Overrasket?

Hun rejste sig op fra stolen, hun var høj af en kvinde at være 180 høj sexbombe, 70C vile jeg skyde hendes barm til og hendes røv sad hvor den skulle. Hendes læber var fyldige og røde…

Gadelygterne var først lige tændt, og det var stadig halvlyst. Tusmørket kom dog hurtigere og hurtigere. Jeg kiggede spændt ud af vinduet og tænkte en million tanker på samme tid “hvad mon hun siger til mig?” “er jeg god nok?” “hvad fører det til?”. Jeg skulle på min første date med en Tine, kvinden jeg havde mødt over selv samme website som jeg skrev mig op til i min kådhed for nogle år siden. Jeg havde chattet med hende, vist hende de billeder jeg selv syntes jeg så bedst ud på, men her ti minutter før jeg skulle ud i bilen, hobede alle førnævnte spørgsmål sig op. Ville hun nu kunne lide hele mig?

Selvværd var en by i Rusland da jeg samlede nøglerne op fra bordet for at tage sko på. Jeg var klar over at i løbet af den sidste vinterperiode var tiden mellem løbeturene blevet for lange og havde næsten taget 6 kilo på, det var tydeligt. Så tydeligt at jeg skammede mig når jeg gik i mine skjorter fra sidste år. Mit over-jeg trådte frem med den velkendte fornuft og forlangte at jeg gik ud i bilen, og mine ben lyttede overraskende nok imens jeg tænkte på at nu var det alligevel for sent at gøre noget ved det problem.

SEX I DAG?

Hele vejen i Opelen sad Dizzy Mizz Lizzy med silverflame på repeat, den beroligede mig på en underlig måde og stabiliserede min efterhånden løbske puls, mens jeg af ren og skær forventning og tanke kunne mærke blodet suse ned og forsyne mit lem mellem benene. Det var lidt pinligt, selvom jeg var helt alene, men bare tanken om den tynde brunette på billederne gjorde mig varm, på andre måder end den seksuelle.

Jeg steg ud af bilen og gik, efter et par dybe indåndinger, ind på restauranten. Hun sad over i et hjørne med en sort kjole og nogle sorte højhælede sko, og et par strømpebukser på. Jeg betragtede hende oppefra og ned. Håret var langt og brunt, og havde nogle helt karakteristiske krøller der gjorde mig varm, hendes øjne var let mandelformede med halvlange vipper, mens hendes blik som i sekundet jeg kiggede efter hende fangede mit og fik et bestemt udtryk, glæde.

Hun rejste sig op fra stolen, hun var høj af en kvinde at være 180 høj sexbombe, 70C vile jeg skyde hendes barm til og hendes røv sad hvor den skulle. Hendes læber var fyldige og røde. Ved siden af hende følte jeg mig klodset og grim, men hun rejste sig op og gav mig et stort kram og satte sig ned igen, hvorefter vi bestilte og snakken flød i samme tempo som vinen.

Efter flere flasker Chardonney, var både hun og jeg blevet ærlige med hinanden, og emnet var faldet på sex flere gange, men denne gang for at blive. Vi vidste jo godt at vi ikke havde mødt hinanden via ofir chatten, det hele havde en mening og var startet med lyst som drivfaktor. Jeg sagde så diskret jeg kunne i min tilstand at jeg syntes hun var en meget sexet kvinde og at jeg havde siddet under hele middagen og tænkt på hvad hun syntes om mig og hvad hun havde tænkt sig. Hun tænkte sig om et par sekunder, og sagde så bare “kom, jeg har noget jeg vil vise dig”

Jeg stillede ingen spørgsmål, men hun tog mig i hånden og prajede en taxi for os. I sekundet vi kom ind i køretøjet kyssede hun mig på munden. Taxachaufføren lagde mærke til det, men han fik ingen destination, startede bare køretøjet, hvilket ikke undrede mig, fuld og liderlig som jeg var blevet. Hun tog mine bukser af mig og jeg kunne mærke min pik vokse meget hurtigt. Ung og hård er jeg og det var også tilfældet denne gang, den nærmest sprængte mine underbukser. Hun lagde mærke til dem og tog dem af og sagde sexet til mig “vil du have mere?” og kyssede pikhovedet intenst i et par sekunder og kiggede på mig som om hun forventede svar. “ja!” sagde jeg meget hurtigt da jeg fandt ud af hun ikke fortsatte før end hun fik et svar. “Så skal du have dem her på” sagde hun og gav mig et tørklæde som hun straks bandt om mine øjne. “så” sagde jeg “nu kan jeg ikke se mere” hun tog min pik i munden og suttede helt vildt. Hun slikkede op og ned af skaftet, og hun var virkelig god. Tungen kørte rundt om pikhovedet og så var hun helt nede over de 18 cm igen inden hun med en svag hosten trak sig lidt væk. Kyssede pungen lidt og arbejde med hånden inden hun sænkede læberne over pikken igen. Jeg kunne mærke at sæden begyndte at presse på, så jeg advarede hende og sagde “jeg er ved at komme”, da de fleste 18-årige piger jeg har været sammen med har hadet sæd i munden. Men Tine fortsatte som om intet var blevet sagt, og så sprøjtede jeg hårdt første gang, man kunne høre hun blev overrasket over mængden og gav et host, men slugte ellers det hele.

“Så” sagde hun. “Nu skal vi ud igen” uden bukser på, begav jeg mig ud på en gåtur det var markvej under mine fødder og med en halvstiv pik begav vi os ud på 5 min gåtur indtil hun kom til en dør, som hun låste op med medbragte nøgler og førte mig hen til en sofa eller seng og lagde mig ned. Jeg kunne kun høre hvad hun lavede, og før jeg vidste af det var jeg lagt i håndjern med hænderne hen over hovedet. jeg kunne høre en afklædningsprocedure var igang, og så bulede sengen lidt da hun satte sig op. Hun satte sig så overskrævs på mit ansigt “slik!” befalede hun mig, og jeg skulle ikke lade det sige 2 gange. Jeg stak tungen ud og satte den op forventningsfuld nåede jeg hendes fisse, som var glatbarberet og våd, satte tungen til klitoris og begyndte at slikke. Jeg kunne efter en 2 min tid begynde at mærke reaktionen på mit arbejde, hun vred sig lidt og bevægede underlivet i takt, og lydene begyndte også at komme. Så jeg intensiverede mit arbejde vildt og voldsomt slikkede jeg hende, indtil hun i nogle små kramper og meget højere lyde lagde sig om på siden og uden at sige et ord, gled hun ned over mit igen stive jern. Hun tog tørklædet af mig. Og der på min pik red den smukkeste skabning der nogensinde har været på jorden, brysterne strittede lige ud i luften med tilpas små brystvorter, og hendes underliv bevægede sig trænet og rytmisk op og ned over min pik. Hendes arme var i hendes hår og på hendes bryster, imens hun vred sig og stønnede små lyde. Jeg begyndte at arbejde med, men blev stoppet med ordene “lad nu bare mig klare det her. Hun løslod mig til sidst og sagde så “knep mig så bagfra, hårdt og hurtigt” med en bestemt tone. Jeg stillede mig om bag hende og tog sigte og pletskud, jeg kørte ud og ind af hendes fisse hurtigt og hårdt. Helt i bund hver gang. Jeg var langtfra at komme, det langsomme tempo havde vænnet mig til at kneppe så nu fik hun en ordentlig omgang. Hun stønnede meget højere nu,og engang i mellem kom jeg også for dybt. Jeg blev ved og ved, og da jeg var ved at komme, vente hun sig rundt og lod mig komme ud over hendes krop, mens jeg stønnede det sidste liderlighed ud af kroppen.

I flere timer lå vi og snakkede og så fjernsyn. Vi bollede et utal af gange den weekend og den dag i dag er hun stadig min kæreste. Det hele byggede på lyst men sprang ud i noget meget større

porno med danske piger