Sådan kommer du hurtigt videre efter et forlist forhold (ærlig fortælling)

Guiden der altid virker for, at glemme en eks.

Hvis du lige er blevet droppet af kæreste, eller blevet skilt? Så er her en rigtig god måde hvorpå, du kan komme videre med dit liv og glemme din ekskæreste eller eksmand.

En pige fortæller hvordan hun kom over sin x med seX!

Det var lørdag aften, Christina var 21 og glædede sig til weekenden. Hendes x-kæreste den stodder havde droppet hende til fordel for en af hans venners søstre. Så byture var en glimrende måde at komme videre på.

Hun havde først i sin elendighed besluttet, at hun ikke havde lyst til andre end ham. Men det havde en af hendes veninder kendt en lidt for effektiv medicin imod.

De var taget på diskotek veninden havde præsenteret hende for en ung fyr på 18, der havde bedt hende ud og danse. Christina havde en lille sort kjole på hendes hår var langt og rødt. Hendes brune øjne så nærmest uskyldige ud.

Christina elskede at danse. Desværre havde hendes x kæreste ikke været specielt god til det. De havde faktisk kun danset sammen den dag de mødtes. Men da hun stod på dansegulvet med den unge fyr tænkte hun ikke længere på x-kærester. Hun nød at bevæge sig til musikken. Fyren rykkede tættere. De dansede endnu tættere, og pludselig mærkede hun en finger over hendes tynde g streng. Den masserede blidt og fandt næsten øjeblikkeligt hendes klit igennem det tynde stof.

Hun blev straks overvældet af en kildende fornemmelse, det var næsten ikke til at bære. Her stod hun midt på et dansegulv og var bund liderlig efter en ung fremmed fyr.

Fyren var høj og lyshåret med blå øjne, var måske lidt tynd, og den selvsikkerhed han udstrålede, var ikke hvad man forventede af en knægt som ham. Der gik ikke længe før de gik udenfor. Christina havde allerede glemt, hvad de havde snakket om og hvorfor de pludseligt var blevet enige om at gå lidt væk fra hovedindgangen.

SEX I DAG?

Han havde ført hende igennem en port ind i en baggård. Bag den fandt de et stort åbent område med tørrestativer cykelskure og en græsplæne med et lavt plankeværk. Han kyssede hende begærligt på munden. hun bemærkede at fuldmånen lyste op, og begyndte at føle sig lidt ubekvem ved tanken om bygningerne der var så tæt ved. Så mærkede hun igen hans finger. Hvordan gjorde han det? Ramte plet imellem benene på hende så let som havde han kendt hendes krop altid.

Han skubbede trussen til side og kyssede hende igen, begærligt. Imens hun lod hans tunge lege med sin egen mærkede hun hans let kølige finger trænge op i sig. Han stoppede kysset og bad hende ligge sig ned.

Tankerne for pludseligt igennem hovedet.. Hvad sker der nej jeg er ikke klar ikke til en fremmed, jeg er ikke engang på piller. Hun sagde nej.

Han smilede og kyssede hende og sagde så “jeg kan mærke at du har lyst” og stak igen en finger imellem hendes ben. Christina svarede hans kys igen og klemte sig ind til ham. Han lod fingeren glide op i hende og hun klynkede. Han bad hende igen ligge sig. Christina klynkede igen jeg vil virkeligt gerne men jeg er ikke på piller.

“Det skal du ikke være ked af” sagde han. Det var tydeligt at han ikke ville lade sig afvise så let nu. “Du kan jo starte med at sutte mig vil du ikke?” Han lod igen hånden glide imellem hendes ben. Hun lod hånden gnide over bulen i hans bukser og smilede til ham. Han åbnede og fandt sin hårde pik frem. Hun bøjede sig let forover tog om den med den ene hånd og lod sine læber glide over hovedet og ned om skaftet. Han stønnede og lod sin hånd glide hen over hendes hår. Hun faldt på knæ imens hun suttede videre.

Han var meget hård nu og hun nød at kigge op på hans ansigt imens hun lod hans lem mærke sin tunge og sine læber. Han stønnede, “skal vi ikke ligge os” bad han. Hun stoppede et kort sekund og tøvede. Han sagde “så kan jeg slikke dig. Han tog sine bukser af og lagde sig på græsset. Hun faldt ned på alle fire og lod tungen glide hen over hans skaft. Han sagde vend dig om. Hun blev lidt forvirret.

Hun nød jo at se ham men vidste ikke hvordan han ville have hende.. Han rakte ud efter hendes ben og guidede hendes ene ben hen over hans ansigt. Han tog trusserne af hende og lod hænderne glide op på hendes baller.. han pressede ned på dem så hun sænkede underlivet imod ham. Hun mærkede hans tunge og begyndte igen at lade sin tunge og læber kærtegne ham.

Han stoppede og bad hende ligge sig hun lagde sig og mærkede ham slikke sig igen imens hun kiggede op i fuldmånen og tænkte at den fik hende til at opføre sig helt sindssygt. Han spurgte om hun nød det.. “Meget og jeg har meget lyst til dig” hun kom i tanke om et kondom hun havde liggende. De fandt det frem, og han fik lov at trænge ind i hende. De var begge alt for liderlige til at trække det ud. Christina syntes at ekstasen varede i evighed men i virkeligheden havde ingen nået at savne dem imens de var væk.

Glemt var x-kæresten.

Nu var det endelig weekend igen. Gad vide hvilke oplevelser drengene havde til hende denne lørdag. 😛 

Ud i byen at feste men vennerne, find et springbræt til sex, altså en person som du kun bruger til, at springe videre i dit liv, at få en mellem dig og din eks, mærke suset, lysten og  find glæden igen ved, at mærke der heldigvis er flere frække fisk i farvandet, og hvorfor ikke prøve dem af 😈

Knep en ny og kom videre med dit liv!

Knep og kom videre

porno med danske piger