Mænd narret til at gøre kvinder gravide! (ufrivillig far)

Mænd narret til at gøre kvinder gravide! (ufrivillig far)

SPAR MANGE PENGE

Kvinder snyder mænd til ubeskyttet sex!

Hundredvis føler sig snydt – De stjæler mænds sæd til, at få børn uden at de fortælle det.

Foreningen Far, som støtter og rådgiver fædre juridisk, psykisk og socialt, oplever i høj grad, at kvinder hellere vil finde en mand ‘ude i byen’ end at finde ham i et donorkartotek på en fertilitetsklinik. Hvert år oplever de, at flere hundrede mænd enten ved, at de er blevet snydt, eller føler sig ført bag lyset af kvinder med en mission om at få et barn.

I en større dansk afstemning var det ca. 70 procent der synes, at mænd skal kunne fraskrive sig faderskabet, hvis kvinden befrugter sig med manden mod hans vilje.

Hvis mødre gerne vil have barn alene, er det en rigtig nem strategi at finde en tilfældig mand ude i byen.

Uden deres viden bliver mænd snydt til, at være sæddonor for fremmede kvinder, eller deres egen faste partner snyder dem ved, at tage kondomet af og berolige med, at de tager p-piller eller spiral. Se hvor mange mænd der bliver snydt til at gøre kvinder gravide

Snydt til at være far!

Mange mænd finder aldrig ud af de er blevet misbrugt til graviditet

Ufrivillig far – de fleste ved ikke de har været en brik i et usselt dobbelt-spil, der kun har haft til formå at berige kvinden med mandens sæd og med formål om at blive gravid. Sker det for dig, har du stort set ingen rettigheder, se de få du har her.

“Hun kunne ikke blive gravid: Jeg hev et kondom frem lige før et engangsknald, men blev stoppet af kvinden, som sagde, at det ikke var nødvendigt. Hun brugte jo beskyttelse.”

SEX I DAG?

kondomfænomet ‘stealthing’.

Stealthing dækker over, når mænd i smug fjerner kondomet under sex, men hvad nu når kvinden gør det samme teknisk set?

Kvinden kan gøre noget hvis hun er blevet snydt

De fleste kan nok godt blive enig om det bør være ulovligt, når en mand tager kondomet af under samleje, uden at der er samtykke til det fra kvinden.

Det er rimeligt at klassificere det som manglende samtykke. Men så er det vel også manglende samtykke hvis en kvinde siger hun bruger prævention men ikke gør?

Mænd kan godt blive snydt til at gøre en kvinde gravid, ligesom en mand kan snyde en kvinde til at blive gravid. Kvinden har dog bare en mulighed for at gøre noget ved det hvis hun er blevet snydt, men det har manden ikke, han risikere at hænge på både et uønsket barn og en regning i 18 år.

Mere med fup graviditet og sæddonor ved et uheld

Mænd fuppet til sex med kvinder de ikke kender!

Kvinder i forhold søger sex med fremmede for sæd!

Disse dage er flest kvinder utro mod deres mand

Rugemor får pik og sæd direkte fra venindens mand

Sexfilm og nøgen gallerier med liderlige gravide kvinder

Kondomer, pessar, minipiller, fortrydelsespiller, p-piller, p-stav, spiral og abort

porno med danske piger