På vej til kundebesøg med fræk overraskelse!

SPAR MANGE PENGE

Det var i august. En af de dage, hvor torden var lige om hjørnet og det var ulideligt varmt, ligemeget hvor man befandt sig.

Jeg var ellers startet tidligt klokken 6, for at prøve at nå noget, inden varmen slog igennem. Så nu sad jeg i bilen og vidste ikke rigtig om jeg skulle køre hjem, eller tage den nye kunde, som havde ringet nogen dage forinden. Jeg hadede nye kunder. Og især, når det ikke var mig slev der havde talt med dem inden. Nu sad jeg bare med et stykke papir hvorpå der stod kundens adresse og et mobilnr og et kort memo; Aircondition virker kun frem til klokken 11.00…

De havde fortalt hjemme i firmaet, at det firma som solgt airconditioneringen havde forsøgt, men det var ikke selve anlægget der var noget galt med.

Jeg svedte som et dyr og gjorde holdt ved en tankstation. Der var ingen andre her klokken halv 1 om eftermiddagen. De holder vel frokost, tænkte jeg og fortsatte; det burde jeg også gøre. Jeg steg ud af bilen tog en skjorte løst på, og gik over pladsen mod indgangen.

SEX I DAG?

Butikken var tom da jeg trådte ind. Det eneste man hørte var de svage rumlelyde fra de forskellige køleskabe der var på overarbejde. Jeg åbnede et og tog en flaske med iste og en med vand.

Da jeg nærmede mig skranken kom en smuk pige til syne i døren ud til depotet. Stakkel, tænkte jeg først, da jeg så hun havde jeans og skjort på. Det var sikkert dresscode på alle stationerne i kæden. Hej! sagde hun henvendt til mig. Hej svarede og prøvede at lyde optimistisk. Jeg fandt på at smile i stedet. Så gjorde hun det samme og tog og scannede de 2 flasker. -Ja, der skal noget væske til i den varme! Sagde hun. Ellers andet?? ..stadig smilende. Jeg havde mere travlt med at scanne hendes fingre med mine øjne, for div. ringe. En vane jeg havde haft siden gud ved hvornår. Jeg smilede mere og svarede; Nej, det skulle da lige være et køligt bad. Uden at tøve sagde hun; Ja, det ville ikke være nogen dårlig ide. Det kunne jeg bestemt også godt tænke mig! …og du er sikker på man ikke må bruge bilvaskeren svarede jeg mens jeg forsøgte at flirte med øjnene.

Det må have virket, for den smukke pige kiggede lige ind i dem og stod stille et kort sekund. Det går nok ikke med bilvaskeren sagde hun, men jeg kommer i tanke om en anden løsning. Nu var det hendes øjne der flirtede. Jeg smilede og kiggede på hende. Prøv at komme med her, sagde hun og gik foran mig ud i gennem depotrummet og over til en dør med et skilt. “Personale” stod der. Hun vendte sig for at være sikker på jeg fulgte med. Jeg smilede og hun åbnede døren. I det svage vindpust der kom inde fra rummet kunne jeg dufte hende. Hun lugtede godt. Ikke så svedig som jeg selv. Vi gik ind i rummet som viste sig at være lidt som en stue med et te-køkken. Fra det rum gik der en dør ind til et badeværelse med nogen omklædningsskabe. Det blev lavet fordi man engang havde åbent hele døgnet sagde hun, ligesom for at undskylde. Nu bruger vi det næsten aldrig, sagde hun. Jeg sagde ikke rigtig noget… bare ja og nikkede og smilede når hun kiggede på mig. Jeg ved ikke om bruseren virker, men du må gerne prøve, sagde hun og så glad ud. Jeg gik hen og drejede forsigtigt på hanen, men der skete ikke noget. Nej, det ser godt nok ikke ud til der er nogen som har brugt det for nylig, sagde jeg, stadig smilende. Der var ikke helt så varmt herinde som ude og i de andre lokaler i bygningen. Jeg ser lige om jeg kan se, hvor røret går hen, og om der sidder en hane et andet sted. Hun kom hen i nærheden af bruseren og jeg kunne nu endnu bedre dufte hende. Det var på en måde ganske pirrende. Jeg tog et hurtigt kig på røret og gik derefter tilbage i stuen. Her åbnede jeg skabet under køkkenvasken og ganske rigtigt her var hanen. Uden at tøve drejede jeg den. Der lød et hvin og et skrig fra badet og jeg kunne høre vandet fossede ud. Da jeg kom derind stod pigen et skridt væk fra bruseren, gennemblødt fra top til tå. Jeg gik hen og lukkede hanen. Den dryppede stadig. Kom du noget til spurgte jeg og så spørgende på hende. Nej! Jeg blev lidt overasket. Se nu. Jeg er totalt våd over det hele, sagde hun. Over det hele?? min replik kom bag på mig. Vi kiggede på hinanden. Jeg åbnede for bruseren og skubbede hende blidt ind under. Uhh hvor er det koldt hvinede hun. Jeg tog skjorten og sokkerne af og møvede mig ind under. Det var lidt koldt, men samtidig skønt. Vi skiftedes til at hoppe lidt ud og ind af strålen. Hun tog sine jeans og sin skjorte af. Jeg kunne ikke lade være med at stirre. Hun stirrede tilbage. Uden at sige noget tog jeg mine shorts af. Nu stod vi der uden at sige noget bare med strålen af vandet imellem os. Jeg rakte forsigtigt en hånd ud efter hendes våde hår. Lagde hånden om hendes nakke og tog et skridt frem, så der kun var en centimeter mellem vores kroppe.

Jeg kyssede hende og hun tog imod. Vi kyssede mere og mere heftigt. Da vi endelig tog en lille pause hviskede jeg hende i øret at jeg synes hun smagte godt og at jeg godt kunne lide hendes duft. Hun kærtegnede mit bryst med hendes små fingre og mens jeg fik åbnet hendes bh på ryggen fik hun justeret vandet til noget lidt mere behageligt. Jeg lod hendes bh falde og tog forsigtigt på hendes små faste bryster. De var allerede ret stive at føle på. Jeg bøjede mig ned og begyndte at kysse hende.Først bryst så længere ned mod navlen. Hun stønnede stille og jeg kunne mærke hun nød det. Mine hænder kærtegnede hendes ryg og i takt med at jeg kyssede længere og længere med på hendes mave, flyttede mine hænder til hendes balder. De var fine runde og havde den dejligste fasthed. Jeg løftede lige hovedet så meget at vores øjne mødtes. I hendes stod der ; elsk mig nu. Jeg førte forsigtig en hånd ind mellem hendes lår bagfra og skilte hendes læber, mens jeg fortsatte med at slikke og kysse hende på inderlåret. Hun var våd, så det drev ned over min finger. Jeg kyssede og slikkede hendes læber mens hun vred sig af fryd og stønnede blidt. Nu rejste jeg mig op og lod hende sætte sig på hug lige ud for min meget stive pik. Hun kærtegnede den med forsigtighed og slikkede mig og sugede til jeg var tæt på at komme. Jeg løftede hende op og kiggede hende dybt i øjnene. Ja, hviskede hun. Vi begyndte at kysse begærligt og jeg løftede hende op på mig, så hun slog sine ben om mig og trængte dybt op i hende. Det føltes helt ubeskriveligt og hun stønnede højlydt. Jeg tog endnu et par dybe stød men fandt så en langsom rytme som hun synes at falde i med. Vi vuggede ikke længe før hendes åndedrag blev tungt og hun kom i en voldsom orgasme. Jeg trak mig ud og lod mig selv komme, mens jeg stadig holdt hende.

Hun satte sine ben ned og jeg slap mit tag, så hun kunne stå selv. Vi holdt lidt om hinanden og kyssede lidt. Jeg tror jeg har et håndklæde sagde hun så og gik ind i stuen ved siden af. Jeg lukkede for vandet og hun kom hurtigt tilbage med et lille håndklæde. Tag du bare det, sagde jeg. Jeg tørrer nok når jeg kommer ud. Har du noget tørt tøj, spurgte jeg hende. Ja, svarede hun. Det ligger på hylden lige bag ved døren ud til butikken. Gider du ikke hente det til mig?? Jeg vred det værste vand af min shorts og tog dem på. Gik ud og hentede hendes tøj og gik tilbage med det. Mens hun tog det på lukkede jeg hanen under vasken. Jeg tog mine sokker og min skjorte i en pose og sammen gik vi tilbage til butikken. Da jeg igen stod på den rette side af skranken sagde jeg; Tak… koster det det samme som til bilen. Hun kiggede mig ind i øjnene og sagde; Nej, den vask kan jeg vist ikke tillade mig at tage noget for. Vi smilede begge to og jeg forlod butikken. Jeg satte mig ind i bilen og satte kursen mod den nye kunde.

porno med danske piger