Se dine venner og fjender nøgen med X-Ray briller.

Se dine venner og fjender nøgen med X-Ray briller.

SPAR MANGE PENGE

SE IGENNEM TØJ MED XRAY!!!

Køb røntgenbriller til gennemsigtige kropsscanning.

Har du tænkt på hvordan din vens kæreste ser ud under tøjet? dine klassekammerater, lærerinden? eller hvad med at gå en tur ned ad strøget og skanne hvad der gemmer sig bag ved stoffet! Det kaldes X-Ray briller og gør du får røntgen syn.

Røntgenbriller, der klæder kvinder af! Bedste briller i verden, se alle piger nøgne!

Se bryster, baller og skød!

X-Ray spybriller kan gøre tøjet transparent. Det er ikke et nyt fænomen, at videokameraer kan “se” gennem tøj. For en del år siden sendte Sony et videokamera på gaden, der var udstyret med en form for nightvision. Men hvis den funktion blev tændt i dagslys, var det muligt at se igennem tøj. Kort efter den afsløring trak Sony videokameraet tilbage.

SEX I DAG?

Et filter på videokameraet gør det i stand til at se gennem tøj og andre genstande. Kaya Special Optics har udviklet et såkaldt “Infrared See-Through Filter”. Hvis det monteres på et videokamera, vil det være i stand til visuelt at afsløre, hvad der gemmer sig bag ved stoffet.

Billeder og video med x-ray!

IR X-Ray Vision (See-Through Vision) kameraer, videokameraer, objektiver, briller, filtre afslører den skjulte verden. Se mere på “Kaya Special Optics” hjemmeside  her…

Se X-Ray billeder taget med kamera

Filteret virker bedst ved tyndt og tætsiddende stof såsom badetøj.
xray billeder se gennem toej damer piger badetoej
HUSK det er ikke lovligt at udspionere og filme folk uden deres viden!

EKSTRA:


X-RAY-APP

Der findes også en mobil-app der med et special videokamera filter gør du kan se gennem bukser, bluser, kjoler og undertøj.

BILLEDER AF GENNEMSIGTIGT TØJ AF KVINDER FRA GADEN

X-Ray spyGlasses Kan gøre tøjet Transparent Body nøgen

porno med danske piger

Skriv et svar