Video guide med intim barbering og waxing (UCENSURERET)

Video guide med intim barbering og waxing (UCENSURERET)

SPAR MANGE PENGE

Det er IN at få Intim barbering på klinik

Det er stadig mode at fjerne hårene forneden…. men nu skal man ikke selv gøre det mere! – I flere og flere klinikker i Danmark, kan du nu få intim barberet dit skridt, kønsdele og numse.

Se video og billeder fra klinik behandling, hvor du kan få fjernet uønsket hårvækst.

Intim hårfjerning, primært brasiliansk voksning, er blevet utroligt populært. Og det skyldes tilsyneladende filmen Sex & the City, hvor hovedpersonerne fokuserer på emnet i en scene, da de opdager at Miranda ikke har passet sin intim voksning. Se scenen her på YouTube

Selv gravide får foretaget hårfjerning af de nedre dele, så de er klar til en “ren fødsel”.

Mange føler sig mere hygiejniske og rene uden behåring, og det sexuelle aspekt spiller selvfølgelig også ind. Mange føler en større tilfredsstillelse ved at være hårfri og efterhånden er mænd blevet overrasket hvis de møder en fuldbehåret busk.

Mellem de to yderpunkter er der mange mere eller mindre kreative varianter med f.eks. smalle striber, mønstre, kaninlogo m.m.

SEX I DAG?

Brasiliansk Voks / Brazillian Wax / Playboy

Brasiliansk betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen, hvor der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Denne voksning inkluderer labia pudenti (skamlæberne) og området, der strækker sig til endeballerne.

Selvfølgelig er det først og fremmest unge kvinder, som først tager skridtet til en Brazilian waxing, men også kvinder over 40 er hoppet på den rene linje. Og hvis man går i en svømmehal, vil man hurtigt opdage, hvor hurtigt trenden har bredt sig. Der er langt mellem dem, som kun fjerne det der stritter udenfor badedragten. De fleste er næsten helt eller er helt glatbarberet.

Når man taler om intim voksbehandling, er det faktisk ofte metoden “Sugaring” der bliver anvendt – specielt hos de mere erfarne behandlere. Sugaring er blidere men kræver også håndelag, så det er ikke alle, som kan udføre behandlingen med sukkerblanding.

Billeder og film med professionel intim barbering og waxing

154666   154667   154668   154669   154670   154671   154673   154674   154678   154679   154681   154682

SE FRÆKKE FILM MED ELLER UDEM HÅR: GLATTE PIGER ELLER NATURLIG BEHÅRING

Intimbarbering og peeling til mænd

Mænd er også blevet mere interesseret i at være hårløse forneden. Nogle få steder tilbyder kvindelige behandlere, at håndtere hårfjerning for mænd, men ellers må man ty til de specialiserede skønhedsklinikker for mænd. Mange mænd nøjes med at klare det selv med barbering, men der er også en del, som går til voksning.

Der er i øvrigt lidt forvirring omkring termerne. I følge visse amerikanske kilder betyder brazil waxing faktisk, at der efterlades en smal stribe, trekant eller oval tilbage foran, mens alt år fjernes bagtil. Hvis ALT skal fjernes, kaldes det en Hollywood waxing. Dette bekræftes også af visse engelske kilder. Så det tyder på, at det som man i Danmark kalder en Brazilian, faktisk er en Hollywood. Fjerning af uønsket hårvækst kan foretages med bl.a. voks, sugar, threading (tråd), pincet, depilar-behandling, laser, SHR m.m.

porno med danske piger