Sex på stranden

Du må være forsigtig med mig, da jeg er jomfru, hviskede Pia til mig, mens min mund udforskede hendes krop. Det skal jeg nok, svarede jeg…

Jeg var på besøg hos min onkel og tante i deres sommerhus i Hornbæk. Min fætter og jeg var lørdag aften til bal i byen. Det var et larmende orkester, der spillede, og der var mange mennesker, så det var ikke lige sagen. Jeg skulle netop til at sige til min fætter (eller rettere råbe), at jeg ville gå hjem i sommerhuset, da jeg fik øje på HENDE.

En skøn mørkhåret pige omkring de 18 år. Hun serverede på kroen, og jeg kunne se, at de mange mennesker og den megen larm også generede hende. Jeg fangede hendes blik og smilede til hende, og hun gengældte mit smil. Jeg blev naturligvis på stedet, og i løbet af aftenen gentog vi øjenkontakten og smilene ikke så få gange. Ved lukketid mødtes vi, da hun var færdig skulle hjem. Pia hed hun, og jeg fulgte hende hjem til hendes forældres hus, hvor hun boede sammen med sine forældre og en lillesøster. Vi aftalte inden vi skiltes, at vi skulle ses næste dag, hvor hun havde fri. Så kunne vi bade og sole os sammen på stranden.

SEX I DAG?

Vel hjemme i sommerhuset gik jeg i seng, men jeg kunne ikke få den dejlige Pia ud af mine tanker. Min hånd fandt min pik, som alene ved tanken om hende havde rejst sig. Jeg onanerede under dynen, men tænkte så: "Det er sgu’ for tosset, du må finde på noget andet." Jeg listede op af sengen, tog et par shorts og en t-shirt på og smuttede lydløst ud af vinduet for ikke at vække familien. Hurtigt nåede jeg ned til huset, hvor Pia boede. Hun havde udpeget sit værelse for mig, da jeg fulgte hende hjem, så jeg tog et par småsten op og smed dem på hendes rude. Næsten omgående blev vinduet åbnet, og Pia kiggede ud. Da hun så, at det var mig, vinkede hun kort og et øjeblik efter kravlede hun ud af vinduet til mig. "Kunne du heller ikke sove?" spurgte hun, og da jeg fortalte, hvordan jeg havde haft det, da jeg var kommet i seng, fortalte hun, at situationen var den samme for hende.

Med hinanden i hånden gik vi ned på stranden og fandt læ i en gryde i klitterne. Vi kyssede hinanden mere og mere heftigt, og mine hænder gik på opdagelse på hendes skønne krop. Hendes bryster var ubeskrivelige, og da jeg nippede i brystvorterne uden på hendes tynde bluse, strittede de kraftigt bag stoffet. Hun blev hurtigt befriet for blusen, og de små shorts gik samme vej, også jeg blev hurtigt nøgen, og vi lagde os tæt omslyngede i sandet. "Du må være forsigtig med mig, da jeg er jomfru," hviskede Pia til mig, mens min mund udforskede hendes krop. "Det skal jeg nok," svarede jeg med hendes ene brystvorte i munden. Mine læber gled ned over hendes mave og nærmede sig den mørke kusse. Hun gav et lille hvin fra sig, da jeg med tungen skilte hendes skamlæber og lod tungespidsen glide op og ned langs indersiden af begge skamlæber. Pia blev mere og mere våd, og da jeg til sidst lod tungen røre hendes clitoris, spændtes hendes krop i en bue, og hun kom i en langstrakt orgasme. Mens den klingede af, lå vi stille i hinandens arme, men hurtigt vågnede vi igen til dåd. Pias hånd fandt min pik, som straks rejste sig og krævede opmærksomhed.

Lidt søgende gned hun på den, trak forhuden frem og tilbage, mens hun studerede den intenst. Pludselig bøjede hun sit hovede ned over den og kyssede hovedet. Hun kunne mærke, at det kunne jeg godt lide, så lidt efter tog hun mod til sig, og tog den ind i munden. Hun suttede kraftigt på pikken, tog den ud af munden igen, og slikkede op og ned ad skafter, så jeg så sol og måner. Jeg skubbede hende blidt væk og lagde hende om på ryggen i sandet. Hun spredte villigt sine ben og gav mig masser af plads og fri adgang til hendes nu drivvåde kusse.

Forsigtigt anbragte jeg spidsen af min bankende pik ved indgangen til hendes skede. Blidt førte jeg den frem og ind i den stramme grotte. Der var modstand, da jeg ramte hendes mødomshinde, men ikke mere, end at jeg kunne få min stive pik ind. Pia klynkede lidt og stemte sine hænder mod mit bryst, da jeg deflorerede hende. Jeg stoppede et øjeblik, men da hun slappede af igen, fortsatte jeg indtrængningen, trak pikken tilbage igen for atter at presse mig ind i hende. Hun havde nu ikke smerter mere og slog sine ben om ryggen på mig. "Du må aldrig trække dig ud igen – du skal bo i min fisse," sagde hun og kyssede mig vildt.

Jeg fortsatte mine bevægelser inde i hende – de blev vildere og vildere, og til sidst kunne jeg mærke, at nu var min udløsning ikke langt væk. Desværre havde jeg ikke fået nogle kondomer med, og da Pia var jomfru, var der nok ikke store chancer for, at hun tog p-piller, så lige inden jeg kom, trak jeg mig ud af hendes kusse. Pia greb begærligt min pik og malkede den, til jeg med et brøl kom og sprøjtede min sæd ud over hende mave og bryster. Det væltede ud, og Pia smilede til mig, mens hun gned spermen ind i sine bryter og maven, "så behøver jeg ikke solcreme i morgen," grinede hun. "Det var det skønneste, jeg nogensinde har oplevet, hviskede hun til mig, da vi lå tæt sammen i sandet bagefter. Overrasker det nogen, at det blev en formidabel skøn sommer i Hornbæk det år?

porno med danske piger