Pinky love bird

Nu kunne ingen af os holde til mere. vi gik ind i parkeringshuset og fandt bilen. Hun lagde med det samme sædet ned for at give mere plads til det der nu skulle ske…

Sommeren 2007… Et år der markant ændrede livet for mere en blot én person.

At møde et andet menneske på Internettet var ikke noget jeg havde prøvet før, men den dag jeg fik en mail fra en ukendt kvinde, ændrede det min hidtil opfattelse af Cyber Love. Vi havde haft kontakt i over 2 år før det rigtig tog til, men det gjorde det så også for alvor.

SEX I DAG?

Denne unge kvinde som var et par år ældre end mig, viste gennem tiden at hun var en ener. En uslebet diamant i højeste karat og med positivt syn på fremtiden. En lille fræk sag, som jeg fandt ud af indeholdt mange frække fantasier.

Jeg boede i udlandet og havde gjort det i mange år. Så kom dagen hvor hun skulle komme og besøge mig. Vi havde haft mange frække chats gennem tiden, og havde ikke lagt skjul på hvad der skulle ske når vi mødtes.

Jeg stod forventningsfuld i lufthavnen og ventede på at hun skulle ankomme. Der gik lang tid og jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere liderlig. Jeg havde bare så ufattelig meget lyst til hende nu. Så skete det… Gennem glasdøren kom den smukkeste kvinde man kan forestille sig i verden. Vi omfavnede hinanden, kyssede og i det sekund, kunne jeg mærke at det var kvinden jeg havde ventet på i hele mit liv.

Da vi gik ud til bilen sagde hun at hun havde siddet i flyet og var blevet helt opstemt. Hun havde endda siddet og pillet lidt ved sig selv og mærket hvordan kroppens safter kogte i fissen på hende. Hun havde været så heldig at de to sæder ved siden af havde været tomme, så hun kunne udføre sin liderlige seance uden at blive opdaget.

Nu kunne ingen af os holde os mere. vi gik ind i parkeringshuset og fandt bilen. Hun lagde med det samme et sæde ned for at give mere plads til det der nu skulle ske. Den korte nederdel vidnede om at hun ikke havde trusser på. Hun nærmest befalede mig til at slikke hendes dejlig glatbarberede fisse. Det krævede ikke meget overtalelse. Jeg slikkede hende, og 2 fingre gled ind i hendes helt opkogte lagune. Fingrene gled langsomt ind og ud, men hastigheden blev gradvis sat op og jeg kunne mærke at hun var tæt på at opleve den første orgasme på udenlandsk jord. Hun skreg så højt da hun kom, at jeg er sikker på at vi ikke længere var de eneste der vidste hvad der foregik i min bil. Hun slappede af mindre end et minut hvorefter hun fandt min efterhånden stålstive pik frem og begyndte at sutte. Jeg var på det tidspunkt langt væk og kunne bare nyde hendes bløde glinsende læber glide frem og tilbage på min pik. Så satte hun sig ovenpå mig, og det øjeblik hvor jeg mærkede hende varme og saftige fisse over min pik, var jeg den lykkeligste mand i verden. Hun red mig langsomt i starten, men hurtigt blev det vildere og vildere og jeg kunne mærke at jeg var tæt på klimax. Da hun følte det, trak hun sig af og klarede resten med hånden. Jeg sprøjtede mere sperm end nogensinde før og hun fik det meste mellem sine dejlige bryster. Nu havde vi fået løsnet op for de spændinger vi begge havde haft i så lang tid. Jeg startede bilen og vi kørte hjem til min lejlighed hvor vi med det samme tog hul på anden akt..

porno med danske piger