Overrasker din mand – her er 5 ting som tænder ham!

Overrasker din mand – her er 5 ting som tænder ham!

Giv din mand en overraskelse og forkæl ham som aldrig før!

Hvis du er mand, så vis eller send denne artikel til din partner – og er du kvinde, så læs med, og få ny inspiration til at overraske din mand i soveværelset. Læs hvad manden ønsker du gør i sengen og hviken sexstilling der er favoritten hos de fleste mænd…

Få tips og find spillet som fyre op under sexlivet

SEX ER KÆRLIGHED…
SEX ER KÆRLIGHED
KÆRLIGHED ER SEX…

5 ting som tænder og overrasker din mand

1: Mænd elsker, når kvinder lader perfektionisten blive på arbejdet

”Du skal lære at slappe lidt mere af, tage det roligt og lade nullermændene ligge, mens din mand venter brummende på dig i sengen”

Det hele handler om at lade kontrolkvinden og perfektionisten blive på arbejdet og lade den mere afslappede version komme hjem i privaten:

”Slip perfektionist-ræset og det med at det hele skal se perfekt ud, tøjet skal sidde perfekt og pyntepuderne skal ligge lige. Mænd vil have dig og er ligeglad med, om alt omkring er i orden”

Et afslappet forhold til pyntepuderne vil også åbne op for mere spontan sex, hvor lysten får lov til at komme i første række.

2: Lad lyset være tændt: ”Vi elsker at se jer!”

Hvis du gerne vil have lyset slukket under sex, så slukker du også for en af mandens primære sanser.

Mænd er i bund og grund visuelt anlagt, og foretrækker at kunne se en kvindes former under sex. Vis derfor, at du er stolt over at vise dig frem foran din mand. Det oser også af selvtillid, hvilket din mand med sikkerhed også vil tænde på.

SEX I DAG?

”Vi vil hellere end gerne have lyset tændt. Vi kan virkelig godt lide at se på jer. Vi kan godt lide de kvindelige former, og den der delle, som du prøver at suge ind, eller skal slukke lyset for, det er måske lige præcis den, som er den dejlige”.

Er det nyt for dig at have sex imens lyset er tændt, så sæt det skrappe LED-lys til side, og tænd i stedet en bordlampe eller nogle stearinlys til en start.

3: Denne sexstilling er favoritten hos de fleste mænd

Selvfølgelig er der en favoritstilling, som alle mænd elsker. Nemlig bagfra – bedre kendt som sexstillingen ”Doggy-style”.

”Mandens favoritstilling er at kunne tage sin kvinde bagfra. Det tror jeg kvinder har opdaget. Når manden får lov at tage sin kvinde bagfra, kan det pludselig gå stærkt med at få en orgasme” fortæller Jakob Olrik.

Det, som giver denne sexstilling topkarakterer hos mændene er,  at det er en meget dyrisk måde at have sex på:
”Det er en anderledes måde, hvorpå mandens pik bliver favnet. Og så er der noget underkastelse, noget dyrisk, hvor manden tager fat i kvindes røv, som strutter op mod ham”.

4: Sådan skal du placere din mand ved et blowjob

Det er ingen hemmelighed, at de fleste mænd elsker et godt blowjob. Men faktisk er der en enkelt ting, som kan gøre blowjobbet endnu bedre for manden.

Jakob Olrik forklarer:
”Det bedste blowjob som mand, det får man jo, hvis det udføres stående og ikke når man ligger vandret ned. Hvis det bliver udført vandret, mister du igen det visuelle, og kan kun se en hårtot, som kører rundt nede mellem dine ben. Hvis du står op, så får man en figur og kvindens dejlige linje, som løber ned. Det skaber ekstra glæde hos manden”.

5: Mænd elsker initiativ: Når du tør, tænder du din mand

Det er en gammel skrøne, at det altid er manden, som har mest lyst. Undervurder ikke din kvindes lyst og initiativrigdom.

”Kvinden kan sagtens tænde mere end manden. Og hun behøver ikke altid være underspillet” lyder det fra Jakob Olrik.

Sex er noget, som foregår mellem to parter, og det er der mange par, som godt kan glemme. Faktisk er det sådan, at mænd også tænder på at lade sig slå hen og nyder at blive styret og få initiativet serveret.

Hvis du som kvinde gerne vil igang med at tage mere initiativ, så er det en god idé at gøre lidt ekstra ud af indpakningen med lækkert, eksklusivt lingeri og overraske manden en almindelig aften på sofaen.

Erotiske bøger og sex spil kan være gode kilder til at få inspiration til nye og spændende måder I kan udforske hinanden på. I kan også bruge erotiske spil hvis I ønsker at udfordre jeres grænser lidt og lære nyt om hinanden. Se med på denne side og få kreative ideer til hvordan I kan skabe mere nærhed og genopdage hinanden. Her har vi nemlig samlet en række erotik spil og bøger.

Frække spil til voksne sexleg sammen med vennerne

Artiklen er af forfatter og debattør Jakob Olrik.

porno med danske piger