Overnatning og erotiske sexspil med gift svigerinde

SPAR MANGE PENGE

Det var sent om aftenen. Bilen var gået i smadder og jeg havde ringet til min kones lillesøster Dorte og hendes mand Peter for at spørge om jeg måtte overnatte. Dorte sagde, at det måtte jeg selvfølgelig, Peter var på Fyn, men vi aftalte at jeg kom over til hende med det samme.

Jeg indrømmer at det rykkede lidt i min pik da hun sagde, at hun var alene. Jeg har altid været hemmeligt forelsket i Dorte. Hun er 33 år. Hun har halvlangt, blondt og krøllet hår. Hendes røv er lidt bred og dejlig rund. Hendes parter er små og frække og hun er slank og smal om livet. Jeg har tit fantaseret om at kneppe hende og onaneret ved tanken. Hver gang jeg har haft chancen har jeg taget et par af hendes brugte trusser og snuset til de, mens jeg onanerede.

Udadtil har Dorte altid været meget from og uskyldig. Altid har hun undgået at vise for meget frem og det har altid været svært at få et godt kig op mellem benene på Dorte.

Hun var glad og smilende da hun lukkede døren op og jeg fik et kærligt knus.Jeg fornemmede hendes parfume i hendes hår og min pik stod omgående på halvt.Hun havde en kropsnær kunststofkjole på, faktisk var den ganske fræk. Den var kort til over knæet og jeg kunne tydeligt se, at hun ikke havde nogen brystholder udenpå hendes små, frække patter.

Dorte havde en pizza klar og den delte vi sammen med en flaske rødvin. Jeg kunne mærke at Dorte blev lidt opstemt og jeg blev rimeligt overrasket da hun foreslog at vi åbnede endnu en flaske.
Men det endte med at vi sad ved siden af hinanden i sofaen og delte en flaske til. Stereoanlægget kom pludselig i tanke om at spille en fed sjæler og frimodigt spurgte jeg om vi skulle danse.
Dortes øjne var klare og en anelse svømmende. Hun var helt klart i en sanseligstemning. Hun smilede underfundigt til mig og rejste sig op. Lidt efter havde jeg hende i min favn. Og jeg nød det virkelig.

Hendes parfume berusede mig og hun lagde hænderne på mine skuldre og lagde hovedet på mit bryst, mens mine hænder langsomt fandt hvile på det nederste af hendes ryg.
Jeg mærkede hvordan hendes brystvorter blev hårde mod mit bryst. Min pik blev enormt stiv fordi jeg kunne mærke kanten på hendes trusser med fingerspidserne. Jeg tænkte på trusserne. De måtte dufte helt vidunderligt af fisse.

Jeg var nu også lidt bekymret for om hun tog anstød af min stive pik, for hun kunne umuligt undgå at mærke den mod hendes maveskind.

Desværre sluttede sangen og vi stod lidt forvirrede og vægelsindede overfor hinanden og jeg tænkte på det med pikken, men hun smilede stadigvæk og hun satte sig i sofaen igen.

Af en eller anden grund kom vi til at sidde lidt tættere sammen, denne gang.

Lidt efter, da vi havde drukket lidt mere vin, skulle hun på toilettet. Jeg listede nysgerrigt hen i nærheden af toiletdøren for eventuelt at høre noget spændende. Jeg kunne ikke lade være med at tage pikken ud og onanere foran døren til toilettet. Jeg nød frækheden i at stå der med pikken fremme i Dortes lejlighed, mens jeg kunne høre lydene af hendes tis der løb ned i WC’et. Så skyndte jeg mig at liste tilbage inden hun var færdig.

Dorte havde en æske i hænderne da hun kom tilbage. Jeg kunne se at hun var lidt tøvende og hendes kinder blussede ganske svagt da hun sagde:
– Øhmm, jeg har købt sådan et spil til mig og Peter, jeg ved ikke om han vil syntes om det. Jeg kunne godt lide at høre din mening, Jesper!
“Intimspillet”, stod der på æsken. Orv, mand – tanken om spille det med hende for gennem mit hoved. Men det turde jeg ikke spørge om så jeg sagde bare noget med at det var fedt og spændende.
– Skulle vi lige tage en enkelt runde af spillet for at se om det er noget? Spurgte hun pludselig, og prøvede, ikke at lyde forlegen.
– Ok! Sagde jeg.

Jeg var ved at sprænges af liderlighed. Jeg var mindre betænksom omkring min pik nu og bulen i bukserne måtte være særdeles tydelig! Men jeg fornemmede også at Dorte og hendes trusser måtte være blevet lidt mere varme og fugtige!

Spillet var et terningspil. Man flyttede rundt på et bræt og trak kort ligesom i Matador. På grund af spillets erotiske karakter kunne en spiller vælge at sige nej til en opgave. Et nej medførte så bare at man skulle tage den næsteopgave og derved optjene endnu en ret til at sige nej!

– Skal vi prøve så? Spurgte jeg Dorte.
– Ja, vi kan jo bare stoppe når vi vil! Svarede hun. Det var jeg nu ikke så sikker på!
Dorte slog den første terning. Den landede på seks, meget passende!
Luften dirrede af erotisk spænding da hun trak det første kort fra kvindebunken!

“Giv ham et kys på munden” stod der.

Det var nok alligevel ikke det værste. Hun nærmede sig mit ansigt og vi kyssede blidt. Hendes læber var bløde og dejlige og jeg blev fyldt med velvære.
Så var det min tur og jeg trak med spænding mit første kort!

“Fortæl hende hvad du synes om hendes krop”

Lettere rød i hovedet fortalte jeg om hendes dejlige bløde ende og de pirrende små bryster hun havde. Og jeg må sige at hun også blev rød!

Dortes tur igen:

“Løft op i kjolen og lad ham se dine trusser i 30 sekunder”

– Orv, den er svær! Sagde Dorte, rød i hovedet. – men jeg gør det, for jeg ved jo ikke hvad der kommer næste gang!

Jeg nød synet, da min svigerinde rejste sig og løftede kjolen helt op over sit ansigt, måske for at skjule sin forlegenhed. Hendes trusser var almindelige hvide bomuldstrusser, med en enkelt blonde foran. Jeg kunne fornemme hendes venusbjerg bag det hvide stof, lækkert!

Ned kom kjolen igen.
– Din tur! sagde hun, lettet over at det var overstået. Hun virkede glad og godt tilpas, så det gjorde jeg også!

Jeg trak!

“Du skal tage alt tøj af overkroppen”

Som skrevet så gjort.

Dortes tur:

“Kys ham inderligt med tungen”

– Ejh, det er snyd! Jeg synes jeg får alle de svære!
– Det kan være det hævner sig siden hen! Svarede jeg.

Åh hvor var det pragtfuldt da hun kyssede mig, jeg var i en erotisk rus af en anden verden.! Hendes tunge listede sig blidt ind mellem mine læber og jeg elskede hende mere end jeg havde troet muligt.

Min tur:

“Kærtegn hende uden på tøjet i 1 minut”

Det skulle jeg ikke lade mig sige to gange! Dorte så udfordrende på mig overkanten på hendes rødvinsglas mens hun drak.
Min hænder begyndte at vandre på hendes overkrop, først forsigtigt og så mere vovet. Jeg kælede for hendes små patter og jeg kunne mærke at de var spændte til bristepunktet. Et lille suk undslap hende.
Jeg nåede lige at lægge hånden på Dortes lår da tiden var gået.
– Okay, så er det dig! Sagde jeg udfordrende.

Dorte trak et nyt kort:

SEX I DAG?

“Tag bukserne af ham”

Dorte så mig intenst i øjnene og satte sig helt hen til mig. Jeg tænkte at hun da vist var lidt mere fræk end jeg havde regnet med.
– Rejs dig op! Sagde hun – så er det nemmere!
Jeg rejste mig og hun knappede mine bukser op med sine slanke, feminine fingre. jeg forestillede mig at hun tog pikken ud og tog den i munden. Min pik var ved et eksplodere, da hendes hænder strejfede pikhovedet under åbningen af lynlåsen.
– Der er nok en der er lidt ophidset, hvad? Grinede hun til mig.
Hun trak bukserne ned på mig og hendes hår strejfede mine underbukser og lår, det var fedt!

Der stod jeg i intet andet end underhylere og Dorte kiggede interesseret på mig.

Så var det mig igen:

“Læg dig mellem hendes ben og snus til hendes fisse gennem trusserne. Du må kæle for hendes lår”

Nu begyndte det at blive spændende! Hvor var det fedt. Dortes trusser duftede dejligt af fisse og hendes lår var utroligt lækre og ophidsende. Og jeg kunne se at hun var blevet fugtig mellem benene. Da jeg snusede til trusserne spredte hun næsten umærkeligt benene lidt for mig.

Dortes tur:

“kæl for hans pik uden på underbukserne i 1 minut”

Dorte tøvede ikke mere! Hun tag fat om min stivert og masserede den kærligt, men med fast hånd. Jeg var i den syvende himmel. Hver af hendes bevægelser sendte en elektrisk strøm igennem min krop. Dortes ansigt befandt sig få cm fra min stive pik. Det blev ikke ringere af at hendes kjole var gledet op og hendes trusser var helt synlige!

Mig igen:

“Tag kjolen af hende”

WOW!

Hun hjalp til ved at løfte armene op og kjolen røg af i et snuptag. Hendes krop var lækker!

– Åh, Dorte du ser bare så dejlig ud! Sagde jeg henrykt.
– Du er også ret lækker, Jesper! Sagde hun smilende. Hun så undersøgende på mig, sikkert for at se om jeg virkelig nød det!

Dortes små patter strittede frækt ud i luften og synet af hendes blottede trusser gjorde mig liderlig som bare pokker!

Så var vi kommet brættet rundt første gang og nu skulle vi trække to “fælles” kort, et hver!

Dorte trak først:

“Kæl for hinandens pik/fisse uden på tøjet i 1 minut”

Så masserede vi hinanden. Vi så hinanden intenst ind i øjnene mens vi, hurtigere og hurtigere, onanerede på hinanden. Al generthed var forsvundet. Jeg følte hvordan Dortes skamlæber skiltes under trussernes bløde stof og hun var varm og våd.

Andet fælleskort:

“Han lægger sig på hende og i laver samlejebevægelser, men stadig med undertøjet på, 2 minutter”

Hun lagde sig føjeligt på sofaen og jeg lagde mig ovenpå. Følelsen af Dortes nøgne krop mod min var næsten mere end jeg kunne klare. Jeg begyndte at”bolle” hende. Jeg stødte mod hendes kusse med min pik gemt bag underbukserne.

Dorte havde lukkede øjne og hun stødte forsigtigt igen når jeg”bumpede” mod hende.
– Årrh, hvor det dejlig frækt det her! Sagde hun.

Da vi satte os op igen, gav hun mig et hurtigt kys på munden. Da for det gennem min bevidsthed: “Jesper, du komme til at kneppe din svigerinde, Dorte i aften!”

I anden runde trak vi begge et kort hvor der stod at vi skulle tage underbukserne af den anden. Og det gik meget nemt. Min pik svuppede ud, stiv og rank som aldrig før. Dortes fisse havde ikke så meget hår og det var meget lyst, ligesom hendes hår. Hendes fisse så MEGET indbydende ud mellem hendes lidt fyldige lår.

Jeg dristede mig til at bekende:

– Ved du godt at jeg elsker dig Dorte? Det har jeg altid gjort.
– Jesper! Sagde hun alvorligt – Jeg elsker også dig! Og i aften vil vi to bare glemme resten af verden og have det dejligt sammen. Jeg håber du vil tage mig rigtig godt og grundigt!
Efter den besked krammede vi længe, og kyssede inderligt med tungen. Dorte fattede om min pik og onanerede på mig med blide bevægelser.

Dorte væltede brikkerne og foreslog at vi bare tog en stak kort og gennemførte handlingerne fra en ende af, inde i sengen.
Nu kunne spil være spil og jeg løftede hende op og bar hende ind i soveværelset og lagde hende på sengen.

Hun tog fat om min pik og så mig i øjnene, da hun sagde:

– Jeg har altid været den artige pige, Jesper, men i aften vil jeg gøre alt hvad du vil. Uanset hvad kortene siger eller hvad du ønsker så vil jeg gøre det med glæde for dig, Jesper, min svoger! Jeg håber jeg kan få et par drømmeopfyldt også!

Så tog hun den i munden og begyndte at sutte vildt på den. Ind og ud af hendes søde mund gled mit erigerede lem. Jeg glemmer aldrig den fornemmelse af lykke!
Mens hun suttede tog jeg et kort og læste højt:

“Slik hinanden godt og grundigt i en 69’er”

Vi smilte frækt til hinanden og lagde os omvendt på hinanden, mig nederst.
Hendes fisse smagte dejligt af salt og tis, jeg elskede hende inderligt mens jeg slikkede og suttede på hendes skamlæber og klitoris. Min tunge arbejdede sig langt ind i hendes skede og hendes fisse var glødende varm og sjaskvåd.

Dorte var god til at sutte pik. Hun havde en vildskab i sig jeg ikke havde regnet med og hun tog den helt ind og helt ud skiftevis, mens hun masserede minetestikler grundigt. Jeg kildede hendes røvhul mens jeg slikkede og det havde sin virkning for hun begyndte at stønne:

– Årrh, Jesper hvor er du god! Og din pik er dejlig! Åh, jeg elsker at sutte din pik Jesper! Årrrh, Årrh, slik mig skat, det er vidunderligt!

Samtidig med at jeg slikkede løs kørte jeg nu en finger ud og ind af hendes våde numsehul og den svuppede højlydt efterhånden som væden indfandt sig. Og pludselig mærkede jeg voldsomme trækninger i hendes skamlæber.
Orgasmen indfandt sig med voldsom kraft og vi kom begge med et brag. Jeg skød den af i munden på hende. Og hun drev af safter som jeg slikkede i mig med velbehag. Dorte sank al min sperm og hendes lyde fortalte mig at hun var vildthengiven og liderlig!

Så lå vi lidt i en øm omfavnelse. Hun havde et eftertænksomt blik i øjnene og jeg tænkte på hvad hun nu ville sige. Jeg blev ikke skuffet!

– Jeg har lyst til at vi skal gøre en masse frække ting sammen. Bolle hjemme ved Mor og Far og slikke hinanden på offentlige steder. Vi kunne blotte os sammen. Ved du hvad? I virkeligheden så er jeg simpelthen så liderlig en lille tøs!
Hun så frækt på mig, hendes søde smil var en diametral modsætning til hendes ord.

– Ja,! sagde jeg, – men du er sød og dejlig også!

Jeg lagde mig ovenpå hende igen og begyndte uundgåeligt at trænge ind i hendes skede. Min pik var ikke blevet mindre stiv af at høre hvad hun sagde.
Jeg begyndte at kneppe Dorte med rolige bevægelser og hun vred sig liderligt under mig. Lidt efter lidt lagde jeg mere kraft i og endte med at gennemkneppe hende med alt hvad jeg havde.
Jeg bankede den op i Dorte med hurtige ryk og hendes lår vuggede op og ned. Hun var rød i ansigtet og hun stønnede liderligt:

Årrh, Jesper! Kom lille svoger! Knep din svigerinde, kom, stik dit stive lem langt op din svigerinde og giv hende det hun trænger til! Årrrh, mmmmhhm, Knep hende, skat! Årrh, bliv ved!, Kom, knep din svigerinde Dorte.! Åårh!

Hendes små, frække patter strittede som jeg ved ikke hvad og det hele var skønt!

Da mine kræfter var begyndt at ebbe ud, tog hun over. Hun væltede mig om på ryggen og satte sig overskrævs på mig og siddende på hug begyndte hun at ride i et vanvittigt tempo. Min pik svuppede ud og ind af Dortes drivvåde skede.

Hun tabte også pusten et øjeblik, og sagde:

– Du er godt nok udholdende! Men nu skal jeg få dig til at eksplodere, ven! Et øjeblik, bliv lige liggende sådan!

Dorte gik ind i stuen og kom tilbage med sine trusser i hånden. Så satte hun sig på mig igen og førte min pik hen til hullet igen. Ikke til fissen, men til røvhullet!
– Det har jeg altid drømt om at prøve! Sagde hun og sank ned over min pik.
Pikken mødte lidt modstand i det stramme hul, men safterne fra hendes fissehavde gjort at endetarmsåbningen var godt smurt!
Og hun hoppede op og ned på min pik som gled mere og mere ubesværet i røven på hende. Slask, slask! Sagde det fra Dortes røvhul mens hun red på min stivepik. Og hun skreg nærmest liderligheden ud:

– Oooooh, ååårrrh, lille skat, kom, sprøjt den dejlige sperm langt op i Dorte! Kom Jesper, skyd det ind i din lille liderlige svigerindes kusse! Åååårh, det er så liderligt at kneppe sin svoger! Mmmm, åh, Jesper – lad din tissemand gå i din svigerindes stramme røvhul! Ååååååårh!!

Eksplosionen nærmede sig! Jeg følte at jeg ville smelte sammen med Dorte og vi ville blive flydende og løbe sammen i en seksuel fusionsagtig implosion.
Så begyndte Dorte at trykke sine trusser mod min næse og duften af hendes villige kusse nåede mine næsebor. Hun gned stoffet henover mit ansigt og jeg skreg af liderlighed.

Et sekund før jeg kom, klemte Dorte ringmusklen sammen om roden af min pik og jeg følte en kaskade af sæd sprøjte ud af min pik. Hun havde flere fingre oppe i kussen og hun trykkede trusserne ekstra kraftigt mod min næse da hun også kom i en sanseløs erotisk beruselse. Alting blev tåget og vi var sammen i en anden verden!

Adskillige minutter må have passeret før jeg igen var ved fuld bevidsthed. Dorte lå ved siden af mig og holdt fast i min hånd. Hun havde et lykkeligt smil om munden.
Så vågnede hun også op til dåd og kyssede mig blidt på kinden.

Indsendt af Steen

porno med danske piger