Sex i svømmehallen!

Det var en kold og blæsende lørdag, du ringede til mig og spurgte om jeg ville en tur med ud til det lokale svømmestadion, du ved hvordan jeg har det med det svarede jeg, ja men kom nu, det er kun dig og mig sagde du, nej jeg ved ikke rigtig sagde jeg, jo kom nu sagde du, okay lad mig så bare prøve det, vi mødes der ud om en time sagde jeg, det er okay sagde du og lagde på.

Jeg fik fundet mine badebukser som jeg ikke havde brugt i flere år, et håndklæde, sæbe og shampoo, lagde det i en rygsæk, tog mit overtøj på og gik ud til bussen.

Da jeg kom der ud stod du og ventede i forhallen på mig, sagde hej og gav mig et lille knus og vi gik hen og betalte vores billetter, gik ned i omklædningsrummene, hvor vi tog tøjet af og gik ud og vaskede vores kroppe under bruseren, tog badetøjet på og mødtes ude i badelandet.

Vi sprang i vandet og nød det varme vand mod vores kroppe, svømmede rundt og sprøjtede lidt vand efter hinanden og opdagede at der egentlig ikke var ret mange mennesker der, klokken var jo også 19:00 så folk var nok hjemme for at hygge sig der og mens vi svømmede og plaskede rundt forsvandt der bare flere og flere mennesker.

Da klokken var blevet 20:00 var der kun et par stykker mere end os og jeg spurgte dig om vi ikke skulle gå en tur i sauna, det lyder da dejligt sagde du, kom lad os gå der ind, der var ikke en sjæl der inde, den var bare tom og meget varm, så jeg smed mine badebukser og satte mig op på en af bænkene i midten af rummet og slappede af.

Du kunne ikke få dine øjne væk fra min slappe pik, så du satte dig på de nederste bænke, tog blidt omkring min pik, trak forhuden tilbage og lod den glide ind i munden på dig, lod tungen cirkle rundt om pikhovedet og fik den ventede reaktion, den bliv stiv og hård på ingen tid og der gik ikke længe før at jeg begyndte at stønne af nydelse.

Du passede hele tiden på med at den ikke kom, når du kunne mærke at den var ved det stoppede du og slikkede mig i røven i stedet for og det var bare så skønt, men jeg ville også være med og bad dig om at tage din badedragt af og lægge dig op her hvor jeg lå nu.

SEX I DAG?

Da du var på plads, kyssede jeg dig længe og inderligt, kyssede og slikkede mig vej ned til dine bryster, hvor jeg sugede og blidt bed i dine brystvorter og der gik ikke længe før at de var stive og hårde som små sten.

Du lå og stønnede af fryd og ventede på at se hvad der vider skulle ske od der gik ikke ret lang tid før du fandt ud af det, for jeg forsatte med at kysse og slikke mig vej ned over din krop, ned over maven, dine lår og dine underben, inden tur igen gik op efter.

Da jeg var kommet op til din balder fik de den store kysse og slikke tur, inden tungen fandt ind imellem dine balder og fandt dit røvhul som jeg slikke med stor lyst, for der efter at lade tungen trænge op i det stramme hul, som jeg så kneppede med min tunge og du kunne ikke styre dig længer og råbte af lyst, at nu ville du altså snart gerne have noget stiv pik i din fisse, for du ville gerne sprøjte fissesafter på min pik og nosser.

Så jeg rejste mig op, tog dine ben og lagde dem op på mine skulder, tog fat i min stive pik og førte den hen til dine meget våde skamlæber, hvor jeg lod pikhovedet glide ind imellem dem og lod den køre op og ned imellem dem og det gibbede i dig når jeg ramte din meget hårde klitoris og selve fisseåbningen og sådan blev jeg ved et stykke tid.

Men det var for meget for dig, du ville mærke min stive bankende pik oppe i dig og da pikken igen var nede ved fissehullet skubbede du underlivet frem og pikke gled inden for i din meget våde grotte og jeg bankede pikken helt i bund og det var lige før at det var nok til at du kom.

Så jeg stoppede op og lod pikken blive i bund, bøjede mig frem og kyssede dig, mens mine hænder fandt dine bryster, som de krammede blidt, så startede jeg igen med at kneppe dig igen og der blev kneppet som en gal.

Da du så kom, trak jeg pikken ud af din våde fisse og så hvordan det sprøjtede med fissesafter ud af din fisse og sikke et syn, det var så liderlig at se på og jeg blev helt vild tændt af det.

Men jeg var ikke kommet endnu og ville kneppe dig i røven, bad dig om at vende dig rundt så jeg kunne komme til det, men først skulle dit lille røvhul lige smøres lidt, så jeg startede med at slikke dig i røven og lod noget spyt løbe ned på røvhullet, rejste mig op og trykkede min pik imod dit røvhul og så var jeg inde.

Jeg kneppede dig helt vild og voldsom i røvhullet og jeg kunne mærke at jeg snart ville komme, det kunne du åbenbart også for du sagde at du ville have hele ladningen sendt dybt op i røven, det var mere end jeg kunne klare og sendte store stråler at varm og klæbrig sperm langt op i røven på dig.

Da vi var færdige med at slappe af, kyssede vi hinanden og gik så til hvert sit omklædningsrum, hvor vi gik under bruseren og blev vasket, tog der efter vores tøj på og mødtes i forhallen, hvor vi tog hinanden i hånden og gik hen imod bussen som jeg skulle med, da den kom kyssede vi hinanden og sagde farvel, det var en rigtig hyggelig tur. 

porno med danske piger