Tantra massagebehandling

Jeg berører dine læber, hals, brystvorter, mave, vensuberget og berører dine lår og fødder. Nu gå endnu dybere ind, så du kan nyde. Du skal ikke gøre noget andet ens slappe af og lade dig glide med…

Jeg er en fyr, der giver vidunderlige tantra massagebehandlinger på piger!
Sådan går en behandling som regel:

Tantra massage behandling handler om at give pigen 100% nydelse uden at skulle føle sine egne præstationer.

Ved at skabe en sensuel atmosfære i rummet (røgelse, tantrisk musik, varm massage olie) porte Pig næsten en meditativ tilstand og blive utroligt glade for i lang tid.

For det første skaber vi en magisk og sensuel atmosfære i rummet. Træk ned i skyggen og tænde nogle stearinlys, sat på en cd med fred tantrisk musik, tænde et røgelse for at skabe en erotisk duft i rummet.
Du er fuldstændig nøgen på din mave og tager tid til en indre koncentration og afslapning, vejrtrækning dybt og langsomt. Jeg starter massage med en hånd på mit lår, hvor ryggen møder skinkerne. Den brugte hånd i midten af ​​øvre ryg, lige bag hjertet chakra.
Når jeg masserer dette område, begynder de seksuelle energier at flyde frit i rummet og en smuk, rodet følelse begynder!
Massagen fortsætter med mig, jeg omhyggeligt masserer hele ryggen af ​​dig fra top til tå.

SEX I DAG?

Nu er det tid for dig at vende dig om.

Jeg fortsætter forsigtigt med at massere halsen, maven og brysterne (hele tiden er du i dyb indre koncentration og trækker vejret dybt og langsomt).
Så fortsætter jeg fra bunden af ​​tæerne og op til lårets inderside.

Jeg berører dine læber, hals, brystvorter, mave, vensuberget og berører dine lår og fødder. Nu gå endnu dybere ind, så du kan nyde. Du skal ikke gøre noget andet ens slappe af og lade dig glide med…

Nu er det tid til at give mine fingre rigelige smøremidler og forsigtigt begynde at tappe yderkanten af ​​dine nøgne læber. Efter et stykke tid ser jeg dem som en sommerfugles vinger og lader fingrene glide ind i læbernes indre læber. Gennem forskellige bevægelser fortsætter jeg med at stimulere din klitoris, hvilket giver dig en stor seksuel fornøjelse. Du er altid afslappet og modtagelig

Jeg fortsætter med at massage med en hånd på din klitoris, mens du forsigtigt stopper mit punkt og langfinger i dine kønsorganer og søger efter dit G-punkt. Når jeg finder det, flytter jeg min anden hånd væk fra klitoris og lad den hvile på din mave. Jeg masserer G-punktet med rytmiske bevægelser. Når din første orgasme er overstået, syntetiserer jeg langsomt klitoris og G-punkter langsomt og opbygger lige højrehåndede fornøjelser. De nye orgasme følelser opfattes så som energi strømme, der cirkulerer og pulserer i din mave.
Du kan indtaste en eksotisk tilstand, der er tidløs, flydende, dybt afslappende og meditativt, da din krop er så følsom, og der kræves meget lidt stimulation. Det er sket, at massageren oplever multiorgasm, der varer op til en halv time!

Det lyder sikkert som en person, du vil teste?

Skriv et par linjer til mig, og jeg lover at tage mig til Danmark hurtigt for at give dig dette vidunderlige eventyr!

/ Tantra massør

porno med danske piger