Rockerne del.1

SPAR MANGE PENGE

Hun trak blusen over hovedet i en målrettet bevægelse, så hendes store bryster foldede sig ud foran de to rockere. Jeg blev grebet af rædsel. Er det muligt at få noget pik…

Denne novelle handler om fødder. Hvis du ikke bryder dig om fødder, er det sikkert ikke noget for dig.

Hej, jeg er buschauffør. Arbejdet som chauffør passer fint til mig; alt foregår stille og roligt uden stress og problemer. Sådan kan jeg li det. Der skal nemlig ikke ret meget til at få mig op i det røde felt. Så er det, at jeg handler, før jeg tænker.

Som f.eks. for et par dage siden, hvor jeg kørte bag efter en af de der rocker typer. Han kørte på sin larmende motorcykel, som om han ejede hele vejen; ud og ind mellem bilerne uden at vise hensyn. Det tændte mig virkelig af, at det fede læs lort skulle ligge der foran og reklamere med sit åndsvage rygmærke. Så da vi lidt længere fremme kom til at holde side om side for rødt lys, gav jeg ham fingeren. Ja, rockeren havde ubevidst drejet blikket ind i bussen og fik øjenkontakt med mig, og så var den der! Hans blik stivnede, da han fik øje på min harmdirrende langemand, der strittede op i luften. Mine øjne lynede af raseri. Rockeren så ud, som om han lige var vågnet, og stod blot og så til, da bussen satte i gang og kørte derfra.
Det var nu en rar fornemmelse, at slippe af med den larm.

Jeg havde for længst glemt den lille episode og nu er jeg i godt humør. Dagens tur er forbi. Nu skal bussen blot i garage og så skal jeg hjem og slappe af.

HVAD SATAN!
Foran porten ind til garageanlægget holder der mindst 20 motorcykler og mindst lige så mange sorte rockere i fuld uniform. Hvad fanden sker der ?

Jeg er slet ikke i tvivl om hensigten med denne forsamling.

Jeg tager min kasket på hovedet og trækker den godt ned i panden. Der sidder han; rockeren fra den anden dag. Jeg kan genkende den motorcykel, som han sidder på. Idet jeg kører bussen igennem porten sørger jeg for at undgå øjenkontakt med ham. Jeg smiler og hilser til de øvrige rockere, og kører bussen i garagen uden problemer.

Nu har jeg blot det problem, at jeg ikke kan komme ud. Der er ikke andre udgange, end den port, som lige nu er bevogtet af en bande rockere. Min eneste flugtvej går gennem administrationsbygningen. Den kan jeg komme til, uden at blive opdaget ude fra porten.

Administrationsbygningen er en lille kontorbygning, der huser et par kontorchefer og en sekretær. Cheferne er næsten aldrig på deres plads, så sekretæren sidder altid alene i det store kontor.

Jeg smiler til Pia, som er vores sekretær. Pia er en dejlig pige med spræl i. Jeg har tit beundret hende, når vi er samlet til firmafesterne. Der er altid gang i hende, når hun er til fest mellem alle de mange mandlige chauffører.

I det samme får jeg i vinduet øje på to rockere, som er på vej over pladsen med kurs imod bygningen.

Hvad fanden skal jeg gøre; der er ingen flugt muligheder.

Jeg styrter hen til Pia; ser på hende med et skræmt blik “Pia; undskyld; du må ikke sige noget”, hvorefter jeg kravler i skjul under hendes skrivebord. Skrivebord er måske mildt sagt. Det er nok nærmere en skrank, der er lukket i siderne, så man ikke kan se under bordet fra den anden side.

Pia ser forbavset på mig og skal lige til at sige en hel masse, da døren går op, og to store rockere tramper ind. “Goddag” lyder det. “Jeg har en aftale med chaufføren til den bus derovre. Du kan vil ikke fortælle, hvor vi kan finde ham”.

“Nej, jeg tror ikke, at han er stemplet ud endnu” meddelte Pia. “Kan jeg give ham en besked?”

“Nej tak, Det er ret vigtigt. Hvis du ikke har noget imod det, vil vi gerne vente her, til han kommer tilbage”

“Øh, i kan tage plads på bænken derovre” svarede Pia. Støvletrinene gav mig det klare indtryk, at rockeren fulgte Pia’s opfordring, og tog plads i sofaen.

Jeg så op på Pia og forsøgte at forme nogle ord. Men hun lod som ingenting. Hun sad på stolen med let spredte ben.

Hun lod sig ikke anfægte af, at jeg sad der på mine knæ og kunne se hele vejen op til herlighederne. Hun havde nogle rigtig lækre lår. De så altid så dejlig bløde ud. Når hun gik forbi i sin korte nederdel, kunne man se, hvordan der gik en bølge igennem lårene for hvert skridt hun tog. Det ser utroligt sexet ud. Og nu sad jeg der og kunne bogstaveligt talt mærke varmen og duften fra hendes lækre krop.

Hun tog sine sko af, og sad nu med bare tæer og bare ben. Der bredte sig med det samme en stank af sure tæer under det lille bord. Gad vide, hvad faen hun bildte sig ind. Måske var hun ikke selv klar over det. De fødder var i hvert fald ikke vasket i dag. Det kunne jeg både lugte og se.

Jeg forsøgte at rykke så langt ind i det ene hjørne, som jeg kunne. Men det gav blot Pia den ekstra plads, som hun skulle bruge for at lægge benene over kors. Det resulterede i, at hendes svedige fod nu hang og dinglede lige under min næse. Hun svingede benet ganske let fra side til side, så hendes tæer lige akkurat snittede min overlæbe.

Hun nynnede en stille melodi for sig selv, mens den sure fod sendte bølge efter bølge af stinkende fodsved direkte ind i mine næsebor.

Jeg forsøgte forsigtigt at skubbe hendes fod til side. men med en bestemt bevægelse puffede hun min hånd til side med sin fod. Nu var jeg klar over, at dette var et spil fra hendes side. Hun torturerede mig!

Mit hoved var trængt helt op i hjørnet under skrivebordet, og jeg kunne kun dreje det en anelse. Jeg kunne ikke få øjenkontakt til Pia fra denne position.

Stanken var næsten ikke til at holde ud, men efter lidt tid var det som om, jeg var ved at vænne mig til lugten. Men nu flyttede Pia sin fod endnu tættere på. Først kørte hun sine fem tæer hen over min fugtige overlæbe og fortsatte derefter med at tage fat om min næse med hele sin fod. Det hele foregik mens hun stille og roligt nynnede på sin melodi.

Jeg prøvede at holde vejret, men hun blev ved. Til sidst måtte jeg tage en dyb indånding. Jeg var nødt til at ånde langsomt og kontrolleret for ikke at støje, og jeg måtte beherske mig for ikke at komme til at hoste, da den stærke gas kom ned i lungerne.

Pia havde fornemmet, at mit hoved var fastlåst. Nu mærkede jeg stille og roligt, at en storetå havde taget stilling direkte på min underlæbe, og før jeg kunne ane uråd, angreb den. Stille og roligt pressede Pia sin storetå ind imellem mine læber. Den stille melodi fortsatte og nu brugte Pia sin storetå til at kneppe min mund.

Med den anden fod sparkede hun mig ganske let under kæben, og jeg forstod betydningen. Hun ville have, at jeg skulle slikke hendes tå. Ikke bare tåen, men alle 5 tæer.

Hvad fanden i helvede bildte den heks sig egentlig ind. Hendes beskidte fødder var garanteret fyldt med alverdens sygdomme, som jeg kunne blive syg af; måske dø!
Man ved da ikke, hvad man går og træder i. Når dette her var overstået, så skulle jeg satme lære den bitch!

Nå, men lige nu sad jeg altså her med en beskidt tå i min mund, og med en udsigt til alle de bank…
Det gøs i mig, og jeg måtte erkende, at jeg ikke havde noget valg.

Jeg lukkede mine øjne og samlede læberne om hendes tå. Så lagde jeg min tunge mod tåen og Pia begyndte at køre tåen ud og ind i en rolig kneppebevægelse.

Den svedige tå smagte saltet og sur på en mærkelig måde. Den syrlige sved fik mit mundvand til at stige, og der gik ikke længe, før hele tåen tog karbad i mit mundvand. Det var en klam oplevelse at være tvunget til at slikke på Pia’s svedige beskidte tå, men jeg turde ikke andet.

Det hjalp mig meget, når jeg tænkte på at det var Pia’s tæer. Pia er dejlig smuk, og når alt kommer til alt, er jeg glad for at tæerne sad på Pia’s lækre krop.

SEX I DAG?

Der var nu produceret så meget mundvand, at man kunne høre smaskelydende fra Pia’s fod i min mund. Pia måtte have hørt dette, for pludseligt skubbede hun sin fod helt ind i min mund, så det gav et lille ryk i skrivebordet. Jeg var tvunget til at synke mit mundvand.

Nu kørte Pia på skift alle sine tæer ind og ud af min mund, mens hun med den anden fod masserede min næse. Hvis jeg ikke gjorde det godt nok, klemte hun om næsen, så jeg ikke kunne få luft.

Efter lang tids grundig rengøring, tog hun endelig fødderne ud af min mund. Så sparkede hun mig atter under kæben, og jeg forstod, at tungen skulle ud. Så gav hun mig et venligt klap på kinden med den ene fod og begyndte derefter at skrabe hele sin fodsål hen over min tunge. Det brændte næsten på tungen. Den stærke fodsved skyllede ned over hvert eneste smagsløg på min tunge og jeg fornemmede at melodien var gået næsten i stå. Der var ikke så meget melodi over det mere. Hendes lyde var forandret til en henrykt spinden.

“Nu gider vi ikke at vente længere. Vi går og kommer igen i morgen” lød det fra de to rockere. “Er du sikker på, at han kommer i dag?”

Før glæden kunne nå at tænde i mit ansigt, hørte jeg Pia’s stemme “Ja ja, tag den nu med ro, han er her sikkert lige snart. Chaufføren plejer at komme omkring dette tidspunkt”.

“Okay, så giver vi den 10 min mere” lød det fra rockeren.

??? Hvad fanden har du gang i ? Mine øjne lynede, da jeg stak hovedet frem og så Pia i øjnene.

Men Pia så mig direkte ind i øjnene, løftede sit hoved og råbte “Halløj!”

Jeg skyndte mig at samle mine bedende hænder og sendte Pia et undskyldende blik. Hun stak brutalt hele sin fod ind i min mund, så jeg nærmest blev kvalt.

“Kan jeg byde på en kop kaffe, mens i venter?” spurgte Pia.

“Ja tak, det lyder dejligt” lød svaret. Så rejste Pia sig, fra sin stol, og jeg kunne høre, at hun gik ud i køkkenet efter kaffen. Et øjeblik efter, kom hun tilbage “Værsgo” lød det. “Bruger i sukker eller fløde” ?

“sukker og fløde er for tøser” lød det.

Pia kom nu tilbage og satte sig på sin stol. Begge fødder beholdte hun på gulvet og hun sad nu med samlede ben.

Pyha, så er vi sikkert færdige med det fodsvineri tænkte jeg. Men så begyndte hun atter på hendes melodi. Jeg stivnede i en stille frygt, og så opdagede jeg det. Pia sad nu med let spredte ben, og nu kunne jeg se, at hun ikke længere havde trusser på.

Ganske langsomt spredte benene sig mere og mere fra hinanden som en ladeport, der lukker op. Jeg havde frit skue til den lækreste behårede kusse. Pia havde nu spredt sine ben så meget, at fissen havde åbnet sig. Det kunne ikke overraske nogen, for den var rigtig godt plask våd. Duften af frisk fisse spredte sig som en stormvind under bordet, og jeg lagde nu mærke til, hvor ondt jeg havde nede i mine bukser. Min pik protesterede ihærdigt over de trange arbejdsvilkår; det smertede og dunkede, men der var intet, jeg kunne stille op.

Nu fik jeg atter de kendte spark under hagen. Jeg vidste udmærket, hvad de betød. Ud med tungen og kom i gang!

Hun kan sku da ikke; med to rockere sidende i lokalet; de opdager det sku da; fanden tage den fordømte so!

Så rykkede hun helt frem på stolen, og trak sig ind til bordet.

Jeg var efterhånden blevet fuldkommen liderlig. Jeg glemte alt om rockerne og min tunge drog nu ud på et togt, der startede op ad begge ben og endte i den våde spalte.

Jeg sad med lukkede øjne og nød den friske smag af kussesaft, der flød i en lind strøm fra Pia’s fisse. Det var en dejlig fornemmelse at lade tungen tage bad i Pia’s fisse oven på alt det fodsaft. Jeg slikkede og suttede. hele fissen fik en dejlig massage. Ind imellem tog jeg klitten ind i munden og fastholdt den, mens jeg masserede den hårdt med tungen på undersiden. Når jeg kunne mærke, at Pia begyndte at sidde uroligt, stoppede jeg. Hun skulle fan’me lide oven på den ulækre fod tortur. Melodien var forlængst blevet afløst af en klynken.
Da jeg havde afbrudt Pia’s orgasme mindst 5 gange, besluttede jeg at lade hende komme. Hun skulle jo nødigt få den idé at alarmere rockerne.

Jeg samlede en god klat fissesaft og blandede det med mit spyt. Derefter tog jeg Pia’s klit i min mund og masserede den med min tunge. Ganske langsomt brugte jeg mere og mere kraft med tungen, og da Pia igen begyndte at sidde uroligt, stak jeg et par fingre op i fissen og fik famlet mig frem til det berømte G. Jeg sugede og suttede det bedste, jeg havde lært. Jeg var selv i en ekstase og befandt mig i en anden verden, hvor der kun eksisterede denne lækre fisse. Pia’s orgasme var forlængst i gang, den kunne ikke længere stoppes. Hendes safter væltede ud og løb ned ad min arm og hage.

Midt i det hele lød der et kæmpe BRAG, da en stor hånd blev knaldet ned i bordpladen, så det sang i mine ører.
Det gav et spjæt i Pia, da hun blev revet ud af sine tanker.

“Hvor fanden bliver den SO af ?” lød det vredt fra den store rocker.

“Sig til den bøsserøv, at alle hans kærester står og venter uden for porten”

Forskrækkelsen havde tilsyneladende ikke slukket for Pia’s sexlyst. Tværtimod!
For i næste øjeblik så jeg fra mit bur, hvordan Pia langsomt rejste sig op, foldede armene over kors og trak blusen over hovedet i en målrettet bevægelse, så hendes store bryster foldede sig ud lige foran de to rockere.

Jeg blev grebet af rædsel.

“Er det muligt at få noget pik, eller duer i to tøser kun til at slikke hinanden ?” skingrede hun.

Jeg havde aldrig hørt Pia’s stemme så grødet før. Men jeg havde på den anden side heller aldrig set hende liderlig.

Pia gik om på den anden side af bordet og efterlod mig alene tilbage i mit bur.

“Når vi er færdige med dig skat, så vil din fisse være lige så rød som en bavian røv” lød det fra den ene rocker.

“Alt det læder gør mig så liderlig” lød Pia’s stemme.

Der lød et bump i bordet, da de to mænd lagde Pia op på bordet.

“Hold kæft mand, hun er allerede sjask våd”

Jeg hørte den knirkende lyd, da rockerne tog deres læderdragter af.

“Hvor vil du have den ?”

Kort efter begyndte bordet at gynge frem og tilbage. Jeg kunne høre Pia’s stønnen og mumlen, da hun fik de to pikke i hoved og fisse. Jeg sad blot der under bordet og turde ikke sige en lyd.
Efter kort tid fik jeg øje på Pia’s fingre, der krampagtigt tog fat i bordpladen mens hun nød en orgasme.

Knepperiet fortsatte længe endnu, og Pia oplevede den ene orgasme efter den anden. Jeg havde nu ondt i røven af at sidde på mine knæ i så lang tid. Her sad jeg og fik ondt, mens de to idioter kunne stå oprejst og kneppe hjernerne ud i denne dejlige kvinde.

Til sidst kunne jeg høre de to mænd tømme deres pikke, hvorefter de tog deres tøj på og gik.

Pia kom vaklende om til mig. Hun var splitternøgen og spermen løb ned over hendes flotte krop fra ansigtet og håret.

“Så kan du godt komme ud derfra” lød det, da Pia stak hovedet ned til mig. Jeg følte mig som en abe i et bur, og glemte helt at jeg godt kunne komme ud nu.

Jeg vidste ikke, om jeg skulle skælde Pia ud eller om jeg skulle takke hende, fordi hun havde hjulpet mig. Men hun kom mig i forkøbet.

“Så må du gerne slikke mig ren for alt det her”. Hun så på mig med et alvorligt blik.

Hun stak i en høj latter, da hun så det desperate udtryk i mit ansigt, og fortsatte så
“haha det var kun for sjov. Det vil jeg da selv ha” og så begyndte hun langsomt at tørre den fede sperm af med sine fingre, hvorefter hun stak dem i munden og slikkede dem rene.

Mens hun suttede på de fedtede fingre, fortsatte hun…

“Det er fedt, at jeg nu har fundet min helt private fodvask; det er du god til” lo hun.

“Fra nu af, er du min fodtjener. Du skal nok få lært at elske og tilbede mine smukke fødder”

“Når du finder mine sure strømper i dit skab, ved du, at det er vaskedag.”

“Hvis du nægter, eller ikke gør det godt nok, sender jeg din vagtplan til dine nye veninder”.

“På gensyn skatter”

Derefter tog hun sit tøj og forlod lokalet.

Det dunkede stadigt i min pik. Men det var godt nok svært at finde et seksuelt håb i hendes sidste bemærkninger.

Guldfod

 

porno med danske piger