Venner på besøg

Jeg springer på Jette uden for lejeligheden, et kort øjeblik bliver hun paf, men da jeg flår trusserne af henne stiller hun sig op af væggen og spreder benene, for første gang ser jeg Jettes kusse…

Efter at havde læst en del historier, syntes jeg, at jeg vil komme med en sandfærdig historie.

Den ligger en del år tilbage hvor jeg boede alene, i en lille lækker lejelighed og arbejdede i et computerfirma.

I dette firma var der en sød pige Stine der kom oppe fra Nordjylland. Stine var omkring de 19 år og havde arbejdet i Jyllandsafdelingen, men var senere flyttet til København i et par år. Nu havde hun besluttet at flytte tilbage til Jylland og skæbnen ville at hun kom til at bo lige overfor mig i en lille 1 værelset lejelighed. Stine var omkring 169 høj lidt bred men virkede rimelig slank og så havde hun de flotteste bryster som kun unge piger kan have. Jeg vidste at hun brugte en C/D skål og den var fyldt godt ud

SEX I DAG?

Vi blev jo selvfølgelig ret hurtig gode venner, senere gode bollevenner men aldrig kærester.
En aften hvor Stine og jeg havde inviteret et par gode venner til spisning i min lejelighed begynder historien.

Jeg kendte dem ikke særlig godt men Klaus og Jette var et ungt par på omkring de 21 år, rigtig familien Danmark med hus, bil og hvis det stod til dem børn i nærmeste fremtid.

Klaus var en stræber type, lille og lidt sælgeragtig men formentlig ok. Jette var slank 174 høj mørkt langt hår og havde næsten ingen bryster, men var utrolig sexet Det var hun også i aften, hun havde en sort kjole på der var lårkort, ja faktisk så lårkort så når hun satte en ny CD på anlægget kunne man se de sorte trusser.

Nå men de var jo inviteret til at spise så velkommen satte vi os til bordet. Der blev skænket rødvin op i glassene og oksemørbraden gled ned med velbehag. Snakken gik og Jette der sad ved siden af mig, sad der med sin kjole næsten oppe ved trusserne så man kunne se de slanke lår og lange ben, jeg blev ophisset ved synet, og uden at tænke på hvad jeg gjorde lage jeg min venstre hånd på hendes lår, der gik et kort gisp igennem Jette men hun bevarede roen og gjorde heller ikke noget for at undgå hånden, ingen andre havde åbenbart lagt mærke til det så jeg forsatte med at kører hånden lidt op og ned af låret.Jette lænede sig lidt forover for sådan at dække over det. Faktisk tror jeg at hun syntes, at det var pinligt

Efter at havde seedet sådan et lille kvarters tid uden at fortage mig noget andet end at holde om låret, begynde jeg at lade hånden vandre op mod Jettes trussekant, det var faktisk meget skægt at se hvor vanskeligt hun havde med at koncentrer sig om at spise og snakke. Da jeg nåede op til Jettes trusser mærkede jeg varmen og en lille dusk af kussehår der stak ud , det var lidt akavet at seede der og spise med højre hånd, men af en eller anden grund var der ikke nogen af de andre der fandt det mærkeligt. Jeg lod min langemand kærtegne Jette uden på trusserne, først pressede hun benene sammen, men kort tid efter spredte hun dem lidt, et kort øjeblik kikkede hun direkte på mig, ligesom hun vil sige ”hvad fanden har du gang i” Jeg kikke også direkte på Jette hvorefter jeg lod min finger glide ind bag trusserne. Jettes øjne blev store nærmest paniske og det gav et sæt i henne, Stine og Klaus var total optaget af at snakke og klauses øjne var konstant ved Stinnes bryster. Mine fingere blev fugtige, Jettes fisse var varm og våd og hun havde hår over det hele. Det var åbenbart blevet for meget for Jette, hun rejste sig og gik på WC.

Efterhånden var vi blevet fylde den ene flaske rødvin efter den anden forsvandt. Hva fanden skulle jeg gøre ved Klaus eller skulle vi måske have en 4 kant?. Jeg var ikke sikker på at Stine ville være med til det, ja og Jette og Klaus kendte jeg jo ikke så godt. Derfor hentede jeg mine Whisky flasker og begyndte, at hælde på Klaus, det virkede efter en times tid var han total stiv og besluttede at han ville sove så Stine fulgte han over i seng i sin lejelighed (det var aftalt at Klaus og Jette skulle sove i Stines lejelighed). De var dårlig gået ud af lejeligheden før jeg tog fat i Jette og kikkede henne direkte i øjnene, kort tid efter kyssede vi hinanden, men hun virkede meget nervøs, og da jeg lod min hånd glide ned over hendes flade mave begyndte hun at ryste, hun fik fremstammet at Stine kommer nok snart så vi måtte hellere stoppe. Jeg var ved at sprænge, min pik var så stiv som aldrig før, jeg lod hånden glide ned i trusserne, Jette var våd det nærmest svuppede da jeg lod et par fingre glide op i hendes kusse. Hendes åndedræt blev tung og hun rystede i hele kroppen. Pludselig kunne vi hører fodtrin på trappen (døren stod åben) Stinne var på vej. Vi satte os ned og begyndte at snakke og drikke, Stinne kom ind og spurte om det var ok hvis hun gik i seng. Nå ja hvis hun var træt så ok fik jeg fremstammet mens jeg skjulte min bule i bukserne. Som sagt så gjort Stine gik i seng, da hun slukkede lyset råbte hun lige til mig om at komme derind. Da det var mørkt famlede jeg mig frem og ramte Stine lige omkring hendes bryster, hun trak mig ned og hviskede mig i ørerne ( Du skal være sød ved Jette, hun har kun haft Klaus så lad vær med at kneppe hen sønder og sammen) For satan jeg troede ikke der var nogen der havde opdaget det MEN..Stines sidste ord var mor dig godt, men i morgen tidlig er du min? OK. Jeg gik rystet ud af værelset lukkede døren Hva SÅ.

Jeg blev vækket af Jette der spøger ”hvad de her Yellow Jacket hvad er det for noget musik”. Jette står bøjet ned over anlægget med sine lange ben og den sødeste lille røv strittende lige op i mit ansigt. Jeg går målrettet hen til henne og lader min hånd glide op mellem hendes ben bagfra, hun forsætter med at stå bøjet fremover med et skævt smil om munden. Uden at betænke mig lader jeg en finger glide op i hende, den glider i bund uden problemer, jeg lader min tommelfinger kærtegne hindes klitoris men jeg pumper fingeren frem og tilbage, hun stønner svagt er ved at miste balancen, men rejser sig kort tid efter op med en bemærkning om at hun hellere må over og sove. Hun slår total benene væk under mig, her står jeg med den vildeste stivert og så vil hun bare sove. Hva fanden gør jeg, Jette begynder at gå ud af døren til lejeligheden og står på den øverste trappe
Nå Jan tak for i aften jeg går over og sover. Alt sitre på mig jeg er så liderlig min pik er ved at sprænge mine bukser og så siger kællingen at hun går …………fanme nej jeg nærmest springer på Jette uden for lejeligheden, et kort øjeblik bliver hun paf, men da jeg nærmest flår trusserne af henne stiller hun sig op af væggen og spreder benene, for første gang ser jeg Jettes kusse, hendes underliv er spinkelt hun har smalle hofter men foran mig er den smukkeste sorte kusse jeg har set, hun har kraftige ydere skamlæber der skjuler klitoris og indgangen, jeg lader min tunge glide op af hendes venstre lår, slikker omkring anus og fortsætter op imod klitoris, Jette ryster og stønner svagt, hun holder mig omkring hovedet og prøver at presse hovedet mod sin kusse.
Jette begynder at trække underlivet sammen i små ryk og da jeg stikker en finger op i hendes kusse kommer hun. Hun kollapser total og falder ned over mig med et stort bump. Vi begynder at smågrine det er sku for komisk, der ligger vi og kikker hinanden ind i øjnene, jeg begynder at små kysse Jette, hun smiler hendes hånd begynder at gnide mig på bukserne, min pik er total stiv, stille knapper hun bukserne op, min pik springer ud i underbukserne, med et hurtig tag får hun underbukserne af pikken og tager den i munden, hun sutter hurtigt men ind i mellem lader hun munden glider helt ned til roden. Tjehhbe dunk hva fanden døren neden under går op og ud på trappen stiger Eva (faktisk hendes rigtige navn) min underbo. Kanon sød pige på 20 let buttet uden at være tyk med kanon bryster og smalle hofter ” hvad fanden forgår der her” hun bliver total paf da hun ser Jette ligge der og sutte pik på mig . Hun får lige fremstammet forfanden Jan styr dig lige, hvorefter hun lukker døren. Nå men Jette fortsætter at sutte min pik total ugeneret, hun små grynter, det er svært at holde sig. Jeg tvinger hendes hoved væk fra pikken og vender henne om så hun ligger på øverste trappe med røven mod mig. Jeg stiller mig bag henne med min pik og skyder den frem mod hullet, Jette nærmest små jammer sig, hun er fuldstændig liderlig og giver et lille suk da jeg trænger ind i henne. Jeg knæpper henne med voldsomhed, hendes spinkle krop bliver kastet fremad hver gang jeg støder ind i henne, til sidst gokker hendes hoved imod væggen, men Jette opdager det ikke hun er total væk. Da jag trækker mig ud bliver hun rasende, men med en hurtig vending får jeg henne om på ryggen og trænger ind i henne igen, hendes kusse er stram og hun bruger underlivet til at støde op imod mig, Pludselig kommer Jette uden nogen forvarsel skriger hun af fulde hals går total i krampe og ryster over hele kroppen, nu er jeg sku ligeglad jeg pumper et par gange mer og kommer oppe i henne med voldsom kraft, min pik pumper sperm op i henne. Total udmattet ligger vi der og kikker på hinanden hvorefter vi bryder ud i latter. Jeg trækker mig ud af Jette, hendes kusse trækker sig sammen og min sperm løber ud af skeden sidder i kussehåret og løber ned på trappen. Vi sætter os op og puster, Jette tager kærligt omkring min pik og kører lidt frem og tilbage med hånden hvorefter hun bukker sig ned og slikker den ren. Da vi er fulde og trætte bliver det ikke til mere, men vi sætter der total nøgne på en trappe og kæler lidt, Jette sutter mig og jeg slikker henne lidt men vi kan ikke mere. Det ender med at hun går over til Klaus og sover. Jeg selv går ind til Stine der ligger vågen og venter nårja den historie kan i få en anden gang.
Se det er en rigtig historie undtagen navnene ok Eva heder faktisk Eva og weekenden efter blev jeg inviteret ned til kaffe hos hende HÆ HÆ..

porno med danske piger