Pas på hvis du har lange løg, også kaldt Sacking og hængenosser

Pas på hvis du har lange løg, også kaldt Sacking og hængenosser

SPAR MANGE PENGE

Hængenosser kan være farligt!

Er dine kugler begyndt at trække nosserne ned mod gulvet?

Hvis pungen er blevet så slap i betrækket, at testiklerne hænger langt nede, så kan sex pludselig blive til en smertefuld omgang. Alle mænd har dem, nogle har bare mere end andre. Og så er der dem, som har meget lange løg, at det gør ondt når de har sex. Fordi de hele tiden klasker mod kvindens skridt eller røv, når manden giver den gas!

I værste fald kan det medføre, at testikel-posen kan dreje rundt om sig selv i pungen, og det kan blokere blodtilførslen i sædlederen. Sker det, kan du godt regne med stærke smerter. Vedvarende kuglestødning kan medføre voldsomme hævelser om ømhed og i værste fald skade dine kugler.

Har du for lange nosser, hvilket de ofte blive med alderen, kan du få sprøjtet nervegiften botox ind i dem. Endelig er der en mulighed for at få et kugleløft rent kirurgisk. Her fjerner man ganske enkelt noget af den overskydende nossehud.

HUSK AT FORKÆLE DIN NOSSER SELV, ELLER FÅ EN HJÆLPENDE HÅND

FIND DE BEDSTE CREMER TIL DIG OG DIN PARTNER

Pas på din nosser med en omgang Klunkemassage… og happy ending?

SEX I DAG?

Asiatisk pungmassage med klunkevoks by Dick Johnson

En mands pung får kun sjældent stor opmærksomhed – den nærmest overses. Jeg tilbyder en asiatisk pungmassage alene eller i forbindelse med lingammassage (massage af penis) – som igen tilbydes i forbindelse med en fullbody omsorgsmassage.

Massagen foregår i mit hjem, hvor jeg har indrettet en oase til os. Et velopvarmet rum, oplyst af stearinlys.

Når jeg masserer din pung (måske har du valgt at få en kropsmassage først?) foregår det ved, at jeg sidder mellem dine ben og masserer. Jeg trækker forsigtigt i dine klunker, én af gangen. Masserer området mellem pungen og anus, ligesom jeg masserer området mellem pung og lår.  Ønsker du prostatamassage, er det en del af behandlingen. Undervejs masserer jeg lingam dybt og indgående – hvis du ønsker det.

FÅ MASSERET SPRØJTEPOSEN

En massageform der lindrer depression, stress, prostataproblemer, potens, eksem og fertilitet – såfremt du skulle have behov for det. Jeg bruger Dick Johnsons klunkevoks, der er udviklet til netop denne massage. Dine klunker efterlades fløjlsbløde og dit velvære vil være i top. Derudover afhjælper voksen rødme fra intimbarbering, svedne klunker efter sport eller en lang dag på jobbet. Kløe og lugt reduceres. Dine klunker bliver født på ny – og du kan tage en bøtte klunkevoks med dig, når du går .

Elisabeth Benzon har klinik i både Ølsted og København. Du kan læse mere om klunkemassage på ny-start.com

ANTI STRESS BOLD (NOSSEPOSE) TIL KONTORET

En stressbold er et formbart stykke legetøj. som bliver klemt sammen med hånden eller manipuleret med fingerne, angivelig for at afhjælpe stress og muskelspændingerne, eller for at træner musklerne i hånden.