Else giver smæk del.2

SPAR MANGE PENGE

Mikkel rejser sig op, øm i hans numse – det svier en del. “Hvad er det?” – spørger hun med en hård og sur stemme. Hun kigger på hans bule som han har fået i hans tights. “Hvad er det for en opførsel…

Mikkel står op dagen efter, samme tid som altid. Tager et hurtigt bad og kommer i tøjet. Han hører sine forældre køre af sted, så han skynder sig at tage sin taske og er ude af døren. Uden morgenmad finder han hurtigt sin cykel ude i skuret og cykler over til Else.
Hun står ved døren til bagindgangen med en smøg mellem to fingre skråt oppe ved hovedet. Hun åbner døren “Det var du lang tid om” – Mikkel går i hurtigt tempo ind og smider sin taske og sko. Else går og sætter sig på sin stol uge i køkkenet. Mikkel komme kort tid efter “Godmorgen” – siger han. “Smid så de bukser og kom over knæet min dreng” – siger hun vredt.
“Undskyld “mor” “.
“Det skal jeg nok tage mig af min dreng” – siger hun og venter.
Kun i tights ligger han sig over hendes knæ og det første smæk lander på hans numse.
Else trækker hans tights ned over bagdelen og begynder hans røvfuld.
“Du skal have den røvfuld om morgenen min dreng, det ved du godt” – siger hun vredt mens de næste smæk bliver meget hårde.
“Ja jeg ved det godt” – svarer han.
“Hvis du har tænkt dig at komme så sent hver morgen, så skal vi også indføre en røvfuld om eftermiddagen for at indhente det tabte, og det burde ikke være nødvendigt, vel min dreng”.
“Nej “mor” ” – svarer han.
Hun sætter tempoet op og nu er der to smæk for hver et der var tidligere. Hun rammer meget præcist hver gang og er meget koncentreret. For et kort øjeblik stopper hun for at tage smøgen i munden så den ikke går til spilde.
“Kan mærke at du trænger til mere end i går min dreng”.
Hun holder sin venstre arm ned på Mikkels lænd og presser en smule. Hende højre arm stopper oppe i luften og de næste mange smæk bliver meget hurtige med mellemrum mellem hvert.
“Drenge…..(pause) nu….(pause). til….(pause). dags”.. siger hun med pause mellem hver smæk samtidig med hun koncentrer sig om de hårde smæk rammer korrekt.
“Din opførsel er meget anderledes end andre og din udstråling skriger efter at komme over knæet”. – siger hun og fjerner armen fra lænden og sætter tempoet op til normalt.
“I går aftes havde jeg virkelig lyst til at give dig en aftenrøvfuld inden du skulle sove. Kunne fornemme hvor trængende du var og jeg havde ret.”.
Mikkels numse er blevet en smule rød og han begynder at ømme sig mere og mere. “Uuhmm ja min dreng, du er SÅ dygtig”. Else går nu efter at ramme de steder der er mindst rødt for at forbinde den røde farve med hinanden. Det virker, hans numse bliver ensfarvet og han kan virkelig mærke hun ordner hans numse.
Han ømmer sig meget og hans numse bliver lidt mere mørk end tidligere. “Lidt mere min dreng. Vi er snart færdige”.
Hun stopper brat med et hårdt og hurtigt smæk og trækker hans tights op igen. “Igen i morgen tidlig min dreng”.
Mikkel rejser sig op, øm i hans numse – det svier en del. “Hvad er det?” – spørger hun med en hård og sur stemme. Hun kigger på hans bule som han har fået i hans tights. “Hvad er det for en opførsel. Det var en spildt røvfuld min dreng. Hvad tid er du tilbage med bussen i dag?” – spørger hun med hævet stemme og kigger direkte i hans øjne.
“Tror bussen er her klokken 14” – svarer Mikkel.
“Når du har fri for skole, så er det lige hjem til mig, ingen omveje. Er det forstået!” – siger hun mens hun rejser sig.
“Ja” – svarer Mikkel
“Kan du så komme se at komme af sted”.
Mikkel tager hurtigt tøjet på igen og går i raske skidt mod bagindgangen. Han kigger tilbage på Else som går ind mod stuen. Han tager sine ting og går.

SEX I DAG?

…. Det har været en stille dag i skolen. Han står nu uden for bagindgangen og tør næsten ikke gå ind. Hun var virkelig sur tidligere i dag. Mikkel kan ikke gøre for det, det skete bare.
Døren er låst, men hun fik at vide hvornår bussen var tilbage. Døren til garagen er åben, så han kigger derind for at se om hun måtte være der, men nej. Han går et par skidt og kan se i vinduet i døren bagerst i garagen at noget bevæger sig. Han går tættere på og der står Else og snakker med naboen.
Han går tilbage igen og rundt om garagen. “Der er du.. Kommer om lidt” – siger Else og snakker videre med naboen.
Mikkel kender godt naboen – hun er ca. samme alder som Else – gætter Mikkel hvert fald på og de kommer godt ud af det med hinanden.
Mikkel går stille tilbage hvor han kom fra og bliver hurtigt indhentet af Else. De går mod bagindgangen hvor Else låser op.
Mikkel får smidt sin taske og sko og går sammen med Else ind i køkkenet og ender i stuen.
Else trækker stolen ud og sætter sig “Over knæet dreng………. kom så”. Mikkel ligger sig ned over hendes knæ og hun trækker hans tights ned. “Hov” – siger hun pludselig.
“Vil du ikke være sød at hente “mors” smøger. En er passende til en god røvfuld, så ved vi også hvor langt vi er kommet.”.
Mikkel rejser sig op og går i køkkenet og henter dem – kommer lynhurtigt tilbage og ligger sig over hendes knæ igen.
Hun tænder hurtigt sin smøg og begynder på Mikkels røvfuld. Mikkel nyder duften samtidig med hans ømme numse bliver ordnet.
Støn og små piv kommer flere gange fra Mikkel og alt dette kan naboen se. Gardinet til det store glasparti er nemlig rullet fra, og Else har sat sig så naboen kan følge med i alt hvad der sker.

“Det bliver en god røvfuld du får”. Tempoet bliver sat op, og som i morges får han nu to smæk for hvert et tidligere. Koncentreret rammes balderne og Mikkel er begyndt at ømme sig rigtig meget “Jaaa ja min dreng. Vi er snart færdige. Mangler lidt endnu” – selvom længen på det røget smøg ikke engang er nået halvvejs endnu.
Dette siger Else flere gange når Mikkel ømmer sig for meget – en måde at berolige ham.

Efter længere tid skodder Else sin smøg og trækker Mikkels tights op. “Så!”, og i samme øjeblik træder naboen ind i stuen. “Hej” – siger naboen. Mikkel bliver stiv i hele kroppen af skræk.
“Hej” – siger Else.
“Rejs dig” – siger hun til Mikkel.
Naboen kigger på Mikkel og smiler. Hun går over til ham, tager fat i hans håndled og trækker han over til modsatte side af bordet.. Hun trækker stolen ud og sætter sig, tager fat i Mikkels arm og trækker ham ned over hendes knæ. Hun ligger hånden på hans numse og kan mærke varmen. “Passer godt” – siger hun.
“Jaa, det er dejligt beroligende og han trænger virkelig” – siger Else til naboen.
“Kan jeg godt mærke” – svarer naboen.
Naboen hæver sin arm og et hurtigt smæk rammer Mikkels balder. Igen bliver Mikkels tights trukket ned over sin numse.
Igen hæver hun sin arm og hurtigt smæk ender på Mikkels balder. Hun sætter hurtigt tempoet op.
De to snakker livligt i et langt stykke tid hvor Mikkel ligger og får sin tredje røvfuld i dag. Han kan virkelig godt mærke den er blevet brugt i dag, og forsøger at bide smerten i sig, men nogle støn og piv kommer der.

Hun stopper stille og roligt og trækker igen hans tights op igen. “Det må være godt for i dag” –
siger hun og Mikkel rejser sig op. Else kigger på ham “I morgen tidlig min dreng”.
“Han kommer tidligt om morgen og får sin morgenrøvfuld” – siger hun til naboen.
“Ikke sandt min dreng?” – siger hun mens hun kigger på Mikkel.
“Jo” – svarer Mikkel.
“Uhm, sådan en skulle jeg måske også have derhjemme” – siger naboen.
“Du kan da låne ham her. Du siger bare til, så sender jeg ham over til dig” – siger Else til naboen, der smiler stort.
“Du har godt af det min dreng” – siger Else til Mikkel.
“Det må vi aftale meget snart” – siger naboen.
“Nu skal du ikke være genert min dreng, kom giv “mor” et kys på kinden” – siger Else og smiler. Mikkel gør som hun siger og giver hende et kys på kinden.
Naboen kigger på Mikkel “Så ses vi snart min dreng. Giv “mor” her et lille kys på munden” . Mikkel går over til naboen og gør som hun siger.
Mikkel tager sit tøj og går ud i køkkenet hvor han tager det på.
Trækker sin cykel hjem for han kan godt mærke hvor øm han er blevet og nu skal naboen også bruge ham hvilke hun også kommer til.
Mikkel får hvad han ønsker og hjemme på værelset sidder han flittigt og rykker i bananen efter en tur hos Else eller naboen.

porno med danske piger