På gården hos min ex-kæreste del.4, på besøg i mandeklubben

SPAR MANGE PENGE

Mærkede en metal klemme på nosserne og  så en der blev sat op i endetarmen på mig. De blev gjort fast med tape. Jeg blev sat ned igen, den højre ankel blev bundet fast…

Hvor længe jeg lå svinebundet ved jeg ikke, men dagen efter kom min ex-kæreste og tog gaggén ud af munden på mig, og så satte hun sig ved siden af sengen og madede mig. Hun sagde ikke er ord og da jeg var færdig med at spise fik jeg et glas vand, hvorefter hun tavs gik og lukkede døren.

Efter, hvad der føltes som mange timer, om kæresten tavst ned og gav mig noget at spise og drikke inden han kom en mørk våd stram lædermaske over mit hoved.

Masken er lidt lille til dit ansigt sagde han, men når den tørrer ind strammer den sig mere fast, så ingen kan se dit rynkede ansigt, og jeg mærkede hvordan jeg langsomt faldt i en dyb søvn.

Efter nogen tid vågnede jeg langsomt op og ser jeg er i et dunkelt rum. Fugt driver ned af væggene og der er råt og koldt.  En spot blev  tændt. I en cirkel af lys i midten af rummet stod jeg bundet med en læderhætte, med huller til øjnene,  over hovedet.

Jeg hænger slapt bundet op, og jeg mærkede en løkke af reb er om min hals og rebet er gjort fast et sted over mig.  Hvor længe jeg har ventet ved jeg ikke, og min brystkasse hæver og sænker sig langsomt og jeg er helt tavs. En mand træder ind i rummet.

Uden at sige noget  løsner han rebet der holder mig fast i loftet og trækker afsted med mig.  Overrasket og forskrækket forsøger jeg at følge med, men jeg kan ikke bevæge mig i de stramme reb.

Han satte mig på en stor trækasse. Han løsnede nogle spænder bag hætten og lynede den op i nakken og trækker den af mig. Mine læber er spærret op omkring en bal gag der sidder dybt begravet i munden. Mit hår er uglet og fugtigt og øjnene en smule blodsprængte. Rester af tårer sidder på mine kinder og en smule indtørret spyt sidder på min hage.

Ved siden af os lå flere ruller groft reb og nogle andre ting jeg ikke kunne genkende. Han bandt mine albuer sammen og gjorde  armene fast til overkroppen med mange meter reb. Han  tog en vorte mellem fingrene og pressede ubønhørligt. Mine  øjne presses sammen og en svag klynken høres bag ballgaggen.  

En tåre eller to presses frem og jeg bøjede hovedet væk. Han slipper. Han bøjede mit højre ben op og bandt anklen fast til hjørnet af kassen bag mig. Det andet ben blev bundet fast til kassens forside. Han gik stille væk, jeg sad stille og prøvede på at slippe ud af bondagen.

Den gav ikke efter, overhovedet ikke. Jeg var klar over at her var der ikke en chance for fejl, for det var den store bondage mester der havde bundet mig. Jeg kunne ikke se rummet omkring mig pga. af den stærke lampe men jeg fornemmede ham et sted i mørket.

En svedperle løber ned af tindingen, ned langs øret og ned af min hals. Dråben skaber små elektriske stød der farer igennem min krop. Mine fingre sveder og jeg begyndte at tørste. Hvornår kommer han tilbage, hvad vil han gøre? Jeg vidste godt at det ville blive hårdt, at han ikke var som min ex-kæreste. Jeg var ikke bange. Ingen udfordring var for stor for mig men langsomt begyndte jeg alligevel at tvivle.

Jeg kunne ikke se hans ansigt da han kom tilbage. Jeg kunne ikke tilbageholde et lille skrig. Jeg så ikke spanskrøret før det ramte mine nosser. Han slog  ikke hårdt, bare vedholdende og hurtigt. Smerten var forfærdelig, slet ikke spor rar. Jeg vred mig men opdagede at bondagen ikke tillod mig at bevæge mig.  

Uden varsel stoppede han og fjernede  ball gaggen. Spyttet løb ned over min hage og over brystkassen. Jeg nåede lige at se noget sort inden han trak en pose over mit ansigt. Alt blev sløret af den sorte plast og jeg undrede mig over hvad der skulle ske. Et bredt collar med hagestøtte blev  spændt om min hals. Jeg så ikke ballgaggen i hovedtøjet før bolden blev presset ind i min mund.  Hovedtøjet blev spændt med adskillige remme og til sidst gjort fast i collaret.

Jeg kunne kun skelne mellem lys og mørke. Han løsnede mit højre ben, skubbede  mig lidt til venstre på kassen. Et par andre hænder greb mig bagfra og løftede mig op. Mine underbukser blev flået af. Noget fugtigt pressede sig ind i mit røvhul. Jeg spændte lidt og dildoen gled  ind. Den blev hurtigt pustet op.

Jeg mærkede en metal klemme på nosserne og  så en der blev sat op i endetarmen på mig.  De blev gjort fast med tape. Jeg blev sat ned igen, den højre ankel blev bundet fast til mit lår helt oppe ved hoften. Jeg kunne ikke følge med og hvad betød  de klemmer, vil de give mig stød. Svaret kom med det samme i form af en svag strøm der ophidsede mig voldsomt.

Dildoen fyldte mig bare ud og pressede røven ind mod metalklemmen der sad oppe i mig. Jeg lukkede  øjnene og lod smerte og lyst bølge igennem sin krop. Små stød afløste den konstante strøm. Jeg mærkede et kort øjeblik en kvalme i svælget. Jeg blev overrasket men glad da butt pluggen begyndte at snurre. Jeg bøjede  ryggen lidt bagover så butt pluggen stødte mod siderne i røvhullet.

Strømmen tiltog i styrke. Smerten i det højre ben var næsten ulidelig men ikke nok til at ophæve den næsten orgasmeagtige følelse i pikken.

Han satte metalklemmer i brystvorterne, med tænder der borede sig ind i det bløde kød.  I kæden mellem klemmerne gjorde han et reb fast og ned til pikken som blev hest op. Jeg skreg uden at nogen kunne høre det og bøjede kroppen bagover. Buttpluggen føltes endnu større, endnu mere invaderende. Jeg prøvede at få øje på ham men den sorte plast gav mig  kun et sløret syn. Han rodede med plasten og den friske luft strømmede ind under posen. Han fyldte plastikposen med luft og pressede mine øjenlåg sammen. Luften trykkede overalt og jeg følte at mit hoved sad fast i en skruestik. Strømmen øges og jeg mistede totalt rum og tidsfornemmelse. Smerterne i min krop kæmpede indædt med lystfølelserne i mine nosser.

Smerten vandt. Jeg prøvede at ryste kroppen men intet reb gav sig. Jeg kunne  mærke mundvandet  løb fra munden. Igen og igen farer hårde stød gennem mine nosser og jeg havde svært ved at få vejret mellem dem. Røde prikker danser for mine lukkede øjne og fingrene er tæt sammenknugede og hvide.

Jeg bemærkede næsen ikke, han fjernede buttpluggen og satte en større dildo op.  Han skubbede mig bagover så skødet er helt frit. Smerten er intens med velkommen da han langsomt vred i klemmerne i brystet. Dildoen banker frem og tilbage i min røv og endelig har lysten overtaget smerten. Luften bliver lukket ud af plastikposen og han fjernede klemmerne i brystet.

Han tog et par næserør som han skruede op i mine næsebor og en slange gik fra halsen og ind i mit luftrør i næsen, så jeg kunne trække vejret.

SEX I DAG?

Så satte han en mundspreder i min mund og spredte den helt op, og fyldte munden med våd gaze som havde lagt i blød i chilli saft. Da munden var helt lukket til hældte han ekstra chili ned i halsen, så hele gazen var godt gennemblødt af saften der brændte i mine læber og tunge.

En bred rem blev lagt stramt om min mund. Han trak hårdt i remmen indtil den tvang gazen ind i alle hjørner af munden, inden han hældte ekstra chilli i munden og kom bred tape på munden som blev strammet godt til omkring hovedet og munden.

Da han var færdig tog han to store elastikbånd som han satte under hagen og op over hovedet, som gjorde at kæberne blev helt lukket til i gazen, og til sidst pakkede han mit hoved ind i gaze så jeg lå som en mumie, kun med øjnene fri, så jeg kunne se hvordan han nød torturen af mig.

Jeg vil ikke blindfolde dig, men vil straffe dig hårdt. Jeg hader skrig og klynk, sagde han inden han satte en mundkurv over den lukkede mund, hvorefter han svøbte hovedet ind i endnu en gang stræk bandage.

Han grinede og løsnede håndledene fra anklerne, og bandt håndfladen sammen til håndfladen og bandt flere meter tynd snor stramt omkring armene og strammede til ved albuerne.

Rebene blev strammet endnu mere så de skar grusomt dybt ind kroppen. Mine  albuer var bundet smertefuldt sammen, og mine skuldre var trukket tilbage til det ekstreme. Han bandt en skulder tov sele til at trække mine skuldre tilbage. Derefter bandt han mere reb til mine overarme under armen hulerne. Mine skuldre var helt forvredne og de stramme reb og smerten var hård kost.

Men han var ikke færdig, jeg fik bundet stramme våde reb om anklerne der blev snøret omkring benene og over og under mine knæ og stramt omkring låret og rundt omkring brystet og ryggen hvor det blev strammet stramt til, så vejrtrækningen, som allerede var svært gennem røret i næsen, blev endnu værre.

Så løftede han mig på et bondagebord, hvor han spændte mig fast med endnu nogle stramme reb, og jeg lå svinebundet på bordet. Mine ben blev trukket hårdt tilbage og bundet fast i enden af bordet, og et reb blev lagt om armene og trukket i den anden ende af bordet, så jeg lå totalt udspændt.

 "Hmm, nice", sagde han, jeg er den store bondagemester, bare vent til jeg er færdig med dig, jeg kender min magt, og tog fat i klemmerne i brystet på mig og strammede dem endnu mere, så der piblede blod ud fra mit bryst og smerterne blev værre og værre.

Jeg vidste, at når rebene tørrede ind ville de krympe  og give flere smerter i min krop, og den pine var mere end jeg kunne holde til, men der var ingen vej ud af bondagen for mig.

Jeg tænkte hele tiden på, hvad der ellers var på vej. Hver en del af min krop gjorde ondt, og den gag var utrolig fæl. Det gjorde frygteligt ondt at have munden tvunget åbent, og ligge med gazen og de snerrende bånd og bondager over hovedet.

Jeg havde brækfornemmelser, og mine mund brændte frygteligt fra super hot chili saften, i munden, og smerterne i de skulderen og de stramme reb blev værre og være.

Jeg ville skrige, men den stramme gag forhindrede andet end stille klynk, men dem var det snart slut med også sagde han hårdt.

Jeg så til min rædsel han tog en læder maske op fra en spand. Han lagde den drivvåde hætte foran mit hoved og forklarede, hvordan det ville være at få den på. Hovedmasken er lidt lille til dit hoved, men har ligget i blød i vand så det kan strække sig dit hoved og passe dig pænt når det bliver strammet til.

Han strammede masken til med bånd, og sagde denne maske vil stramme mere under din kæbe, omkring dine øjne og selvfølgelig  tvinger den  resten af din mund pakning dybere ind i din mund. Så i løbet af natten vil det tørre ud, og når den gør det, vil den og dine reb,  skrumpe ind og stramme yderligere.

Han tog fat i næse røret, som sad fast i næsen, og sikrede sig at luft tilførslen ikke blev blokeret, og han sluttede med at ligge et lag tape omhyggeligt over mit torturerede hoved, så jeg lå som en gagget fyr, totalt fastspændt på bondagebordet.

Jeg vidste ikke , hvad der var på vej, men var magtesløs til at forhindre den onde bondage mand fra at straffe mig for at besøge min ex-kæreste.

Jeg så at han tog et par puder  som han lagde på mine øjne, og så lukkede han hullerne til i den stramme maske. Det var ganske unødvendigt med puderne over øjnene, da de kun gjorde at masken  blev strammet for at forårsage mere ubehag under bondagen som dækkede hele mit ansigt.

Jeg var buet tilbage med buestreng tæthed, ude af stand til at røre mig eller se noget. Alt, hvad jeg kunne gøre, var at udholde den voksende smerte. Det ville være en lang nat!

Jeg kunne slet ikke falde i søvn i den smertefulde stilling, og jeg forsøgte gang på gang at vride mig fri, men der var ingen vej tilbage.

Efter nogle timer hørte jeg manden komme ind med en anden. Se sagde han, vores ven kan ikke sove, kan du ikke give ham noget at sove på, så vi kan få ham væk herfra. Jeg mærkede en følte på mine blodårer og pludselig mærkede jeg et prik, og en stemme der sagde om lidt sover han godt, og så kan du roligt løsne ham fra bordet og få dyret kørt væk.

Den her sprøjte skal nok gøre han sover mindst det næste ½ døgn, så giv dig bare god tid, og du skal vide at han sover så dybt så i kan straffe ham hvordan i vil, og han kan ikke mærke noget før han vågner op af sin tunge søvn.

Det sidste jeg hørte var tak for hjælpen, vi skal nok passe på ham, og han skal nok komme til at føle hvordan våde reb og en stram maske spænder når den er tørret ind, når han engang kommer til live igen, men inden da skal vi lege med ham og have ham kørt væk, så ingen finder ham her.

Hvad der videre skete ved jeg ikke. Da jeg langsomt vågnede op mærkede jeg en ulidelig varme, og rebene skar ind i min krop, masken var som limet fast til mit hoved og jeg mærkede søm prikke ind i ryggen på mig, og jeg lå i helt mørke indelukket i gummimasken og chilli olien brændte i munden på mig.

Efter nogen tid blev en dør åbnet og jeg hørte min ex-kæreste sige. Godmorgen  nej hvor er han sød, se hvordan rebene har skåret røde striber på drengen, og hvor er det kyskhedsbælte flot låst fast, og som han ligger der på søm måtten er han jo den rene fakir.

Ja – sagde hendes kæreste – han har sovet godt den sprøjte holdt sgu i næsten 24 timer, og hold kæft hvor var det sjovt som vi fik leget med den dødemandskrop, og han er jo glad for varmen her i saunaen, som har tørret hans reb og maske godt ind.

En tog klapperne og tamponerne væk fra mine øjne. Jeg lå på en søm måtte der dækkede hele mit bryst, mine nosser var låst i et kyskhedsbælte og på væggen var der billeder af flere skønne piger der legede med mig mens jeg lå bundet i min stramme reb bondage, og de legede med hele min krop og min pik.

Jeg var ved at brække mig da jeg så billederne, og min ex-kæreste sagde du var sgu god mens du sov svinebundet efter min kæreste havde lavet dig om til bondagmumie dyr. Jeg håber du nød tiden i mandeklubben og opdragelsen der, inden du fik ”sovesprøjten”, og i dybt søvn blev overladt til mine veninder og mig i tøseklubben.

Mine reb om ankler og ben blev løsnet, og jeg blev trukket over i mit rum i kælderen hvor jeg fik min lænke om halsen, hvorefter klappen ved munden blev åbnet i masken og jeg fik gagg og den grimme gaze ud af munden.

Min tunge og kæbe var helt ødelagt af den hårde chilli olie, og da de hældte vand ned i munden på mig blev smerterne endnu mere ulidelig af den brændende chilli i halsen. Mine hænder og arme var bundet stramt ind til de reb der var omkring mit bryst, og masken sluttede sig tæt til hovedet.

Der blev sat en skål med mad på bordet og jeg fik besked på at jeg skulle nyde min langtidsbondage, og at jeg skulle lære at spise i reb bondagen, og når du er færdig i din bondage vil vi holde en fest for dig, inden du sendes hjem sagde fyren med et stort smil på læben.

Vi har lånt et studie til dig, hvor du skal fotograferes så vi har et minde om dig, og som du også får så du aldrig mere får lyst til at snuse rundt omkring mig og min kærestes hjem, hvor du ikke har noget at gøre mere når vi er færdig med dig.

Døren blev lukket og jeg stod fastbundet i den stramme reb bondage med en stram maske over hovedet, og viste ikke hvad der skulle ske den kommende tid inden jeg skulle i studiet som foto model.

Der gik mindst et par dage hvor jeg konstant var i min reb bondage, og når jeg skulle på toilettet måtte jeg vente på der kom en og spulede min røv ren med koldt vand, da jeg ikke kunne tørre mig efter toilet besøget, da de snerrende reb holdt mig 100% fast.

En aften sagde min ex-kæreste, du skal vide min kæreste er ekspert i Japans bondage, og han er glad for at træne hårdt og se hvor længe hans hårde bondage holder, og indtil nu er ingen sluppet fri for hans reb, men imorgen kommer du fri, inden vi mødes i studiet til en flot foto session med dig i hovedrollen, sagde hun inden hun gik og sagde godnat.

porno med danske piger