Seksuelle erindringer: Erfaren kvinde er god at elske

Effekten er overvældende. Hun klynker: “Ja, ja, ja – åh det er dejligt, mere, mere – slik mig ” Jeg fører hænderne ned under ballerne og krammer dem, mens jeg slikker som var jeg betalt…

Jeg vil nu fortælle om, hvordan jeg fandt min næste kæreste og samlever gennem mange år – lad os kalde hende Anne-Marie.

Efter at et tidligere kæresteforhold var sluttet, var jeg alene og søgende en tid. En lørdag aften fandt jeg så på at gå til en åben fest i det lokale beboerhus, der havde et godt rockorkester på plakaten. Musikken var også god og der var god tilstrømning og stemning.

Jeg havde snakket og danset med forskellige piger, da jeg pludselig fik øje på hende – ikke nogen pige, men en rigtig kvinde. Hun var nogle år ældre end jeg, lille, men velskabt, med flotte hofter og bryster og først og fremmest et stort rødt hår, der lyste som et banner gennem hele salen. Jeg bliver næsten blæst omkuld af synet, men mander mig op og byder hende op til næste nummer. Hun smi¬ler til mig og går med ud på dansegulvet.

Det næste nummer viser sig at være en heftig rocksang med hurtig rytme, som ikke indbyder til snak, men giver god mulighed til at smile til hende og tage hendes pragtfulde krop i betragtning. I pausen efter nummeret får jeg præsenteret mig selv og får at vide, at hun hed Anne-Marie og er lærer og bor lige ved.

Der er noget ved hende, der virkelig tænder mig. Jeg kigger hende dybt i øjnene og fortaber mig omgående i hendes brune øjne. Så jeg snakker som et vandfald for at gøre indtryk og bliver da også belønnet med et stort smil tilbage. Åh, hvor er hun dejlig og sød, tænker jeg. Vi snakker godt, da musikken går i gang igen – denne gang en rigtig sjæler. “Åh, den elsker jeg” siger hun “skal vi ikke danse igen”. Jeg ønsker intet andet, griber hendes hånd og fører hende ud på gulvet, hvor jeg lægger armene om hende.

Anne-Marie læner sig ind til mig, så jeg kan mærke hendes dejlige bryster mod min brystkasse.
Det bruser igennem kroppen på mig og jeg drister mig til at lade hænderne glide søgende rundt på hendes ryg. Hold da op, hun har sgu’ ingen Bh på.

Anne-Marie trækker sig en anelse tilbage. Hendes øjne spiller af munterhed og af noget mere.
“Finder du noget du ku li?”, spørger hun. Jeg føler mig selvfølgelig temmelig fjoget, men hun smi¬ler bare opmuntrende til mig og giver mig et knus. I mangel på svar trækker jeg hende igen ind til mig og kysser hende. Det bliver til et langt kys, som varede hele nummeret ud.

Jeg er i den syvende himmel og hun finder tydeligvis også behag i samværet. Vi danser og snakker resten af festen igennem og det bliver til flere kys. Vi danser tættere og tættere og tættere. Da det sidste nummer bliver spillet, kigger Anne – Marie mig tændt dybt i øjnene. Jeg gengælder det lyst¬fyldte blik, tager blidt fat om hendes nakke, mens jeg langsomt fører min mund nærmere hendes, for til sidst at lade vore læber og tunger mødes i et dybt, langt og hedt kys. Jeg kærtegner blidt hen¬des nakke og lader mine fingre vandre langsomt og blidt ned langs hendes ryg, mens jeg cirkler fingrene rundt for at røre hver en centimeter af hendes krop.

Anne-Marie fører sine hænder ind under min skjorte foran og blodet løber fra alle steder af kroppen mod mit lem. Jeg kan mærke, hvordan pulsen bliver hurtigere og hurtigere, mens blodet pumper ud i mit lem. Imens er mine hænder nået ned til hendes baller. De er dejligt faste, og da jeg klemmer lidt om dem, kan jeg mærke, hvordan ophidselsen får hendes tunge til at udforske min mund mere brutalt og krævende end før, og at hun presser sit underliv begærligt mod mit lår.

Da musikken stopper, ser hun mig dybt ind i øjnene. “Jeg har lyst til mere. Skal vi gå hjem til mig”
Hun smiler, før hun fortsætter. “Så kan du jo også få vished for, at jeg ikke har Bh på i aften. “
Jeg bliv hed i kinderne. Det her var langt, langt mere, end jeg på nogen måde havde turdet håbe på

Jeg griber hendes hånd og hun fører mig så ud på gade og efter en kort tur står vi ved hendes lejlig¬hed. Et par veludstyrede, hyggelige og meget feminine værelser. “Jeg har fået nok at drikke i aften “, sagde Anne-Marie, “hvad med dig?”. Så mødes vi midt på gulvet i et kys, som omgående antæn¬der de allerede kraftigt ulmende lyster. Vi er på én gang både ivrige og lidt blufærdige; begge lidt overraskede over, hvor hurtigt tingene havde udviklet sig mellem os.

Jeg lader hånden glide op langs hendes ryg, mens jeg diskret leder efter, hvor lynlåsen begynder og trækker så ned i den. Anne – Marie buer i ryggen, så det bliver lidt nemmere, og så er den pludselig i bund. Anne-Marie ryster den ud over skuldrene og så glider kjolen lige så stille ned om hendes fødder og afslører hendes flotte skikkelse, som er en rigtig kvindes skikkelse: Det store krøllede røde hår, velformede hofter, en lækker røv, bryster der er rene pragteksemplarer, som de hænger der, modne, tunge og faste med cirkelrunde røde vorter, som allerede var let hævede. Et par små trusser dækker skødet – og det er alt, hvad hun har på nu.

Jeg æder hende med øjnene, og hun lad mig kigge lidt, inden hun går ind til mig igen. Så løfter hun hænderne og knapper min skjorte op, stikker hænderne ind under den og kærtegner min ryg, inden hun krænger skjorten af mig, så jeg står med nøgen overkrop. Derefter løsner hun min livrem og knapper og lyner bukserne op. På grund af jorden største stivert bliver de dog hængende og jeg må hjælpe til med at få dem ned over pikken. Så glider de ned til gulvet og jeg træder ud af dem og står kun i underbukser. Og jeg kan se Anne – Maries øjne glide forventningsfulde ned til bulen i under¬bukserne.

Jeg trækker hende ind til mig og mine hænder finder tilbage på den nu bare ryg, og jeg nyder kon¬takten med den varme glatte hud. Roligt lader jeg hånden glide fra hendes ryg ud mod siden og vi¬dere frem, så den kommer til ydersiden af det ene bryst. Anne-Marie trækker sig en smule tilbage, så hånden kan komme ind mellem os og lægge sig over brystet.

Det er en vidunderlig fornemmelse at stå med Anne-Maries bryst i hånden og kæle blidt for det, mens hun mumler kælent ind i mit øre: “Mmmm”. Jeg kan tydeligt mærke, hvordan vorten vokser og bliver hård. Jeg nulrer vorten blidt og forsigtigt og hun læner sig lidt hårdere ind mod mig. Min anden hånd finder hurtigt det ledige bryst, som også bliver kælet og nulret. Anne-Maries små lyde bliver højere, og åndedrættet hastigere, det er noget tydeligvis noget, hun kan lide. Det er hun så¬mænd ikke alene om, jeg er næsten i himlen, som jeg har et fast bryst i hver hånd, og vi er knap begyndt endnu.

Så lader jeg igen hænderne glide ned ad hende og om på ryggen og kærtegne ballerne. Anne – Ma¬rie giver et lille støn fra sig og skutter sig behageligt. Så lader jeg hånden glide frem på forsiden og den finder hendes mis og stryger den uden på trusserne. Jeg kigger Anne – Marie spørgende i øj¬nene og hun smiler bekræftende til mig og jeg trækker langsom – med rystende hænder – trusserne af hende. Der står hun i al sin kvindelige dejlighed med en pragtfuld mis, der gløder lige så rødt som håret og igennem hvilken jeg aner hendes kusse, der forventningsfuldt allerede gaber og glinser lidt.

Det er mig ganske umuligt at skjule min begejstring og mine underbukser står ud som et telt. Men ikke længe, for nu tager Anne – Maries små tøsehænder fat i dem og lirker dem ud over kalorius og videre ned over lårene, til de går på gulvet og afslører min stift strittende pik. Anne – Mare kigger intenst og begærligt på den. Så rækker hun hånden ud og griber om pikken og trækker mig hende til sin seng og lægger sig ned med let spredte ben.

Jeg sætter mig ved siden af hende og lægger en hånd på hendes mave lige under brysterne. Så lader jeg hånden glide let rundt på det varme, bløde og silkeglatte maveskind. Hun lukker øjnene et øje¬blik af nydelse, så åbner hun dem igen. Jeg lader roligt hånden fortsatte med at tegne cirkler, som jeg langsomt udvider opad op til hendes lækre bryst. Først lader jeg hånden løbe langs ydersiden af det, derefter runder jeg hånden om brystet.

Jeg kæler videre, det andet bryst må endelig ikke snydes. Så fører jeg munden ned og sutter og suger omkring først den ene brystvorte og så den anden mens jeg med hænderne krammer og ælter bry¬sterne. Anne – Marie stønner sagte og snart står vorterne igen mørkerøde og hævede, som en lille ekstra bjergtop.

SEX I DAG?

Da jeg er færdig med at udforske brysterne, nærmer jeg mig i stedet den anden ende af hendes krop. Lader min tunge vandre ned til navnlig og kysser og slikker den, hvad Anne – Marie ser ud til at nyde. Så fortsætter jeg videre ned og lader fingrene glide ind i den røde dusk lidt længere nede og purrer op i de korte men meget bløde hår.

Anne-Marie skiller lårene og jeg lader fingeren fortsætte ind gennem hårpragten ind til den øverste del af skamlæberne. Anne-Marie trækker vejret ind hurtigt nu, da jeg blidt skiller skamlæberne og lader fingerspidsen cirkle rund om hendes lille røde lystknop. Hendes underliv dirrer let og lårene glider længere fra hinanden og jeg kan mærke mine fingre blive fugtige af hendes elskovssaft, der allerede er begyndt at fugte lårene. Så bøjer jeg mig ned over hende og fører min mund hen til hen¬des elskovsgrotte. Jeg mærker en liflig duft af kvinde, da jeg lader tungen kærtegne og slikke skamlæberne. Anne – Marie er nu drivende våd og jeg smager på hendes liflige safter og finder så klitoris, som jeg lader min tungespids cirkle rundt om, hvorefter jeg begynder at slikke hendes dej¬lige fisse – først langsom, men efterhånden hurtigere og hurtigere.

Effekten er overvældende. Hun klynker: “Ja, ja, ja – åh det er dejligt, mere, mere – slik mig ” Jeg fører hænderne ned under ballerne og krammer dem, mens jeg slikker som var jeg betalt. Anne – Marie skubber nu rytmisk sit skød op imod mig og stønner heftigere og heftigere. Så frigør jeg den ene hånd, finder hendes kusseåbning og stikker en finger ind i kussen til jeg finder hendes G – punkt, som jeg blidt masserer.

Det varer kun et øjeblik, så hugger hun skødet op mod mig, griber mig om hovedet og presser mit ansigt ind mod kussen og går så bogstaveligt i bro, mens hun giver et lille hyl fra sig, og hele krop¬pen vrider og vender sig i trækninger, mens hun jamrer, klynker og stønnede i et væk. Så klinger det af, og hun kommer tilbage til jorden, tungt åndende.

Hun åbner øjnene og så op på mig. “Åh hvor var det godt. Det er også længe siden. Mmm, tak. “, siger hun og kysser mig. Så kigger hun på mit efterhånden krampagtigt strittende lem. “Er du også trængende?,” smiler hun hviskende. ” Så lad os gøre noget ved det,” siger Anne – Marie og trækker mig ned over sig.

D jeg ligger rigtigt, lister hun en hånd ned og leder min dunkende pik på rette kurs. Åh, hvor saligt, jeg har næsten stjerner for øjnene jeg mærker, hvordan pikhovedet glider ind mellem skamlæberne, presser mod kusseindgangen og det sindssygt lækre øjeblik, hvor det glider gennem indgangen og ind i den varme skede. Hun er vidt åben og drivende våd, så jeg glider lige så stille op, op, op, til jeg sidder fast mod hendes skamben og min pik kan mærke munden på hendes livmoder og jeg ikke kan komme længere.

Anne-Marie slår hænderne om mig og kryster sig hårdt ind til mig, mens hun smiler kærligt til mig. “Åh Gud, hvor er du dejlig. ” Mit hjerte løber over af varme følelser for denne dejlige kvinde og jeg knuser hende og kysser hende intenst, mens jeg ser ind i hendes varme, brune øje. “Du er også dej¬lig – så sød og dejlig”.

Jeg kysser hende igen, samtidig som jeg pludselig er opmærksom på, at hendes skede pulserer blødt om mit lem, der stadig sidder dybt i hende. Hun smiler til mig: “Kom, elsk mig. Jeg længes efter at mærke dig rigtigt. “

Det lader jeg mig ikke sige to gange. Jeg trækker mig tilbage og glider så til bunds igen. Vi gisper begge ved denne nærkontakt. Vi ligger stille igen et øjeblik, så begynder jeg langsomt at elske hende.

Nu mærker jeg det er en erfaren kvinde, jeg elsker med. Hun møder mine stød med underlivet, tager imod og sørger for, at lemmet kommer helt op i hvert eneste glidende angreb mod hendes kusse¬bund. Det er skønt ud over enhver beskrivelse.

Det står meget hurtigt klart for mig, at jeg ikke vil kunne holde til det ret længe, dertil er det alt for ophidsende. Heldigvis virkede det, som om Anne-Marie har det på samme måde. Hun er begyndt at stønne højt og vride overkroppen, mens hofterne bliver stadig ivrigere. Jeg mærker at hun også er tæt på at komme. Jeg prøver at sætte tempoet lidt ned for at trække de sidste gyldne øjeblikke ud, men det afføder omgående en protest fra hende:
“Åh nej, du må.. åhh.. ikke stoooppe.. åh, nu.. ja åh ja.. åh, bliv ved.. hurtigere.. åhhhhh, nuuuu.. jaaaaaa.. AAHHHHHH.. “

Hun kommer med et lille skrig, hendes kusse trækker sig sammen om min pik og så ruller orgas¬men ind over hende. Jeg pumper løs i en vanvittig spurt, for jeg vil være med, vil også komme, mens hun stadig er i sin orgasme, så vi kan dele højdepunktet.

Det lykkes, hendes krop ryster stadig i krampetrækninger, da jeg en sidste gang hugger min pik langt op i kussen “Jeg skal langt op i dig, langt op i dig ” skriger jeg: “Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer i dig “. Og så står min sæd i kaskader ud i den hede, vibrerende kusse. Anne-Marie mærker den varme strøm bryde frem, og hun skriger tilbage. “Ja! Ja! Ja! Også dig! Ja åh ja! Åh Gud! Åh Gud, jeg kommer igen. ” En ny mindre orgasme ruller ind over hende, så vi begge får det fulde ud¬bytte af den fælles udløsning.

Første gang vi elsker, er det perfekt. Og vi synker udmattede og tilfredsstillede sammen i hinandens arme og falder i søvn.
Senere på natten vågner jeg ved, at Anne-Marie har rørt på sig. Hun har øjensynlig været oppe mens jeg sover og frisket sig. Nu ser hun jeg var vågnet og kommer hen og sætter sig på sengekanten. Hvor ser hun forbandet sexet ud, som hun sidder der med de velformede ben stikkende ud under den kortlivede skjorte, hun er smuttet i og med fuldt udsyn til hendes rødhårede mis. Jeg ved, at jeg kun behøver at knappe nogle få knapper op for at komme til hendes dejlige, faste opstopperbry¬ster, og tanken er nok til, at min pik begynder at rejse sig.

Jeg begynder så roligt og overlagt at knappe hendes skjorte op. Hun kigger lidt overrasket, da jeg begynder på mit forehavende, men hun er ikke mange sekunder være med i legen.
Da skjorten er åben, glider mine hænder indenfor og finder hendes bryster. Det er stadig noget nyt og spændende sådan at sidde og lege med Anne-Maries bryster, så jeg giver mig god tid til at udfor¬ske dem. Det er rigtige kvindebryster, tunge og store med et stort brunt parti rundt omkring de røde vorter, som allerede stritter forventningsfuldt. Synet går lige i skridtet på mig.

Hun lader mig kæle lidt, så læner hun sig over med et lille forventningsfuldt smil. “Jeg går ud fra, det betyder, at hviletiden er ovre?” Hun lægger samtidig sin hånd på min pik og mærker min rejs¬ning “Herligt. ” Hun smider skjorten, så der er fri og uhindret adgang til herlighederne og det benyt¬ter jeg mig naturligvis straks af. Jeg bøjer mig lidt ned og planter et kys på hvert bryst, hvoref¬ter jeg tager vorten i munden, suger den lidt ind og lader tungen svirpe hen over den. Anne-Marie stønner dæmpet, og vorten vokser på rekordtid til en stor, fast bule i min mund. Samme nummer med samme effekt med det andet bryst.

Hendes hånd har fundet min pik. Mens jeg sidder og suger og slikker bryster, finder hun ned og jeg mærker den varme hånd fatte om skaftet og roligt begynder hun at trække huden frem og tilbage, så englene synger. Da hun har gjort det lidt, glider hånden ned og tager fat om pungen, som den blidt løfter og kæler forsigtigt for.

Jeg har ikke lyst til at gå glip af en eneste kvadratcentimeter af Anne-Maries krop, og der er mange steder, jeg endnu ikke har set. Det råder jeg bo på ved at kysse mig vej ned over hendes mave og ned til missen, laaangsomt og nydende. Det gør det lidt svært for hende at nå, men hun slipper stiverten uden protester og lader mig gøre, som jeg ønsker – i det mindste lige nu.

Da jeg når hendes dejlige røde kusse, bruger jeg næsetippen til at mosle lidt rundt i den røde hår¬pragt, inden jeg fortsætter. Anne-Marie sukker svagt og spreder benene godt, så der er fri og uhin¬dret adgang til alle hendes herligheder. Jeg lader en hånd blive på maveskindet og nusse rundt, mens den anden aer det silkebløde inderlår.

Jeg giver mig tid til at nyde synet af hendes skød. De ydre skamlæber er store og lukker sammen om selve revnen, men da jeg med højre hånd trækker let i den ene side, åbner de som en blomst og afslører de mindre, små læber. Disse er lidt mørkere røde og folder en smule og de glinser, godt fugtede af Anne-Maries safter. Jeg planter et kys på hver læbe, det giver fire kys i alt, til Anne-Maries velbehag. I hvert fald synker hun lidt længere ned i senge, så lårene spredes yderligere og skødet åbner helt. Jeg tager det som en opfordring til at blive ved, og lader tungen spille hen over skamlæberne lige under kilderen. Anne-Marie gisper, og underlivet hopper, så jeg bliver ved. Tungespidsen svirper frem og tilbage, op og ned, langs skamlæberne og på tværs, på kilderen og ud for skedeåbningen.

Hun stønner og gav sig. “Åh ja. Det er godt. Bliv ved, jeg elsker det. Åh det gør så godt!”
Pludselig trækker hun mig i håret. Jeg kigger forundret op på hende. Hvad nu? Jeg får hurtigt svar på mit spørgsmål. Hun smiler med øjne, der er helt tågede af ophidselse. “Kom, Henrik. Tag mig. Jeg trænger til at mærke dig igen. “

Forventningens glæde breder sig i kroppen. Jeg skal elske med Anne-Marie igen lige om et øje¬blik. Herligt! “Jeg vil også have dig igen” sagde jeg, “du er simpelthen det dejligst. Hvordan skal vi elske denne gang?”. Hun ser mig ind i øjnene og smiler: “Dejligt at du spørger. Jeg vil ride på din pik, den stilling elsker jeg”.

Godt med en erfaren kvinde, der har prøvet lidt af hvert og ved, hvad hun vil, tænker jeg.

Anne – Marie rejser sig op og skræver hen over mig, så hun kan sænke sig ned over mig. Hun er allerede drivende våd og åben og min pik glider uden vi¬dere dybt op i hende, til jeg kan mærke hendes livmoder. Så begynder denne erfarne og vidunderlige kvinde at ride mig hurtigere og hurti¬gere. Og jeg – jeg nyder bare kussen, der danser på min pik og synet af hendes skønne, gyn¬gende og dansende bryster. Jeg må bare række armene op og kæle for dem. Og jeg griber om først den ene og så den anden vorte med den ene hånd og nulrer dem til stivhed, løfter overkroppen lidt og fører så brystvorterne ned til munden og suger dem ind.

Samtidig fører jeg den anden hånd op til hendes fisse og finder hendes lille knop og kæler blidt for den mens Anne-Marie farer op og ned over min pik. Og pludselig stønner Anne – Marie: “ÅH Henrik, Henrik – jeg kommer”. Og hun krummer sig sammen og falder ned over mig, mens hun skælver.

Først lidt efter falder hun til ro og løfter hovedet og kysser mig. Hvor var det dejligt siger hun, men vi er slet ikke færdige. “Nej”, siger jeg, “dig bliver man vist ikke hurtigt færdig med. Men nu kunne jeg godt tænke mig at tage dig bagfra. Det elsker jeg. “,

Anne-Marie får sig bakset sig op på knæ og rundt, så hun har den rigtige ende mod mig. Udsigten til hendes lækre mås med den indbydende revne giver de sidste 5 % stivelse, så jeg er aldeles kampklar, da jeg går i stilling bag hende, sænker pikken til den rigtige højde og presser den mod de fugtige skamlæber, som villigt deler sig og lader hovedet passere. Jeg lader det glide op og ned i revnen for at få det smurt godt ind i saft, inden jeg med et blidt men bestemt tryk passerer kusseind¬gangen og glider indenfor i den varme, snævre kusse.

Endnu engang mærker jeg, hvordan lemmet nærmest bliver indkapslet i Anne-Maries erfarne, men stramme kusse. Med langsomme bevægelser lader jeg lemmet glide til bunds og trækker det så ud, så kun spidsen er indenfor, før jeg igen glider op i hende. Det er skønt ud over enhver beskrivelse og på Anne-Maries stigende stønnen er det tydeligt at høre, at hun nyder det lige så meget som jeg.

På et tidspunkt giver hun efter i armene, så skuldrene hviler på sengen og måsen står lige i vejret, hvilket tillader mig at trænge endnu dybere op i hende end før; det er det rene skinbarlige paradis, dette her.

Desværre kan det ikke blive ved i uendelighed. Anne-Marie begynder efterhånden at blive ret stak¬åndet og hendes støn bliver højere og hyppigere, indtil det bliver en uafbrudt strøm af lyde, samtidig med at hendes dejlige krop begynder at sitre. Hun er uden for enhver tvivl på vej mod et nyt kli¬maks, og det kommer hurtigere, end jeg har ventet. Ryggen bøjer sig opad, og hun presser underli¬vet hårdt imod mig, mens hun jamrer sin orgasme ud i stuen. Kussen lukker sig om mit pumpende lem, og jeg må holde godt fat om hendes hofter for ikke at blive kastet af, sådan vrider hun sig.

Jeg sæt¬ter et sidste voldsomt stød ind dybt og langt, langt op i hende og presser mig helt i bund og jeg kan mærke udløsningen komme helt nede fra roden af pikken. Med et brøl begynder jeg at tømme mig; strint efter strint af sperm sprøjter op i hende, mens hun vridende sig under mig skriger sin fryd ud: “Åh, det er dejligt. Kom i mig. Giv mig din sæd!”

Til ligger vi begge stille i orgasmens salige efterveer, mens vi kysser blidt og fulde af følelser. Jeg er færdig, tømt og udmattet, men glad for jeg har følelsen af, at jeg har fundet mig en vidunderlig kæreste og erfaren elskerinde.

porno med danske piger