Pigen i kantinen

Hun hældte den lille sjat ud over kitlen, så den blev gennemsigtig ved hendes bryster og spurgte mig, om jeg kunne lide det. “Ja,” svarede jeg, og gik over til hende. “Har du trusser på?”…

På den arbejdsplads, hvor jeg arbejder, har vi kantineordning, hvor en 3-4 piger styrer kantinen. En af dem, Trine, ser rigtig fræk ud, når hun i sin hvide kittel vimser rundt med faste, lækre bryster og en lille bevægelig og udfordrende røv. Vi drenge kigger på alle kantine-pigerne, og for mig har det udviklet sig til en lille fetich for kittel-sex.

Jeg har altid forestillet mig at møde Trine eller en af de andre piger nede ved omklædningsrummene i kælderen. Der vil jeg slikke hendes brystvorter gennem den hvide kittel. Kneppe hende, mens hun beholder den på. Slikke hende, mens hun står skrævende over mit hoved med sine våde, sorte trusser skubbet til side af hendes fingre, og kitlen trukket lidt op over hendes røv. Og jeg har forestillet mig at sprøjte ud over hendes bryster, mens hun har kitlen på. Sprøjte så meget, at kitlen bliver så gennemsigtig, at man kan se hendes sorte BH igennem den.

Derfor blev jeg også lidt genert, da Trine kom hen og sagde: “Hej Niels” på mit stamværtshus for et par fredage siden. “Øh, hej,” sagde jeg, og fremstammede et eller andet spørgsmål om, hvad hun lavede her?

“Jeg er sammen med Kate,” sagde hun, og pegede op i baren. Jeg hilste på Kate, der er en af de andre piger, der arbejder i kantinen. Hun er også flot og frisk og flink, så det var en glædelig overraskelse, at møde de 2 i byen. Jeg spurgte, om de ikke ville sidde sammen med min kammerat og jeg. Det ville de gerne.

Vi blev kort sagt pissefulde i løbet de næste timer på værtshuset. Shots og drinks blev hældt indenbords, inden vi væltede videre til et dansested lidt længere nede i byen. Der var kø ved dansestedet, og jeg kom til at stå bag ved Kate, mens den frække Trine stod lidt længere fremme.

“Du kigger efter os i kantinen,” sagde Kate til mig.

Ja, hun skulle bare vide, tænkte jeg. Dagligt spiller jeg den af til tanken om fræk og våd kittel-sex. Mest til tanken om Trine, men Kate kunne også godt udfylde kitlen, hvis det skulle være. Bare jeg kunne komme i nærheden af at opfylde mine fantasier.

“Jeg tænder på det,” sagde hun.

“Tænder på det?” sagde jeg spørgende.

“Ja,” sagde hun. “At gå rundt i kitlen og mærke, at jeg ophidser Jer. I snakker garanteret om vores bryster, og om vi har trusser på. Gør I ikke?” spurgte hun.

SEX I DAG?

“Jo,” svarede jeg, og ville lynhurtig gerne tilbage til den del af samtalen, der handlede om, at hun blev liderlig af at mærke vores øjne på hende. Jeg spurgte hende derfor i sjov, hvorfor hun ikke havde kitlen på i byen. “Så ville jeg gerne mærke efter, om du har trusser på indenunder,” sagde jeg, og stak min hånd ned mellem hendes ben.

Kate grinede, lagde sin hånd på min røv, og hviskede: “Hvis du går med hjem nu, så skal du få lov at kigge på mig i kitlen. Og du får lov til at mærke efter, om jeg har trusser på.”

Vi så at Trine og min kammerat stod endnu længere fremme i køen sammen med nogle bekendte. Vi råbte til dem, at vi ikke gad køen, og så prajede vi en taxa. Jeg førte hende ind på bagsædet, og satte mig ved siden af hende, mens mit hjerte og min pik bankede om kap med taxameteret. Jeg ravede op under hendes kjole, og stak en finger i hendes kusse, mens chaufføren kiggede på via bakspejlet. Både hun og jeg var ligeglade. Vi var stangstive og grænseoverskridende liderlige. Kittelsnakken havde tændt os begge.

Jeg betalte taxaen og lidt drikkepenge, da vi nåede til huset, hvor Kate boede. Hun havde lejet halvdelen af et hus af et ægtepar, som aldrig var der weekenderne. “De er i sommerhus,” sagde Kate. “Jeg har en gang kneppet manden, mens konen sad og så TV, grinede hun,” og stak nøglen i døren. “Jeg har ikke betalt så meget husleje siden,” sagde hun. “Han kan også godt lide kitlen.”

Jeg husker, at jeg med det samme tænkte: “Lille luder.” Men det tændte mig bare endnu mere. Kate var helt sikker med på hvad som helst. Hun var godt i gang med at opfylde min kittel-fantasi – og mere til.

Kate tændte lyset, vi fandt køkkenet og fik to øl og mine bukser knappet op. Min pik sprang ud af bukserne, og hun onanerede mig med et par tag, før hun sagde: “Vent lidt. Jeg kommer igen. Så skal du få liderlig sex.” Hun tog sin øl, og drak af den i lange sug, og forsvandt så ud af døren.

Der gik ikke lang tid, før hun var tilbage i den hvide kittel. Hun havde stadig en sjat af øllen tilbage i flasken. Hun hældte den lille sjat ud over kitlen, så den blev gennemsigtig ved hendes bryster, og spurgte mig, om jeg kunne lide det.

“Ja,” svarede jeg, og gik over til hende. “Har du trusser på?”

“Du kan jo mærke efter,” sagde hun, og jeg stak min hånd op under kitlen, mens jeg kyssede hendes bryster gennem den våde kittel. Kate havde ingen trusser på, og jeg kunne mærke, hvordan hendes safter gjorde min hånd våd. Jeg stak 3 fingre op i hende, og fingerkneppede hende lidt hårdt og hurtigt.

“Rolig,” sagde hun til mig, mens hun holdt fast i den hånd, der fingerkneppede hende. “Jeg sprøjter, hvis du gør det så hurtigt,” stønnede hun.

“Sprøjter?” sagde jeg spørgende, velvidende, at nogle kvinder ejakulerer, når deres fisse bliver rørt hårdt og hurtig. Både kittel og sprøjt tænder mig. Jeg er i drømmeland.

“Ja,” sagde hun. “Det er ikke alle mænd, der kan lide det. Men dem, der kan, de kommer altid tilbage efter mere,” smilede hun frækt. “Specielt når jeg bliver slikket lidt hårdt, så går det for mig.”

Jeg placerede hende hårdt på sofa-kanten, knælede selv ned foran hende, og stak mit hoved op under hendes kittel. Og så slikkede jeg hende. Hårdt og hurtigt slikkede jeg hele hendes våde fisse. Jeg kørte mit ansigt rundt i hendes våde skød, mens jeg stønnende kaldte hende “luder”, “so” og “sprøjtefisse”. Hun kneppede mit ansigt med sin fisse, og stønnede´: “Mer´. Mer´, Mer, Mer”

Jeg bad hende om at sprøjte ud under sin kittel: “Sprøjt udover mig,” sagde jeg med mavebankende liderlighed.

Og det var det hun gjorde. Hendes safter plaskede ud i mit ansigt, mens hun selv sank fuldstændig sammen i rystelser. Jeg kravlede op til hendes ansigt, og da hun kom selv, beordrede jeg hende til at slikke mig ren for hendes egne safter.

Kate slikkede sine egne kropsvæsker af min krop. Hun slikkede også min pik, og hun slikkede mit røvhul. Da hendes tunge ramte mit anushul, mærkede jeg, at den ville kravle helt ind, og det gjorde den. Hun skiftevis kneppede min røv med sin tunge, og slikkede over alt ved mine kønsdele, mens jeg sad i sofaen, og spillede pik lige foran hendes ansigt. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme, og jeg sagde:

“Jeg vil komme i din mund, din lille sprøjtefisse,” og så åbnede hun munden. Jeg sprøjtede hele min ladning ud i den lille mund, mens jeg rystede af orgasmekramper.

Kate rejste sig, rettede lidt på kitlen, og spurgte: “Kommer du og mærker min sprøjtefisse en anden gang?”

porno med danske piger