Sex som betaling for taxaregning tilbydes og modtages

Jeg kører med en der af og til ender på den lokale bodega. Så en nat jeg hentede hende spurgte hun om vi ikke skulle kører ud i en skov og sove sammen. Jeg sagde at det havde jeg ikke tid den nat men måske en anden gang. Så gik der et par mdr. så var hun der igen med hendes skovtur.

SEX I DAG?

Jeg sagde at vi kunne da køre hjem til mig og det var hun med på. Så da jeg havde fri skrev jeg en sms at jeg var ved hende om ca. så lang tid, og hun skrev tilbage at hun stod ved bagdøren da hendes mand sov i stuen. Jeg samlede hende så op og vi kørte hjem til mig. Da vi sad i sofaen med en kold øl begyndte hun at tage på og kysse mig. Jeg drillede hende og sagde at hun selv havde sagt at vi skulle sove i arm sammen, så derfor havde jeg glædet mig til det. Hun spurgte om jeg da ikke ville andet, jeg svarede hvad ? Hun sagde at hun aldrig fik noget derhjemme, så derfor ville hun ha’ mig. Jeg sagde drillende hvad hun aldrig fik derhjemme og ha’ mig til hvad ???
 
Sex sagde hun, og begyndte at tungekysse. Nu klædte jeg hende af, undtagen trusserne, hendes brystvorter var allerede stive af forventning. Du har sku’ et par skønne babser sagde jeg og begyndte at bide let i og nusse dem. Hun begyndte nu at stønne svagt at jeg skulle blev ved. Min hånd gik nu på opdagelse ned over hendes mave, og jeg kørte ned af siden på hendes lår og rundt på indersiden nu spredte hun benene og hviskede at jeg skulle tage hendes trusser af. Jeg pirrede hende ved at undgå at komme i nærheden af dem.
 
Men nu tog min hånd og lagde på hendes kusse som var sjaskvåd og klar. Vil du ikke nok tage mig nu tryllede hun, jeg trænger sådan, nej sagde jeg ikke endnu, du skal pirres til du er ved at gå til. Men du kan jo begynde at tage mit tøj af mig sagde jeg. Så det gjorde hun så til sidst jeg stod nøgen overfor hende. Hun stirrede på min pik som stod lige i vejret og sagde den er sku da dejlig, må jeg lege med den. Vil du smage den sagde jeg og trak hendes hoved ned til den. Jeg bad hende nu sutte på min pik, hvilket hun gjorde med stor lyst. Jeg stønnede nu at hun skulle stoppe så jeg kunne tage hendes trusser af. Hun stønnede sagte jaaaa men pas på det er lige før jeg kommer
 
Så uden hensyn til hvad hun havde sagt begyndte jeg nu at slikke hende behårede kusse, og havde næsten ikke fået tungen sat til før hun kom.
 
Så bad jeg hende om at lægge sig på gulvet og spredte hendes ben og satte mig på hug mellem den og stak så min nu stive pik i hende og begyndte langsomt at køre den ud og ind af hende og hun stønnede åhhh ja åhhhhhhhh  hvor er det dejligt åhhhhhhhhh mere, så efter et par min. kom hun igen.
 
Jeg tog hendes ben op over skulderen og forsatte mens jeg stønnede og pustende kyssede hendes bryster og hendes mund og stønnede om jeg måtte komme i hendes kusse og kunne næsten ikke holde mig tilbage til hun sagde åhhhh ja åhhhhh kom nu.
 
Og hun var liderlig af h til så hun suttede nu min pik ren og vi gik ind i soveværelset, hvor hun stillede sig på alle fire og jeg tog hende nu bagfra længe, men hun ville se den gå på mig så jeg stillede mig foran hende og begyndte at oranere hvilket hun ville gøre og fik lov til det, og hun blev helt vild da jeg kom udover hendes bryster.
 
Nu sagde jeg drillende at jeg ville det hun var kommet for ( altså at sove i arm ) og hun ville også sove nu, men sagde at hun ville have et par timers sex når vi vågnede så hun kunne mærke det og tænke på det par dage. 
 
Da jeg vågnede og kom til at se på hende fik jeg lyst til at slikke hende, og hun vågnede langsomt men en sagte klyngen som hurtig over i en stønnen og jeg blev bare ved og ved og efter hvad jeg kunne lytte mig til kom hun vist 3 eller 4 gange ved den behandling og nu ville hun have pik.
 
Så hun lagde sig på siden og jeg tog hende så bagfra, hold da kæft hvor var hun våd, var sku lige før jeg kom i første hug. Nu ville hun ride og stønnede nu helt uhæmmet at jeg skulle blive ved. Da vi et par timer efter gik i bad sammen var hendes kusse så øm at jeg knap kunne kikke på den uden at hun ømmede sig.
 
Jeg kørte hende nu ca. 1 km fra hvor hun boede og kyssede hende farvel og hun sagde at det måtte vi sku gøre igen min ven og sagde altid til tjeneste

porno med danske piger