg kan slikke på hendes støvle, hun ved lige hvad der skal til for at jeg har det godt. Jeg sætter hende op på alle 4 klasker hende en i røven og trænger op i hende igen. Jeg tager godt fat om hendes hofter så jeg virkelig kan støde igennem. Hun stønner mere og mere, højere og højere for hvert stød. Jeg er lige ved at komme men hun når at fjerne sig så det ikke sker, hun ligger sig igen på ryggen og trykker sine store bryster sammen, jeg køre min stive pik op imellem, den er så våd af hendes safter at den glider let. Hun åbner munden så pikhovedet lige kommer ind hver gang jeg støder frem. Jeg stikker 2 fingre op i hende igen hun stønner dejligt. Jeg kommer med et brøl udover hendes ansigt og bryster, sæden fra hendes ansigt fører jeg ned til hendes mund med min pik, en slikker det af, tager fat om min pik og sutter den helt ren for resten af min sæd.

Hun kigger op på mig og siger, hej, skal du have den kop kaffe?

porno med danske piger