Udlejeren kneppede min kone for betaling af min gæld

SPAR MANGE PENGE

Min kone Thea og jeg havde været gift i omkring to år. Vi arbejder begge fuldtid, og lever for det meste et nogenlunde normalt liv. Thea arbejder på et lægekontor som receptionist, og jeg er i en salgafdeling. Vi mødtes på gymnasiet og har været sammen lige siden.

Min kone er smuk, og jeg er blevet vant til, at mænd stirrer på hende. Hun er 29, to år yngre end mig, 169 cm høj med langt blondt brunt hår. Hun har en smuk lyd hud og vejer omkring 57 kg. Hun har et smukt og uskyldigt look, flotte ben og bryster. Hendes 34B’er faste og stritter frækt, hun får ofte mænd til at vende hovederne, uden hun selv opfatter det.

Mariana vil købe ny lejlighedFor nogle måneder siden kom vi lidt i økonomiske problemer, og var i fare for at blive smidt ud af vores lejlighed. Faktisk må jeg sige, at jeg fik os i nogle økonomiske problemer. Jeg havde oparbejdet en smule gæld med min bookmaker, Jønke, der væddede på fodboldkampe. Jeg havde strakt vores penge ret tyndt i forsøget på at betale ham tilbage, men renterne blev ved med at hobe sig op, og jeg følte, at jeg var i et hul, jeg aldrig kunne grave ud af. Som et resultat af de penge, jeg betalte, var jeg gået glip af vores sidste to huslejebetalinger. Jeg havde formået at holde dette fra Thea, da jeg klarede al vores økonomi, men jeg vidste, at jeg ville få svært ved at forklare, hvorfor vi pludselig var hjemløse.

Benno, min udlejer, er et røvhul, helt enkelt. Så da han kom og bankede på vores dør en nat, var jeg naturligvis mindre glad for at se ham. Jeg gør mit bedste for at holde mig ude af vejen. Hvis jeg skal være helt ærlig, var jeg bange for ham. Han talte sjældent, når jeg så ham, og han skammede sig overhovedet ikke over at se Thea op og ned, når som helst han så hende. Benno er sort, omkring 190 cm, og stadig i ret god form for en fyr i slutningen af ​​40’erne. Jeg er ikke lille, 179, men jeg vidste, at hvis det nogensinde kom til stykket, kunne han nok smide mig rundt som det passede ham.

Efter at have inviteret sig selv ind i min lejlighed, informerede Benno mig om vores potentielle udsættelse og spurgte mig derefter, hvor min kone var. Da jeg fortalte ham, at hun var tilbage i vores soveværelse, var han synligt begejstret. “Hun er bestemt smuk, din kone” blinkede han til mig.

“Øh, tak….” Jeg svarede og spekulerede på, hvad der præcist var i gang i hans sind. Omtrent på det tidspunkt kom Thea ind i stuen, og så en smule forskrækket ud, da hun så den store sorte udlejer stå midt i rummet.

“Åh, hej Benno,” hun smilede høfligt til ham.

Jeg så Bennos øjne scanne hende op og ned og ville ønske, at hun havde noget mere på end den tanktop og de korte shorts, hun havde på.

“Så, Lasse, har du betalt Jønke endnu?” spurgte Benno afslappet, mens han lænede sig ned på min sofa. Mit hjerte holdt næsten op med at slå. ”Hvad…. Hvordan….?” var alt, hvad jeg var i stand til at komme ud. Jeg stod fastfrossen, panikken susede over mig nu, uden anelse om, hvordan Benno kunne vide noget om min spillegæld.

“Hvem er Jønke, og hvorfor skylder du ham penge?” spurgte Thea og stirrede på mig. Før jeg kunne svare, sørgede Benno for at fortælle Thea for mig.

“Åh, for helvede… vidste du det ikke? Din mand skylder en af ​​mine venner omkring 10.000.” sagde Benno og smilede til Thea, han forsøgte ikke engang at løfte sit blik fra hendes bryster.

Thea så chokeret ud og så ud til at blive vred, da Benno fortsatte med at forklare, at min bookmaker, Jønke, tilfældigvis var en gammel ven af ​​ham. “Jeg tror, ​​jeg har en måde at slippe af med denne gæld for jer to.” Benno tilbød og flyttede øjnene til mig. “Hvordan?” spurgte Thea, hendes øjne vrede, mens hun gloede på mig. “Nå,” svarede Benno, mens han rejste sig og tog Theas hånd, “du er en meget smuk kvinde, og jeg ville være villig til at tage mig af denne fejl, din mand har begået… for en lille pris.”

“JA! Hvad som helst! Åh min gud Benno, vi ville gøre hvad som helst!” Thea sprudlede og troede, at Benno tilbød en vennetjeneste. Bennos grin kunne ikke have været større, da han gik hen til Thea, stillede sig foran hende, hans hænder rakte ud og holdt om Theas hofter. Hans øjne kiggede ned og stirrede direkte ned i hendes tanktop på hendes kavalergang.

“Nå da, jeg er bestemt glad for at høre du vil gøre hvad som helst“ sagde han, med øjnene stadig låst på hendes krop, som var blot få centimeter fra hans.

Ved dette indså Thea, hvad Benno fortolkede “alt” som, og begyndte at trække sig lidt tilbage. Benno rykkede hårdt mod hendes hofter, jeg tog et skridt hen imod ham for at gøre en ende på denne sindsyge forstilling. Inden jeg overhovedet var klar over, hvad der skete, tog Benno fat i mig med den ene hånd og kastede mig tilbage, så jeg væltede og lå på gulvet. “Hør nu her,” sagde han med en meget stærkere tone, da han talte til Thea. “Du og jeg ved begge, at din dumme mand ikke kan betale denne gæld af. Ved du, hvad de vil gøre ved ham, når han ikke gør det, Thea?”

Thea stod med hænderne ved siden af, Bennos arm nu viklet om hendes talje og holdt hende fast mod ham. Deres ansigter kun få centimeter fra hinanden, da hun rystede på hovedet nej.

“Tja, jeg tvivler på, at de ville dræbe ham for 10.000 kroner, men de vil helt sikkert smadre ham godt og grundigt og de ville nok også kneppe ham som den kujon han er. Eller endnu værre, de kommer måske efter dig og knepper dig på skift og sælger dig som luder.” Hun gispede, og jeg kunne mærke, at hun var bange, hvilket jeg også var. Benno fortsatte, “Jeg er villig til at tage mig af denne lille gæld for dig, hvis du er villig til at tage dig af mig?.”

Thea var frosset, da Benno lod sine hænder glide op fra hendes talje og gramsede på hendes bryster. “Baby, p- please hjælp mig…” var det eneste, jeg nåede at sige inden jeg igen lå på gulvet, mit hovedet snurrede efter at det havde ramt gulvet, da Benno skubbede mig ned.

“Du giver mig ikke rigtig et valg, vel Lasse?” sagde hun skræmt, da Bennos læber begyndte at kysse hendes hals. Hendes øjne lukkede sig, da Benno begyndte at glide sin tanktop langsomt af, glide den op over hendes stramme mave, før hun fjernede den helt, og blottede hendes perfekte bryster. Jeg kunne ikke tro, at dette skete. Denne sorte mand, som jeg hadede, var ved at have sin vilje med min smukke kone. “For helvede lillepige,” hørte jeg ham hviske, mens hans hænder gled op og beundrede hendes bryster, og hans enorme hænder holdt hendes.

Thea stod næsten fortumlet foran ham, mens han tog et øjeblik på at beundre hendes nøgne krop. Hun virkede fortabt i øjeblikket – hendes vrede mod mig og hendes frygt for, hvad der kunne ske på grund af min gæld, der skubbede hende til dette. Hendes krop var stiv, armene over kors dækkede hendes bryster.

“Mmmmm, du har det godt som fanden”, stønnede han, mens hans hænder trak hendes arme ned. Thea kiggede væk, hendes ansigt var en blanding af vrede, frygt og sorg. Jeg kunne mærke, at hun kæmpede tårerne tilbage, da Benno famlede om hendes bryster. Hendes brystvorter strittede ufrivilligt ved hans berøring, og hun udstødte et let støn, da han sænkede hovedet for sultent at suge dem ind i munden. Hendes hoved lænede sig tilbage, mund åben lidt, da hendes øjne lukkede, overvældet af berøringerne. Benno fik hurtigt min kones shorts og trusser ned, mens han suttede og bed i hendes bryster, hvilket efterlod min kone helt nøgen.

“Er du klar til at betale din mands gæld Thea?”, spurgte han.

Da hun modvilligt nikkede med hovedet ja, smilede han, skubbede hendes skuldre ned og tvang hende på knæ. “Tag mine bukser af”, beordrede han, han fjernede sin skjorte for at afsløre en overraskende veltrænet krop til en mand på hans alder.

Jeg havde trukket mig op til stolen i hjørnet af rummet og prøvede ikke at se på, men jeg kunne ikke lade vær’. Jeg vidste, at Thea var sur på mig og jeg kunne også mærke på hendes kropssprog, at hun ikke ville dette. Jeg havde det forfærdeligt, da jeg vidste, at det hele var min skyld. Hendes hænder var igang med at løsne hans jeans, og hun trak dem langsom ned ad hans ben, jeg hørte hende gispe, da hun også trak hans bokseshorts ned det afslørede, hvad der var den længste og største pik, hun nogensinde havde set.

Han var allerede stenhård, den har været over 25 centimeter lang, og meget tyk. Næsten som om hun var i trace eller hypnotiseret, rakte hendes hånd op og begyndte langsomt at stryge hans monsterpik, Benno kiggede ned og bed sig i underlæben, alt imens han så på hendes lille blege hånd der ikke engang kunne nå halvt om den tykke mørke pik, hun bevæge hånden langsom tilbage og blottede det store mørke pikhoved, hun lod den anden hånd glide henover pik-skaftet med de tydelige blodåre og sank en klump i halsen.

“Gå videre skat, jeg ved, du gerne vil smage den”, hviskede han.

Jeg så på, mens min kone adlød ved at lade sin sine læber glide om hans pikhoved og langsomt begyndte at glide sin mund ned over en lille del af skaftet. Hun brugte sin hånd til at stryge ham, mens hun langsomt begyndte at tage ham lidt dybere, jeg kunne se at den tykke pik strakte hendes mund og læber ud. Bennos øjne var lukkede, hans mund var åben og hovedet tilbage, da Thea begyndte at køre sin mund op og ned på hans kæmpe pik.

SEX I DAG?

“MMMMmmmmmm skat, du ved helt sikkert hvordan man sutter en pik”, stønnede han, mens hans hænder holdt om hendes hår, mens hun suttede ham med slubrende lyde.

Jeg var overrasket over, hvor langt hun var i stand til at tage ham. Det så ud til, at hun nu havde omkring det halve af hans pik i munden, når hun hurtigere og hurtigere lod hans pik glide ind i hendes våde mund. Jeg er ærlig talt ikke sikker på, hvor længe hun suttede ham i, mit bedste gæt var måske 5 minutter. Mellem den overvældende situation og hamrende i mit hoved var mine tanker tågede. Jeg hørte Bennos støn blive højere og hurtigere, og jeg vidste, at han ikke ville holde meget længere. Han trak hendes hoved endnu dybere på sin pik, og tvang hende til at tage næsten alle 25 cm ind i hendes mund og ned i halsen. Jeg hørte hendes lyde fra halsen, da han begyndte at pumpe sine hofter frem og tilbage og lod pikke forsvinde dybt ned i halsen på hende.

“Mmmmmmm fandens pige, du prøver hvis at få min pik til at komme” stønnede han! Thea åbnede sine blå brune øjne og kiggede op på ham, hendes hænder greb om hans muskuløse røv. “OOO fuckkkkk!”, skreg han, og hans krop begyndte at ryste, og kom hårdt ind i min kones mund. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, så på hende og indså, at hun slugte hans sperm. Det må have været en massiv ladning, for meget af det væltede ud mellem hendes læber og dryppede ned på hendes bryster på trods af hendes forsøg på at sluge det hele.

“For helvede Thea, du ved, hvordan man arbejder med en pik.” sagde Benno. Jeg kunne ikke tro, hvad jeg lige havde set, men jeg var lettet over, at det var forbi. Det er indtil jeg hørte ham sige:

“Det var nok omkring 4000 kroner værd. Er du klar til at betale resten af gælden?”

“Vent, hvad!?” udbrød jeg uden at tro på, hvad jeg lige havde hørt fra hans mund. “Se, du fik, hvad du ville, det her var aftalen” sagde jeg, velvidende at jeg virkelig ikke havde noget at sige i sagen alligevel.

“Åh, Lasse, du troede ikke rigtig, at et blowjob ville betale 10.000 i spillegæld, gjorde du?” Han grinede, mens han stod i mit hus, med min kones læber stadig om hans pik med sperm løbende ud af mundvigen.

“Fuck dig, Benno!” Råbte jeg.

Jeg følte mig ydmyget, da jeg så min kone på knæ for denne mand med hans pik i munden, og vidste, at det hele var min skyld.

“Skrup ud herf…” var alt, hvad jeg nåede at sige, før Benno var over mig, hans knytnæve slog ind i siden af ​​mit ansigt, før jeg overhovedet vidste, hvad der skete. “Skat!” Hørte jeg Thea skrige, da jeg ramte gulvet igen. Stadig fortumlet hørte jeg Benno sagde til hende, at hun skulle blive hvor hun var.

“DU gjorde det her mod dig selv for fanden. ” Han gik tilbage til Thea, som stadig lå nede på sine knæ, frossen af ​​frygt.

“Kom her lillepige,” sagde han sagte til hende og skiftede pludselig helt tonefald, da han samlede hende op fra gulvet. De stod over for hinanden, og jeg så hans hænder glide op ad hendes arme for at tage brysterne. Jeg så Thea vippe hovedet tilbage, og hørte et blødt støn undslippe hendes læber, mens han brugte sin tommel- og pegefinger til at knibe hendes brystvorter. De blev næsten med det samme hårde igen.

“Mmm, skat, du kan godt lide at mærke disse store sorte hænder på din krop, gør du ikke? Ja, det kan jeg fortælle dig, hviskede Benno til hende, højt nok til at jeg kunne høre det.

Benno lod sine hænder glide ned af hendes mave, til hendes hofter. Hans hånd gled stadig lavere og gled hen over hendes fisse, lige som han sænkede sin mund til hendes bryster igen, tog en brystvorte ind i hans mund og suttede. Ved hjælp af to fingre gned han hendes fisselæber op og ned, mens hans mund bevægede sig frem og tilbage mellem hendes brystvorter, suttede, slikkede og bed blødt. Jeg så, hvordan han suttede hendes brystvorte hårdt, hvilket fik hende til at stønne, og hørte han hende skrige, mens han lod 3 fingre glide ind i hende.

Jeg havde aldrig set min kone være så tændt før, og jeg så på med afsky, da han tog munden fra ​​hendes bryster og kyssede hende dybt. Jeg var chokeret over at se hendes entusiastisk give hans kys tilbage, hendes hofter bøjede mod hans hånd. Bennos pik var allerede halv stiv igen, så da Thea rakte ned og tog sin hånd rundt om den, mens han legede med hendes fisse, tog det kun et par strøg, før han var helt oprejst og kampklar igen.

“Mmm, er du klar til at betale de penge tilbage for din taber mand derovre, Thea?” spurgte han og rykkede med tommelfingeren mod mig. Uden at sige et ord satte hun sig på sofaen med røven nær kanten og spredte benene for ham. Jeg tænkte hele tiden, at dette måtte være det værste mareridt nogensinde og jeg forhåbentlig ville vågne snart. Men inderst inde vidste jeg, at dette var meget virkeligt, og det hele var min skyld. Benno placerede sig mellem hendes ben, hans knæ på sofaen. Han holdt sin kæmpe pik ud for de halvåbne våde kønslæber og gned Theas fisse og klitoris med det store pikhovede.

“Fortæl mig, hvad du vil, lillepige,” hviskede han og stirrede ned på hende. Theas hænder skubbede hendes bryster, og hun gned sine oprejste brystvorter, da jeg hørte hende sige noget, jeg aldrig i en million år troede, at andre end mig ville høre min søde kone sige

“Jeg vil have dig inden i mig nu!.”

Ved dette stønnede Benno og gled sine hofter fremad og sank omkring en tredjedel af hans pik ned i hende. Thea stønnede med store øjne i chok og mærkede hans sort organ inde i sig.

“For fanden skat, denne fisse føles endnu bedre, end jeg havde forestillet mig,” sagde Benno. Jeg så ham vippe hofterne frem og tilbage. Han tvang langsomt sin monsterpik dybere og dybere ind i min kone, hendes støn blev højere for hvert stød. Dette fortsatte i omkring de næste 5 minutter, indtil Benno med et sidste stød begravede sig langt inde i hende. De skiftede stilling, så de nu lagde sig på sofaen, ham oven på hende, og brysterne rørte ved hinanden. En af hans arme under hende, den anden holdt hendes hoved, mens han suttede på hendes hals. Han begyndte at arbejde med hofterne i langsomme cirkler, hvor han gradvist tog fart.

Jeg kunne se at Thea var i en helt anden verden, hendes øjne var lukkede, og hendes lette støn fyldte rummet. Jeg så stille på og indså, at hun var så fortabt i fornøjelsen af ​​denne enorme sorte pik, at hun enten havde glemt, at jeg var der, eller bare var ligeglad. Da Benno spurgte hende, hvordan hun havde det, stønnede hun åndeløst: “Det her føles så fantastisk. Jeg har aldrig prøvet nogen, der fik mig til at føle noget så god”

Hendes fisse havde udvidet sig for at rumme hans pik, og da han lænede sig tilbage, begyndte han at kneppe hende hårdt. Hurtige strøg, jeg kunne se og høre hans lår ramme hendes røv, Thea begyndte at stønne højt nu. Hendes øjne var lukkede, hovedet kastet tilbage og hele rummet lugtede at sex, kunne genkende min kones fisse-duft blandet med en fremmede mands sved, sæd og testosteron.

“Du elsker at blive kneppet af en rigtig pik, gør du ikke, skat?” spurgte Benno hende og smilede, mens han kneppede hendes fisse hårdere og dybere, end nogen nogensinde havde gjort før.

Hun nikkede med hovedet, mens hun stønnede “Du får mig til at komme“

Jeg troede ikke, det var muligt, men han begyndte faktisk at kneppe hende hårdere og hurtigere, og jeg så, hvordan min kone fik en orgasme 10 gange stærkere end nogen, jeg nogensinde havde givet hende. Benno sænkede sit tempo og lod hendes fisse trække sig sammen omkring hans pik. Hendes ben var viklet om hans ryg og hendes hænder rystede.

“Åh min gud, jeg har ALDRIG kommet sådan i mit liv!” Thea stønnede.

Benno lo, da han rejste sig og beordrede min kone til at vende sig om og stå på alle fire med røven blottet, så hun nu var klar til at blive taget hårdt bagfra af Mr. Big.

“Hører du det Lasse?” han lo, da han placerede sig på sofaen bag min kone, hans pik var stadig stenhård. “Tænk over det, næste gang du er inde i hende,” smilede han og trykkede sit pikhoved ved indgangen til hendes fisse. “Hvordan føles det at vide, at fra nu af, hver gang du knepper din kone, vil hun kun være i stand til at tænke på MIN STORE PIK!?”

Da han sagde de sidste tre ord stødte han langt ind i hende, mens han talte hvert stød, og begravede sig dybt i hendes fisse ved det tredje stød. Thea skreg, da han fyldte hendes fisse med store mængder sperm, Benno pumpede sine hofter hårdt frem og tilbage til sæden blev presset ud mellem hendes udspilede kønslæber og hans store tykke pik der glinsede af en blanding af hendes safter og den store mængde sperm han lige havde afleveret dybt oppe i hende.

“Åh for helvede det er godt“ hørte jeg ham sige små forpustet, “jeg er ikke færdig med din kone endnu”, hans pik forblev stiv og han havde et vildt udtryk i øjenene.

Theas bagdel er perfekt, tonet og stram, og hun ved, hvordan hun skal arbejde med den. Jeg har aldrig været i stand til at holde længe ved at kneppe hende bagfra i doggystyle, og håbede heller ikke, at Benno ikke ville holde længe i min kones fisse.

“Denne hvide fisse føles så godt.” stønnede han, mens han rakte op og tog en håndfuld af Theas hår i sine hænder. Hendes hoved rykkede tilbage, og da jeg så ham pumpe sig ind i hende bagfra, fyldtes rummet med begge deres støn.

Theas støn og skrig blev højere og højere, hans pik sendte hende endelig ud over kanten, mens hun skreg højt!!!

“Fuck, fuck, åh min gud, jeg jeg kooooooomer!” hendes krop rystede i en kæmpe orgasme, som bare blev ved og ved.

Benno stønnede, “jaaaa kom på fars pik din lille tøs!” han kiggede over på mig med et blik af magt og dominans.

Benno grinte nedladende til mig mens hans hænder stadig var på min kones hofter, jeg kunne høre hendes stemme, gennem hendes støn, der fortalte hviskede til ham “Det føles så fantastisk!” og “fuck det var det bedste sex ever! mere, mere!”

Disse ord sendte ham ud over kanten, og da hans hofter slog mod hendes krop, stønnede han “MMM skat, hvor vil du have mit sidste sperm?” Jeg vil aldrig glemme de ord, min kone sagde derefter, mens hun vendte sig for at se ham i øjnene og pustede “Jeg vil have din sperm indeni mig.”

Det var mere, end Benno kunne klare, og jeg så hans hoved knække tilbage, hans ryg buede, da han begyndte at pumpe sin sperm ind i min kone. Hans krop kramper, høje støn undslipper hans mund. Han kom i, hvad der må have været 30 sekunder, og på min kones krop kunne jeg se, at han også havde fået hende til at komme igen. Han faldt sammen oven på hende, og de lå der i et par minutter, før han steg af hende. Jeg kunne se spermen løbe ud af hende og ned på sofaen. Alene den mængde, der lækkede ud, var mere end 5 af mine udløsninger til sammen.

Benno klædte sig på og smilede til mig, da han gik mod døren. “Åh, og glem ikke, jeg skal bruge den husleje inden tirsdag… Jeg har en betalingsplan tilgængelig, hvis du er interesseret,” han blinkede til min kone, da han gik.

Jeg vidste, at mit liv, fra dette øjeblik af, aldrig ville blive det samme igen og at min kone aldrig ville kunne nøjes med mig.

porno med danske piger