Blev set onanere af naboen! Pinligt men også pirrende?

Jeg er en kvinde på 44 år, gift og bor med min mand i en større provinsby. Vore børn er flyttet hjemmefra, så vi nyder det alene, når tiden tillader det for arbejde, familie og venner.

Vi har fundet os godt til rette i kvarteret og med naboerne. På den ene side bor en ældre enkemand på 70 år, som min mand straks kom i kontakt med. De får ofte en øl og en gammel dansk sammen lørdag formiddag og en snak.
Han er flink nok at snakke med, men jeg er ikke helt tryg ved ham. Jeg føler, han nedstirre mig og klæder mig af med øjnene. Når hans jævnaldrende bror er på besøg, sidder de åbenlyst og beglor mig, når jeg viser mig udenfor. Jeg får også dumsmarte bemærkninger fra dem.

Jeg er af figur en konetype, men jeg forsøger at klæde mig ungt og følge moden, hvis det er muligt. I sidste uge købte jeg et par cityshorts, som jeg synes klæder mig rigtig godt. Da jeg har tænkt mig at bruge dem på arbejde, fik min datter overtalt mig til at bruge g-streng. Hun syntes trusserne var alt for synlige i de tynde bukser, selv om jeg synes, det næsten er som at gå med bar numse med g-strengen.

SEX I DAG?

Episoden jeg vil fortælle skete i sidste uge på min fridag. Jeg var i bad og ville gøre mig klar til badesæsonen og barberede min mis. Jeg har ret meget hår forneden og fjernede så meget, at der kun var en lille tot tilbage over kussen. Efter badet tog jeg mine bikinishorts på og gik ud på terrassen. Min mand havde fortalt, at naboen skulle på besøg hos sin søn, så jeg tænkte, jeg ville ligge topløs og få sol på min blege krop.
Efter at have ligget lidt syntes jeg trusserne strammede. Jeg har taget på i vinter. Jeg tog trusserne af og var nu helt nøgen. Pyt, jeg var jo alene, naboen var væk.

Jeg var glad og nød det. Jeg må have slumret ind, for pludselig vågnede jeg og kom til at kigge op på naboens hus. Oppe i soveværelsesvinduet så jeg skyggen af naboen og hans bror. Jeg blev kobberrød i hovedet og vendte mig lynhurtigt om på maven. Jeg blev både vred og ked af det samtidigt og følte mig helt fortabt.

Da jeg havde ligget lidt skete det mærkelige, at min brystvorter stivnede og en varme bredte sig til min kusse og mine skamlæber hævede.
Jeg mærkede en lyst til at vise min nøgne krop for mændene. Jeg måtte bare vende mig, så jeg vendte mig langsomt om på ryggen uden at kigge op. Jeg spredte benene og lå med den barberede kusse fuldt synlig. Hvor længe jeg lå sådan, har jeg ingen fornemmelse af, men min våde kusse efterlod en plet på drømmesengen.

Hele min dag var ødelagt, jeg var så flov af mig selv. Jeg besluttede jeg ville bede min mand om at flytte straks, men hvordan skulle jeg fortælle ham om det. Jeg ville aldrig møde naboen igen. Jeg har ikke fortalt det til min mand endnu. I går mødte jeg naboen i Netto. Jeg lod, som jeg ikke havde set ham, men han hilste grinende og sagde: ”Det er varmt i dag”.

Jeg tænker på det nat og dag. Hvordan skal jeg tackle det?

porno med danske piger