Scooter Tyven fik røven på komedie! (Tyv betaler regning)

Typisk! Jeg gik irriteret ind efter voksen som jeg havde efterladt på arbejdsbordet i skuret. Kender du de dage hvor solen bager og man nemt bliver lidt distræt. Dette var en sådan dag. Jeg havde først vasket min racercykel og var nu i fuld gang med den sorte EU Scooter. Den trængte til voks men lige da jeg snuppede den glemte voks fra arbejdsbordet. Hørte jeg en velkendt lyd ude fra indkørslen.

Åh nej Scooteren! Nøglerne sad i! Jeg spurtede tilbage lige tidsnok til at se den forsvinde ud af indkørslen. Jeg sprang på racercyklen og optog forfølgelsen.

Nede for enden af vejen svingede den til venstre. Jeg kendte en genvej og kørte i rasende fart over en græsplæne og ned af en gangsti. Et par fodgængere skældte ud og sprang febrilsk til side da jeg krydsede fortovet. Jeg var nu kun 10 meter bag scooteren.

Til alt held havde tyven ikke opdaget at han blev forfulgt. Jeg rejste mig i pedalerne og takkede min skaber for, at jeg igen i år var i strålende form. Cykelcomputeren viste nemlig nu 52 km. I timen. Den ville jeg ikke kunne holde ret længe vidste jeg.

Heldigvis blev det ikke nødvendigt. Tyven sænkede tempoet for at orientere sig lidt. Jeg indhentede ham hastigt.

Nu drejede han scooteren til højre ned af skovstien. Jeg satsede hele butikken og svingede med fuld fart bagefter.

Cykelen nærmest sprang ind over opkørslen over kantstenen. Jeg flintrede ned ad stien. Tyven drejede hovedet lige i det øjeblik hvor jeg indhentede ham og med et kraftig stød med skulderen sendte ham af scooteren og ind i det høje græs.

Scooteren endte som cyklen midt i en stor gul gyvel. Jeg sprang af cyklen i farten og landede på benene i græsset. Jeg var hurtig som en panter over den totalt overraskede tyv.

Jeg rullede ham rundt på maven og fik armen vredet om i et låsegreb på ryggen.

Efter anstrengelsen snuppede jeg lige en kort puster. Tyven begyndte at klynke og til min store overraskelse var det en kvinde.

Hun stønnede og bad mig slippe hende. Fandme nej sagde jeg. Dette er en sag for politiet. Nej, nej det må du ikke! Tryglede hun.

Man kan da ikke bare stjæle andre folks ting og så regne med at blive tilgivet uden videre. Bemærkede jeg strengt.

Jeg holdt hende fast i låsegrebet med den ene hånd og rodede i min baglomme på mine shorts efter mobiltelefonen med den anden.

Jeg måtte lægge mig ned over hende for at få telefonen fri af den stramme baglomme. Hun hørte Dtmf tonerne bippe da jeg lirkede den fri af den snævre lomme.

SEX I DAG?

Nej vær nu sød bad hun. Vi må kunne finde en ordning. Tryglede hun insisterende.

Jeg garanterer for, at både scooteren og cyklen er blevet skrammet snærede jeg stadig forpustet og irriteret. Penge har du vel heller ingen af? Bemærkede jeg vredt.

Hun vred sig under mig. Hendes bagdel gned ligesom tilfældigt, men meget provokerende imod mine stramme shorts.

Jeg mærkede pludselig en ophidselse skylle ind over mig. Min pik rejste sig i fuld størrelse og jeg pressede min bule hårdt mod hendes ende. Hun kunne umuligt undgå at mærke min stav.

Vil du virkelig handle spurgte jeg? Hun nikkede. Godt så handler vi! Jeg slap mobiltelefonen. Stadig med hendes arm vredet om. Jeg stak den frie hånd ind under maven på hende og løsnede hendes jeans. Jeg fik hastigt trukket bukserne ned over hendes stramme balder og da jeg løftede mig lidt mere hjalp hun selv til med at sparke dem af.

Det blottede et par hvide G strengs trusser. Hendes balder var flotte brune. Kort sagt en drøn flot pariserrøv.

Jeg gav hende lidt mere plads og beordrede hende op med røven. Hun kom besværligt op på knæ.

Jeg pressede hendes ben fra hinanden med knæene. Hun klynkede lidt og bad mig slippe hendes arm. Jeg overhørte hende fuldstændigt. Hendes flotte numse strittede nu indbydende imod mig. Jeg rakte frem og rev hendes g streng over. Hun udstødte et gisp. Jeg lynede ned og fik med stort besvær bakset pikken ud i det fri.

For en gangs skyld var jeg lidt træt af dens store størrelse. Jeg fugtede den lidt med hånden og gik i stilling.

Jeg kunne mærke hendes varme strømme ind i pikken imens jeg forsigtigt med spidsen legede lidt med hendes indgang. Pludselig mærkede jeg et par fingre omkring pikken. Med et snuptag og et tryk tilbage med røven hjalp hun den ind.

Jeg pressede helt i bund. Hun udstødte et åh og skød røven imod mine hofter. Du er så dejlig stor hviskede hun hæst. Slip nu min arm og lad os hygge os rigtigt. Jeg tog chancen og slap hende.

I stedet for tog jeg hårdt om hendes hofter og bankede pikken hårdt ind og ud af hendes dejlige våde grotte. Hun gav sig højlydt. Kom med små hvin hver gang den røg helt i bund i hende.

Jeg klaskede hendes balder med hånden. Ja straf mig stønnede hun giv mig en endefuld. Hun fik et par ordentlige dask først på højre balde så på venstre imellem mine hårde stød ind i hende.

Pludseligt skreg hun hæst jeg kommer… jeg kommer.. Jeg øgede tempoet og lod hende komme på min pik. Hun rystede helt vildt og skreg højt. Jeg tog tempo af og lod hende få luft et sekund eller to.

Imens begyndte jeg med tommelfingeren at lege med hendes lille hul. Jeg kom lidt spyt på og lod den glide indenfor. Åh hvad gør du stønnede hun hæst? Giver dig en røvfuld svarede jeg og trak pikken ud af hendes kusse og pressede hovedet imod hendes anus. Åh nej du må ikke! Den er alt for stoooor.

Jeg trykkede til og pikken gled et langt stykke ind. Så et stort tryk til og jeg var i bund. Tag det lidt roligt ikke stønnede hun halvt i smerte og halvt i nydelse. Jeg gjorde som hun tryglede om. Satte kun langsomt tempoet op.

Nej hvor er du altså stor stønnede hun. Jeg kunne mærke den kendte kilderen i mine nosser. Jeg satte alle sejl til og bankede nu løs i hendes røv med et solidt tag i hendes hofter. Ja kom nu! Bare giv mig det hele i røven skreg hun og lige da jeg eksploderede oppe i hendes røv skreg hun også sin anden orgasme ud i skoven.

Jeg blev bare ved og pumpede hendes røv helt fuld af mine safter.

Hun faldt forover med mig ovenpå. Vi lå sådan en tid og slappede af oven på anstrengelserne. Jeg var stadig langt oppe i hendes røv da hun viskede.

Det er den bedste endefuld jeg nogensinde har fået! Jeg svarede hende tilbage, at hun gerne måtte stjæle min Scooter lige så tit hun ville!

porno med danske piger