I arbejdsværelset

Han løsnede knuden på hendes badekåbe og åbnede den. Han trak den ud over hendes skuldre så den faldt på gulvet. Hendes nøgne krop stod i fuld figur foran ham….

SEX I DAG?

Hun kom ind til ham i arbejdsværelset. Klokken var efterhånden blevet 2 om natten. Han sad koncentreret ved computeren og kiggede ind i skærmen. Hun stod i døråbningen og ventede lidt. Hun havde sin badekåbe på. Da han ikke bemærkede hende gik hun hen til ham. Nu fik han øje på hende og smilte til hende med et træt blik i øjnene.
”Det er ret sent, er der ikke?” spurgte hun ham.
”Jo, tiden flyver af sted.” sagde han. Hun stillede sig ved siden af ham og strøg ham over håret. Han drejede en kvart omgang på kontorstolen og kiggede op på hende. Han tog fat rundt om hende og bevægede hænderne op og ned af hendes figur. Han løsnede knuden på hendes badekåbe og åbnede den. Han trak den ud over hendes skuldre så den faldt på gulvet. Hendes nøgne krop stod i fuld figur foran ham. Han kendte kroppen godt og lod hænderne kører langsomt over hendes former. Så lænede han sig lidt frem imod hendes krop og begyndte at slikke hendes kusse. Hun kunne mærke hans våde tunge glide imellem hendes skamlæber og op til klitorisen, og så tilbage igen. Hun lukkede øjnene og nød hans kærtegn. Langsomt borede han tungen lidt dybere ind imellem skamlæberne og hun kunne mærke han nu var inde i hende. Hans tungespids drillede hende i hendes indre. Han kendte smagen af hende og hendes safter som begyndte at strømme frem og blandede sig med hans spyt i hans mund. Hans læber og mund var omringet af hendes varme og bløde kusse, og hans tunge bevægede sig lystigt rundt i hendes våde indre. Hun begyndte at stønne, men det var hans tunge der styrede hendes stønnen og vejrtrækning.
”Hvor er du skøn, skat!” fik hun fremstammet imellem hendes vejrtrækning. ”Tag dine bukser af så vi kan elske” stønnede hun. Han holdt op med at slikke hende og løsnede sine bukser. Hun trak dem af ham sammen med hans boxershorts. Hans pik stod lige op i luften, som om den bare sad og ventede på hun skulle sættes sig på den. Hun satte sig på hans skød, med et ben på hver sin side af stolen. Hun tog fat om hans pik og masserede hovedet imellem hendes skamlæber. Så slap hun den og rejste sig lidt mere op. Hun fangede hans pik igen med kussen og uden at hjælpe til kunne hun lade den glide ind i sig da hun satte sig ned over den. Hun lod den glide helt i bund første gang og sad og nød hvor hård han var i et par sekunder, inden hun begyndte at ride på den. Hun stønnede endnu mere nu og han havde nu lukket øjnene. Han tog fat om hendes hofte og røv og hjalp med at løfte hende i bevægelserne. De elskede i en stille rytme, men sørgede for at pikken kom helt i bund hver gang. Han slikkede hendes bryster og de kyssede heftigt. Han tog bedre fat rundt om hende nu, og bevægelserne blev hurtigere.
”Jeg kommer snart” hviskede hun i hans øre. Hans tunge havde jo gjort et godt stykke arbejde inden. Han holdt hende i et fast greb ind til sig da hendes orgasme kom. Han blev ved med at elske med hendes imens hun kom. Førte sin pik helt i bunde hele tiden. Hun skreg og gispede efter vejret. Han kunne mærke alle hendes muskler spænde i hendes krop og hendes skede der udførte små kramper og klemte om hans pik. Hun stønnede højlydt imens orgasmen stod på.
”Bliv ved skat, du skal komme inde i mig” stønnede hun. Han løftede hende og trak sig ud af hende. De rejste sig op og han førte hende hen til væggen. Han førte pikken op i hende igen, og hun slog benene rundt om ham. De elskede videre på den måde. Hendes bryster gyngede op og ned i takt med han borde sig op i hende. Pludselig pressede han pikken så dybt ind i hende han kunne og lod den blive der imens sæden pumpede ud inde i hendes krop. Hun kunne mærke den varme væske brede sig inde i sig. Hun åbnede øjnene og så han stod og kneb sine sammen indtil orgasmen var overstået. Hun kyssede ham blidt. Deres tunger mødtes og kælede med hinanden imellem deres læber. Hun fandt fodfæste igen på gulvet og han trak langsomt pikken ud af hende. Hans sæd begyndte langsomt at sive ud af hende og løbe ned af hendes inderlår. Hun satte sig ned på knæ og tog hans pik i munde. Den var ikke helt så hård som før, men hun slikkede den alligevel. Hans sædsmag fyldte hendes mund og hun tvang de sidste dråber ud af pikhovedet. Hun smurte sæden ud over hans pikhoved med tungen inden hun tog den hele i munden og lod den glide ud og ind et par gange. Hun kunne smage sig selv også, og det nød hun. Hun rejste sig op og de kyssede igen. Han bukkede sig ned og samlede badekåben op og hjalp hende den på igen. De gik sammen ud af arbejdsværelset og slukkede lyset.

porno med danske piger