Sex med chefen – MeToo eller jobgode? (hvem, hvad, hvor)

Sex med chefen – MeToo eller jobgode?  (hvem, hvad, hvor)

SPAR MANGE PENGE

DIREKTØR KNEPPER SINE KVINDELIGE MEDARBEJDER PÅ KONTORET OG GIVER MERE I LØNSidespring på jobbet med chefen

Danske mænd og kvinder fortæller om deres udskejelser som chef eller med deres chef, hvor jobbets dagligdags pligter bliver forsødet med lir og sex på kontorbordet, hvilket giver et godt arbejdsmiljø og hvem ved måske lidt ekstra i løn til den næste forhandling.

METOO: De fleste kvinder der har haft en affære med deres chef, har gjort det af egen lyst, spænding eller bagtanke :mrgreen: 

BOSSEN OG SEKRETÆREN

En urgammel fantasi der har været både kvinders og mænds favorit, lige fra de tidligere “ugens rapport” mandemagasiner, men også i de sukkersøde kvinderomaner hvor elskov med en rig og magtfuld mand, var noget der kunne få kinderne til at blusse og gøre trusserne våde.

Hvem udnytter hvem?

Hver femte har haft sex med chefen. Det viser en undersøgelse foretaget blandt 2000 britiske kvinder.

SEX I DAG?

Er det chefen med magten der udnytter den ansatte, eller er det den ansatte der udnytter chefen for bedre arbejdsvilkår og/eller fordi netop magtforholdet tænder dem?

Kvinder har sex med direktøren og gerne på skrivebordet. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt 2000 britiske kvinder af newwoman.co.uk.  Ud af de 2000 havde hver femte været en tur i høet med chefen og ud af dem havde hver tredje prøvet at have sex med chefen på jobbet.

I tråd med det, så mener 25 procent, ifølge undersøgelsen, at det mest oplagte sted er chefens skrivebord. Ud af de, der havde haft sex med chefen på jobbet, svarede hver fjerde ja til, at det var foregået på skrivebordet.

Der er meget overarbejde i det danske land

Læs historier hvor der dyrkes sex på chefens kontor, på hoteller efter møder, konferencer og ikke mindst bag mange ægtefælles ryg.

Frække film med chefen i fokus når der bliver forhandlet på kontoret

Manager sex på kontoret SEO knepper på arbejde Kontorpige aes udnyttet af boss
Den kvindelige chef har fanget 2 medarbejdere i at have sex på jobbet og det er forbudt. Så den frække chef spillet Lara hiver dem begge ind til en samtale og bliver nysgerrig om hvor god denne fyr er. “Den våde jobsamtale
Sex på jobbet er også emnet for denne film på Elvirafriis.dk og her er vi på kanten af noget, der meget nemt kunnet have endt med en dom for sexchikane og det, der er værre. For filmen hedder kort og godt ”Udnyttet af chefen
Denne magtmisbrugende og stangperverse direktør tøver ikke med at svinge pisk og pik når han lyster det…Her går det ud over denne sagesløse asiatiske it-medarbejder, der mundkneples, bagbindes og tvinges til sex. “Den lydige sekretær!

porno med danske piger