Rockerne del.3

Lagde mig ned på gulvet, som hun bad om, straks begyndte Pia at massere mit ansigt med sine bare fødder. Det var virkelig skønt. hendes tæer og fodsåler var overalt…

Oplevelsen i går påvirkede mig stadig meget. Jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde. Det ene øjeblik var jeg super lykkelig og i det næste var jeg dybt bedrøvet. Jeg kunne godt have undværet episoden med alle de rockere; sådan en flok bøsser.

Men oplevelsen med Pia havde forandret mig totalt. Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg skulle opleve, at fødder var lækre. Men det var Pia’s fødder. De havde fået hele min krop til at bruse af brunst, og jeg havde aldrig før oplevet så intens en udløsning.

Lige nu sad jeg bag rattet på en blød pude. Jeg havde dobbeltvagt i dag, så der var lææænge til fyraften.

Jeg var slet ikke mig selv i dag. Enten glemte jeg at stoppe ved stoppestederne eller også glemte jeg at lukke døren op, når folk skulle stå af. Jeg havde ikke haft andet end Pia i mine tanker hele dagen. Pia og hendes dejlige fødder.

Nej, jeg måtte altså lige checke mit skab endnu engang, om Pia havde været der. Busruten gik jo næsten forbi; der var sikkert ingen der havde noget imod en lille omvej. Jeg kunne jo sagtens indhente forsinkelsen senere.

Ved den næste runde, drejede jeg af og satte kursen mod garageanlægget. Der kom et par protester fra passagererne bag i bussen, men jeg forklarede i højttaleren, at jeg var nødt til at komme på toilet i en fart.

Hurtigt parkerede jeg bussen foran porten og skyndte mig ind.

YES! kuverten lå i skabet. Den dejlige sadist havde lagt et par vidunderligt sure strømper til mig.

Jeg hoppede og sprang og skyndte mig ind til administrationsbygningen. Pia var alene og talte i telefon. Jeg skyndte mig at tage plads under hendes skrivebord. Hun sad med sine dejlige bare tæer. Jeg kunne slet ikke vente. Hun talte stadig i telefon. Det lød som en eller anden sur kunde; de neandertalere ringer altid og brokker sig lige så snart bussen er 2 minutter forsinket.

Jeg tog straks Pia’s storetå i munden. Uh det var en dejlig fornemmelse. Jeg fattede slet ikke, hvordan jeg pludselig havde fået så meget lyst til Pia’s fødder. De var i hvert fald lækre. De både duftede og smagte meget bedre i dag.

Så tog jeg fat om begge fødder og borede ansigtet ned i de bløde fodsåler, mens jeg intenst snusede den sure duft op i næsen. Hele min krop sitrede. Det var lige så godt som skrævgas.

Hun var stadig optaget i telefonen, og jeg fik pludselig en idé. Måske kunne jeg betale hende tilbage for den tortur, som hun havde udsat mig for. Jeg begyndte forsigtigt at kilde hende under foden. Den var god nok; hun var kilden. Det gav nogle små spjæt i foden, hver gang jeg kildede det bløde stykke under sålen.

Jeg skyndte mig at holde godt fast i foden, så hun ikke kunne slippe fri. Stadig med en tå i munden begyndte jeg at kilde foden mere og mere. Pia kunne ikke holde sig længere, men begyndte at fnise i telefonen. Jeg kunne høre, at kunden blev sur, for Pia begyndte nu at undskylde og forklare, at det ikke var kunden, som hun grinte af. Jeg skruede helt op for intensiteten, og virkningen kom prompte. Pia skreg nu ubehersket af grin ned i røret, og til sidst lagde hun røret på plads.

“Hun hang på” sagde Pia med et forstenet udtryk. Jeg spurgte hvem det var, og hun svarede, at det var en  sur kælling, der sad i en bus et eller andet sted. Chaufføren havde forladt ruten og efterladt en bus fuld af kunder, og nu var de alle rasende.

“Det skal du ikke tænke på” sagde jeg og smilede. “Det er jo ikke din skyld. Nu vil jeg give dig en dejlig oplevelse, så du kan glemme det. Det er sikkert bare telefonfis.”

Og med disse ord gav jeg mig til at nyde Pia’s lækre fødder. Det duftede pragtfuldt. Jeg sad og studerede hver eneste detalje i de smukke fødder. Pia havde naturlige velformede fødder. Man kunne sagtens se, at hun passede godt på sine fødder. Tæerne var pæne og ensartede. De var små, og de velholdte negle var klippet meget korte. De havde sikkert aldrig set neglelak, for de virkede helt nye og friske.
Neglene klædte de smukke tæer perfekt. Jeg var stolt af dem.

Jeg lukkede mine øjne og førte ganske stille min næse hen over hver eneste tå, mens jeg indsnusede tæernes duft. Det var skønt, og jeg fik med det samme travlt nede i mine bukser.

Så tog jeg lige så stille den ene storetå helt ind i munden og beholdt den der, mens jeg med tungen undersøgte hver eneste kvadratmillimeter grundigt. Så trak jeg tåen ud igen, og sank mit mundvand. Nu tog jeg de fire små tæer en efter en, og gav dem alle den samme tur. Jeg kunne se på Pia, at nød min undersøgelse 100%.

Så tog jeg fat om foden med mine hænder og kørte atter tæerne hen over næsen, mens jeg grundigt undersøgte mellemrummene mellem tæerne med min tunge. Jeg var i den syvende himmel. Jeg havde fuldstændigt glemt tiden og stedet. Jeg kunne ikke opleve en større lykke, så længe jeg havde Pia’s tæer i min mund. Det lykkedes mig at få hele foden eller rettere alle fem tæer ind i munden på samme tid. Nu kunne jeg rigtig lade tungen komme på vandretur over det hele. Jeg kunne høre, hvordan mit mundvand skvulpede, og jeg var nødt til at synke det hele, for at foden kunne komme ud igen, ellers ville jeg komme til at spilde på min uniform.

UNIFORM !

Gud! jeg havde en bus til at holde uden for. “Pia, jeg er nødt til at smutte nu. Vi ses senere, når jeg får fri. Så vasker jeg resten”

SEX I DAG?

“Har du vagt nu? Så er det altså DIN bus…” mere hørte jeg ikke. Jeg var allerede i fuld fart ude af døren.

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en busfuld passagerer så rasende. De råbte og skreg i munden på hinanden. Jeg modtog trusler om både politi og borgmester; enkelte dristede sig oven i købet til at kaste alle mulige ting og madvarer i hovedet på mig. Ikke nok med at de forlangte deres penge tilbage, de ville fanme også have erstatning, og så kunne jeg læse om det i avisen. jeg fortalte i højttaleren, at jeg havde fået forstoppelse, og i øvrigt var de velkomne til at ringe og klage. Så tog fanden ved dem. Det resulterede blot i, at larmen blev endnu højere og indeholdt nu også trusler om tæv.

Jeg besluttede mig for at lukke ørerne og tænke på noget dejligt. Når alle disse tosser var losset af, ville jeg nok få fred igen. Jeg overvejede ganske ganske kort at række langemand ud i midtergangen, men kom til at tænke på konsekvenserne – så det droppede jeg.

Da ruten var forbi, skyndte jeg at sætte kursen mod garageanlægget. Jeg fik parkeret bussen og løb hurtigt hen til administrationsbygningen. Da jeg kom indenfor, sad Pia på sin plads.

“Du kan tro, der har været hektisk ved telefonen i dag” smilede hun, og fortsatte “Nu trænger jeg til et fodbad!”.
“Kom her hen! Jeg har lovet dine passagerer at give dig en ordenlig straf. Jeg fortalte dem, at du nok skulle få mine fødder at smage, og det lød til at stille dem tilfredse. Så kom her og læg dig ned foran min stol.”

Jeg skyndte mig at lægge mig på gulvet, som hun bad om, og straks begyndte Pia at massere mit ansigt med sine bare fødder. Det var virkelig skønt. hendes tæer og fodsåler var overalt. Ganske langsom kørte hun sine fødder rundt overalt i ansigtet. Med begge fødder åbnede hun min mund, og stak nu sine tæer ned i munden. Mens hun kneppede min mund med sin tå, lagde hun blidt den anden fod over min næse, så jeg blev mættet med hendes dejlige dufte.

Jeg hjalp selv med tungen, så godt jeg kunne. Sålerne blev vasket grundigt over det hele. Pia stak sin lille hæl ned i munden. Den fyldte hele munden ud, og jeg kunne mærke hendes hårde hud presse mod mine tænder. Jeg bed let i hælen og da hun trak hælen ud igen, kunne jeg mærke rillerne i hendes hud, da foden skrabede hen over mine tænder.

Dette gentog sig flere gange, og til sidst kunne jeg mærke på mine tænder, hvordan de havde skrabet noget af hendes hud.

Jo mere jeg fik af hendes fødder, jo mere ville jeg have. Jeg var umættelig og befandt mig nærmest i en trance. Når hun proppede sin tå i munden på mig, sugede jeg den så hårdt, at det lød som en champagneprop, der sprang, når hun trak den til sig.

Efter en times tid var Pia’s fødder pladdervåde og meget rene. Jeg kunne mærke på hende, at hun var ved at være træt i benene.

“Kom” sagde jeg, og rejste mig op. “Du skal også straffes for at grine ubehøvlet af kunderne i telefonen”.

“Jeg tror, at du skal have smæk med kæppen” og så knappede jeg mine uniformsbukser op og lod dem falde til jorden. Det var en befrielse, da pikken nu kunne svinge ubesværet ud i luften. Den var blevet helt fedtet og dirrede nu forventningsfuldt foran Pia’s mund.

Pia’s øjne var blanke og hun tøvede ikke et sekund med at tage min pik i sin mund. Det gav et ryk i pikken, da den varme tunge omfavnede mit agern. Så lukkede Pia sine fingre langsomt om mine nosser. Det sendte en dejlig rislen op igennem ryggen, og jeg kunne næsten ikke stå på benene.

Det her vil ikke vare længe, tænkte jeg. Jeg havde været liderlig lige siden, jeg tog på arbejde, så jeg tog trøjen og bukserne af Pia og lagde hende op på bordet. Tænk hvis dette bord kunne tale…

“Sig så undskyld!” befalede jeg. Jeg kunne ikke selv vente længere, så jeg ventede ikke på svar. Uden videre advarsel stak jeg min pik op i det varme våde skød. Hold kæft hvor var hun dejlig. Pia lå med lukkede øjne og nød det mindst lige så meget som mig. Ganske langsomt mærkede jeg, hvordan hendes varme skød omfavnede min pik. Jeg begyndte saligt at at kneppe Pia. Lange bløde bevægelser. Jeg måtte beherske mig for ikke at køre for hurtigt, for jeg vidste, at jeg ikke kunne holde særlig længe.
Men jeg gjorde regning uden Pia. hendes erfarne fisse masserede min pik noget så utrolig dejligt. Selv hvis jeg holdt stille, kunne jeg mærke hendes skedemuskler behandle mig rytmisk. Oplevelsen var så dejlig, at jeg ikke kunne stoppe.
Gid det ville blive ved altid.

Pia havde forlængst tabt øjekontakten med mig. Liderligheden havde fået tag i hende. Hun lå med lukkede øjne og stønnede efter vejret. Hendes ansigt var nu smukkere end nogensinde, som hun lå der foran mig i ren nydelse.

Hendes store bryster lå der så uendeligt bløde og skvulpede i takt med mine stød. De små brystvorter var for længst blevet stive, og jeg kunne ikke lade dem være længere. Jeg elsker at nulre de hårde vorter. Jeg placerede en brystvorte mellem pegefinger og langfinger, og klemte den ganske blidt, mens hånden masserede det bløde bryst. Pia udstødte et suk, der indrømmede, at hun havde meget følsomme brystvorter. Da jeg begyndte at smutte brystvorten mellem fingrene, kunne jeg svagt høre hende klynke lidt.

Jeg bukkede mig ned, og tog den anden brystvorte i munden. Den var hård. Med læberne om den følsomme knop, kunne jeg dosere det helt rigtige tryk, samtidig med at min tunge kunne pirre vorten.

Jeg blev ved at ligge og nyde det, og lege med Pia’s bryster i lang tid. Hele tiden arbejde min pik i Pia’s fisse, som om den blev styret af en automat pilot.

Jeg nød at bore mit ansigt ned i det bløde kød. Det var en intens oplevelse. Jeg bildte mig ind, at jeg tog bad i hendes store bryster. Når jeg masede ansigtet ned i brysterne, nød jeg at mærke de hårde vorter bore sig ind i mine øjne.

I takt med, at det blev dejligere og dejligere, satte min pik farten i vejret. Pia hev nu efter vejret mellem hvert stød. Det var en ubeskrivelig fornemmelse at mærke hendes skedemuskler overalt på pikken.
Pia var meget våd. Det smaskede højlydt fra hendes fisse, og safterne løb ned af mine ben..
For hvert stød, kunne jeg ligefrem mærke, hvordan mit pikhoved banede vej igennem skeden. Det kildede overalt.

Pia havde løftet sit hoved en anelse, og jeg mødte hende i et erotisk tungekys. Jeg mærkede hendes hånd lukke sig om mine nosser. Pia nulrede dem, så jeg så stjerner. Hver gang jeg stødte i bund, klemte hun dejlig hårdt om kuglerne.

Stadig med et fast greb om mine nosser, begyndte Pia at bestemme rytmen. Det var som om, at hun trak pikken ud og ind ved at hive i min stakkels pung. Hun brugte min pik, som om den var hendes yndlings massageapparat.

Jeg var nødt til at følge med min pung. Stødende blev dybere. Når pikken var helt i bund, sørgede jeg for at presse mit skamben hårdt mod hendes klit, så den fik en lille gnubbetur hver gang. Det fik Pia til at klynke som et lille barn. Eller rettere, et stort højrøstet barn. Hendes stønnen var efterhånden så høj nu, at jeg fik uanede kræfter.

Så tog jeg fat i Pia’s ben og svingede det op, så jeg kunne slikke og snuse hendes tæer. Da jeg atter fik plantet Pia’s sål direkte på min næse, gav pikken op. Udløsningen kom bulrende som vandet fra en sprængt dæmning, da jeg trykkede pikken ind i varmen med mine sidste kræfter. Pikken var større end nogensinde, og i de sekunder, som det varede, måtte Pia også bukke under. Hun fik sin orgasme, da hun mærkede strålen fra min sperm, der skød ud med stor kraft langt inde i hendes våde skød. Jeg blev bange for, om hun ville nå at slippe mine nosser igen. Min pik blev praktisk talt malket, da hendes krampetrækninger klemte fast om pikken. Hendes underliv klemte min pik så hårdt, at jeg nærmest sad fast.

Mens pikken gled ud af Pia’s grotte, lagde jeg mig op på bordet ved siden af hende og puttede mig ind til hende. Jeg gav mig igen til at sutte og bide i hendes lækre brystvorter, mens jeg fik vejret tilbage. Vi lå begge og slappede af meget længe. Ingen af os sagde noget. Vi lå blot og nød den smukke oplevelse.

Pia trak atter vejret i små stød, og nu begyndte jeg langsomt at placere hundredvis af små kys overalt på hendes våde krop. Først på brysterne, så op mod halsen, under ørerne, om i nakken, ned over maven for til sidst at lande ved missen. Pia vred sig allerede kælent ved min behandling. Jeg begyndte at massere kroppen blidt, mens jeg stadig placerede mine kys. Nede ved missen blev kyssene hurtigt afløst af min spidse tunge, der udsatte det intime område for en lækker massageeffekt. Pia trak vejret hurtigt, og jeg kunne fornemme, at jeg ikke havde lang tid at handle i. Jeg kunne ellers blive ved i det uendelige. Hendes fisse var så velsmagende, lækker og blød.
Hun var ikke barberet, men havde derimod en dejlig hårpragt. Ikke for langt hår, men en længde, der passer mig perfekt. I mellem håret, kom to dejlige store fugtige læber til syne.

Når jeg stak min tunge langt ind i hendes hemmelige hule, borede min næse sig ned i de våde velduftende fissehår. Jeg trak vejret dybt, og nød den seksuelle beruselse. Pia var varm og pjask våd. Jeg gjorde min tunge rigtig hård og brugte den til at tungekneppe Pia. Tungt og dybt kneppede min tunge den våde fisse, mens min næse masserede Pia’s ømme klit ved hvert stød. Mit hoved arbejdede hurtigere og hurtigere, så jeg næsten blev svimmel. Da jeg kunne mærke, at Pia ikke kunne mere, standsede jeg og gjorde tungen helt blød, hvorefter jeg slikkede skamlæberne ganske blidt.
Min tunge skiftede mellem at være blød og hård, og Pia vred sig nu desperat efter sin orgasme. Tungen var overalt, og efterhånden mere og mere omkring den hårde klit. Jeg tog forsigtig klitten i min mund og sugede den ind mellem mine læber. Imens brugte jeg tungen til at massere den hårde klit i et stadigt hurtigere tempo.

Jeg tog hendes hænder i mine, og med sammenflettede fingre, var hendes hænder låst; bundet til mine. Hun kunne ikke røre sig, men måtte overlade sit skød til min vilje.

Til sidst holdt jeg klitten fast mellem mine tænder, mens jeg masserede den hårdt på undersiden med min spidse tunge. Det kunne den ikke holde til. Pia skreg sin orgasme ud, så jeg blev forskrækket. Jeg tog hårdt fat om hendes baller og blev ved at sutte på den ømme klit. Pia’s krop hoppede og spjættede på bordet. Det standsede først, da jeg slap klitten. Selv efter, at jeg havde givet slip, fortsatte hendes skød med at give nogle små ryk, som om hun havde fået hikke.

Hele mit ansigt sejlede i fissesaft.

“Nu kan jeg ikke mere” gispede hun. “Jeg er totalt udmattet”.

“Skal vi så holde storvask i morgen” spurgte jeg forventningsfuldt.

“Du kan følge med mig hjem. Så kan du få lov at holde storvask, mens jeg falder i søvn. Det elsker jeg”.

porno med danske piger