Sex-udfordring fra min Master

SPAR MANGE PENGE

Det er fredag aften, og min mobiltelefon ringer. En mandlig stemme i den anden ende siger ”hej min slavetøz, det er din master, jeg vil ha du går i bad nu, tager kjole eller nederdel på og noget pikant inden under og så kommer der en bil og henter dig kl. 19.” jeg nåede ikke at svare eller sige noget inden han havde lagt røret på igen.

Jeg vidste godt hvem det var, jeg blev lidt glad men også lidt nervøs, for hvad skulle der ske, og hvordan skulle jeg forklare over for min mand at jeg skulle i byen sådan lige pludselig.
Manden var ikke hjemme endnu, så jeg ringede til ham at jeg i aften ville tage i byen med en veninde, han sagde ikke noget ønskede os bare en god tur.
Jeg gik ud i bad, barberede mine ben og min mis imens jeg tænkte på hvad der mon skulle ske. Jeg fandt en sommerkjole frem, en som var lidt tynd og man kunne se meget igennem. Jeg fandt en blonde bh og mine g-streng frem. Og gjorde klar.
Jeg var meget nervøs. Rystede over der hele og begyndte at fortryde jeg havde indledt min på det her.
Kl. 19 ringede min mobil igen. ”Jeg håber du er klar, for bilen venter uden for din dør” og så blev der lagt på igen. Jeg kiggede ud af mig vindue og der holdt en bil, en taxi. Jeg smuttede ud og sted ind i den på passager siden jeg kiggede lige nysgerrigt på chaufføren, men han ikke så meget som blinkede med øjnene, han startede bilen og vi kørte af sted uden at sige noget til hinanden. Jeg sad og studerede ham lidt, men han fortrak ikke en mine.

Da vi havde kørt vel en times tid, stoppede bilen foran en restaurant, jeg vidste ikke helt hvor i var, kendte ikke stedet, kunne se at det måtte være en stor by.
Chaufføren stod ud og lukkede døren op for mig. Jeg steg ud og han lukkede døren, han pegede på restauranten og hoppede ind i sin taxi igen og kørte derfra.

Jeg stod lidt og overvejede om jeg skulle gå derind eller bestille en taxi og smutte hjem igen.
Jeg tog lidt mod til mig og gik derind, jeg stod lidt og kiggede da en mand rejste sig og kom over til mig, han gav mig hånden ”dejligt endelig at se dig” sagde han, jeg sagde ”i lige måde” og kunne ikke rigtig få mere sagt, vi satte os ved det bord han havde rejst sig fra og begyndte at snakke, det gik meget godt og snakken faldt let, han sad tit og studerede mine bryster, der nemt kunne ses under kjolen. Og kunne mærke han begyndte at sidde uroligt på stolen, vi havde fået bestilt og spist forretten da han lænede sig frem og hviskede ”gå ud på toilettet og når du kommer tilbage vil jeg ha dine trusser” jeg kiggede lidt på ham, men kunne se i hans øjne at det var alvorligt ment, jeg gik ud på toilettet og trak mine trusser af, jeg kunne mærke at min fisse kunne li den her leg, den var meget fugtig og meget varm.
Jeg gik ind igen, satte mig ved bordet som ingenting og rakte ham min g-streng der hang og dinglede på min pegefinger, jeg gjorde ikke noget for at skjule dem, da jeg godt kunne li den her leg, der var et par tæt på vores bord der kiggede lidt nysgerrigt og fniste lidt.
Han tog mine g-streng og lugtede til dem, han lagde dem på bordet ved siden af hans tallerken.
Snakken gik videre om alt muligt og vi spiste hovedretten. Tjeneren kom ned til bordet med en lille pakke og rakte den til mig, og spurgte om vi også skulle ha dessert, min Master takkede nej og tjeneren gik igen.

Jeg sad lidt og kiggede på pakken, og min Master smilede til mig og bad mig åbne den, jeg rystede lidt på mine hænder men åbnede den og der lå der en buttplug i blå jelly, og en lille seddel ved siden af, jeg tog sedlen op og der stod ”nu går du ud på toilettet og fører den op i din dejlige røv, og så tager vi et andet sted hen hvor vi kan være lidt mere privat” jeg måtte læse den engang til og kiggede så over på ham, han kiggede på mig og nikkede med et frækt smil til mig.

Jeg rejste mig og gik ud på toilettet, jeg tog den ud af pakken og studerede den lidt, sådan en havde jeg aldrig haft oppe endnu, jeg legede lidt med min fisse så den blive meget våd, førte så pluggen op i den, den var smal på spidsen og bred for neden. Derefter førte jeg den om til min anus og pressede den forsigtigt op, det tog lidt tid, men det lykkedes mig. Det var en absolut vidunderlig følelse. Jeg trak kjolen ned igen og gik ud i restauranten hvor han stod og ventede på mig.
Han kiggede lidt nysgerrigt på mig og smilte frækt, hvert skridt var en dejlig følelse. Vi kom ud og der stod den samme taxi chauffør og ventede på os.
Vi steg ind og uden at sige noget kørte han af sted, vi sad på bagsædet og jeg kunne ikke lade være med at studere min Master nærmere, vi kyssede og kælede for hinanden, chaufføren holdt øje med os i bag spejlet.
Jeg lod min hånd glide ned til hans pik, og kunne mærke en stor bule under hans bukser, han tog fat om håndled og trak hånden væk, ”ikke nu, jeg bestemmer farten”

SEX I DAG?

Bilen standsede igen, denne gang foran et Hotel. Vi steg ud og gik ind, hen til elevatoren, vi var ganske alene i den, og Masteren trykkede på stop knappen og elevatoren blev stående, han vente mig om så jeg stod med ryggen mod ham, pressede mig hårdt op mod væggen og løftede min kjole op, han stod lidt og studerede min røv, kunne næsten mærke hans øjne mod min hud, og lod så en hånd glide ned over mine baller, det var dejligt, pludselig fik jeg et ordentligt smæk bagi, jeg var ikke forberedt på det, så jeg gav et lille skrig fra mig, med det samme greb han mig i håret og trak mit hoved tilbage, ”var der nogen der har bedt dig om sige noget??” sagde han i et bestemt tone lag, jeg rystede på hovedet og sagde ikke noget. Han slap igen og lod atter sin hånd glide ned over mine baller, den anden lod han glide ned til min glatte fisse og lod en finger glide ind i den, jeg var meget våd.

Han bed mig i nakken, jeg kunne mærke hans tænder mod mit skind, Ikke for hårdt men alligevel så man kunne ane dem bagefter.
Pludselig slap han mig og trak kjolen ned igen og trykkede på knappen til elevatoren og døren gik op. Jeg var ved at være temmelig liderlig og min krop længtes efter mere. Vi gik hen til et værelse hvor han låste døren op og vi gik ind, der var helt mørkt, bortset fra et hav af stearinlys der stod over det hele.

Han gik hen til et lille bord der stod ved siden af en kæmpe seng med fire hjørnestolper der gik helt op til loftet, hældte et glas rødvin op til os begge og vi drak og snakkede lidt. Han tog mit glas igen, gik over til en stor lænestol der stod midt i rummet, satte sig i stolen, tog sine sko og strømper af , ”nåå min slavetøz, nu vil jeg ha du kommer herover på alle fire og slikket mine fødder, jeg vil ha du virkelig gør dig umage med det” jeg tøvede lidt, da jeg virkelig hader fødder, men han kiggede bestemt på mig og jeg satte mig ned på knæ foran ham og slikkede hans fødder som han havde beordret mig til. Pludselig rejste han sig op og trak mig op. ”tag din kjole af” sagde han, jeg adlød og vente mig om med ryggen mod ham og bad ham om at lyne den ned, han lynede langsomt ned samtidig med at han kyssede hver en centimeter af min ryg, det var ved at være for meget, jeg var så liderlig som jeg aldrig før i mit liv har været.

Jeg vendte mig om mod ham og lod kjolen falde ned til gulvet, der stod jeg næsten nøgen kun med bh på og buttplug i røven.
Han beordrede mig over i sengen på alle fire, og han begyndte igen at kæle for mine baller, legede lidt med pluggen, for langsomt at trække den ud. Jeg kunne mærke hvor udvidet og åben min anus nu var og han nød det åbent bart, han lod et par fingre glide ind og ud af hullet, trak dem til sig igen, jeg kunne høre hvordan han roder med noget men kan ikke se hvad det er, men pludselig strejfer noget mine baller, noget der er meget blødt, koldt og fast. Han giver mig et klaps bagi ikke noget hårdt eller noget men nok til at gnisten for alvor blev tændt, pludselig rammer en pisk mine baller, hårdt uden advarsel, rammer den mine bløde baller, jeg kan mærke hvor det svier der hvor den ramte og det bliver varmt ” er det for hårdt” spørger han og svarer det er det ikke, det er lige tilpas, og så rammer den igen mine baller.

Han stopper og lader den falde til gulvet. lader forsigtigt en hånd stryge hen over mine nu meget røde og lidt ømme baller. Han kæler for dem og kysser dem blidt. Han trækker mig op og kyssede mig, med tungen, for at han så kan lægge sig oven på mig i sengen, hans hænder holder mine over hovedet og vi kysser stadigvæk da jeg pludselig mærker et reb stramme sig om begge mine håndled, og da jeg kigger op står ham der kørte taxien med rebet i hånden og smiler frækt til mig, min Master kigger på mig og spørger om det er i orden han leger lidt med og jeg siger at det må han gerne.

De rejser sig begge op og tager tøjet af, hans ven kravler ned mellem mine ben og begynder at slikke min fisse og Masteren tager et stearinlys og lader det langsomt dryppe ud over min krop, først brænder det lidt, men den følelse bliver snart erstattet af en meget dyb liderlighed der dråbe for dråbe tænder mig mere og mere. Og hans vens tunge leger med min klit samtidig med han fingerknepper mig med to fingre.

Pludselig kommer en orgasme over mig som gennemryster hele min krop, de to mænd stopper lidt og jeg sunder mig, men pausen varer ikke ved længe, hans ven kravler op og støder sit lem ind i men fisse, han begynder at kneppe mig og min Master kravler op til mit hoved og presser sin store pik ind i min mund “lad mig nu se hvor god du er” siger han. Jeg begynder at at sutte hans store pik, lader min tunge lege med pikhovedet og lader min varme mund glide op og ned af pikken, hans hånd griber fat om mit hoved og han presser sin pik længere ned i halsen på mig. Og mund knepper mig. Da han slipper igen og tager sin pik ud, slikker og sutter jeg hans bløde glatte nosser, han kan tydeligt li det, da han højlydt begynder at stønne, hans kammerat er også ved at være der, men så stopper de begge lige pludseligt. De løsner rebene og sætter sig til rette i en lænestol, “nå min lille slavetøz” siger Masteren”nu vil vi ha en lille forestilling” han tager en lang dobbelt dildo frem og gir mig den. Jeg tager den og begynder at slikke og sutte den som var den en rigtig pik, og stønner højlydt, slikker den ene ende og lader den anden ene lege med mine brystvorter, mændene sidder over i stolene og leger med deres pikke. Jeg tager den og fører den ind i min fisse. så langt jeg kan, den anden ende fører jeg om i min anus og begynder at kneppe mig selv, det varer ikke længe før min næste orgasme kommer . Mændene rejser sig og kommer over til mig igen, Masteren lægger sig på sengen og forlanger jeg skal komme op og sidde på hans stive pik, mine ben ryster vildt, men jeg gør som jeg bliver beordret til, jeg begynder at ride ham og han masserer mine bryster og leger med mine brystvorter, jeg glemmer alt om hans ven indtil jeg pludselig mærker en stiv pik mon min anus, han presser den forsigtigt helt i bund og så begynder de at kneppe mig, jeg har aldrig prøvet det før, det var en vildt oplevelse at blive fyldt ud begge steder på engang, mærke deres varme kroppe mod min.

Masteren kommer først langt oppe i mine fisse, jeg kan mærke hans sæd, hans dejlige pik der banker. Han beordrer mig ned på gulvet på knæ og hans ven stopper sin pik i munden på mig og jeg slikker og sutter den samtidigt med at min hånd filer på hans pik, det varer ikke længe før han kommer, langt nede i halsen på mig, jeg sluger det hele og slikker begærligt hans dejlige pik ren igen.
Masteren liger stadig oppe i den store seng. Han siger jeg skal komme op til ham og jeg putter mig ind til ham, han hvisker i mit øre “du er bare dejlig min lille tøz” og hans ven kommer også op og vi falder alle tre i søvn i armene på hinanden.

porno med danske piger