Gymnasiets fristelser

SPAR MANGE PENGE

Pludselig fjernede hun sine læber og rykkede sit hoved lidt væk, mens hun kærtegnede mit pulserende lem uden på mine nu alt for stramme bukser. Mød mig på toilettet om 5 minutter…

Jeg gik på det tidspunkt i gymnasiet og i samme klasse som Anne. Jeg var på det tidspunkt kæreste med en anden pige, men Anne og jeg havde flirtet seriøst i de sidste par måneder, så luften var tyk af begær.

Midt på aftenen inviterede jeg hende ud at danse, og vi dansede tættere og tættere og tættere, indtil hun pludselig kiggede mig dybt i øjnene og sagde: “Vil du gøre noget ved det?”. Jeg gengældte det lystfyldte blik, tog blidt fat om hendes nakke mens jeg langsomt førte min mund nærmere hendes, for til sidst at lade vore læber og tunger mødes i et dybt, langt og hedt kys. Jeg kærtegnede blidt hendes nakke og lod mine fingre vandre langsomt og blidt ned langs hendes ryg, mens jeg cirklede fingrene rundt for at røre hver en centimeter af hendes krop. Jeg mærkede hendes hænder under min skjorte foran og blodet løb fra alle steder af kroppen mod mit lem. Jeg kunne mærke hvordan pulsen blev hurtigere og hurtigere, mens blodet pumpede ud i mit lem. Da hendes fingrene klemte hårdt og sensuelt omkring mine brystvorter var mine hænder nået ned til hendes baller. De var dejligt faste, og da jeg klemte lidt om dem, kunne jeg mærke, hvordan ophidselsen fik hendes tunge til at udforske min mund mere brutalt og krævende end før, og at hun pressede sit underliv begærligt mod mit lår.

SEX I DAG?

Pludselig fjernede hun sine læber fra mine og rykkede sit hoved lidt væk fra mit, mens hun kærtegnede mit pulserende lem uden på mine nu alt for stramme bukser. “Mød mig på toilettet om 5 minutter”, var det eneste hun kunne få over sine læber. Hun kyssede mig dybt og forlod mig med retning mod toilettet. Jeg kiggede rundt – havde folk mon opdaget hvad der skulle til at ske. Kunne nogen have overset, hvordan Anne og jeg var ved at afklæde hinanden midt på dansegulvet. Det var ikke til at se på folks ansigter, men jeg kunne mærke, at det tændte mig, at jeg ikke vidste, om folk kunne se lige igennem mig. Jeg ventede kort, og styrtede derefter op til det aftalte toilet og bankede på.

Hun lukkede døren op, tog fat i min skjorte og trak mig ind til sig, mens hun krævende pressede sine læber mod mine. Vi begyndte langsomt at knappe hinandens tøj op. Hun førte langsomt min skjorte ned over mine skuldre, mens jeg knappede hendes lårkorte kjole op foran og lod min tunge finde hendes bryst. Jeg førte min hånd om på hendes ryg, knappede BH’en op og lod den glide til side, mens de dejligste B-skåls bryster blev åbenbaret for mit syn. Jeg lod min tunge cirkle langsomt rundt på dem, mens Anne stønnede højere og højere. Jeg kunne mærke, hvordan hendes krop sitrede og hun kastede hovedet tilbage i lyst, da mine læber nåede hendes stive brystvorter og jeg sugede mig fast. Mens jeg suttede på de lystne brystvorter, lod jeg hendes kjole glide ned over hendes skuldre, så hele hendes overkrop var blottet, og jeg kunne lade min tunge lege overalt på hende. Jeg kørte min mund rundt langs hendes mave og lod min tunge lege med hendes navle. Hun tog fat i mit hår og pressede min mund mod navlen. Mens min tunge kørte ud og ind af hendes navle, lod hun sin hånd vandre ned mellem hendes ben og hun trak kjolen lidt op, så jeg kunne se hende kærtegne hendes mis uden på trusserne.

Pludselig blev det for meget for hende og hun trak mit hoved op til sit og kyssede mig, mens hendes hænder åbnede mit bælte. Lynhurtigt lagde hun sig på knæ og fandt mit lem med sine læber. Hun lod først sin tunge lege drilsk med det yderste af mit pikhoved, før hun pludselig lod sine læber glide ned over mit lem og det forsvandt dybt ind i hendes mund. Jeg kastede mit hoved tilbage i nydelse og vidste, at dette skulle blive en oplevelse. Hun tog lemmet ud og begyndte at lade tungen lege med mine nosser. Da hun tog den ene i munden og suttede som havde hun aldrig lavet andet imens hun pumpede mit lem med sin hånd, lod jeg mig glide hen i nydelse. Derefter tog hun igen lemmet i sin mund og langsomt fandt hun en dyb pumpende rytme, hvor hun lod sine læber glide langt ned over mit lem, imens hun klemte hårdt om mine baller. Pludselig kunne jeg mærke at klimakset var tæt på, og jeg stoppede hende blidt og førte hendes læber mod mine, mens jeg løftede hende op på vasken og spredte hendes ben.

“Ja, Peter, Slik mig”, stønnede hun mens jeg lod min tunge langsomt vandre ind af hendes ene lår. Jeg lod min tunge stoppe lige før jeg nåede hendes skamlæber. Jeg kunne smage hendes varme safter helt ude langs lårene, og smagen fik mig til at tænde endnu mere. Jeg cirklede min tunge rundt omkring hendes varme mis, mens jeg blidt bed hende i inderlårene. Jeg kunne mærke hvordan hun blev endnu mere tændt, mens hun kørte sit underliv rundt for at fange min tunge. Pludselig pressede jeg hele min mund mod hendes klitoris, og hun kunne ikke holde sit begær tilbage længere. Hun stønnede et dybt og højt “JAHHH”, som jeg er sikker på de kunne høre på dansegulvet. Jeg var ligeglad, og lod min tunge være presset mod hendes køn for at lade hende vænne sig til den. Derefter lod jeg min tunge køre i blide cirkler omkring hendes hævede klitoris, indtil hun kom i en lang, højlydt orgasme, så jeg nu var sikker på at alle på skolen vidste hvad der foregik.

Da hun genvandt fatningen, trak hun mig op til sig, kiggede mig dybt i øjnene og stønnede, nærmest brutalt og krævende: “Knep mig nu, jeg vil mærke dit lem i mig bagfra”. Jeg vendte hende om og trak hendes baller blidt til side. Hun greb fat om mit lem og førte det op i sig, mens jeg stødte til. Hun var så våd, at det gled i helt til roden med det samme. Jeg begyndte at støde mit lem ind i hende, først langsomt og blidt, så hurtigere og hurtigere, dybere og dybere, hårdere og hårdere, mens hun pressede sin røv imod mig. Hun havde sin ene hånd klemt fast om mine baller, og jeg kunne mærke hvordan hun pressede sin finger mod mit anus. Jeg havde fat om hendes hofte med den ene hånd, mens jeg trak hende imod mig, og min anden hånd havde fundet vej til hendes ansigt. Hun suttede på mine fingre med samme begærlighed og lyst som var det mit lem. Jeg kunne mærke hvordan hendes underliv begyndte at trække sig sammen om mit lem. Hendes stønnen blev højere og hurtigere, og pludselig bukkede hun sammen, mens hun skreg sin orgasme ud. Det var for meget for mig, og jeg kunne mærke, hvordan sæden fandt vej længere og længere ud i mit lem og kun ventede på at blive sprøjtet ud.

“Kom i mig”, skreg hun, “jeg vil mærke dig sprøjte i mig”. Hun klemte hårdere og hårdere omkring mine baller, mens hun red orgasmens bølger. Nu kunne jeg ikke holde længere. Jeg eksploderede i en orgasme, der må have kunne høres næsten ligeså langt væk som Annes. Vi stødte vores kroppe hurtigt, hårdt og rytmisk mod hinanden, mens vi klimaksede. Længe stod vi der og kyssede hinanden, jeg stadig med mit lem dybt begravet i hendes indre, mens vi langsomt faldt lidt til ro.

Vi kyssede hinanden mens vi tog vores tøj på, og besluttede at gå tilbage til festen. Vi vidste godt at vi havde været højlydte, men vi håbede musikken udenfor havde overdøvet vores støn og skrig. Da vi åbnede døren blev vi mødt af en større menneskemængde, der bifaldt os med klapsalver og hujen og piften. Efter det blev vi kærester og kendt på gymnasiet som et frækt par, der ikke var bange for noget seksuelt, og det førte mange tilbud med sig, men det er en helt anden historie.

porno med danske piger