Den liderlige asiat

Efterårsstormen var begyndt at rase udenfor, og det havde nu stået på i godt en uge. Når man forlod lejligheden skulle man holde godt på hat og briller samt andre løse genstande, herunder også løse tænder, for vinden rykkede og sled i alt den kom i nærheden af. Det var sommetider også et kunststykke at køre bil, og på vej hjem fra arbejde i dag, havde vinden grebet fat i min bil og blæst mig ind i en lygtepæl med en bule i forskærmen til følge, bare fordi jeg havde kigget efter et godt skår inde på fortovet, og havde været uopmærksom i blot 2 sekunder, men det var nok. Og ikke nok med det, men så havde alt på arbejde også drillet, så for mit vedkommende havde det været en rigtig Thyco Brahes Dag i dag som det sidste, havde posten bragt mig ikke ringere end 4 rudekuverter med regninger. Sådan en dag, burde man være blevet i sengen og bare sove. Den skulle i alle tilfælde glemmes hurtigst muligt.

Jeg havde netop købt min 3 værelses ejerlejlighed og havde istandsat og moderniseret den for ikke ringere end Kr. 200.000 inden jeg kunne flytte ind i den, men nu passede den også helt perfekt efter mit hoved, så lidt var der dog at glæde sig over i denne sene eftermiddagstime.

Endnu en ting kunne jeg glæde mig over i dag, og det var, at Britt, én af de små enlige kontorpiger fra arbejdet, havde sagt ja til en middagsinvitation, så jeg havde provianteret med 2 gode stykker oksekød og 3 flasker god årgangsrødvin, og dette skulle jeg i gang med at tilberede nu.

Britt var en rigtig lille godte på ca. 32 år, med mellemstore faste bryster, en god lille fast røv og nogle lange slanke ben. Hun havde et meget sensuelt ansigt og en rigtig lille suttemund, hvor jeg ofte havde drømt om at stikke pikken indenfor og nyde godt af omgivelserne, men det var ikke blevet til noget endnu. Men i aften, måske ?!! Når jeg gik forbi hende på kontoret, sad hun blot og stirrede på mig, formede læberne i trutmund og lod tungespidsen glide ind og ud mellem læberne som en lille pik, hvilket faktisk var en opfordring der ville noget, men ikke før i dag, på en røvsyg fredag, havde jeg fået taget fat i mig selv og inviteret hende på hjemmelavet middag, og hun havde, uden tøven, sagt ja.

Jeg gik først på badeværelset og tog et langt og afslappende bad, studsede mit fuldskæg og overdængede min krop i duftevand. Så ind i soveværelset og tage det forberedte tøj på, studere mig selv i spejlet (- ja, vi mænd er sommetider ikke en skid bedre end kvinderne !) og så ud i køkkenet for at påbegynde tilberedningen af aftensmaden. Men lige midt i forberedelserne, ringede telefonen. Det var Britt, som fortalte at der var sket en bilulykke i stormen og her var hendes Bedstemor desværre indblandet. Hun var kommet på Sygehuset og Britt blev desværre nødt til at køre ud til hende med det samme. “Jeg håber ikke det gør noget og hvis jeg når det, vil jeg komme senere på aftenen, men aftensmaden må jeg desværre springe over. Jeg havde ellers glædet mig meget til vores lille rendezvous, Johnny !” sluttede hun af og sendte mig et lille kys gennem telefonen. Jeg forstod hendes situation og fortalte hende, at jeg nok ikke gik i seng før omkring kl. 23, så hun kunne jo bare komme. Men SHIT !!! Jeg kunne godt se hendes dilemma, når nu hendes Bedstemor var kommet til skade, men alligevel. Min aftensmad var spildt, men færdig blev den, hvorefter jeg dækkede bord til mig selv, tog en flaske rødvin med ind til spisebordet, satte tallerkenen på bordet og begyndte at spise, samtidig med, at TV-Avisen tonede hen over TV-skærmen. Klokken var netop blevet 18.

Pludselig ringede det på døren. SHIT igen !!! tænkte jeg, hvad andet kan ødelægge min stille middag med mig selv, end lige dørklokken, lige netop som man skal til at spise. Jeg rejste mig modvilligt og gik ud i min entré, kiggede gennem dørspionen og så, en meget lille asiatisk kvinde stå udenfor min hoveddør. “Hvad mon hun vil sælge ?” tænkte jeg inden jeg lukkede op. Hun kiggede undrende på mig og fik fremstammet et forsigtigt “Godaften !”. Jeg svarede med samme udtalelse og spurgte efter hendes ærinde.

“Jo, ser du”, startede hun, “- jeg skulle besøge en veninde på denne adresse, men jeg kan ikke finde ud af hvilken lejlighed hun bor i. Kan du hjælpe mig ?” spurgte hun, samtidig med at hun rakte mig en seddel med venindens adresse. Jeg læste og adressen var god nok, men byen… det var den forkerte. “Jo, ser du,” svarede jeg, “- din veninde bor godt nok på denne adresse, men i en helt anden by. Den by hvor du skal til, ligger ca. 100 km herfra” fortsatte jeg. Hun kiggede skræmt på mig, så på sedlen igen og tilbage på mig. “Ligger byen så langt væk ? For jeg er slet ikke kendt på disse kanter og er netop kommet til byen med toget, og manden på toget fortalte mig, at dette var det rigtige sted. Vil du mene, jeg skal videre med toget ?” spurgte hun, hvilket jeg kun kunne bekræfte. Hun brød hulkende sammen og fortalte at hun på det bestemteste havde lovet veninden af komme i aften. På sedlen stod også venindens telefonnummer, så jeg bød den lille asiat indenfor og fortalte hende, at hun var velkommen til at benytte min telefon og så ringe til veninden og forklare hende problemet og at hun så ville komme senere. Det var hun glad for, og også for at jeg foreslog, at vi lige ringede til DSB først og spurgte om, hvornår det næste tog gik til bemeldte by. Hun lyste op og hankede op i hendes sportstaske med skiftetøj og kom indenfor i mig lejlighed.

Hendes blik flakkede rundt i min smarte hybel og hun udtrykte sin beundring over min indretning og møblering, hvilket glædede mig meget. Jeg ringede så til DSB og de fortalte, at det næste tog først gik om 4 timer, og hun ville derfor først være fremme hos veninden om ca. 5 timer, som jeg fortalte Ling (som hun havde præsenteret sig som). Ling sukkede dybt og ringede så til veninden og de snakkede sammen i ca. 20 min. på et eller andet sprog jeg ikke kendte, så jeg forstod ikke en hylende papfis af det, men observerede, at Ling skulede over mod mig ind imellem, og da hun var færdig, fortalte hun mig, at hun hellere måtte komme ned til banegården igen, for hun kunne jo se, at jeg var ved at spise, så hun mente hun forstyrrede.

“Næh, nej,” svarede jeg, “- bliv du bare her lidt endnu. Så kan du også spise med, for jeg har lavet mad til 2, men den der skulle komme, er blevet optaget på et sygehus, og kommer derfor ikke alligevel. Sæt dig ned, så skal jeg hente lidt mad og et glas til dig !”, hvilket Ling gerne ville, lyste op i et stort smil og spurgte om vej til toilettet, så hun lige kunne vaske hænder inden hun skulle spise. Jeg viste hende vejen og øste i mellemtiden en portion op til hende.

SEX I DAG?

“Hvor er din kone henne ?” ville Ling vide da hun kom tilbage. “Min kone ?” svarede jeg, “- sådan en har jeg ikke, men hvorfor spørger du om det ?” ville jeg vide. Ling fortalte så, at da hun havde passeret soveværelset, havde hun set min meget brede dobbeltseng og regnede derfor med, at jeg også havde en kone. “Nej, du, men jeg kan lide at brede mig !” svarede jeg, hvilket hun grinede en del over. Herefter satte Ling sig overfor mig og hendes i forvejen forholdsvis korte kjole kravlede lidt op omkring de sorte nylonstrømpeberklædte ben. Jeg kunne, mellem hendes let spredte lår, se de hvide trusser skinne heftigt. Det var enten silke eller satin, tænkte jeg.

Jeg fik efterhånden listet et par store glas rødvin i Ling, og hun blev derfor mere og mere afslappet, rejste sig, satte sig i den ene af mine lænestole, strakte benene og lænede sig helt tilbage, samtidig med at hendes lår gled mere og mere fra hinanden. Hun fortalte på min opfordring, hvor hun kom fra, at hun var kommet til Danmark som 10-årig og nu var 28 (deraf hendes gode danske sprogbrug), hvad hun lavede til dagligt og hvad veninden lavede, og sammen fik vi også grinet en del og snakkede som om vi havde kendt hinanden en hel del år. Ling spurgte også til både mig og mit arbejde og ville have mig til at uddybe alt, hvilket jeg gjorde. Hun spurgte også om jeg var rig, for hun havde aldrig før set så mange dyre ting samlet i én lejlighed før. Pludselig sagde Ling at der var meget varmt i lejligheden, så derfor rejste hun sig og smed den lille bolerojakke hun havde på. Nu kunne jeg se hende i fuld figur. Ling’s kjole var meget nedringet og af en asiat at være, havde hun store bryster, hvor kavalergangen sprang en i øjnene med det samme. Hun var meget slank med brede hofter og hendes sortgnistrende hår var meget langt, ja det gik helt ned til midt på balderne. Det var slået helt ud, var rent og velplejet. Med andre ord var hun en meget flot pige. Ling blev stående lidt, lod så den ene hånd glide ned over det ene bryst, længere ned over hoften for til sidst at køre langsomt ned over det ene lår.

“Jeg kan se, at du iagttager mig meget og især mens vi spiste kunne du ikke lade være med at se op mellem mine lår, når muligheden var der. Var der noget interessant der kunne friste sådan en dansk ungkarl ?” ville hun fnisende have at vide. “Ja, mon ikke !!!” svarede jeg med det samme. Ling vrikkede så over imod mig (jeg sad i sofaen), lagde det ene knæ ved siden af mit ene lår, førte hovedet ned til mig og trykkede et langt og fugtigt kys ind på mine læber, mens den ene hånd lagde sig direkte ned i skridtet på mig og klemte omkring min pik gennem buksestoffet. Hun flyttede så hovedet lidt og sagde så “Tak for mad. Må jeg ikke være din dessert ?”, og uden af vente på svar, skubbede hun mig langsomt ned at ligge på sofaen, men hun trådte et par skridt tilbage og begyndte at opføre en liderlig omgang striptease for mig.

Langsomt, men uhyre sikkert, trak hun lynlåsen ned i ryggen på kjolen og lod derefter først det ene bryst komme til syne og derefter det andet. Begge var dog holdt indelukket i en silke-BH, som lige netop dækkede disse 2 gode håndfulde som brysterne udgjorde. Ling vred så kroppen, mens hun langsomt trak ned i kjolen og hev den helt ned over hofterne. Nylonstrømperne fulgte derefter, så hun nu kun stod i BH og i trusser. Nu kom hendes silketrusser rigtigt til syne og både trusser og BH matchede i samme laksefarve og mod hendes lidt mørke hud, var det et dejligt og ophidsende syn. Jeg gjorde anstand til at rejse mig, men blev afbrudt. “Bliv liggende, du danske mand !” hviskede hun med en meget sexet stemme og fortsatte “- jeg er jo ikke helt færdig endnu”, hvorefter hun løsnede BH’en og brysterne sprang ud. Der var ikke ét af dem der gav sig blot en millimeter da BH’en blev fjernet. De blev stående lige ud i luften. Herefter kom turen til trusserne, og de blev, både pirrende og meget langsomt, trukket ned over hofter og lår, og hendes meget mørke og stærkt behårede fisse kom til syne. Jeg savlede og gispede, for det var meget længe siden, jeg havde set så behåret en fisse. En væg-til-væg måtte og så helt sort – det var sgu’ et smukt syn, som hun stod der !

Ling trådte så et skridt hen imod mig og sagde “Ta’ mig så. Kom og æd din dessert !!! Rødvin gør mig så fandens liderlig, så nu vil jeg altså have DIN PIK !!!”, og jeg fór hen til hende og lagde mine arme omkring hendes talje, vendte os om og næsten smed hende ned på sofaen så hun lå på ryggen, spredte hendes ben, kravlede ned mellem lårene på hende og stak min tunge ind mellem hendes skamlæber. Tungespidsen fandt hurtigt hendes store og stive klitoris og blot et par slik gjorde, at Ling kom i sin første orgasme, så hele den spinkle asiatiske krop gennemrystedes af denne kraftige krampeagtige orgasme. Hendes åndedræt var helt oppe i stratosfæren. “Åhhhh, det var dejligt ! Stik nu din pik ind i mig, så jeg får pik INDEN min orgasme er helt væk. Så skal du opleve noget specielt ved mig !” stønnede Ling og spredte benene alt det hun kunne. Jeg rejste mig derfor på knæ og stak pikken ind hendes meget stramme, varme og fugtige fisse i ét hug. Østens hemmelige Hule var nu besat af min stive pik, og med Ling’s orgasme klemmende fisse omkring pikken, hamrede jeg den helt i bund, hvilket gjorde at Ling fik en endnu kraftigere orgasme end den der lige var overstået. “Åhhhhh, ja, endnu en orgasme. Kan du se hvad jeg mente ???” stønnede Ling og vred sin spinkle krop over mine sofapuder.

Aldrig havde jeg stukket min stive pik ind i en så stram og lillepigeagtig fisse. Den strammede så jeg var ved at blive vanvittig. Jeg holdt fast i hende af alle kræfter så hun ikke smed mig af, samtidig med, at jeg bankede min stive pik ind og ud af hendes dampende liderlige fisse. “Pul mig. Skamknep min liderlige fisse. Jeg vil have din livgivende sperm dybt oppe i min fisse, og det skal være NU !!!” stønnede hun, mens hendes krop stadig vred sig rundt i min seng i de sidste krampetrækninger af hendes orgasme.

“Jeg skal give dig PIK !” tænkte jeg samtidig med at jeg hev pikken ud, greb hende om hofterne og vendte hende rundt, så hun nu lå på knæ, hev hende lidt op ved hofterne og bankede så pikken direkte ind i fissen på hende igen. Jeg tog et ordentligt greb om hendes hofter og skamkneppede hendes fisse bagfra igen og igen. Med ét kunne jeg så mærke, at min udløsning var meget tæt på, så jeg gjorde klar til at hive pikken ud af hende, da jeg havde planlagt at fyre ladningen ind i munden på hende, men det fik jeg ikke lov til, for Ling kunne høre på mig, at udløsningen var lige om hjørnet, så hun stak sin ene hånd ind mellem benene på sig selv og tog et fast greb omkring mine nosser. “Sperm i min fisse. Du vil ikke trække den ud, vel ?” stønnede hun, og med det meget faste greb hun havde om mine kronjuveler, skulle jeg ikke nyde andet end blot at kneppe videre. Hun klemte hårdere omkring nosserne på én gang, så det næsten gjorde ondt, og så kom jeg !!!

Den ene store kaskade efter den anden fandt ud af spidsen på pikken og begravede sig dybt i Ling’s hungrende fisse, samtidig med at jeg stønnede højt. Jeg stødte pikken ind i fissen gang på gang og afleverede rigelige mængder sperm derinde, og da de sidste rester var kommet ud, og min udløsning langsomt klingede af igen, faldt jeg sammen over Ling og hviskede: “Det var sgu’ dejligt, din liderlige tøs !”, og hertil nikkede hun blot tilfreds og da vi lidt efter atter var kommet til hægterne, sagde Ling: “Det er ikke engang løgn, når mine veninder har fortalt, at europæiske mænd har større pik end de mænd der kommer fra Asien. Din pik er i alle tilfælde den største pik jeg nogensinde har fået mellem benene. Det var så skønt at få fissen fyldt helt ud !” småknurrede den skønne og krøb længere ind i min favn.

Sådan lå vi et lille kvarters tid, da Ling pludselig så på klokken og konstaterede at toget kørte om en times tid, hvorfor hun sprang ud af sengen, fandt sit tøj, klædte sig på igen (Satans også, for jeg kunne godt have kneppet hende en gang mere !) og bad mig ringe efter en Taxa, og inden jeg så mig om, var Ling atter ude af mit liv, og jeg skulle ikke forvente at høre fra hende igen.

Underligt var det nu alligevel, at efter en stille middag, lidt rødvin, en omgang liderlig striptease og så et meget stramt og liderligt knald, var hun atter væk. Nå, ja, jeg trak på skuldrene, tog min morgenkåbe på, ryddede op i stuen, satte servicen i opvaskemaskinen og tog et forfriskende bad. Nu så lejligheden også ud som om lille Ling slet ikke havde været der. Derefter gjorde jeg klar til at gå i seng, da klokken efterhånden var blevet over 23.

Da jeg lige netop var kommet ud af badet, ringede det atter på døren og da jeg regnede med, at det var Ling der havde glemt noget, åbnede jeg blot døren og så… at udenfor stod Britt i pelsfrakke, med et stort smil på læberne. “Jeg ville besøge dig i aften alligevel. Jeg har gået og været småliderlig lige siden du inviterede mig, så må jeg komme ind og sove sammen med dig i nat, Johnny ?” spurgte hun, samtidig med at hun åbnede pelsen og viste mig, at hun kun havde trusser på indenunder (aftenens andet smukke syn, og også Britt’s bryster strittede lige ud i luften og havde en håndfulds størrelse, men fissen var næsten helt glatbarberet), trådte et skridt ind i lejligheden og førte den ene hånd ind under min morgenkåbe og greb om pikken.

“Uanset hvad du siger til mit spørgsmål, Johnny, så har din pik fortalt mig, at jeg er velkommen !” konstaterede hun, da pikken hurtigt rejste sig igen under hendes håndbevægelser, og derved blev det, så hele weekenden blev tilbragt i min seng, hvor Britt fik alt det pik hun ville have og jeg, ja, jeg fik også alt det fisse jeg kunne magte, både asiatisk og dansk, men det fik Britt intet at vide om.

Indsendt af Asiat elskeren

porno med danske piger