15 sensuelle måder at bruge bind for øjnene (blindfold guide)

15 sensuelle måder at bruge bind for øjnene (blindfold guide)

Komplet guide til frække parlege med blindfold.

Bind for øjnene åbner op for nye fantasier og sexlege!

Hvis du ikke har prøvet at bruge bind for øjnene under sex, går du glip af noget. Den sensoriske fratagelse af dit syn forbedrer kun alle de andre sanser til at producere noget af det mest fantastiske sex, du nogensinde har haft.

Vi har alle set Fifty Shades of Grey, ikke? Vi ved, at hvis man har noget frækt legetøj hist og her, lidt sexet rollespil og måske noget bind for øjnene kan det tage dit kærlighedsliv fra ‘Zzzz’ til ‘Wow’ på et øjeblik. Men for en nybegynder, hvordan inkorporerer du nu lige bind for øjnene i soveværelset, uden at du eller din partner går helt i panik?

At pifte jeres sexliv op inde i soveværelset er langt nemmere, end du måske tror. Tag bind for øjnene, og tingene bliver hurtigt mere spændende, alle sanserne er tændte og tankerne spinner – hvad sker der? og hvem er det?

Nysgerrig efter at tilføje bind for øjnene til jeres sexliv

Det er godt at prøve nye ting af og til, og ved at tilføre nye lege, vil du og din partner blive tættere som partner. Det er normalt, at sex bliver lidt ensformig efter et stykke tid, men det behøver ikke at forblive sådan. Du skal bare huske at prøver nye ting, bevæger dig lidt ud af din komfortzone og eksperimenterer med, hvad I begge kan lide.

Se de forskellige blindfold og Find det rigtige til at binde med.

Hvorfor er bind for øjnene så frækt?

Når du tager bind for øjnene, fjerner du effektivt en af ​​dine sanser – synet. Det betyder, at de andre sanser er forstærket. Du vil mærke tingene mere intenst, lugte ting, høre ting, og det er umuligt at forudse, hvad der kommer til at ske. Når du ikke kan se, hvad der foregår, bliver alle dine sanser tændt, alle berøringer får det til at kilde og du giver dig hen til mere.

Det betyder selvfølgelig, at du skal sætte en enorm tillid til din partner, hvilket i sig selv bringer jer tættere sammen. Ikke at vide, hvad din partner vil gøre næste gang, er ekstremt frækt, mens du ligger blottet og venter på næste træk. Når der sker noget, er fornemmelserne ofte mere intense og nogle gange overvældende på grund af dit manglende syn.

Du behøver ikke at gå ud og købe et egentligt bind for øjnene, hvis du ikke vil, et hvilket som helst stykke tøj eller klæde kan bruges. Men sørg for at vælge et materiale, der er glat og blødt – satin eller silke er sexede materialer, der føles fantastisk at røre ved og ikke kommer til at irritere dig og forhindre dig i at koncentrere dig om, hvad der sker omkring dig.

Sådan prøver du blindfold sex

Du behøver ikke at være til hardcore BDSM for at nyde sexlege med bind for øjnene. Blindfold er sexet, enkelt, sjovt og kan bruges i mange sammenhæng, og er både til de erfarne og nybegynderne. Nedenfor er nogle gode tips til at bruge blindfold for at forbedre og udvide jeres forholds sexdynamik.

1. Eksperimenter med magtspil
Blindfold er en fantastisk måde at flytte magtbalancen i et forhold fra tid til anden. Hvis du normalt ikke er den dominerende, når det kommer til sex, kan bind for øjnene af din partner give dig den selvtillid, du har brug for til at tage tøjlerne en gang imellem.

2. Udnyt din dominerende side
Bind bind for din partner og bed dem om at gøre specifikke ting ved dig. Instruer dem til at udføre fantastisk oralsex eller tillad dem at køre deres hænder op og ned af din krop. Du vil elske at se dem nyde at udforske din krop, som om det var deres første gang.

3. Glæd din partner med bind for øjnene
Mens din partner har bind for øjnene, så gør også ting mod dem. Kys, røre og slik dem, mens de er frataget synet. Skift derefter tempo eller stop helt for at skabe bølger af forventninger. Langsomt nedad, eller bevæg dig ikke, før de beder dig om at røre ved dem igen.

4. Hent inspiration fra filmene
I filmen 9 ½ Weeks gav Mickey Rourke Kim Basinger bind for øjnene i køkkenet og drillede hende med alle mulige forskellige fødevarer. Det var super hot. Du kan gøre det samme ved at lave et smørbrødsbord af sexet, velsmagende mad for at friste og begejstre din partner med bind for øjnene. Sørg for at inkludere masser af søde godbidder.

SEX I DAG?

5. Husk, det handler om sansning
At have bind for øjnene øger de andre sanser. Kør en isterning over din partners krop, eller lad var stearin dryppe når de mindst forventer det, det vil virkelig øge sanser endnu mere.

6. Giv en erotisk massage
Start med en fjerkilde og kør den let hen over din partners krop med bind for øjnene. Når de er begejstrede, kan du gå videre til let at drille deres hud med fingrene. Tilføj massageolie eller glidecreme og lad bare dine hænder frit udforske yndlingsdelene af din kærestes krop. Skift din berøring mellem små cirkler på små områder og lange, faste strøg på større områder, som deres arme og ben. Ændringen i fornemmelser vil sende dem ud over kanten og lade dem tigge om mere.

7. Onanér med bind for øjnene for din partner
Mange par kan lide ideen om gensidig onani, men nogle mennesker er for blufærdige til rent faktisk at “optræde” for deres partner på den måde. En måde at komme forbi dette, er at prøve at onanere for din partner med bind for øjnene. Når du ikke kan se din kæreste kigger på dig, vil du føle dig mere tryg, være i stand til udelukkende at fokusere på din egen fornøjelse, og din partner vil helt sikkert nyde showet.

8. Tilføj sexlegetøj og forkæl din partner
Uanset om det er dig eller din partner der har bind for øjnene, vil tilføjelse af sexlegetøj mens mand har bind for øjnene, virkelig krydrer tingene og øge liderligheden. Start langsomt, når du først introducerer et nyt legetøj, for ikke at forskrække din partner.

9. Prøv måske også ørepropper
Når du begrænser syn og lyd, forbedrer du følesansen dramatisk. Ting som fjer, bløde stoffer og pels vil skabe en behagelig sensorisk nydelse på huden og give gåsehud.

10. Pas på tegn på stress
Selvom det ikke er farligt at bære bind for øjnene, er der en grad af tillid involveret. Nogle mennesker, især dem, der er klaustrofobiske, kan finde det skræmmende at have bind for øjnene, så vær på udkig efter tegn på stress, når din partner har bind for øjnene. Desuden, hvis du ikke er helt tryg ved at bære bind for øjnene, skal du ikke være bange for at sige fra.

11. Bind bind for øjnene på siden
At binde et bind for øjnene er lige så simpelt som at binde en sko. Vær dog opmærksom på, hvor stramt du binder den for at undgå at forårsage smerte på din partner. Og husk at binde et bind for øjnene på siden af ​​hovedet i stedet for bag hovedet, det vil sikre at det ikke er ubehageligt, når du ligger ned.

Satin Deluxe Blindfold12. Husk, du behøver ikke rigtig bruge penge på bind for øjnene
Selvom der er et væld af seje bind for øjnene på markedet, behøver du ikke at bruge nogen penge overhovedet for at nyde blindfold på  hinanden under sex. Silketørklæder, nylonstrømpebukser og andre beklædningsgenstande er fine bind for øjnene, når bare man ikke kan se gennem og de ikke presser for hårdt på øjenene.

13. Sørg for, at rummet er sikkert
Det lyder nok som sund fornuft, men ulykker sker, og du vil ikke ønske at skulle forklare en skadestuesygeplejerske, hvordan du fik en flænge på dit ben eller bule i panden.

14. Byg forventningen op med dine ord
Inden du overhovedet rører ved din partner med bind for øjnene, så fortæl dem, hvad du vil gøre. Du tror måske, at det ødelægger overraskelsen, men det bygger faktisk forventningen op til eksplosionspunktet! Hvis du er lidt selvbevidst, når det kommer til beskidt snak, kan det hjælpe dig, at din partner har bind for øjnene. Giv det en chance!

15. En advarsel …
Mænd er visuelle væsner, så at binde bind for din mandlige partner kan faktisk mindske hans ophidselse. På den anden side har kvinder en tendens til at have den modsatte reaktion på at få bind for øjnene. Det frigiver deres hæmninger, så de føler sig mere tilbøjelige til at fantasere, hvilket øger deres ophidselse.

Prøv disse sex-stillinger med bind for øjnene

Sex med bind for øjnene er bestemt fantastisk, men at udføre følgende stillinger med bind for øjnene kan virkelig give jer den fulde sanseoplevelse og få fantasierne til at flyve.

1. Den private danser
Til denne stilling har manden bind for øjnene og sidder på kanten af ​​sengen eller stolen. Kvinden vender sig væk fra ham og sætter sig i hans skød. På opturen læner hun sig ind i ham. På nedturen læner hun sig væk fra ham for den dybeste penetration.

Denne stilling placerer al kontrol i hendes hænder. For en, der ikke er vant til denne rolle, hjælper det, at hendes partner har bind for øjnene, så hun fuldt ud kan acceptere den ekshibitionistiske rolle.

2. Rock ‘n’ roll
Til denne stilling bærer begge elskere et bind for øjnene. Manden sidder mod sengegavlen med benene lige ud foran sig. Kvinden sidder i hans skød med front mod ham med fødderne placeret på hver side af ham ved hans hofter. Han trækker hendes hofter ind i sine, mens hun vugger frem og tilbage.

Denne stilling er fantastisk til bind for øjnene, fordi den kræver minimal bevægelse, men den inkluderer intimitetsfaktoren at være ansigt til ansigt. Det kræver også, at deltagerne fornemmer deres partners rytme for at forblive i sync.

Fifty Shades of Grey - Hard Limits Bondage til Sengen3. X markerer stedet
Få en partner til at ligge på sengen på ryggen med bind for øjnene. Den anden partner bruger et par minutter på at slikke og kysse deres krop. Når personen med bind for øjnene er godt tændt, skal du binde deres hænder og fødder til sengen. Skift mellem penetration og oral, og skift med jævne mellemrum med rekvisitter såsom fjerkildre, sexlegetøj, is og andre pirrende genstande.

Stillingen frembringer et væld af fornemmelser, som personen med bind for øjnene aldrig ville have oplevet, hvis de havde været i stand til at se. Husk at kigge efter din se partners reaktion på at blive bundet. Nogle kan ikke lide tanken om at være tilbageholdt, så fortsæt med forsigtighed og hvis det er positive signaler, så er bindelege også blevet en del af jeres parlege.

Hvis du er nysgerrig, men en smule tøvende, så tal med din partner om sex med bind for øjnene og se, hvor de står. Med de foregående tips i tankerne, kan I to begive jer ud på et af de hotteste seksuelle eventyr sammen.

PORNOFILM HVOR PAR LEGER MED BLINDFOLD SEX

porno med danske piger