Kvindelige Ekshibitionisme: Topliste, videoer og historier

Kvindelige Ekshibitionisme: Topliste, videoer og historier

Frie og legesyge kvinder der tænder på at blive beluret.

Langt de fleste kvinder nyder i et eller andet omfang at blive set iført et sted mellem næsten ingenting og absolut ingenting. Problemet er bare socialt, Kvinder er i almindelighed opdraget anderledes omkring sex og kroppen end mænd er, ja desværre – selv i vore dage hvor vi mener at være moderne, men man var faktisk mere frisindede og krops-frie i halvfjerdserne og firserne. Nøgen ups! iscenesat, uheldigt eller tilfældigt?

Hvorfor er der ikke flere kvindelige ekshibitionister: Et problem er at kvinder i den situation hvor de blotter sig, har en frygt for at nogle mænd ikke forstår den ekshibitionistiske leg “nok se men ikke røre”, hvilket gør det utrykt for kvinder at udleve deres blotter tendenser, især i øde områder som i skove, ved stranden og andre steder uden andre mennesker. Hvis mænd kunne styre sig og ikke voldtog, ville man nok opleve flere kvinder der turde blottede sig offentligt.

 Ekshibitionistiske Kvinder er blottere på en uskyldig og sofistikeret måde, hvor mænd ofte opfattes som klamme og perverse.

Hvor finder man ekshibitionisterne

Ekshibitionisme kan komme til udtryk på mange måder, bla. ved at de iscenesætter en “tilfældigt” og uheldigt” situation hvor de kommer til at blotte sig over for fremmed.

Det kan være man lader sig se nøgen af forbigående når man står foran sit vindue, en tur på stranden iført småt eller intet tøj, at man ved man kan se gennem det tøj man har på eller kommer til at vise et stykke med bart, uden det kan ses at det er med vilje, eller en tur på nøgenstrand eller til vinterbadning hvor nogle kigger på en, men på en uskyldig måde der ikke røber ens ekshibitionistiske side.

SEX I DAG?

Liste med steder og måder man kan blotte sig på!

En danske kvinde søger: Hejsa. Jeg er en kvinde som elsker at vise mig for andre, men det er på den måde at jeg ikke ønsker kontakt, kun at vise mig. Jeg har prøvet at sætte mig på en cafe med meget kort nederdel og enten med gennemsigtige trusser eller slet ingen, så sætter jeg mig således at 1 eller 2 mænd kan se op under nederdelen, men det skal virke sådan at det ser ud som et “hovsa” fra min side, dvs. at jeg ikke sidder med alt for spredte ben, men kun så man lige kan ane noget, det tænder mig vildt!

Min mand er som regel med og helt med på ideen, meget frækt. Det er jo nemmest om sommeren hvor man kan gå på nudiststrand eller med meget lidt tøj på i byen, men jeg er jo også ekshibitionist om vinteren, jeg mangler virkelig gode ideer til min tendens og det må gerne involverer min mand, for han syntes der er frækt at andre mænd kigger på mig. En kvindelig ekshibitionist bekender sine blotter metoder – Læs også: jeg er kvindelig ekshibitionist.

Den skjulte sandhed – Kvindelist!
Topliste med frække steder og metoder.

Ideer til at udleve sin ekshibitionist side og vise sig frem for fremmed.

 • Hjemme bag sine vinduer med et uskyldigt kig efter et bad
 • Ude i din egen have eller altan med kig fra naboer eller gaden
 • Blot dig anonymt online på cam sider eller på sider med fræk chat
 • Kom til at vise et stykke med bart til pakkeposten eller pizzamanden
 • Lad dig overraske “tilfældigt” af vinduespudseren eller håndværkeren
 • Tag ud at handle uden BH iført gennemsigt trøje og kig til brysterne
 • Opret en fakeprofil på en datingside eller socialt medie og del fotos/videoer
 • Tag til nøgenfotografering eller tilbyd dig selv som Croquis model
 • Shoppingtur, lade forhænget i prøverummet være lidt åben med indkig
 • Bytur hvor du ved et uheld giver et kig op under kort kjole og er trusseløs!
 • Tag til læge med kønsdele spørgsmål eller besøg en massør til lysken ømhed
 • Kør i bus eller tog iført nederdel, sæt dig overfor en mand med let spredte ben
 • Svømmehal eller badeklubber hvor de er fælles sauna og evt. dampbad
 • Brug tøj der afsløre din krop med stramt tætsiddende stof som yoga-pants
 • Udnyt det tøj der bliver gennemsigtigt i solens lys eller en hvid bikini der bliver våd
 • Få lavet kropsudsmykning piercing/tattoo på intime steder og vis dem til de nysgerrige
 • Se ekshibitionistfilm, billeder og bliv inspireret til at vise dig frem offentlig i vores ekshibitionist artikler

Jeg tænder på at hyle unge generte mænd ud af den ved at vise mine bryster eller lade være med at tage trusser på, når jeg går i parken, og så bukker jeg mig ned, når der kommer unge fyre forbi. Læs danske kvinder og mænds erotiske oplevelser som Voyeur og ekshibitionist

Se videoer og billeder af “ups-afklædt”

Hvad er exhibitionisme?

Exhibitionisme er en tvangstanke eller stærk lyst til at fremvise sine kønsdele til en ikke-anende fremmed. På det psykoanalytiske niveau betragtes ekshibitionisme som det modsatte af voyeurisme, hvor de to er komplementære og relaterer til den samme mekanisme: erotikken ved at “se / blive set”.

porno med danske piger