På tankstationen

SPAR MANGE PENGE

Der kom kun et lille lettelsens suk, hun troede nok det værste var overstået. Denne gang tager du den til roden sagde jeg, og pressede min blårøde spændte pik helt ned i halsen på hende…

Jeg kunne mærke at jeg snart trængte til forløsning. Jeg havde gået hele dagen og liret mig selv op, og nu var jeg ved at koge over.

Min pik var vokset til dobbelt størrelse efter at have haft vakuum pumpen på flere gange i løbet af dagen, den stod halvstiv og blårød ud i luften og ventede på berøring. Det krævede begge hænder at nå omkring.

Nosserne havde jeg bundet op med en lædersnor, de var også blevet større og passede fint i størrelse og farve til pikken.

SEX I DAG?

Jeg manglede cigaretter, så jeg gik ned til den lokale tankstation.

Jeg havde taget pumpen af, men lod lædersnøren blive siddende, tog jeans på, som var store nok til at skjule det meste. Det var tydeligt at se at der var noget at komme efter, men det var dog ikke sandsynligt at jeg ville blive anholdt for blufærdighedskrænkelse.

Bag disken stod den sædvanlige, 16-17 år, køn, men ikke noget specielt. Jeg kendte hende fra tidligere. Da jeg kom hen til disken spurgte hun hvad jeg havde stukket til side, med blikket fæstnet på bulen i mine bukser.

Hun prøvede tit at spille lidt op, men hun var ikke hverken min alder eller type. I aften var anderledes. Jeg trængte til udløsning, og tøsen trængte til lidt opdragelse. Jeg hoppede hurtigt over disken, tog et hårdt tag i hende og fik hende styret med ud i lagerlokalet bagved. Hun sagde ikke en lyd, men kiggede fuld af forbavselse lige ud i luften. Jeg tænkte, det skal jeg hurtigt få lavet om på. Jeg tvang hende på knæ og beordrede hende til at knappe mine bukser op. Hun lystrede som i trance, men hun fik hurtigt et mere forskræmt udtryk, og jeg kunne se virkeligheden var ved at gå op for hende. Liderligheden var der stadig så jeg ignorerede hendes forskræmte blik, da jeg beordrede hende til at sluge min pik. Det lykkedes hende faktisk at tage lidt over halvdelen af pikken i halsen. Jeg forbarmede mig over tøsen, og beordrede hende til at klæde sig af. Det gik for langsomt, så jeg hjalp lidt til, selvom det ikke så ud til at hun ville takke mig bagefter.

Jeg gik om bag ved hende, og kneblede hende med hendes eget tøj. Jeg vidste at hun snart ville skrige hvis hun havde muligheden. Jeg beordrede hende til at lægge hænderne på en ølkasse og bukke sig forover, og langsomt begyndte jeg at trænge ind i hende bagfra. Det virkede umuligt, men presset blev for stort, og til sidst var hele min opsvulmede pik inde i hende. Jeg kørte langsomt frem og tilbage, og efter et stykke tid kunne jeg mærke at hun begyndte at bevæge underlivet i de samme langsomme rytmiske bevægelser. Der gik ikke så lang tid, så kunne jeg mærke hendes orgasme, som tilsyneladende blev ved. Jeg var ikke selv så langt fra, så jeg trak mig ud, voldtægten var trods alt ikke for hendes skyld.

Hun faldt sammen, jeg trak hende op på knæ og løsnede kneblen. Der kom kun et lille lettelsens suk, hun troede nok det værste var overstået. Denne gang tager du den til roden sagde jeg, og pressede min blårøde spændte pik helt ned i halsen på hende, våd som den var fra hende selv. Hun kom med nogle høje gurglelyde og jeg kunne se desperationen i hendes ansigt. Jeg trak mig ud, og eksploderede i nogle fede stråler over hende, samtidigt med at hun sank helt ned på gulvet. jeg lod hende være i fred, tog mine cigaretter og gik hjem.

Jeg har lige været dernede, hun var der igen. Sammen med mine varer spurgte hun om jeg ville købe en film, jeg tror det en kopi fra deres kamera overvågning. Jeg fik den til gennemsyn til i morgen.

porno med danske piger