Min debut del.4

Han startede kameraet og jeg ventede på hvad der skulle ske.. "Smæk!!!" Der kom et slag mere og jeg skreg op! Han tordnede: "Kan du så tage imod din lille drengeluder…

SEX I DAG?

Efter den utroligt grænseoverskridende og lækre oplevelse, kunne jeg ikke lade være med at tænke på de ting han havde sagt til mig. Den måde hvorpå han bare havde taget kontrollen på og gjort mig til hans! Jeg var blevet overrasket over hvor meget jeg nød at blive sat på plads på den måde og hvordan jeg havde overgivet min unge krop til en fremmed MAND! I det næste stykke tid fantaserede jeg enormt meget, jeg syntes jo nærmest at der var gået en helt ny verden op for mig. Alle de tanker gjorde jo selvfølgelig at jeg gik og blev mere og mere pik trængende og jeg havde også en stærk lyst til at overgive mig fuldstændig til en anden mand! Jeg besluttede mig for at kontakte Per igen, da det jo havde været en helt fantastisk oplevelse. Han havde givet mig sit visitkort, så jeg skrev en besked til ham der lød: "Hej frække! Og tak for sidst 😉 Jeg må indrømme at jeg har haft lyst til at skrive til dig et par gange, så nu tager jeg chancen! Jeg nød virkelig at miste min mødom til sådan en stærk og myndig person som dig!! Og jeg ønsker at du skal tage min unge krop i din magt og bruge mig, igen og igen.. Jeg vil ha at du sætter mig på plads Herre!!". Inden længe fik jeg en besked fra ham og med det samme fik jeg et sug i maven! Han skrev en lang sms, hvori der stod noget i retning af: "Jamen selv tak da! Jeg nød virklig også din stramme unge røv! Den tog godt imod min mørke pik og du virker som om du er en fræk ung "tøs".. Jeg vil gerne se dig igen, men jeg bestemmer!! Ellers kan du godt spare dig. Jeg bestemmer hvornår vi skal mødes, hvad du har på under tøjet og hvornår du må spille pik! Du skal adlyde alle mine krav og ikke stille spørgsmål til et eneste! I morgen er det fredag.. Gå en tur i byen, eller til privat fest og drik dig fuld. Det har jeg hørt den danske ungdom er så god til. Du skal, når du går ud iføre dig den frækkeste lille g-streng du kan finde inde i byen idag efter skole, du får penge af mig! Og så venter du bare på at jeg sender bud efter dig. Så skal jeg sætte sådan en lille tæve på plads.." Jeg blev vildt tændt af hans sms og det var lidt frækt at sidde midt i edb undervisningen og overgive sig til en mand imens ingen aner noget som helst. Jeg besluttede mig for at pjække resten af dagen, så var der nok ikke så mange mennesker i byen, når jeg nu skulle ud og købe min første g-streng nogensinde. Da jeg gik ind til byen, startede jeg med at gå i h&m, jeg vidste nemlig at de havde en ret stor afdeling med pigeundertøj. Da jeg stod foran alle de frække trusser, g-strenge og hotpants fik jeg lyst til at prøve dem alle sammen! Jeg havde engang prøvet at tage en tidligere kærestes trusser på og de passede perfekt, så jeg vidste lige hvilken størrelse jeg skulle have. Jeg ville have en lille g-streng, så jeg fandt nogle af de mindste jeg kunne se og valgte en lyserød, med blonder på og en lille sløjfe. Skyndte mig op for at betale og sørgede for at få den pakket ind, så de ikke fattede mistanke! Jeg var nu helt klar til mit næste møde med Herren og tog hjemad. Jeg havde meget svært ved at vente til dagen efter, men jeg kom da igennem aftenen og natten.      

 Endelig fredag! Efter en meget lang dag med koncentrations besvær tog jeg et langt bad og gjorde mig helt ren til Herren. En sms tikkede ind: "Sørg for at være rigtig våd og klar når jeg kommer og henter dig senere! Jeg har tænkt mig at udnytte dig til den lyse morgen og det kommer til at gøre ondt, du bliver ydmyget og gennemkneppet til du skriger at jeg ejer din unge røv!! Du kommer til at overskride mange grænser sammen med mig og du vil elske det!" Puha! Hans ord ramte mig igen det helt rigtige sted og pikken stod stolt! Da jeg lod den lille lyserøde glide op over lårene og helt op på plads fik jeg helt kuldegysninger. Stoffet føltes så godt imod min hud! Et par øl senere gik jeg over til min kammerat. Det føltes temmelig frækt at gå rundt med sådan en lille fin trusse på, som en anden liderlig skolepige! Igen følte jeg lidt at alle kunne se det, men denne gang var det også en ret pirrende fornemmelse. Da jeg kom over til min kammerat fik vi åbnet noget at drikke og så ellers derudaf! Jeg havde jo lovet at jeg ville drikke mig fuld 😉 Min ven kasper havde inviteret en masse mennesker, det var et stort hus med tre etager og forældrene var ikke hjemme. Klokken lidt over syv begyndte de første gæster at komme og inden længe var der proppet. Pludselig fik jeg endnu en sms: "Gå ud på badeværelset! Træk bukserne ned og stil dig så du kan se din tøserøv i spejlet. Buk dig ned og lad tre fingre trænge op i dig selv! Tag et billede til mig og send det! Så knepper du dig selv i fem minutter og g-strengen beholder du på imens! Fortæl mig hvor meget du har drukket og send adressen nu." Jeg skrev hurtigt at jeg havde drukket 10-12 øl og 5-6 shots og adressen og begav mig ud mod toilettet. Da jeg var sikker på at der var låst bag mig, gjorde jeg som jeg havde fået besked på og lod først en finger glide op med masser af spyt. Herefter de to andre og det strammede dejligt! Jeg havde min tlf klar og tog et ret godt billede hvis jeg selv skal sige det og skyndte mig at sende! Så kneppede jeg mig selv med rolige bevægelser og masserede mig selv på pikken. Jeg lagde mig ned på alle fire og begyndte at sætte tempoet op. Det gjorde slet ikke ondt, nok pga. alle de øl og shots og jeg begyndte at trænge dybere og dybere op. Da jeg mente der var gået fem minutter kom jeg lige til mig selv og fik tøjet på igen. Da jeg kom ind til festen igen fik jeg straks en øl i hånden og skålede højlydt med alle tilstede. Hvis de bare vidste hvad jeg havde lavet for et minuts tid siden tænkte jeg og smilede lidt af det. Jeg nød at være hemmelig luder/slave/tøs!! Så skrev han igen: "Det var meget flot! Du har sgu en lækker røv. Du skal ikke feste mere nu! Jeg er der om fem minutter, sørg for at være klar!!" Nu var jeg tændt!! Jeg skyndte mig at sige farvel og hastede ud af døren. Han holdt der allerede. Da jeg kom ind i bilen sagde han "Hej min dreng, er du klar til at give mig hvad jeg vil have?" Jeg svarede at det gjorde jeg jo allerede og at jeg ville fortsætte med det. "Tag bukserne af!!" sagde han. Jeg tænkte over om det nu var klogt, hvad nu hvis der var nogen der kunne se det, men min fuldskab hjalp mig med at smide hæmningerne og ned røg de. Han fiskede sin pik frem og beordrede mig til at sutte ham resten af vejen. Jeg gjorde som jeg fik besked på og lod mine læber omslutte hans lækre pik. "Tag den helt ind, laaangsomt.." Han slog mig hårdt i røven! Og jeg suttede og suttede! Pludselig standsede han og vi var fremme. Ingen lys i nogen lejligheder, det var da altid noget tænkte jeg og fik bukserne på igen. Vi kom indenfor og Per trak mig ind til sig og stak tungen ind i min mund. Jeg lod den trænge ind og gå på opdagelse. Normalt har jeg svært ved at kysse med fyre, men jeg var helt opsat på at gøre alt han ville have mig til og det gav mig stor nydelse, når han roste mig. Han tvang mig ned på knæ og stak pikken ind i munden på mig, begyndte at kneppe mig hårdt i munden og tog fat i mit hår. Lange dybe stød sendte han ned i min hals og jeg nød hver en cm! Pludselig holdt han mit hoved helt fast, stødte den helt ned i halsen på mig og jeg mærkede ham vokse og dunke i min mund og hals og så kom det, spermen væltede ud af hans maskuline pik og jeg nød at hjælpe ham af med sådan en stor ladning! Jeg slugte og slugte og han stønnede højlydt! Han trak pikken ud og stak mig en ordenlig lussing, så jeg blev helt varm på siden af hovedet! 

 Han sendte mig ud i køkkenet for at hente noget at drikke og jeg vendte tilbage med et par øl fra køleren og nogle vinglas, som jeg fik besked på sørge for. Han bad mig åbne en øl til ham imens han satte sig godt til rette i sofaen. Da jeg havde givet ham den, bad han mig tage tøjet af langsomt til musikken. Jeg havde aldrig prøvet at gøre sådan noget foran nogen før, så var en smule flov, men han roste min krop undervejs med mange søde ord og det hjalp! Jeg prøvede at være rigtig fræk og lækker ligesom pigerne i de musikvideoer jeg så på Mtv, vrikkede indbydende med numsen, slikkede mig om munden og gav min numse lidt smæk,så han kunne se jeg elskede det! Da jeg til sidst stod kun i min lille g-streng, bad ham mig igen komme hen og sutte på hans pik! Den var ved at være helt stiv igen, så jeg gled ned foran min Herre og tog ham i munden! Uhmm, tænkte jeg! Endelig havde jeg den lækre pik i munden igen og nu følte jeg mig rigtig som en luder, med frækt undertøj og det hele 😉 Jeg begyndte at sutte ham i lange seje træk helt til roden og det var noget han kunne lide! Han begyndte at fortælle mig lidt om hvad der skulle ske i aften/nat: "Når jeg engang bliver træt af det der, skal du med ind i mit soveværelse! Og så bliver du bundet fast, så jeg er sikker på at du ikke stikker af!" "Jeg har tænkt mig at lade dig forstå hvor billig en luder du render rundt og opfører dig som og at man ikke kan gøre den slags ustraffet!!" Jeg blev tændt af hans ord og suttede ham stadig helt til roden, jeg var fuldstændig hans nu og det vidste han! Efter et stykke tid sådan blev jeg hevet op og nærmest skubbet ind i soveværelset, her fik han mig ned på alle fire og bandt derefter min ankler og håndled fast til sengens fire hjørner. Så tog han et billede! "Det her gør jeg for at sikre mig at du altid vil være min lille personlige luder! Hvis du bryder aftalen, har jeg en god måde at afsløre overfor alle, hvor pik liderlig du er!! Det er min forsikring." Jeg tænkte at det kunne han da ikke være bekendt, men elskede at han nu gjorde mig endnu mere underkastet og blev derfor, bare endnu mere liderlig og gav ham lov til at tage sig sin forsikring. Han tog en del udfordrende billeder og jeg følte mig ret ydmyget, men kunne intet stille op som jeg var bundet til hans seng!! Nu kunne jeg se at han hentede et video kamera og begyndte at sætte det op på et stativ. Da jeg så det prøvede jeg at indvende noget imod det, men det resulterede i at jeg fik et ordenligt smæld henover mine baller, med en livrem han havde i hånden!! Det sved og jeg besluttede mig for at gøre som jeg fik besked på og ellers ikke stille spørgsmålstegn ved noget. Han startede kameraet og jeg ventede på hvad der skulle ske.. "Smæk!!!" Der kom et slag mere og jeg skreg op! Han tordnede: "Kan du så tage imod din lille drengeluder, ta bæltet og nyd det som den lille hore du er!!" Jeg stønnede at det var dejligt at mærke hans straf og at han bare skulle fortsætte. "Giver du mig nu gode råd?" Endnu et smæld!! "Du tror måske ikke jeg kan finde ud af om du skal smækkes mere i numsen, på egen hånd??" Så gav han sig til at tæske min nu røde og meget varme røv med sit bælte og jeg opgav at tælle slagene. Igen og igen mærkede jeg den brændende fornemmelse indtil det til sidst snurrede over det hele og han virkede tilfreds. Nu begyndte han at kærtegne mig over hele kroppen bortset fra min røde numse, helt blidt og dejligt. Han fiskede min pik ud af trussen og spillede den af på mig imens jeg fik rosende ord for at være en dygtig hore og jeg elskede det! Pludselig hev han g-strengen til side og jeg mærkede hans tunge i røven!! "Mmhhhh" stønnede jeg højt! Det kildede vildt dejligt at mærke sådan en våd og blød tunge lige der! Han legede grådigt med mit underliv og slikkede mig som om jeg var en våd tøs der lå klar med røven i vejret og jeg nød at være feminiseret på den måde! Efter et stykke tid gik han og jeg lå og kom til mig selv. Stadig liderlig begyndte jeg at gnide min pik imod lagnet, det var dejligt! Jeg kunne mærke at jeg var tæt på at komme, så jeg holdt igen! Da han kom tilbage var det med en stor butt-plug i hånden! Han kravlede ind under mig så jeg kunne slikke hans pik imens han tog mig i munden og kærtegnede min numse. Igen lå jeg her, i en 69´er med en voksen mand der voksede sig stor og hård pga. mit mundarbejde og som slugte min pik helt og sugede og suttede alt hvad han kunne på den. Han smurte creme i numsen på mig og begyndte at trænge ind med et par fingre, stadig med min pik i munden. Jeg var ekstremt liderlig nu, så jeg slappede helt af og han havde let spil dernede 😉 Nu kunne jeg mærke noget større presse sig på, det var plug´en! Jo længere han førte den ind, jo strammere blev det dernede og pludselig lettede trykket, da den kom helt i bund! Mine læber undslap et højt gisp og jeg lukkede dem igen om hans lækre stivert til hans store fornøjelse. "Nåå, er tøsen ved at vænne sig til at få pik?" Jeg svarede at det var jeg da vidst og hvor meget jeg glædede mig til at mærke hans! Så begyndte han at trække den lidt ud til det strammede helt til og så ind igen. Sådan fortsatte han igen og igen indtil det bredeste stykke bare smuttede ind og ud som ingenting, det var vildt dejligt og det hele blev selvfølgelig for meget for mig så jeg kom i en vild orgasme, der sendte en masse varme sprøjt ned i munden på Per imens han kneppede mig i et stadig højere tempo! Jeg klynkede og pev at det var det dejligste nogensinde.. Da jeg var tømt, slog han mig i røven, pressede butt-plug´en helt ind på plads og bevægede sig ud af værelset og jeg lå igen på alle fire og ventede. Da han kom tilbage, gik han rundt om sengen i et stykke tid imens han fortalte mig hvordan jeg lignede en lille drenge luder som jeg lå der og adlød ham og andre ydmygende ting. Så gik han om foran mig og stak sin meget stive pik ind i munden på mig og jeg nød at mærke hvor hård den var. Han kneppede mig rytmisk i munden imens han sagde ting som: "Åh din lille møgtøs!! Du er så god til at sluge min mørke pik med din mundfisse! Jeg kan se at du elsker min pik og at du altid vil komme tilbage for at tømme den for min tykke sæd!!" osv. Jeg gav ham ret og stønnede imellem mine smaskelyde, at han skulle udnytte mig til jeg ikke kunne gå i morgen! Han tog fat om halsen på mig og stak mig et par flade imens pikken kørte ind og ud i et meget højt tempo!! Jeg var i min egen verden og hev efter vejret da han endelig trak sig ud af min mund! Nu gik han om bagved mig og trængte i et langt stød helt op i min numse og jeg stønnede højlydt!! Han startede med at kneppe mig i et rasende tempo lige fra starten og det gjorde lidt ondt, men jeg nød at blive "voldtaget", så jeg skreg på mere!! Og det fik jeg så! Han pulede mig i hvad der føltes som flere timer, men det var nok kun omkring en halv måske og jeg hylede og skreg og stønnede som en rigtig lille ludertøs!! Han holdt mig for munden hver gang jeg larmede for meget og slog mig i min røde numse så det sved! Pludselig stoppede han og trak sig ud af mig og jeg klynkede at han skulle komme tilbage og kneppe mig færdig imens jeg vrikkede så meget med røven jeg kunne. Jeg hørte en telefon ringe inde fra stuen og han gik ind ved siden af. Jeg kunne høre at der blev snakket i et stykke tid og så blev der helt stille. Endelig kom han tilbage og jeg bad ham stønnende om at trænge op i mig igen. Han begyndte at slikke mig igen, både min pik, nosser og røv fik en dejlig omgang! Pludselig sagde han: "Det var Rikke fra lejligheden ved siden af der ringede.." Jeg blev lidt nervøs og tænkte hvad hun mon ville på dette tidspunkt og han fortalte mig at jeg havde larmet for meget, så hun ikke kunne sove. Hun havde åbenbart været i byen og var lige kommet hjem. Han sagde noget til mig om at hun altid plejer at tage frække fyre med hjem og så få dem til at ligge og kneppe hende hele natten, så det gjorde vist ikke noget at jeg også var lidt højlydt, så hun kunne få lidt tilbage af samme skuffe. Jeg blev vildt flov!! Godt nok havde ingen set mig gå ind, men hvad nu når jeg skulle derfra?! Jeg fandt senere ud af at de faktisk kendte hinanden ret godt Per og de tre andre piger i opgangen. "Jeg sagde til hende at du er vild og derfor skal straffes, så jeg vil få lidt svært ved lukke munden på dig!" "Hun spurgte mig om ikke hun måtte se på, eller måske give mig en hånd og det sagde jeg ja til.." Jeg protesterede heftigt, men kom på andre tanker da jeg mærkede bæltet igen!! Igen og igen smækkede han min varme og røde numse indtil jeg skreg i smerte og måtte forsikre ham imellem alle slagene at jeg intet havde at skulle ha sagt. Han kom hen og kyssede mig tilfreds på kinden, stak plug´en i igen og gik så. Jeg lå og lyttede efter om jeg kunne høre noget i et stykke tid og hørte så lyden af hoveddøren! Nu kunne jeg også høre en kvinde stemme!! Jeg havde aldrig nogensinde prøvet noget så grænseoverskridende før! Her lå jeg, stadig med tøse trusser på, på alle fire og med en helt rød og blå røv strittende i vejret!! Bundet på hænder og fødder og med en stor butt-plug i numsen! Pinligt!! Pludselig stod de begge i døren og Rikke, kunne jeg se, var den samme pige der havde sendt mig det skæve smil uden for opgangen første gang jeg var her. Hun var en flot pige! Sådan en som de fleste fyre er helt vilde efter at komme i trussen på! Langt lyst hår, flotte lange ben og da hun smed sin badekåbe kunne jeg se et par lækre fyldige bryster, ikke for store, men heller ikke små, pakket flot ind i en fræk gennemsigtig BH. Da mit blik kørte længere ned kunne jeg se at hun ikke havde trusser på, men derimod en påspændings-dildo!! Og under den kunne jeg se en lækker og helt glat fisse.. Hun smilede hånligt til mig og sagde: "Nå så det er dig der er herinde for at få en ordenlig omgang mandepik hva?! Er det dejligt at stille sin unge krop til rådighed for en mand som ham??". "Ja" svarede jeg svagt og lettere beklemt og det var ikke helt godt for nu fik jeg et slag mere med bæltet! "Må vi høre dig skrige at du er en lille drengeluder, der bare skal pules igen og igen!!" sagde han og fortsatte, "og at du er ked af at have vækket Rikke og derfor gerne vil stille din unge krop til rådighed for hende også, så hun kan prøve hvordan det er at pule en ung dreng som dig!!". Jeg blev liderlig af tanken om Rikke, den frække blondine der nu også styrede mig med hård hånd og jeg skreg: "ååhh jaaa!!! Min lille luderrøv skal bare pules igen og igen!! Og jeg vil stille min unge krop til rådighed for Rikke, så hun kan hjælpe dig min Herre!" "Det var godt!" sagde han og Rikke smilede og gik hen foran mig, stak mig en flad og beordrede mig til at slikke hendes bryster, så det gjorde jeg! Imens mærkede jeg Per trække plug´en ud og erstatte den med sin tykke pik i stedet igen! Dejligt!! Nu fortsatte han hvor han havde sluppet og gik igang med at gennempule min numse, så det kildede helt afsindigt! Imens tvang Rikke mig til at sutte på hendes dildo og det tændte mig helt ekstremt! Hun kneppede mig hårdt i munden med den og jeg havde til tider svært ved at få vejret, men hun var ligeglad og pressede den længere og længere ind! Så lagde hun sig på alle fire foran mig, så mit ansigt var lige ud for hendes søde skød og jeg kunne se hun var rigtig våd! Hun beordrede mig til at slikke hendes røv og fisse, godt og grundigt og jeg prøvede alt hvad jeg kunne, imens Per pumpede ind og ud af min numse!! Hun smagte skønt!! Jeg har altid elsket smagen og duften af fisse og blev endnu mere tændt af at blive tvunget på den måde og så af en så lækker pige som Rikke jo altså var!! Hun tog fat i mit hår og pressede mit ansigt helt op i hendes skød og beordrede mig til at stikke min tunge, skiftevis op i hendes mis og op i røven på hende og jeg gjorde det uden at tøve, det var noget hun kunne lide og hun kørte sin røv rundt i hovedet på mig, i cirkulære bevægelser! Hold kæft hvor var hun fræk og feminin!! Efter et stykke tid spørger Per hende om hun vil prøve at kneppe mig og hun springer nærmest om bag mig og Per kommer om foran. I det samme han stikker sin pik i munden på mig, trænger hun ind!! Den er lidt større end Pers og fylder mig helt ud! Da hun er kommet helt i bund tager hun godt fat i hofterne og begynder at pule mig hårdt!! Per løsner mine hænder og jeg tager fat i pikken med den ene hånd og om nosserne med den anden! Jeg spiller ham af i et højt tempo imens jeg har hans pikhoved i munden og arbejder intenst på det med min tunge, han roser mig og spørger Rikke om hun kan lide at kneppe en stram drengerøv og hun stønner noget jeg ikke hører og slår mig i røven igen og igen!! Jeg er meget øm på mine baller nu og det svier helt vildt hver gang hun slår, men den ydmygende situation gør mig så liderlig at jeg ikke kan holde min rejsning tilbage og snart står den stor og hård igen! Rikke fører en hånd ned til min pik og tager den i et fast greb imens hun stadig knepper mig med lange dybe stød! Nu begynder hun at gnubbe på den, stadig med et højt tempo i min temmeligt brugte numse og jeg stønner af vellyst! Det hører hun og fortæller mig hvor dejligt det lyder når en fyr som mig, opfører sig som en rigtig lille horetøs og stønner som en!! Hendes ord, hendes pumpen i min numse, hans stive pik i min mund og hendes greb om min pik bliver for meget for mig og jeg må overgive mig til en rystende orgasme, som jeg hyler og skriger ud i værelset, så jeg er sikker på at hele kvarteret hører det! Rikke arbejder stadig i min numse og hånden der malkede min pik, fører hun nu op til min mund og beder mig slikke den ren. Jeg lader min mund slippe pikken og sutter min drengesæd af hendes fingre til rosende ord fra dem begge. Per fører pikken ind igen og er nu er begyndt at stønne mere tungt og jeg kan mærke at hans mørke pik giver de små ryg for anden gang i aften, endelig kommer det!! Og jeg sutter det hele i mig igen til hans høje råb!! Da de trækker sig ud, er jeg helt smadret! Min numse dunker og svier, min pik løber der sæd ud af og det samme af munden 😉 Rikke løsner mine ben og de griner lidt af den lille tøs, der ligger på sengen fuldstændig brugt! De går ud i stuen og siger farvel.

Da jeg vågner næste dag er det med en mund om min pik! Da jeg får øjne, kan jeg se at det er Per der ligger og slikker mig under dynen. Han roser mig for præstationen dagen før og fortæller mig at Rikke havde syntes det var frækt og sjovt at udnytte mig. Han beroligede mig med at hun heller ikke havde prøvet det før og at hun aldrig ville sige det til nogen. Det tændte mig at høre om vores oplevelser natten før og jeg nød virkelig hans behandling!! Så kravler han længere op og begynder at slikke mig på halsen og bide mig i øret, imens hans dejlige pik finder vej op imellem mine ben, som jeg villigt spreder da han nærmer sig. Han trænger langsomt op i mig og selvom jeg er godt øm fra dagen før føltes det rigtig dejligt!! Han boller mig i et dejlig roligt tempo og er rigtig blid og kærlig. Jeg elsker følelsen af at ligge og tage imod, men også samtidig give alt af mig selv, for at en anden mand kan nyde min unge krop. Efter et godt stykke tid med hans dejlige pik i mit skød hvisker han til mig: "Åååhhh… Din lækre lille tøs! Tag imod min varme sæd, helt oppe i din stramme røv!!" og kommer så i en masse sprøjt imens han spænder i hele kroppen! Jeg skyder underlivet op imod hans hver gang jeg kan mærke et sprøjt og han kommer meget! Da han er færdig synker han sammen over mig og vi ligger sådan et stykke tid inden jeg smutter ud i bad og er klar til at tage hjem.

porno med danske piger