Nyt forlag specialisere sig i BDSM skønlitteratur

Nyt forlag specialisere sig i BDSM skønlitteratur

SPAR MANGE PENGE

MØRKE SIDER MED BDSM

Et nyt forlag under navnet ’Mørke Sider’ vil, som det første af sin art, udelukkende have BDSM-erotisk skønlitteratur parat til læserne.

I dag skal man ofte kaste sig ud i værker på fremmedsprog, der er bestilt over nettet, for at få fat i skønlitteratur, der har BDSM-erotik som tema. Det kræver både tid og research, og kvaliteten af de titler der er til at få fat i, kan være svingende. Det vil et nyt forlag med navnet Mørke Sider lave om på.

Skønlitterær kvalitet vil være i højsædet

Ambitionen hos forlaget Mørke Sider er at udgive BDSM-erotik, hvor den skønlitterære kvalitet er helt i top. BDSM-genrens udforskning af grænser og accept kan nemlig i høj grad udgøre nerven i både velskrevet, tankevækkende og psykologisk interessant litteratur. Det er ud fra den præmis, forlaget Mørke Sider udgiver litteratur.

Forlagsredaktør Claus Sølvsteen fortæller, at inspirationen til forlaget især kommer fra Tyskland, der har tradition for at udgive skønlitterære BDSM-værker og som har et mere lettilgængeligt bogmarked for læsere af BDSM-erotik. Den oplevelse kan med fordel blive til virkelighed for danske læsere, mener forlagsredaktøren.

Første bogudgivelse udkommer den 13. april

Den første roman, ’Pigeskolen IO’, udkommer på Mørke Sider den 13. april. I bogen følger læserne den kvindelige hovedperson Anna, som pludselig befinder sig på ’Pigeskolen IO’.

SEX I DAG?

Nøgleord som tillid, respekt og anerkendelse står i fokus på Pigeskolen IO, og Anna suges hurtigt ind i skolens univers af dominans og underkastelse. Her opdager hun, hvor meget hun tænder på at blive seksuelt domineret og lade sig underkaste for at vække mændenes begær gennem sin smerte og ydmygelse. På pigeskolen oplever hun samtidig at modtage den ros og respekt, hun savnede i sit tidligere liv, og hun reflekterer over den frihed, der ligger i at lade sig føre med, underkaste sig frivilligt og give en del af ansvaret fra sig.

’Pigeskolen IO’ er skrevet af Drita Sophia, som er et pseudonym for en dansk forfatter, som normalt skriver inden for en helt anden genre. Romanen er hendes debut inden for BDSM-erotik. ’Pigeskolen IO’ kan købes i landets boghandlere fra den 13. april.

Forlagets hjemmeside kan besøges på www.moerkesider.dk.

Forlaget Mørke Sider ApS er stiftet i 2022 med det primære formål at udgive erotisk litteratur med BDSM-indhold, altså indhold af nogle af elementerne Bondage & Disciplin, Dominans & Submission, Sadisme & Masochisme.

Anna er gymnasiets dygtigste elev, og en konservatorieuddannelse vinker forude. Men udlever hun i virkeligheden bare sin mors drøm, når al tiden går med skole og cello, og når sex og drenge er forvist fra hendes liv? Da hun kidnappes til Pigeskolen IO, drives hun af eventyrlyst og accepterer at følge skolens ’uddannelse til kvinde’ i en prøvemåned. På skolen begejstres hun dog så meget af den forbudte verden af sex og begær, at hun ’glemmer’ at give besked, da måneden er gået. Hun suges ind i skolens univers af dominans og underkastelse, og hun opdager, hvor meget hun tænder på at blive seksuelt domineret, at lade sig falde og underkaste, at vække mændenes begær gennem sine smerter og at lade sig ydmyge og nedgøre. Hun må erkende, at hun hører til i denne verden.

Størstedelen af den BDSM-fiktionslitteratur, som udkommer i dag, er skrevet af kvinder.

Det kan man forvisse sig om, ved at søge på BDSM-erotica på Amazon. Og i rigtig mange romaner og noveller er det netop et centralt tema, hvordan man som selvstændig og uafhængig kvinde, måske endda en kvinde, der betegner sig som inkarneret feminist, samtidig kan have erotiske fantasier om underkastelse. For det kan man. Eller skulle alle de millioner af kvinder, som slugte Fifty Shades-serien og fantasien om en devot kvinde, slet ikke kunne være feminister? Og skulle man ikke både kunne være feminist og samtidig skrive fiktion om BDSM? Hvem afgør, hvad man kan og ikke kan som kvinde?

porno med danske piger